-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Tην ειχε ο πατερας μου καποτε.Ειχε ενα ατυχημα και δεν την εφτιαξε ποτε,αλλαξε αυτοκινητο και ολο το καθυστερουσε και τελικα το εδωσε,δυστυχως δεν ξερω που κατεληξε το αυτοκινητο,βεβαια τωρα χτυπαει το κεφαλι του οπως και με το FIAT 128 που εδωσε για ανταλλακτικα επειδη παλι αλλαξε αυτοκινητο.Ημουνα μικρος ρε γμτ αλλιως τωρα θα υπηρχαν και τα 2Κριμα.
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
:yikes:Γιατί όχι;
Μ'αρεσαν πολύ οι επιθετικές της γραμμές και ειδικά το μπροστά μέρος. Πολύ 'σπορ' για την κατηγορία της -
-
Τώρα που είπατε αμερικανιά, ίσως ξεχνάτε αυτό: (αν και οχι μεγάλος φαν)

-
Σαν Κορεατικο μου φαινεται εμενα!
Χαλαρα θα ητανε Χιουνται -
Πολυ καλο το μοτορι του αν θυμαμαι καλα ηταν 8λιτρο ε?
-
Ναι αμα θες να καις 60 λιτρα μια χαρα ειναι.......
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ναι αμα θες να καις 60 λιτρα μια χαρα ειναι.......Φυσικα φυσικα!!!!!!!60 λιτρα στα εκατο χλμ!
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Τρομερη που την πετυχες αυτην
Κι εγώ είχα πάθει 'ζημιά' όταν την είδα... είχα κατέβει λοιπόν βόλτα, καλοκαίρι του 2004 στον περιφερειακό της Καστέλλας και φωτογράφιζα παλιά σπίτια και θάλασσα, όταν ξαφνικά 'θαμπώθηκα' από την ομορφιά της φρεσκοπλυμένης και ΣΟΥΠΕΡ καλοδιατηρημένης DS. Ήταν ακριβώς από τις στιγμές εκείνες που σκέφτηκα ότι ΠΑΝΤΟΤΕ πρέπει να έχουμε μαζί μας μια μικρή ψηφιακή κομπάκτ μηχανούλα...
Είχα πρωτομπεί σε ταξί DS, κάπου αρχές του '70, τόσο δα πιτσιρικάκι. Ε, λοιπόν εκείνη η κούρσα θα μου μείνει αξέχαστη! Ιδέα δεν είχα από αμάξια, κι όμως μου έκανε εντύπωση το χαμηλό ύψος και το απολαυστικό 'κούνημα' αυτού του αυτοκινήτου. Γενικώς λυπάμαι να βλέπω παλιά αμάξια παρατημένα και σκουριασμένα, όταν όμως βλέπω DS παρατημένη με πιάνει απελπισία...
By the way, το μεγάλο μέγεθος εμφανίζεται όταν κάνετε κλικ, έτσι; δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα.
-
-
Αυτο να με πεις μονο οταν ακους τον ηχο του κινητηρα απλα τελειωνεις στο παντελονι σου!!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ομορφοτερο σημερινο: Brera μακραν και δια περιπατουΑν μιλούσαμε για τα ασχημότερα όλων των εποχών, πιθανώς να είχε περίοπτη θέση...
Καμία αρμονία στους όγκους της, πρησμένη, κλειστοφοβική, με τεράστιους προβόλους.
Για να μη μιλήσω για την ουσία του πράγματος: καμία σχέση με σπορ αυτοκίνητο.
Απορώ γιατί αντικατέστησαν ένα όμορφο αυτοκίνητο (GTV) με 'αυτό'. -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Είναι ένα από τα λίγα soupermini της εποχής αλλά και σήμερα ακόμα με διαχρονικό design.Αν ισχύει αυτό για το 206 (που για μένα δεν ...), τότε τι να πεις για τα 205, 106 (για να μιλήσουμε μόνο για Peugeot) ?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σαν Κορεατικο μου φαινεται εμενα!
Χαλαρα θα ητανε Χιουνταιαμα το δεις στο δρομο μονο σαν κορεατικο δε δειχνει...και που να τ ακουσεις κι ολας
-
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Είναι ένα από τα λίγα soupermini της εποχής αλλά και σήμερα ακόμα με διαχρονικό design.
Αν ισχύει αυτό για το 206 (που για μένα δεν ...), τότε τι να πεις για τα 205, 106 (για να μιλήσουμε μόνο για Peugeot) ?
ετσι ακριβως.106 rallye>206 rallye
-
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου, σταχυολογώντας πρόχειρα όσα μου έρχονται στο μυαλό.
Alfa 159
Alfa Giulia GTV
BMW 3 coupe (E36)
Datsun 240Z
Ferrari 612
Fiat Cinquecento
Jaguar XJ (87)
Lamborghini Miura
Mazda MX-5
Mercedes 300SL
Opel Calibra
Peugeot 406 coupe
Porsche 911 (73)
Renault 5
-

Tα λόγια είναι περιττα......
ελπίζω να με αξιώσει ο Θεός να πάρω ένα σύντομα!!!
κρίμα που δεν το είδα σε άλλες επιλογές -
+1098
μια φορα ειδα sm και επαθα πλακα
κριμα που δεν βγαζουν τετοια σχεδια πια
ομορφότερο αυτοκινητο