-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Είπε ότι έχει μάθει να παλεύει αλλά αυτό δεν θα το σχολιάσω, δεν έχω τελειώσει και τον καφέ μου και είμαι κάπως...
Παλεύει να μείνει ξύπνιος μέχρι να τελειώσουν οι εκλογές
'Σε μερικές περιπτώσεις θα έπρεπε να είμαστε πιο ... εμπροστοβαρείς...', εντάξει το κλείνω δεν αντέχω άλλο πάω για καμια βουτιά στη θάλασσα να συνέλθω
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ουγκ
Κινούμαι στα πλαίσια της επιχειρηματολογίας σου.είπα σε μια φάση να γράψω τίποτα παραπάνω αλλά λεώ δε γαμείς
έτσι κι αλλιώς ούτε θέλω ούτε -και να μπορούσα- θα σου άλλαζα τις απόψεις
Γιατι εγώ για να αλλάξω τις απόψεις κανενός νομίζεις γράφω; Γράφτο αυτό το παραπάνω να πα στα διάλα
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Είπε ότι έχει μάθει να παλεύει αλλά αυτό δεν θα το σχολιάσω, δεν έχω τελειώσει και τον καφέ μου και είμαι κάπως...
Παλεύει να μείνει ξύπνιος μέχρι να τελειώσουν οι εκλογές
'Σε μερικές περιπτώσεις θα έπρεπε να είμαστε πιο ... εμπροστοβαρείς...', εντάξει το κλείνω δεν αντέχω άλλο πάω για καμια βουτιά στη θάλασσα να συνέλθω
Του φευγε ο κώλος στις στροφές μάλλον
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Πρόεδρος δε βγαίνει χωρίς το ΠΑΣΟΚ αφού κανένα από τα μικρά κόμματα δεν έδειχνε διατεθειμένο να συνεργαστεί με τη ΝΔ για την εκλογή Προέδρου. Ο κύριος Παπούλιας θα έπρεπε να έχει μιλήσει για τον εξευτελισμό του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας ενώ κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε ο Πρόεδρος να έχει περισσότερες αρμοδιότητες τις οποίες του αφαίρεσαν....
Προεδρος βγαίνει και χωρίς το ΠΑΣΟΚ αρκεί να είναι άτομο κοινής αποδοχής.
ΝΔ+Μικροί = 198 και βάλε και διαρροές από το ΠΑΣΟΚ.
Ετσι κι αλλιως δεν έχει ουσιαστικές αρμοδιότητες.Δεν μπορεί να μας σέρνουν σε εκλογές (και ίσως σειρά εκλογών) χωρίς να το διευρευνήσουν το θέμα, και εαν πηγαίνε σε εκλογές ας γινόταν με ευθύνη της
συνολικής αντιπολίτευσης και όχι με πρωτοβουλία της κυβέρνησης. -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Μια μικρή απορία...Αφού το ΠΑΣΟΚ έχει 102 βουλευτές, και χρειάζονται 180 για την εκλογή προέδρου,
Τότε η ΝΔ με 2 μικρά κομματα έβγαζε πρόεδρο και χωρίς το ΠΑΣΟΚ....και δεν έπεφτε καθόλου λόγος στον Γιωργάκη...Δεδομένου οτι και στο παρελθύν υπήρξε συμπραξη ΚΚΕ + ΝΔ, ενώ τώρα υπάρχουν
και οι συγκατοικοι της Πολυκατοικίας ΛΑΟΣ...που θα συμφωνούσαν ευκολα.
Γιατί μας το λένε αυτό ως αιτία εκλογών ενώ στην πραγματικότητα και μαθηματικά αλλα και πρακτικά δεν υφήστατε σαν λόγος....To ΛΑΟΣ έχει κάπου στους 10 βουλευτές και το ΚΚΕ κάτι λιγότερο από 20 αν δεν κάνω λάθος. Είχε ανάγκη και τα δύο κόμματα για εκλογή προέδρου αλλά κανένα από τα 2 κόμματα και ειδικά το ΚΚΕ δε θα συναινούσε. Το να γυρίζουμε στο '90 και να το συγκρίνουμε με το 2009 είναι τελείως λανθασμένο και άκαιρο.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Ετσι κι αλλιως δεν έχει ουσιαστικές αρμοδιότητες.
οταν στο γυμνασιο στο μαθημα της κοινωνικης και πολιτικης αγωγης εγραψα σε ενα διαγωνισμα οτι ' ο ρολος του ειναι περισσοτερο διακοσμητικος ' μου εβαλαν 10
αρα προσεχε τι λες
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Συνταγματική Αναθεώρηση πρότεινε πριν από λίγο ο Καραμανλής με αλλαγή του ρόλου του Προέδρου της Δημοκρατίας, ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου κ.ά.
Μίλησε και για ένταξη στην κυβέρνηση τεχνοκρατών και εκτός του χώρου της ΝΔ σε ερώτηση για τους υπουργούς που δεν έχουν δείξει καλή συμπεριφορά.....ε ναι, ως γνωστό αυτά είναι τα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητά μας. Το εάν θα έχουμε Συνταγματικό Δικαστήριο και εάν ο ΠτΔ έχει άλλο ρόλο
αυτούς τους ...τεχνοκράτες όταν αναλαμβάνουν κυβερνητικά πόστα, πολύ τους....σκιάζομαι
Τα 2 πρώτα είναι από τα βασικότερα ζητήματα μιας δημοκρατίας. Το θέμα πχ με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου ή με τις χρήσεις γης και την αλλαγή χρήσεων γης, ή το θέμα με τα επιδόματα ή με τα κολλέγια κτλ. θα λύνονταν αν είχαμε ένα συνταγματικό δικαστήριο. Δηλώνουν άγνοια και συγγνώμη που το λέω έτσι αυτοί οι αφορισμοί. Υπάρχουν άλλα πιο φλέγοντα ζητήματα αλλά και αυτά μαζί και με άλλα που δεν συγκράτησα για τη συνταγματική αναθεώρηση είναι αρκετά σημαντικά. Είπε και πολλά άλλα αλλά αυτά είναι καινούρια και δεν έχουν ξανακουστεί... Κάποια που έχουν ξανακουστεί είναι πχ η αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών...
-
Από τα μικρά κόμματα:
ο Καρατζαφέρης όσο τρώει από τους συναδέλφους φασίστες (της απέναντι πόρτας) λάσπη, τόσο θεριεύει. Σαν τον Γκοτζίλα που έτρωγε πυρηνικά. Ισχύει ό,τι ακριβώς λέγαμε για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών: εύγε σε όσους κατόρθωσαν να τον στείλουν τόσο ψηλά με τις παπαριές τους.Προς το παρόν οι δημοσκοπήσεις τον έχουν στα ίδια με το ΚΚΕ και με dabl skor (να απλοποιούμε-ξεφτιλίζουμε και τα αγγλικά, όχι μόνο τα ελληνικά ) απέναντι στο κόμμα που πλέον δείχνει ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με τη διακυβέρνηση της χώρας (σαν τα τσικό μεγάλης ομάδας που λειτουργούν ως φυτώρια παικτών).
Οι οικολόγοι έπαιξαν όσο έπαιξαν, τώρα τα κεφάλια μέσα. Το περίεργο ( ) είναι ότι μολονότι τους βγάζουν κάπου κοντά στο όριο για είσοδο στη Βουλή και πρόκειται πλέον για εθνικές εκλογές, δεν λένε τι πρεσβεύουν για σοβαρά θέματα, πχ την οικονομία, τα εθνικά θέματα κλπ. Ίσως περιμένουν να τους κοινοποιηθεί το ΠΔ.
Το άκυρο - λευκό στις προηγούμενες εκλογές ήταν λιγότερο από 3%, άρα δεν είναι δα άξιο λόγου. Η δε αποχή ουδόλως πρέπει να καταμετρηθεί υπέρ των 'απέξω', αφού οι περισσότεροι δεν πάνε να ψηφίσουν στα χωριά τους γιατί ανέβηκε η τιμή της βενζίνης και τα φράγκα δεν περισσεύουν (αν όμως τους βάλουν στο καράβι δωρεάν, το σκέφτονται...).
-
Φυσικα ο Κ.Κ. jr ο,τι μπορει, κανει, ειναι η αληθεια: ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται και πολλες φορες μ' επιτυχια αν κρινω απο κατι ομορφιες που διαβαζω εδω στο φορουμ
Δεν πνίγεται ΙΜΗΟ, πηδάει απ το πλοίο της πολιτικής με στυλ
Συνειδητα ΙΜΗΟΕίμαι βέβαιος πως σε λίγο καιρό θα με συγχαρείτε για την πολιτική (;) μου διορατικότητα
Μα ναι, συμφωνω, αλλα αφηνει κι ενα κομμα πισω του, και, φυσικα, πολιτικους απογονους.
Στα υπολοιπα: ο,τι του φανει του Λωλοστεφανη
-
Σε πάω
Αυτη την τελευταία κουκουνάρα περι Μεταξά την εξηγείς λίγο καλύτερα πλιζ;
ΥΓ, προτίμησαν άλλα σπορ, πέραν της δοσιλογίας, προδοσίας.
*The whole nation was united in the face of aggression. Even the imprisoned leader of Greece's banned Communist Party, Nikolaos Zachariadis, issued an open letter advocating resistance, despite the still existing Nazi-Soviet Pact, thereby contravening the current Comintern line (although in two further letters he accused Metaxas of waging an 'imperialistic' war and called upon Greek soldiers to desert their ranks and overthrow the regime).
* -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Κάποιοι εδώ μέσα μου θυμίζουν τα 20χρονά που έχω στο ΤΕΙ που πιστεύουν ότι η Δημοκρατία στην Ελλάδα αποκαταστάθηκε το 1981.
Και πότε αποκατάστηθε,το 74?
Φυσικά για αυτούς, αυτό που έζησα από το 1974 ως το 1981 δεν ήταν Δημοκρατία αλλά ένα ένα είδος Χούντας.
Τελικά πότε αποκαταστάθηκε η Δημοκρατία?
Φυσικά άλλοι μιλούν για τη Χούντα του ΠΑΣΟΚ την 7ετία 1981-1988. Αναφέρονται σε διώξεις μη ΠΑΣΟΚΩΝ, το γνωστό χαρτί της Χαριλάου Τρικούπη για την πρόσληψη στο Δημόσιο, τις αποσπάσεις από την Αθήνα στην Ορεστιάδα λόγω Δεξιού πρότερου βίου.
Με ποιά κριτήρια?
Κομματόσκυλων?
Εσύ απ το 81 και μετα έζησες χούντα?Είναι εντυπωσιακότατη η προσπάθεια να αμαυρωθεί η μνήμη του Καραμανλή (Θείου)
Ναι ο καημένος,να τον φρουμε πάλι να θυμηθούμε οικονομικη ανθιση που συγκρινόταν μόνο με αυτη της Ιαπωνίας
Ρε δεν ντρέπεστε που τα κάνετε και ντοκιμαντερ?προς όφελος του Ανδρέα και του Γεωργίου Παπανδρέου. Όπως είναι και εντυπωσιακή η προσπάθεια να μην λαμβάνεται υπόψη ότι αν ο Παπανδρέου παππούς δεν είχε φέρει το Σκόμπυ (και όχι Σκόμπι) στην Ελλάδα θα είμασταν εργάτες οικοδομών και οι γυναίκες μας πουτ@νες.
Να μου πεις πότε εφτιαχνες σπίτι κι αγόραζες αμαξι με μετρητά,τοτε η τωρα?
Φυσικά ομιλεί το ΠΑΣΟΚ κυρίως για αυτό, ένα ΠΑΣΟΚ που δεν μας ήθελε στην ΕΟΚ και στο ΝΑΤΟ.
Πιστεύεις οτι τελικά η ΕΟΚ ευνοει κρατη σαν την ελλαδα?
Σου δωσανε χρημα κι απ την αλλη στα παιρνουν με praktiker,mediamarkt κλπ.Ένα ΠΑΣΟΚ που το 1ο και 2ο πλαίσιο στήριξης από την κακή ΕΟΚ το μετέτρεψε σε βιλίτσες
Eνα σπίτι ο πρωθυπουργος τοτε δε δικαιούταν,να συμφωνησω.
Το οτι ο μεσος βουλευτης σημερα μεσα σε μια τετραετια φτιαχνει και τρισεγγονά του σε απασχεολει καθολου?και καταθέσεις στην Ελβετία των Νέων Τζακιών (όπως συνήθως ονομάζονται).
Αν ειχε ο Ανδρεας τις καταθεσεις που φανταζεστε θα ηταν σε θέση και η Μιμη να συντηρησει το σπίτι κι οχι να το βγαλει στο σφυρι.
Και να συνεχίσω φωνή βόωντος εν τη ερήμω.
Εγώ θέλω να μου πεις ΕΝΑ καλο που ειδε ο τοπος απ την διακυβέρνηση Καραμανλή και Μητσοτάκη.
Μπορείς?-
Ναι το 1974.
-
Δες 1
-
Με τα κριτήρια της εκκαθάρισης του Δημοσίου (η λεγόμενη αποχουντοποίηση). Για να επεκταθεί και στα Ένοπλα σώματα ο Ανδρέας βρήκε και το τρικ του παρολίγον πραξικοπήματος.
-
Περί Καραμανλή τα είπα.
-
Αυτοί που έχουν χρήμα και τότε και τώρα αγοράζουν σπίτι με cash. Οι άλλοι ομοίως και τότε και τώρα στο δάνειο για 25 χρόνια.
-
Στα παίρνουν μέσω του Φ.Π.Α. κιόλας. Τα Praktiker, MediaMarkt είναι επιχειρήσεις. Αν δεν γουστάρεις υπάρχει και ο Σκλαβενίτης, ο Βερόπουλος και ο Γερμανός τα αγαπημένα τέκνα του δοξασμένου ΚΚΕ.
-
Τα πιστεύεις αυτά που λες??? Φυσικά και με απασχολεί. Δεν είναι όμως ο Καραμανλής που είπε 'είπαμε να πάρουμε δώρακι αλλά όχι και 500 εκατομμύρια...'.
-
Θα αναφέρεσαι μάλλον και στα τέκνα Λαλιώτης, Χαραλαμπόπουλος και ΣΙΑ. Να μην ξεχάσουμε τον Τσουκάτο με το 1,000,000 μάρκα που κατά ΠΑΣΟΚ τα τσέπωσε.
-
Αμοραλιστής μπορεί να ήταν ο Ανδρέας. Τόσο μαλάκας δεν ήταν. Ο ίδιος έχει ελάχιστα χρήματα και φυσικά δεν έβαλε χέρι να πάρει άλλα. Άλλωστε ένας Βασιλέας τι τα θέλει τα λεφτά. Άλλοι έφαγαν και ήπιαν υπό την προστασία του.
-
Περί Κυβέρνησης Καραμανλή. Βέτο στα Σκόπια. Συμφωνία Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης. Ολοκλήρωση Εγνατίας. Δημοπράτηση έργων για νέες Εθνικές Οδούς. Τακτοποίηση Κτηματολογίου. Έναρξη Μετρό Θεσσαλονίκης. Αύξηση κατά 50% των συντάξεων του ΟΓΑ σε 5 έτη. Μείωση των φορολογικών συντελεστών και αύξηση του μεγέθους των κλιμάκων. Πώληση του ΟΤΕ σε τιμή 60% μεγαλύτερη της σημερινής. Πώληση του ΟΛΠ. Πώληση της ΟΑ. Θέλεις και άλλα.
Και Κακά έχω να σου πω. 2 δις ευρώ στα λαμόγια της ΟΑ. Έκτακτες εισφορές. Αδυναμία διάλυσης του ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ κράτους στο Δημόσιο. Μη πάταξη των λαμόγιων στις διάφορες Εφορίες και άλλες περιοχές με μεγάλη ισχύ. Μη μείωση του μεγέθους του Δημοσίου. Μη κατάργηση της Νομιμότητας των Δημοσίων Υπαλλήλων. Κανένα μέτρο για τη προστασία των Δασών. Μη εφαρμογή των Νόμων που η ίδια του η Κυβέρνηση ψήφισε. Μη κατεδάφιση των αυθαιρέτων στις διάφορες περιοχές της χώρας. Μη αποστολή των λαμογιών που είχαν φάει δις ευρώ στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω με το πρόσχημα του να μην χωριστεί η Ελλάδα στη μέση κ.α.
-
-
Το ότι πούλησε τον ΟΤΕ το θεωρείς επιτυχία?
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Σε πάω
Αυτη την τελευταία κουκουνάρα περι Μεταξά την εξηγείς λίγο καλύτερα πλιζ;
ΥΓ, προτίμησαν άλλα σπορ, πέραν της δοσιλογίας, προδοσίας.
*The whole nation was united in the face of aggression. Even the imprisoned leader of Greece's banned Communist Party, Nikolaos Zachariadis, issued an open letter advocating resistance, despite the still existing Nazi-Soviet Pact, thereby contravening the current Comintern line (although in two further letters he accused Metaxas of waging an 'imperialistic' war and called upon Greek soldiers to desert their ranks and overthrow the regime).
*Α, μάλιστα. Οντως ο Ζαχαριάδης ήταν τύπος 'ότι πει ο Στάλιν' και οι γνώμες για την προσωπικότητα του διίστανται και μέσα στον χώρο της αριστεράς. Λένε για τρείς επιστολές στον Μεταξά όπου τις τελευταίες δύο προσπαθεί να τα γυρίσει μιας και έμαθε την θέση του Στάλιν στον πόλεμο.
Βέβαια το γεγονός ότι οι αριστεροί πολέμησαν μετα μανίας τον εχθρό και κυρίως τους Γερμανούς όταν όλη η Ελλάδα πλέον τα είχε παρατήσει, ότι συνεργάστηκαν γι αυτό τον σκοπό με τους μελοντικούς εξολοθρευτές τους δεν το τονίζεις με τον ιδιο στόμφο. Ξέρεις, ότε που οι δεξιοι συνεργάζονταν μια χαρά με τον καταχτητή και η μόνη τους αντίσταση ήταν κατά των κομουνιστών.Ο τελευταίος που θα σου πει πως οι κομμουνιστες η οι αριστεροί δεν εχουν κάνει τσουβάλια μαλακίες είμαι εγώ αγαπητέ. Ειδικά η ανοσία τους στα κλασίματα του Στάλιν (και το κόλημα τους με την Σοβιετική εκδοχή του Μαρξισμού αν θες)ήταν απίστευτη. Αλλα οι αριστεροί έστω κι έτσι είναι το πιό αξιοπρεπες κομμάτι της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας.
Αλήθεια, ο Μεταξάς δεν ήταν δικτάτορας;
-
Αλλα οι αριστεροί έστω κι έτσι είναι το πιό αξιοπρεπες κομμάτι της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας.Όμως εναντίον της Ελλάδας.
Τα πρωτοσέλιδα του Ριζοσπάστη (που δήθεν η εφημερίδα λέει ότι χάθηκαν) υπάρχουν και αν δεις μερικά θα καταλάβεις πόσο φιλέλληνες ήταν οι αριστεροί της εποχής.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αλλα οι αριστεροί έστω κι έτσι είναι το πιό αξιοπρεπες κομμάτι της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας.
Όμως εναντίον της Ελλάδας.
Τα πρωτοσέλιδα του Ριζοσπάστη (που δήθεν η εφημερίδα λέει ότι χάθηκαν) υπάρχουν και αν δεις μερικά θα καταλάβεις πόσο φιλέλληνες ήταν οι αριστεροί της εποχής.
Εξαρτάται τι θεωρείς καλό για την Ελλάδα. Και οι μεγαλοεργολάβοι του Δημόσιου που τρώνε άντερα το καλό της Ελλάδας θέλουν.
Και οι δοσίλογοι και οι ταγματασφαλίτες ήταν υπερ της Ελλάδας -
Όχι, στη συγκεκριμμένη περίπτωση τα πράγματα είναι (τώρα) ξεκάθαρα. Τότε άλλοι το ήξεραν και άλλοι δεν το ήξεραν αλλά πολεμούσαν εναντίον της Ελλάδας.
Είναι αυτοί οι συμμορίτες κομμουνιστές καριόληδες που τότε ήθελαν να φτιάξουν το κράτος της Μακεδονίας με πρωτεύουσα την Πτολεμαΐδα και ευτυχώς τους νικήσαμε και τους διώξαμε.
Τώρα βρήκαν νέους συμμάχους δυνατούς Αμερικάνους και άρχισαν πάλι τα ίδια, Μακεδονία, μειονότητες κλπ. Πάλι κόσμος θα πεθάνει - δεν τελειώνουν τα Βαλκάνια. -
Αυτο που εγω εχω αποκρυσταλλωσει ειναι πως ο Καραμανλης εν ολιγοις παραδιδει την εξουσια στον Παπανδρεου.Και μαλιστα οικεια βουλησει,επιλεγοντας τη χειροτερη για το κομμα του συγκυρια απο χρονολογικης και τακτικης σκοπιας,αποσκοπωντας μαλιστα στην επιτευξη αυτοδυναμιας του πολιτικου του αντιπαλου.Ολοι οσοι εχουν παει στρατο(ή εχουν παιξει κανα strategy,στο PC γιατι στο playstation δε λεει) γνωριζουν πως οταν εχεις την ελαχιστη πολυτελεια να καθορισεις τις παραμετρους μιας επικειμενης μαχης επιλεγεις να τοποθετησεις σε κρισιμες θεσεις το στρατο σου(στρατηγικα σημεια,higher ground κτλ),να ακυρωσεις τα πλεονεκτηματα του αντιπαλου σου με τακτικες αιφνιδιασμου κτλ.Στοιχειωδη πραγματα.
Στην περιπτωση μας ο πρωθυπουργος εχει εσωτερικα κομματικα προβληματα(χαμηλη συσπειρωση,αντιδικιες για το χρονο διεξαγωγης εκλογων),βαρια κληρονομια σκανδαλων,πρωτοφανη αδυναμια να επικοινωνησει το οποιο θετικο εργο υπαρχει στο πολιτικο ισοζυγιο,και την αδυσωπητη αληθεια των δημοσκοπησεων.Μοναδικη ελπιδα που διαφαινεται στον οριζοντα ειναι η ιστορια με την εκλογη Προεδρου.Οποτε τι υπαγορευει η λογικη να πραξει?Ξεκινα παροχολογια παραλληλα με εναν πολεμο φθορας απεναντι στο ΠΑΣΟΚ με αναφορα στους θεσμους και κορυφωνει την ανοιξη φωναζοντας 'με ριξανε'.Ετσι τουλαχιστον συσπειρωνει τη βαση του κομματος του,ροκανιζει τη διαφορα πολωνοντας το κλιμα κι ελπιζει να παει για ντερμπι ή τουλαχιστον να πεσει ηρωικα.Οχι ομως.Ο Καραμανλης προτιμαει να κανει εφοδο με το ιππικο του απεναντι στα αρματα μαχης των αντιπαλων του.Ειδικα η εικονα του στη ΔΕΘ χθες εδειχνε ενα ατομο που δεν ειχε καμμια επαφη με την πολιτικη πραγματικοτητα.Ο λογος του δεν ειχε καν ψηγματα παρελκυστικης πολιτικης ρητορειας,κατα τα προεκλογικα ειωθοτα.
Που το κανει πολυ πιο ενδιαφερον.Διοτι,ειτε ο Καραμανλης θελει να παει σπιτι του γιατι κουραστηκε και αποδειχθηκε περισσοτερο ανικανος να χειριστει τις δυσκολες μερες που ερχονταιο απο οσο μπορουσαμε να υποθεσουμε ως λαος,ειτε γνωριζει κατι για οσμες σκανδαλων που θα καταρρακωναν την παραταξη του(ηδη η διαφορα ειναι στο 6%,οποτε θα πηγαινε στο 10%,?),ειτε συμμορφωθηκε με τις υποδειξεις σκιερων αφενρικων.Εγω κλινω προς το πρωτο(ανικανοτητα) αλλα δεν αποκλειεται κι ενας συνδυασμος των παραπανω.
Σε τυπικη αναμονη λοιπον της επομενης κυβερνησης.Που θα κριθει κι αυτη φυσικα.
-
θεωρώ σοβαρή αρετή για ένα άνθρωπο να έχει επίγνωση της ανικανότητας του.
γλιτώνεις μάταιες προσπάθειες και απογοητεύσεις και επικεντρώνεσαι σε αυτό που έχεις μεγαλύτερες πιθ/τες να επιτύχεις.ο Καραμανλής λοιπόν απεδείχθει υπέρμετρα ανίκανος ακριβώς γιατί δεν γνώριζε,εκτίμησε σωστά τις επιμέρους ανικανότητες του.
η μοναδική κατ'εμέ επιτυχία του ήταν το βέτο στο Σκοπιανό και προήλθε απο στείρα άρνηση.
πάντως ως λαός δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι δώσαμε τη θέση σε κάποιον που απροκάλυπτα υποστήριζε και εξασκούσε τη προσέγγιση του ώριμου φρούτου.
θα έπρεπε να γνωρίζουμε λίγο καλύτερα ή να μην γκρινιάζουμε και πολύ τώρα. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
πάντως ως λαός δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι δώσαμε τη θέση σε κάποιον που απροκάλυπτα υποστήριζε και εξασκούσε τη προσέγγιση του ώριμου φρούτου.
θα έπρεπε να γνωρίζουμε λίγο καλύτερα ή να μην γκρινιάζουμε και πολύ τώρα.Το οποιο ετοιμαζομαστε να πραξουμε εκ νεου.Διοτι το υπο διαλυση ΠΑΣΟΚ του '07 επ'ουδενι δε θα παιρνε κεφαλι 6 μοναδες με δικη του πολτικη πρωτοβουλια & ανατροπη κι αν δεν μεσολαβουσαν τα βατοπεδινα σκανδαλα.
Πως το λενε κι οι Κινεζοι:“Συνέχισε να ψαρεύεις στην ακροποταμιά
και άν έχεις υπομονή
θα δείς το πτώμα του εχθρού σου να περνά”Φυσικα οπως εγραψα θα κριθει και το ΠΑΣΟΚ,εκ των υστερων.
-
@ tasosdev ohhh realy.... οι απόψεις διίστανται περί Ζαχαριάδη ???
Τα του πολέμου ας μην τα ανοίξουμε γιατί δεν βολεύουν την αριστερά. Όπως δεν βολεύει το ΠΑΣΟΚ η ψηφοφορία για την ΕΟΚ. Αν είχαμε ακούσει την Αριστερά τότε σήμερα η Ελλάδα θα είχε τα μισά νησιά, τα σύνορα στο Νέστο (και ίσως και χαμηλότερα) και φυσικά θα ήταν στο επίπεδο Αλβανίας.
ΥΓ. Ο Μεταξάς ήταν Δικτάτορας. Μπροστά όμως στους Δικτάτορες εξ ανατολών απλά ωχριά.
ΥΓ 2. Για το παιδομάζωμα θα γράψεις κάτι ή απλά δεν έχεις και για αυτό στοιχεία???? Για τις εκκαθαρίσεις του ΕΛΑΣ με τους Γερμανούς ακόμα στη χώρα έχεις να γράψεις κάτι??? Αλλά ξέχασα αντίσταση έκαναν μόνον οι Αριστεροί!!
Εκλογές 2009