-
Απ το στόμα μου το πήρες, λες και αυτοί που μιλάγαν άπταιστα ελληνικά τα λύσαν
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑΣτην πιάτσα τι λένε?
-
Ότι είναι καλύτερα να πας στο σπίτι σου, να ξεχαστεί το όνομά σου και να χαρείς τα κλοπιμαία.
-
Eγώ όσο βλέπω να ασχολούνται με τα ελληνικά του, τόσο αρχίζω και τον συμπαθώ μάλλον τον Γιωργάκη. Δεν τον κάνει λιγότερο άχρηστο αυτό, αλλά του φούστη, τόσα χρόνια στην πολιτική, υπουργός επίσης κάμποσα χρόνια, δεν μπορούν να ασχολούνται με τα στραβά του; Δεν μπορεί, όλο και κάποια θα έχει κάνει!
Για να κρίνουμε τελικά αν είναι ικανός ή άχρηστος.
Ο Κωστάκης δεν είχε καμία θέση ποτέ, από βουλευτής , κατευθείαν πρωθυπουργός. Ο Γιωργάκης, έχει κάποιο παρελθόν διαχείρισης. Ας μιλήσουν λοιπόν για τα έργα και τις ημέρες του! Δεν έχει κάνει πατάτες;
Γιατί αυτή η μανία να τον βγάλουν...χαζό με το ζόρι; Χαζός ούτε ο Κωστάκης, ούτε ο Γιωργάκης είναι. Το θέμα είναι πως ο πρώτος αποδείχτηκε άχρηστος και το ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ν' αποδειχτεί και ο δεύτερος το ίδιο. Γιατί εκεί πραγματικά θα πιάσουμε πάτο (αν δεν τον έχουμε πιάσει ήδη... ).
Εμένα στα @@ρια μου βέβαια, δεν πρόκειται να τον συμπαθήσω τόσο πολύ για να τον...ψηφίσω, αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι, γιατί τέτοια...μονομέρεια στην κριτική!
-
Οι διπλωμάτες (κατα 90% δεξιοί και νεοδημοκράτες ) λένε οτι ήταν από τους καλύτερους υπουργούς που πέρασαν. Οποιαδήποτε δε σύγκριση με το Ντοράκι προκαλεί τον αφού η εν λόγω κυρία διέλυσε και μπουρδελοποίησε πλήρως το Υπουργείο από την στιγμή που πήρε την καρέκλα.
-
O Giorkakis είχε πει ότι συμπονάει τους μετανάστες και τους καταλαβαίνει γιατί όταν ήταν στη Σουηδία έπλενε τζάμια για να ζήσει και ξέρει τί θα πει ξενιτιά
Ακούς εκεί γιος πρωθυπουργού να ξενιτευτεί και να πλένει τζάμια για να ζήσει. Πλάκα μας κάνει
Ο Κωστάκης είναι εν τοις πράγματι ανίκανος και άχρηστος.
Διανωνισμός ηλιθίων δλδ με μεγάλο χαμένο τον τόπο. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οι διπλωμάτες (κατα 90% δεξιοί και νεοδημοκράτες )Πολυ πανω απο 90%. Το πιο συντηρητικο κομματι του συστηματος.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Στην πιάτσα τι λένε?
Στην πιάτσα ας πούμε και ενώπιον κοινού, ο ΓΑΠ λόγω έφεσης στα σαρδάμ μπορεί και να έλεγε αυτά. Εκεί να δεις μετά πως η ζωή μιμείται την τέχνη http://www.youtube.com/watch?v=XAddKFW5Cuc
-
ρε παιδιά τι να λέμε τώρα
έχουμε πιάσει τόσο πάτο που αν στοιχειωδώς οργανωθεί και δουλέψει σε ένα τομέα, θες υγεία θες παιδεία θες οικονομία, οτι θες.... θα φανείς ο Γιωργάκης σουπερ ήρωας απο τους λίγους.το θέμα όμως είναι να το κάνει.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οι διπλωμάτες (κατα 90% δεξιοί και νεοδημοκράτες )
Πολυ πανω απο 90%. Το πιο συντηρητικο κομματι του συστηματος.
Σοβαρολογείς ρε μ@λακ@ ;!!
Δεν το 'ξερα, έχεις κανένα υπόψη σου ;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οι διπλωμάτες (κατα 90% δεξιοί και νεοδημοκράτες ) λένε οτι ήταν από τους καλύτερους υπουργούς που πέρασαν.Μαλλον θα εκαναν ο,τι γουσταραν κι αυτος δε θα παιρνε χαμπαρι τπτ
29 δεξιοι διπλωματες συνιστουν JEFFREY !
-
Εγώ πολύ θα ήθελα πάντως να γνώριζα τέτοιους τύπους, θα ήθελα να μάθω πως στο διάολο σκέφτονται
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Οι διπλωμάτες (κατα 90% δεξιοί και νεοδημοκράτες )
Πολυ πανω απο 90%. Το πιο συντηρητικο κομματι του συστηματος.
Σοβαρολογείς ρε μ@λακ@ ;!!
Δεν το 'ξερα, έχεις κανένα υπόψη σου ;
και φυσικα πολλους οχι αβαταρ αλλα με σαρκα και οστα, κολλητους του Κοραντη που εχουν γραψει κι αυτοι χρυσες σελιδες στο διπλωματικο σωμα
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Eγώ όσο βλέπω να ασχολούνται με τα ελληνικά του, τόσο αρχίζω και τον συμπαθώ μάλλον τον Γιωργάκη. Δεν τον κάνει λιγότερο άχρηστο αυτό, αλλά του φούστη, τόσα χρόνια στην πολιτική, υπουργός επίσης κάμποσα χρόνια, δεν μπορούν να ασχολούνται με τα στραβά του; Δεν μπορεί, όλο και κάποια θα έχει κάνει!Για να κρίνουμε τελικά αν είναι ικανός ή άχρηστος.
Ο Κωστάκης δεν είχε καμία θέση ποτέ, από βουλευτής , κατευθείαν πρωθυπουργός. Ο Γιωργάκης, έχει κάποιο παρελθόν διαχείρισης. Ας μιλήσουν λοιπόν για τα έργα και τις ημέρες του! Δεν έχει κάνει πατάτες;
Γιατί αυτή η μανία να τον βγάλουν...χαζό με το ζόρι; Χαζός ούτε ο Κωστάκης, ούτε ο Γιωργάκης είναι. Το θέμα είναι πως ο πρώτος αποδείχτηκε άχρηστος και το ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ν' αποδειχτεί και ο δεύτερος το ίδιο. Γιατί εκεί πραγματικά θα πιάσουμε πάτο (αν δεν τον έχουμε πιάσει ήδη... ).
Εμένα στα @@ρια μου βέβαια, δεν πρόκειται να τον συμπαθήσω τόσο πολύ για να τον...ψηφίσω, αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι, γιατί τέτοια...μονομέρεια στην κριτική!
To προβλημα σου ειναι πως τον βγαζουν χαζο ή πως δεν τον βγαζουν αχρηστο?
BTW,περα απο τους πολιτικους του αντιπαλους και συγκεκριμενες πηγες εχμ,σατιρικου λογου δεν εχω αντιληφθει οργανωμενη προσπαθεια να 'τον βγαλουν χαζο'
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εγώ πολύ θα ήθελα πάντως να γνώριζα τέτοιους τύπους, θα ήθελα να μάθω πως στο διάολο σκέφτονταιΠοιος ήρθε ;
Το ξέρεις ότι οι περισσότεροι από δαύτους έχουν βγάλει νομική ε ; Δεν ζητάς καλύτερα τα νούμερα του τζόκερ ;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το πρόβλημα είναι τα ελληνικά του ή η δυνατότητά του να λύσει τα προβλήματα
Και όμως αν δεν μπορείς να διατυπώσεις τις απόψεις σου χωρίς να δαγκώνεται το ακροατήριό σου, τις μεγαλύτερες δυνατότητες να έχεις, αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο. Ακόμα και ο ξύλινος λόγος έχει κάποιες προϋποθέσεις.
Αν δεν έπαιζε κανένα ρόλο, το image making δεν θα υφίστατο και ο Γιωργάκης α) θα είχε κάνει χ μπάνια παραπάνω και β) δεν θα είχε κατεβάσει ταχύτητα να πηγαίνει στο ρελαντί.
Το να μιλάει ο πωρθυπουργός μιας χώρας καλύτερα μια ξένη γλώσσα, όσα στραβά μάτια και να κάνεις χτυπάει κάπως.
Όπως δεν θα δεις ξεπλένη πωλητή στα Cartier ή κεκέ εκφωνητή ειδήσεων, τα καλύτερα παιδιά να είναι. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εγώ πολύ θα ήθελα πάντως να γνώριζα τέτοιους τύπους, θα ήθελα να μάθω πως στο διάολο σκέφτονται
Ποιος ήρθε ;
Το ξέρεις ότι οι περισσότεροι από δαύτους έχουν βγάλει νομική ε ; Δεν ζητάς καλύτερα τα νούμερα του τζόκερ ;
Δλδ ξέρεις τέτοιους ρε? Πρέπει να καλέσεις κανέναν την άλλη φορά
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Ωραια ολα αυτα,αλλα μονο για να τα συζηταμε στα fora,φοβαμαι
Εχει καποια κυβερνηση τα τελευταια 30 χρονια θιξει τα συμφεροντα καποιου μεγαλοεπιχειρηματια,δημοσιογραφου/δημοσιεργιτη,εφοπλιστη για να περασει και στην Εκκλησια?Εγώ μόνο τον Τρίτση θυμάμαι.
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Και όμως αν δεν μπορείς να διατυπώσεις τις απόψεις σου χωρίς να δαγκώνεται το ακροατήριό σου, τις μεγαλύτερες δυνατότητες να έχεις, αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο. Ακόμα και ο ξύλινος λόγος έχει κάποιες προϋποθέσεις.
Αν δεν έπαιζε κανένα ρόλο, το image making δεν θα υφίστατο και ο Γιωργάκης α) θα είχε κάνει χ μπάνια παραπάνω και β) δεν θα είχε κατεβάσει ταχύτητα να πηγαίνει στο ρελαντί.
Το να μιλάει ο πωρθυπουργός μιας χώρας καλύτερα μια ξένη γλώσσα, όσα στραβά μάτια και να κάνεις χτυπάει κάπως.
Όπως δεν θα δεις ξεπλένη πωλητή στα Cristie's ή κεκέ εκφωνητή ειδήσεων, τα καλύτερα παιδιά να είναι.8 χρόνια πάντως τα έκανε ο σαρδαμολόγος-ελαιοπαραγωγός Κων/νος Σημίτης!
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Οι διπλωμάτες (κατα 90% δεξιοί και νεοδημοκράτες ) λένε οτι ήταν από τους καλύτερους υπουργούς που πέρασαν.
Μαλλον θα εκαναν ο,τι γουσταραν κι αυτος δε θα παιρνε χαμπαρι τπτ
29 δεξιοι διπλωματες συνιστουν JEFFREY !
Κι όμως δεν ήταν έτσι.
Όσο για το ποσοστό που σχολίασε ο asimov είπε να γίνω λίγο τσιγκούνης
Εκλογές 2009