-
Για να δούμε λοιπόν πόσοι το έχουν μαμά και πόσοι τροπέτο έως αυστραλοειδές.
Και τα 3 της οικογένειας είναι καραμαμά. Δεν έχει τοποθετηθεί τπτ απολύτως.
Γενικά είμαστε κάθετοι στον να μην γίνεται ουδεμία επέμβαση στο αυτοκίνητο.Έλα, έλα ,μην ντρέπεστε.
Πάσχοοοοοοο
-
Γενικά είμαστε κάθετοι στον να μην γίνεται ουδεμία επέμβαση στο αυτοκίνητο.Έλα, έλα ,μην ντρέπεστε.
Πάσχοοοοοοο
-
Πάσχοοοοοοο
-
Απολύτως! Μέχρι και την πανάκριβη διάσταση ελαστικών του κράτησα (185/55/15) ...
-
Το δικό μου είναι μα(ϊ)μα-δάκι. Έχει αλλαγμένα αμορτισέρ-ελατήρια.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Γενικά είμαστε κάθετοι στον να μην γίνεται ουδεμία επέμβαση στο αυτοκίνητο.+1 σε όλα
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Γενικά είμαστε κάθετοι στον να μην γίνεται ουδεμία επέμβαση στο αυτοκίνητο.+1 σε όλα
+1 σε όλα
-
Υπάρχει forum με όνομα Τεχνικά θέματα- Βελτιώσεις.
Ας μεταφερθεί εκεί... -
Ακόμη, γιατί να φτωχαίνουμε τόσο πολύ τη γλώσσα; Μου φαίνεται κακόηχο.
Το θέμα θα μπορούσε θαυμάσια να τιτλοφορείται: Έχετε το αυτοκίνητο τελείως νορμάλ ή πειραγμένο, βελτιωμένο ή όπως αλλιώς. -
μαμα.
-
Δε ξερω τι να ψηφισω.Τωρα αν μοντιφα λεγεται που εχω βαλει 17αρες ζαντες χαμηλωμα και μια μπουκα δε ξερω αν λεγεται βελτιωση.Αν και ψηφισα Οχι.
-
Το Duna έχει:
- Προβολείς ομίχλης aftermarket
- Τιμόνι από Y10
- Μεταλλικά τάσια
- Ανεμοθραύστες στα εμπρός παράθυρα
- Διακοσμητική απόληξη εξάτμισης
- Σηματάκι Racing από Uno
- Κουρτινάκι πίσω παρμπρίζ
Είμαι καγκουράκος και γουστάρω!
Το Tempra έχει:
- Προβολείς ομίχλης γνήσιους
- A/C aftermarket
- Φυμέ μεμβράνες Llumar
- Τιμόνι από Tipo
Φυσικά και στα δύο αυτοκίνητα υπάρχει aftermarket ηχοσύστημα με 4 ηχεία, αφού υπήρχε μόνο η προεγκατάσταση στο στάνταρντ εξοπλισμό.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Δε ξερω τι να ψηφισω.Τωρα αν μοντιφα λεγεται που εχω βαλει 17αρες ζαντες χαμηλωμα και μια μπουκα δε ξερω αν λεγεται βελτιωση.Αν και ψηφισα Οχι.Τί δεν ξέρεις τί να ψηφίσεις ρε Αυστραλέ!
Μαμά είναι όταν το έχεις όπως βγαίνει από το εργοστάσιο!
(τα 3 τελευταία μου αυτοκίνητα τα είχα και έχω μαμα... στο Uno μόνο είχα βάλει ζάντες fondmetal και ηλ. παράθυρα ) -
Μαμά και έτσι θα παραμείνει (εκτός από ζάντες που τις άλλαξα με aftermarket γιατί είχε σιδερένιες η έκδοσή του)
Το πολύ να βάλω ελαφρά φιμέ μεμβράνες κάποια στιγμή, για τη ζέστη κυρίως.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
μαμα.Έχω διαβάσει εδώ μέσα φίλε μου...τόσα πολλά για εσένα... που δυσκολεύομαι να το πιστέψω!
-
Το Hyundai το χω μαμα, το ΡΟΝΥ γιαγια και στο Twingo απλα εβαλα τον δικο του τυπο αμορτισερ αλλα αεριου λαδιου
-
Ψήφισα 'Ναι' γιατί οι αλλαγές που κάνω δεν έχουν να κάνουν με την αισθητική ή τη μηχανική βελτίωση (π.χ. αλλαγή εργοστασιακού RCD)...
Στο Panda ίσως αλλάξω τη διάσταση των ελαστικών (195/45/15 --> 195/50/15) και όταν έρθει η ώρα σκληρότερα αμορτισέρ γιατί αυτά που φοράει είναι πάρα πολύ μαλακά...
_
-
Εγω ως και την βενζινη που ειχε απο το εργοστασιο εχω .
-
H αλλαγή ηχοσυστήματος δεν νομίζω πως πρέπει να περιλαμβάνεται στις μετατροπές.
Όταν άνοιξα το thread είχα στο νου μου αλλαγές σε μηχανικά μέρη, τοποθέτηση αεροτομών, λοιπά καγκουροειδή λ.χ. σπόιλερ, προφυλακτήρες, σίτες και φυσικά το πιο αηδιαστικό πράγμα κατ'εμέ δλδ μπούκες.
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
μαμα.
Έχω διαβάσει εδώ μέσα φίλε μου...τόσα πολλά για εσένα... που δυσκολεύομαι να το πιστέψω!
Φημες κακοφημες..
Έχετε το αυτοκίνητό σας μαμά?