-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
EEΠ η κόρνα στο λεβιεδάκι φοριόταν πολύ στα παλαιότερα χρόνια της αυτοκίνησης.Και το χειροκίνητο αβάνς το ίδιο (περιμένω πόστ-κόλαφο εκ Δόκτωρος Ντίνου ).
-
Γι'αυτό και οι κανπιστάς αποφεύγουν σαν το διάολο το λιβάνι τα γαλλικά αυτοκίνητα.
Πού να πατάς κόρνα με το τσιγάρο στο χέρι, καλύτερα στούκα παρά να κάψεις κανένα πλαστικό.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
που ηταν στο 207 και στο 206??????λαθος..απο το 2003 στο 206 ,207 ειναι στους αντιχειρες
Εγώ κοπαναω το κέντρο και σφυρίζει ...
Άλλο στο κέντρο και Άλλο στα δεξιά... -
Αριστερά
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Γι'αυτό και οι κανπιστάς αποφεύγουν σαν το διάολο το λιβάνι τα γαλλικά αυτοκίνητα.
Πού να πατάς κόρνα με το τσιγάρο στο χέρι, καλύτερα στούκα παρά να κάψεις κανένα πλαστικό.Για μένα υπήρχε άλλος λόγος. (Στα πρώτης και f/l έκδοσης Megane η κόρνα ήταν στο τιμόνι κανονικά). Το σταχτοδοχείο αν το έβαζαν λίγο πιο κάτω ... θα έφτανε στον δρόμο! Για να σβήσεις το τσιγάρο στο τασάκι έπρεπε το χέρι να έχει ελαστικότητα και με ελιγμούς γυρω απο τον λεβιέ ταχυτήτων να το φτάσει!
Ευτυχώς μετά ανακάλυψαν τα στρόγγυλα αποσπώμενα στις ποτηροθήκες που νομίζω είναι έως τώρα. -
Εγω την αποψη μου θα τη ξαναπω γιατι καταντανε γραφικοι και τελειως βαρετοι μερικοι..
Εγω εμαθα να οδηγω σε zx και xantia II.. Το πρωτο ως γνωστον με τη κορνα μοχλο και το δευτερο στο τιμονι..Μαζι και ταυτοχρονα τα οδηγαγα..Ε πιο βολικη θεση απο αυτη του zx δεν υπαρχει λεμε..
Ειναι ο μονος τροπος για να καταλαβεις πια πραγματικα ειναι καλυτερη.. οποιος εμαθε με τον ενα και μονο τροπο και μετα πηγε στον αλλον προφανως θα σιχτιριζει τον δευτερο τροπο οποιος και αν ειναι αυτος,λογω συνηθειας..Τωρα δε ξερω τι ζορι τραβανε μερικοι και πρεπει με το στανιο δλδ η κορνα πανω στο τιμονι να ειναι και η καλυτερη λυση..
-
Το 207 που την έχει ;;
Το ds3??Η εξέλιξη έδειξε το δρομο στους ξεροκεφαλους Γάλλους...
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
...αμεσως με το ενα δακτυλο πατας την κορνα χωρις σκεψη.Και φυσικά, όλοι ξέρουμε με ποιο δάκτυλο...
Όταν χρειαστεί να κορναρεις είσαι κατα κανόνα προ εκπλήξεως και χρειάζεται να το κανείς ακαριαία και άμεσα...
Το χέρι παει φυσικά με όλη του την παλάμη στο κέντρο του τομονιου...Συνήθως, όταν βρίσκεται κανείς προ εκπλήξεως, το τελευταίο που θέλει είναι να πάρει το ένα χέρι του από το τιμόνι.
Ψηφίζω κόρνα στον αντίχειρα ως best solution.
Και ξαναλέω, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της κόρνας στο μοχλό είναι η ενδοτικότητα του χειριστηρίου. Στις κόρνες του τιμονιού συνήθως είναι ένα σκαλοπάτι 'πατώ-δεν πατώ', δεν ρεγουλάρει κανείς εύκολα την ένταση της κόρνας. -
Δεν θέλω να ρυθμίζω την ένταση στην κόρνα, θέλω τον πεζό που περνάει τον δρόμο και γράφει και SMS στο κινητό του να τον σηκώσω στον αέρα, να σκαρφαλώσει στο δέντρο. Θέλω αυτόν που πάει να αλλάξει λωρίδα και να έρθει κατά πάνω μου, να κάνει 100 κιλά βρακί. Για αυτό θέλω την κόρνα στο τιμόνο να την χορταίνω, ΟΤΑΝ χρειάζεται πραγματικά. Μπιμπιμπιπ και τριλαλί-τριλαλό με μισοπατήματα και ψευτοκορνίτσες κάθε 100 μέτρα απλά για προειδοποίηση σε κάθε τι που κινείται μπροστά μου, δεν τα χρειάζομαι...
Και για αυτό έβαλα και μιά διπλή κόρνα, που ακούγεται σαν βαπόρι...
-
http://www.renault.com.mx/web/gama/fluence/index.php
δεν ειναι ασχημο και με αυτην την προσοψη... φαινεται καπως πιο νεανικο..
Ορεστη -
Στο χω ξαναπει ε..
ποσο κολλημενος ρενακιας πρεπει να εισαι για να κοιτας τη ρενω του Μεξικου και της Ιαπωνιας;;;; ΠΟΣΟ;;;;;;;;;;;; -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
http://www.renault.com.mx/web/gama/fluence/index.phpδεν ειναι ασχημο και με αυτην την προσοψη... φαινεται καπως πιο νεανικο..
ΟρεστηΜπα! Μεγαλίστικο και ... κορεάτικο, με την μάσκα της Samsung και μόνο το σήμα της Renault. Το ευρωπαικό νομίζω είναι πιο μοντέρνο (και συνδέεται αισθητικά με την υπόλοιπη οικογένεια).
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Στο χω ξαναπει ε..
ποσο κολλημενος ρενακιας πρεπει να εισαι για να κοιτας τη ρενω του Μεξικου και της Ιαπωνιας;;;; ΠΟΣΟ;;;;;;;;;;;;ε καλα και συ υπερβαλλεις... δεν μπαινω εκει τυχαια....παντα καποιο ερεθισμα εχω πριν μπω εκει..
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
http://www.renault.com.mx/web/gama/fluence/index.phpδεν ειναι ασχημο και με αυτην την προσοψη... φαινεται καπως πιο νεανικο..
ΟρεστηΜπα καλύτερο το δικό μου νομίζω.Θα συμφωνησω επίσης με τον Cosneo ότι δένει περισσότερο με την Ευρωπαική γκάμα της Renault.
Στο χω ξαναπει ε..
ποσο κολλημενος ρενακιας πρεπει να εισαι για να κοιτας τη ρενω του Μεξικου και της Ιαπωνιας;;;; ΠΟΣΟ;;;;;;;;;;;;Μπαινω κι εγώ τακτικά.Δεν ξέρεις τι χάνεις.Renault Porta εεεεε Scala ήθελα να πω (rebudged Nissan Almera) και άλλα πολλά ενδιαφέροντα όπως το προηγούμενο SM5 με τα σήματα της Renault και ονομασμένο Safrane.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μπαινω κι εγώ τακτικά.Δεν ξέρεις τι χάνεις.Renault Porta εεεεε Scala ήθελα να πω (rebudged Nissan Almera) και άλλα πολά ενδιαφέροντα όπως το προηγούμενο SM5 με τα σήματα της Renault και ονομασμένο Safrane.Και εδώ: http://www.nissan.com.mx/gama/index.php θα δεις ότι 'λείπει' απο την σελίδα της Renault!
To Nissan Aprio ... 'όλα τα λεφτά' και το Platino παραμένει άσχημο!
Έδωσαν Scala και Safrane και πήραν Aprio και Platino! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μπαινω κι εγώ τακτικά.Δεν ξέρεις τι χάνεις.Renault Porta εεεεε Scala ήθελα να πω (rebudged Nissan Almera) και άλλα πολά ενδιαφέροντα όπως το προηγούμενο SM5 με τα σήματα της Renault και ονομασμένο Safrane.
Και εδώ: http://www.nissan.com.mx/gama/index.php θα δεις ότι 'λείπει' απο την σελίδα της Renault!
To Nissan Aprio ... 'όλα τα λεφτά' και το Platino παραμένει άσχημο!
Έδωσαν Scala και Safrane και πήραν Aprio και Platino!Καλά το Thalia με τα σήματα της Nissan όλα τα λεφτά
-
-
-
Με το δίκιο του. Εναλλακτικά εγώ θα ζήταγα απο τον οδηγό του Fluence να με αφήσει σε στάση των ΚΤΕΛ!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Με το δίκιο του. Εναλλακτικά εγώ θα ζήταγα απο τον οδηγό του Fluence να με αφήσει σε στάση των ΚΤΕΛ!αυτό ήταν μπηχτή για (εμάς) τους κατόχους fluence diesel?
Renault Fluence