Sep 5, 2009, 7:46 PM

Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:

Οπότε να ξαναβγάλουμε τη δεξιά με υπουργό εξωτερικών τη Μπακογιάννη

Αρε τι Ανδρεα Παπανδρέου και Γεννηματα θέλουν όλοι

Για να τρέχω για το φουστανάκι της Μιμής και να έχω το Λιάπη που δηλώνει Υπερήφανος Μακεδόνας.....

Το τιγρέ φουστανάκι της κυρίας Παπανδρέου το επέλεξε από την κολεξίον 'Ξεκολάδικο Ο.Ε.' Όχι βέβαια ότι πάνε πίσω και οι λοιποί της οικογένειας...... (η πρώην σύζυγος ειδικά....)**

Αλλά το είπαμε.... τέτοιοι είμαστε τέτοιους ηγέτες έχουμε....

Για το Γεννηματά ελπίζω να μην εννοείς το L'enfant terrible*.... Φώφη... η Υπερνομάρχης και συνάμα υπάλληλος Τράπεζας (διπλοθεσίτης)

• για να μην παρεξηγούμαστε με τον όρο που δίνουν οι Γάλλοι

** Η κυρία Margo πως βρέθηκε ιδιοκτήτης μίας μεγάλης παραθαλάσσιας έκτασης??? Με τι χρήματα που ο Ανδρέας δεν είχε μία (τάδε έφη Γιαννόπουλος)???

Μέσα απ τα συντρίμια αγαπητέ μου ψάχνετε τιποτένιες συκοφαντίες για τον μεγαλύτερο ηγέτη που πέρασε ποτέ απ την Ελλάδα τα τελευταία 60 χρόνια.
Θα έκανε πολλά περισσότερα αν ο λαός δεν είχε τα στερεά καταλοιπα της δεξιάς στο μυαλό του όπως ο διαχωρισμός εκκλησίας/κράτους κλπ.
Μήπως έχεις ακούσει κάτι για το αναψυκτηριο του Μαγκίνα?
Υποκλοπες?
Μήπως για τα ομόλογα?
Την πορεία μας στην εξωτερική πολιτική?
Βατοπέδια και κολητιλίκια με την εκκλησία?
Η πες μου τουλάχιστον ΕΝΑ καλό που είδε αυτός ο τόπς (έτσω μέσα απο διαφθορα και μιζες) με την κυβέρνηση της δεξιάς?
Ο καθε βουλευτής φίλε μου σήμερα φροντίζει σε μια τετραετία να έχουν να φάνε και τα τρισέγγονά του,δε βλέπω να σε ενοχλεί και τόσο όμως αυτό,για το ένα και μοναδικό περιουσιακό στοιχείο του τότε πρωθυπουργού Ανδρεα Παπανδρεου λυσαξανε οι δεξιοί.
Να τους ξαναψηφίστε για να ολοκληρώσουν την επανίδρυση του κράτους

Ποιό άθλιες κυβερνήσεις αγαπητέ απ τις δεξιές δεν εχουν ξαναυπάρξει σ αυτον τον τόπο.