-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι, τώρα μου κατέβηκε. -
Υπερβολικά αναχρονιστικό μια κυβέρνηση να την ορκίζει... Παπάς...
αυτά πρεπει σιγα σιγά να κοπούν... ας ορκίζονται στο σύνταγμα ... όχι στο ευαγγέλιο
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... πολύ πικρα ρε παιδιά.Ο 'βλάκας' έριξε 10,5 στην ΝΔ ... έριξε 0,5 κατω το ΚΚ ( ανακόλουθο το αποτέλεσμα με τους αγωνες μας ειπε η Παπα ... ) ... έκανε τον Συρ να πανηγυρίζει που έιναι μονο 1 μονάδα κάτω ... και τον Καρά που πηρε 1,5 μονάδα μες στην γενική σφαγή ...
Για μια πιο σφαιρικη θεαση των αποτελεσματων και του ριξιματος του 'βλακα' σε παραπεμπω σε μια συγκριση οσων ψηφισαν Πασοκ το 2004 και την κυριακη που μας περασε.
http://www.ypes.gr/el/Elections/Nationa ... tures2004/
και
-
Πολύ κακία βρε παιδιά! Πολύ κακία!
Βλάκα ο ένας, τούβλο ο άλλος, αφήστε να περάσει λίγος καιρός να δούμε τι ψάρια πιάνει.
Ο προηγούμενος δηλαδή, που κατά κοινή ομολογία δεν έκανε τίποτα, ήταν καλύτερος; Έπρεπε να ξαναβγεί;
Από την μια είχαμε μια αποδεδειγμένα κακή κυβέρνηση και απο την άλλη μια άγνωστη κυβέρνηση διότι από όσο θυμάμαι ο ΓΑΠ δεν πρόλαβε να κυβερνήσει και καθόλου, ο Σημίτης πρόλαβε να του μεταβιβάσει την εξουσία ενώ το καράβι βούλιαζε ήδη. Τώρα θα δείξει τι καπνό φουμάρει ως προθυπουργός και μάλιστα χωρίς κανένα ελαφρυντικό μιας και έχει μια πολύ μεγάλη αυτοδυναμία, δηλ. ελευθερία κινήσεων, και η χώρα βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη φάση λόγω κρίσης.
Θα δείξει λοιπόν αν είναι ικανός και εμείς εδώ θα είμαστε να τον κρίνουμε και να τον συγκρίνουμε.
Αλλά δεν μπορώ να δεχθώ λογικές του στυλ όλοι ίδιοι είναι, το ΠΑΣΟΚ ήτανε κακό παλιά άρα και πάλι κακό θα είναι κ.λ.π. Όλοι δηλ. γίναμε μάντεις και θεοί και γνωρίζουμε το μέλλον και την ικανότητα του καθενός ξαφνικά;Όσο για την όξυνση, στο φόρουμ, την βρίσκω τελείως άτοπη. Κάποιος που έχει την ελευθερία της σκέψης μπορεί να κρίνει και να συγκρίνει τις διάφορες απόψεις των μελών ενός φόρουμ και να συμφωνεί ή να διαφωνεί μαζί τους χωρίς να χρειάζεται να επιτίθεται προσωπικά σε κάποιον. Όπως είπε και κάποιος συμφορουμίτης προηγουμένως δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, οι περισσότεροι δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας και λόγω της ανωνυμίας μπορούμε να λογαριάζουμε ή να γράφουμε κανονικά τις απόψεις του καθενός εδώ μέσα.
Το τελικό κέρδος είναι αυτό που θα αποκομίσει ο καθένας μας από αυτά που θα διαβάσει εδώ. Είναι μια virtual κοινωνική συναναστροφή μέσα την οποία θα υπάρχουν γνώμες κενές από περιεχόμενο αλλά και γνώμες ΜΕ περιεχόμενο, έγκειται στην λογική του καθενός μας να φιλτράρει ότι χρήσιμο, για τον ίδιο, υπάρχει, αν υπάρχει.
Πολλές δε φορές γράφουμε, όχι για τους άλλους, αλλά για τον ίδιο μας τον εαυτό. Προσωπικά δεν είναι λίγες οι φορές που έχω κάνει ποστ σεντόνια τα οποία δεν σχολιάστηκαν από κανέναν (όπως θα γίνει και με το παρόν, μάλλον) αλλά είναι και αυτό μια μορφή εκτόνωσης ... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δηλαδή πόσες πιθανότητες στις χίλιες θεωρείτε ότι υπάρχουν στο να μπει ένας κυβερνητικός μάνατζερ στο λιμάνι του Πειραιά και να βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του;Να πει ότι οι φορτοεκφορτωτές θα πρέπει ημερησίως να ξεφορτώνουν τουλάχιστον 100 (τυχαίο νούμερο) κοντέινερ, γιατί κατά μ.ό. στα λιμάνια πχ της Γερμανίας ξεφορτώνουν καμιά 150αριά;
Να πει ότι το μισθολόγιο θα περικοπεί και ότι οι εργάτες θα πληρώνονται βάσει του μισθολογίου δημοσίων υπαλλήλων συν ό,τι προβλέπεται για βαρέα/ανθυγιεινά; Ή ότι θα προσληφθούν τουλάχιστον 50% περισσότεροι εργάτες, ώστε να μην πληρώνονται υπερωρίες στους υπάρχοντες και να φάει περισσότερος κόσμος ψωμάκι;
Να πει ότι θα εγκατασταθεί ηλεκτρονικό σύστημα που θα ελέγχει τη σειρά προτεραιότητας των πελατών, αντί να επιλέγονται αυτοί 'στην τύχη';Εγώ, επειδή είμαι και λίγο εύπιστος και με καλές προθέσεις, δίνω μμμμμ....18 πιθανότητες στις 1000, βλέποντας πόσο καλή δουλειά έγινε σε άλλες παρεμφερείς περιπτώσεις. Εσείς;
Οι πιθανότητες που δίνω εγώ είναι κάτι λιγότερο από 1 στο 1χ10^78... Μιλάω πάντα για στέλεχος διορισμένο από εκλεγμένη κυβέρνηση.
Σε ποιες περιπτώσεις έγινε αντίστοιχα καλή δουλειά;;;; Στην Ελλάδα;;;
Υπερβολικά αναχρονιστικό μια κυβέρνηση να την ορκίζει... Παπάς...
αυτά πρεπει σιγα σιγά να κοπούν... ας ορκίζονται στο σύνταγμα ... όχι στο ευαγγέλιο
Εδώ είμαστε Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια μίστερ!
Σοβαρά: Εάν δεν ήμασταν ολίγον τι θεοκρατικό κράτος αυτό που λες (και λέω κι εγώ) θα ήταν το μόνο λογικό... τώρα ποιος θέλει να κάνει κάτι τέτοιο που θα τον φάνε οι παπάδες;;;
-
Το γεγονός πάντως ότι πρότεινε ολόκληρο υπουργείο σε άτομα όχι μόνο εκτός πασοκ αλλά και εκτός κυβέρνησης δείχνει ότι υπάρχει διάθεση για ριζική και επι της ουσίας αλλαγή (μακάρι δηλαδή).
Άλλος δεν θα άφηνε την ευκαιρία να δώσει ένα ψιλοάκυρο υπουργείο (πχ Πολιτισμού) σε κάποιο κομματικό θρεφτάρι (πχ Βουλγαράκη) για να βολέψει ότι χουλιγκαναριό γουστάρει (πχ γ@μησε τον π@υστη τον Γιωργάκη... κλπ κλπ). -
Ο χρήστης klong έγραψε:
Πολύ κακία βρε παιδιά! Πολύ κακία!
Βλάκα ο ένας, τούβλο ο άλλος, αφήστε να περάσει λίγος καιρός να δούμε τι ψάρια πιάνει.
Ο προηγούμενος δηλαδή, που κατά κοινή ομολογία δεν έκανε τίποτα, ήταν καλύτερος; Έπρεπε να ξαναβγεί;
Από την μια είχαμε μια αποδεδειγμένα κακή κυβέρνηση και απο την άλλη μια άγνωστη κυβέρνηση διότι από όσο θυμάμαι ο ΓΑΠ δεν πρόλαβε να κυβερνήσει και καθόλου, ο Σημίτης πρόλαβε να του μεταβιβάσει την εξουσία ενώ το καράβι βούλιαζε ήδη. Τώρα θα δείξει τι καπνό φουμάρει ως προθυπουργός και μάλιστα χωρίς κανένα ελαφρυντικό μιας και έχει μια πολύ μεγάλη αυτοδυναμία, δηλ. ελευθερία κινήσεων, και η χώρα βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη φάση λόγω κρίσης.
Θα δείξει λοιπόν αν είναι ικανός και εμείς εδώ θα είμαστε να τον κρίνουμε και να τον συγκρίνουμε.
Αλλά δεν μπορώ να δεχθώ λογικές του στυλ όλοι ίδιοι είναι, το ΠΑΣΟΚ ήτανε κακό παλιά άρα και πάλι κακό θα είναι κ.λ.π. Όλοι δηλ. γίναμε μάντεις και θεοί και γνωρίζουμε το μέλλον και την ικανότητα του καθενός ξαφνικά;(οριστε σχολιασμος σπεσιαλ για να μη νιωθεις ριγμενος)
Γιατι δε σου περναει απο το μυαλο πως το 'βλακας' στην προκειμενη περιπτωση ειναι περισσοτερο εκδηλωση οικειοτητας(γιατι οχι και συμπαθειας) και οχι κακιας.Υπηρχαν ξενα μεσα που στις ανταποκρισεις τους τον ανεφεραν ως 'Γιωργακη' και δεν εχει δικαιωμα ο Ελλην να τον αποκαλεσει βλακα? Δεν πιστευω οτι υπαρχει μελος εδω μεσα που να τον θεωρει νοητικα κατωτερο(εκτος κι αν τον συγκρινει με τον εαυτο του ).Μετριων δυνατοτητων μπορει,βλακα ομως οχι.
Οντως η κυβερνηση του Καραμανλη ηταν κακη.Κακη ομως ηταν και η κυβερνηση Σημιτη συμφωνα με την κριση του ελληνικου λαου,και πολλα προσωπα της που αποδοσκιμαστηκαν και το 2007 απο τον ελληνικο λαο,συμμετεχουν στη σημερινη.Αυτο,οπως και να το κανουμε κινει καποιες υποψιες ειτε για την αποτελεσματικοτητα της σημερινης κυβερνησης ειτε για την κριση του ελληνικου λαου.Συνεπως το 'ολοι ειναι ιδιοι' εχει καποια βαση οταν...πραγματι ειναι οι ιδιοι
Παντως η καλοπροαιρετη πιστωση χρονου(πιανουμε δε πιανουμε MEGA) ειναι επιβεβλημενη και κατα τη δικη μου αποψη
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Σοβαρά: Εάν δεν ήμασταν ολίγον τι θεοκρατικό κράτος αυτό που λες (και λέω κι εγώ) θα ήταν το μόνο λογικό... τώρα ποιος θέλει να κάνει κάτι τέτοιο που θα τον φάνε οι παπάδες;;;αμα καταφέρει και διαχωρίσει την εκκλησία απο το κράτος + κανα δυο πραγματάκια ακόμα ετσι ωστε να μπορούμε να 'λεγόμαστε' σύγχρονο κράτος μπορεί και να τον παραδεχτώ στο τέλος
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αμα καταφέρει και διαχωρίσει την εκκλησία απο το κράτος + κανα δυο πραγματάκια ακόμα ετσι ωστε να μπορούμε να 'λεγόμαστε' σύγχρονο κράτος μπορεί και να τον παραδεχτώ στο τέλος
Νομιζω οι περισσοτεροι 3-5 πραγματακια θελουμε,δεν περιμενουμε πια τον Μεσσία.
Εγω ειμαι αισιοδοξος,αλλα μονο και μονο γιατι δεν εχει νοημα να ειμαι απαισιοδοξος! -
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
(οριστε σχολιασμος σπεσιαλ για να μη νιωθεις ριγμενος)
Γιατι δε σου περναει απο το μυαλο πως το 'βλακας' στην προκειμενη περιπτωση ειναι περισσοτερο εκδηλωση οικειοτητας(γιατι οχι και συμπαθειας) και οχι κακιας.Υπηρχαν ξενα μεσα που στις ανταποκρισεις τους το ανεφεραν ως 'Γιωργακη' και δεν εχει δικαιωμα ο Ελλην να τον αποκαλεσει βλακα? Δεν πιστευω οτι υπαρχει μελος εδω μεσα που να τον θεωρει νοητικα κατωτερο(εκτος κι αν τον συγκρινει με τον εαυτο του ).Μετριων δυνατοτητων μπορει,βλακα ομως οχι.
Οντως η κυβερνηση του Καραμανλη ηταν κακη.Κακη ομως ηταν και η κυβερνηση Σημιτη συμφωνα με την κριση του ελληνικου λαου,και πολλα προσωπα της που αποδοσκιμαστηκαν και το 2007 απο τον ελληνικο λαο,συμμετεχουν στη σημερινη.Αυτο,οπως και να το κανουμε κινει καποιες υποψιες ειτε για την αποτελεσματικοτητα της σημερινης κυβερνησης ειτε για την κριση του ελληνικου λαου.Συνεπως το 'ολοι ειναι ιδιοι' εχει καποια βαση οταν...πραγματι ειναι οι ιδιοι
Παντως η καλοπροαιρετη πιστωση χρονου(πιανουμε δε πιανουμε MEGA) ειναι επιβεβλημενη και κατα τη δικη μου αποψη
Σχετικά με το προηγούμενο ποστ σου όπου αναφέρεσαι στα νούμερα του 2004 & 2009 φαίνεται καθαρά ότι το 1.063.091 ψήφων που έχασε η ΝΔ δεν πήγε στο ΠΑΣΟΚ, το οποιο κέρδιισε μόνο 9.842 ψήφους, αλλά οι 546.592 δεν πηγαν καν να ψηφίσουν!!!! και οι υπόλοιποι μοιράστηκαν στα λοιπά κόμματα, με το ΛΑΟΣ να παίρνει 224.049.
Αυτό δείχνει ότι η ΝΔ έβαλε αυτογκόλ και έχασε από μόνη της (άραγε τελικά ποιός είναι ο βλάκας )
Αυτό, λοιπόν, έρχεται και δικαιώνει τα δικά μου λόγια ότι ο λαός, ευτυχώς, ξέρει να σκέφτεται ακόμη.
Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε διότι απλώς ήταν εκεί με τους ψηφοφόρους που είχε πάντα.
Τα τρίτα κόμματα αύξησαν τους ψηφοφόρους τους αλλά δεν φλερτάρανε την εξουσία διότι δεν πείσανε
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μπορεί να έχει πολλούς από τους ίδιους που κυβέρνησαν και παλιότερα αλλά είναι θέμα αρχηγού το αν θα κρατήσει τα χαλινάρια ή θα τα αφήσει λάσκα. Και όπως είπα και πριν δεν έχει κανένα ελαφρυντικό, λόγω αυτοδυναμίας, αν κάνει το δεύτερο.
Ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς πάνω στον αρχηγό του στς επόμενες εκλογές
Αλλά δεν μπορώ να τον κατακρίνω πριν δω τι αξίζει...
Αν θέλεις την προσωπική μου γνώμη, επειδή δεν χρωστάω σε κανέναν (που το έχω ξανακούσει αυτό όχι δεν είμαι ο ...) θα προτιμούσα έναν πρωθυπουργό manager που θα αμείβεται (και αυτός και οι συνεργάτες του) αναλόγως με το αποτέλεσμα που θα φέρει σε συγκεκριμένους δείκτες παρά έναν πολιτικό που θα με δουλεύει με ρητορίες και επικοινωνιακές χειρονομίες.
Προσωπικά χ@στ#κα αν έχει μεγάλα καρύδια, αν είναι χοντρός ή λεπτός, αν πηδάει αεροσυνοδούς ή πουρά ή αν είναι ντιγκιντάγκας, αρκεί να μπορεί να κάνει καλό για αυτή την χώρα και κατά συνέπεια και για εμένα και τα παιδιά μου.
Αυτά ... για την ώρα -
Ο χρήστης klong έγραψε:
Σχετικά με το προηγούμενο ποστ σου όπου αναφέρεσαι στα νούμερα του 2004 & 2009 φαίνεται καθαρά ότι το 1.063.091 ψήφων που έχασε η ΝΔ δεν πήγε στο ΠΑΣΟΚ, το οποιο κέρδιισε μόνο 9.842 ψήφους, αλλά οι 546.592 δεν πηγαν καν να ψηφίσουν!!!! και οι υπόλοιποι μοιράστηκαν στα λοιπά κόμματα, με το ΛΑΟΣ να παίρνει 224.049.
Αυτό δείχνει ότι η ΝΔ έβαλε αυτογκόλ και έχασε από μόνη της (άραγε τελικά ποιός είναι ο βλάκας )
Αυτό, λοιπόν, έρχεται και δικαιώνει τα δικά μου λόγια ότι ο λαός, ευτυχώς, ξέρει να σκέφτεται ακόμη.Mε αυτη την αναλυση συμφωνω κι εγω.Στην ουσια το Πασοκ δεν ανεβασε πολυ τα ποσοστα του αλλα η ΝΔ καταποντιστηκε επειδη απογοητευσε το μεσο ψηφοφορο της με μια μετρια εως αποτυχημενη διακυβερνηση.Και καλα εκανε που τη μαυρισε ή δεν πηγε να ψηφισει IMHO.
Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε διότι απλώς ήταν εκεί με τους ψηφοφόρους που είχε πάντα.
Τα τρίτα κόμματα αύξησαν τους ψηφοφόρους τους αλλά δεν φλερτάρανε την εξουσία διότι δεν πείσανε
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μπορεί να έχει πολλούς από τους ίδιους που κυβέρνησαν και παλιότερα αλλά είναι θέμα αρχηγού το αν θα κρατήσει τα χαλινάρια ή θα τα αφήσει λάσκα. Και όπως είπα και πριν δεν έχει κανένα ελαφρυντικό, λόγω αυτοδυναμίας, αν κάνει το δεύτερο.
Ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς πάνω στον αρχηγό του στς επόμενες εκλογές
Αλλά δεν μπορώ να τον κατακρίνω πριν δω τι αξίζει...
Αν θέλεις την προσωπική μου γνώμη, επειδή δεν χρωστάω σε κανέναν (που το έχω ξανακούσει αυτό όχι δεν είμαι ο ...) θα προτιμούσα έναν πρωθυπουργό manager που θα αμείβεται (και αυτός και οι συνεργάτες του) αναλόγως με το αποτέλεσμα που θα φέρει σε συγκεκριμένους δείκτες παρά έναν πολιτικό που θα με δουλεύει με ρητορίες και επικοινωνιακές χειρονομίες.
Προσωπικά χ@στ#κα αν έχει μεγάλα καρύδια, αν είναι χοντρός ή λεπτός, αν πηδάει αεροσυνοδούς ή πουρά ή αν είναι ντιγκιντάγκας, αρκεί να μπορεί να κάνει καλό για αυτή την χώρα και κατά συνέπεια και για εμένα και τα παιδιά μου.
Αυτά ... για την ώραΣωστα.Ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος
-
@ klong
βουλευτικές 2007ΝΔ 41,83%
Πασοκ 38,10%
ΚΚΕ 8,15%
ΣΥΝ 5,04%
ΛΑΟΣ 3,80%
Οικ 0,80%Βουλευτικές 2009
Πασοκ 43.92 %
ΝΔ 33.48 %
ΚΚΕ 7.54 %
ΛΑΟΣ 5.63 %
ΣΥΝ 4.60 %
Οικολ. 2.53 %με δεδομένη την ίδια αποχή πώς ακριβώς αύξησε τα ποσοστά του το ΠΑΣΟΚ παρά με μεταφορά ψηφοφόρων απ τη ΝΔ?
Τί ακριβώς σε κάνει να πιστεύεις στο ότι δεν έχεις τπτ άλλο απλά μιά μάζα που πηγαινοέρχεται μεταξύ ΝΔ και πασοκ? -
Για να σε βοηθησω η συγκριση στο ποστ του klang γινεται μεταξυ Ε.Ε 2004 και 2009,οπου η διαφορα στην αποχη ηταν πανω απο μισο εκατομυριο.Αν εξετασεις αριθμους αντι για ποσοστα θα καταλαβεις καλυτερα
http://www.ypes.gr/el/Elections/Nationa ... tures2004/
http://ekloges.ypes.gr/pages/index.html
Τωρα ειναι αυτο το μισο εκατομυριο απογοητευμενοι νεοδημοκρατες η οχι θα σε γελασω .Ο θεος κι η γαλαζια ψυχη τους ...
EDIT.και γυρω στους 300.000 η διαφορα με το '07
http://ekloges-prev.singularlogic.eu/v2 ... index.html
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
...]
Στεναχωριεμαι που επελεξες την κλιμακωση.
Αναγνωριζω οτι σε εσμπρωξα στα ακρα και ειμαι σε μεγαλο βαθμο συνυπευθυνος για το ποστ σου αυτο.Δεν περιμενα τετοια αντιδραση...
Δε θα θελα να γινω αφορμη ομως για να υποστεις καποια συνεπεια μεσα στο φορουμ.Ηταν μια κακια στιγμη κι αν ειναι δυνατο να την αφησουμε πισω μας**ειλικρινα ζητω συγγνωμη **
Δεκτή και συνεχίζουμε σαν να μην συνέβη τίποτα από αυτά που περιγράφεις.
-
... πάντως σε 2 μέρες εξουσιάς ΓΑΠ είδαμε
1... πρόταση σε μη κυβερνητικό χώρο να αναλάβει Υπουργείο
2... τον Συνήγορο του Πολίτη να μιλά στο υπουργικό συμβούλιο.( θα μου πείς πριν 5 χρόνια βγαίναν όλοι από την πόρτα αυτή σεμνοί και ταπεινοί .... δεκτόν )
-
Να και πάλι το θέμα του εκλογικού Νόμου... Τι θα γίνει παιδάκια του ΠΑΣΟΚ. Πόσο καιρό θα παίζουμε αυτή την καραμέλα με τις κυβερνήσεις τα 151 και 152 ώστε να μην γίνεται δουλειά???? Τόσο δέσιμο με την εξουσία? Αρκεί να θυμηθούμε το νόμο έκτρωμα που είχαμε 3 εκλογικές αναμετρήσεις το 1990 ώστε κόμμα με 47.5% να πάρει μόλις 150 βουλευτές και να έχουμε και 2 μουσουλμάνους να το παίζουν Τούρκοι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο (δωράκι του Ανδρέα στον Οζάλ από το Νταβός). Τόσο πολύ θέλετε η μεθεπόμενη κυβέρνηση να μην έχει δόντια ώστε να μπορέσετε να μιλάτε περί Δεξιάς Παρενθέσεως??
Τώρα περί Οικολόγων. Οι σύμβουλοι του ΓΑΠ δεν είναι ηλίθιοι. Ήξεραν που να προτείνουν και τι. Γνώριζαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση μία στο εκατομμύριο κάποιος από τους κομπάρσους της πολιτικής σκηνής.
Περί Λιμανιού του Πειραιά. Καλώς όρισαν οι Κινέζοι. Προσωπικά για υπάλληλους των 6000 ευρώ όπου τα τέκνα τους αποκτούν κληρονομικό δικαίωμα στην θέση των πατεράδων τους δεν μου καίγεται καρφί.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
...]
Στεναχωριεμαι που επελεξες την κλιμακωση.
Αναγνωριζω οτι σε εσμπρωξα στα ακρα και ειμαι σε μεγαλο βαθμο συνυπευθυνος για το ποστ σου αυτο.Δεν περιμενα τετοια αντιδραση...
Δε θα θελα να γινω αφορμη ομως για να υποστεις καποια συνεπεια μεσα στο φορουμ.Ηταν μια κακια στιγμη κι αν ειναι δυνατο να την αφησουμε πισω μας**ειλικρινα ζητω συγγνωμη **
Δεκτή και συνεχίζουμε σαν να μην συνέβη τίποτα από αυτά που περιγράφεις.
Και εγώ θα συνεχίσω με τον κιλμπρίζ σα να μη συνέβει τίποτα μεταξύ σας
-
Εμ,οι συμπαθειες δεν κρυβονται και ειναι αμοιβαιες
Με καθε επιφυλαξη(αν κι ειναι εγκυρη η πηγη)
**
«Πόλεμος» διοικητή-συνδικαλιστών στο νοσοκομείο της Λαμίας**Θερμό επεισόδιο καταγγέλλει σε βάρος του ο διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας Δημήτρης Μπριάννης από συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ.
Οπως είπε στον τοπικό ραδιοφωνικό Σταθμό «Λαμία FM-1», το πρωί συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ πήραν από τον οδηγό του υπηρεσιακού αυτοκινήτου του τα κλειδιά με την αιτιολογία ότι «άλλαξε η κυβέρνηση και εμείς πλέον θα αποφασίζουμε αν και πότε θα χρησιμοποιείς το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Νοσοκομείου...».
Ταυτόχρονα κάποιοι, πάντα κατά τον κ. Μπριάννη, πήραν το αυτοκίνητο και το απομάκρυναν για να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει για τις υπηρεσιακές του μετακινήσεις».
Επίσης κατήγγειλε ότι έχει δοθεί εντολή σε εργαζομένους του Νοσοκομείου να μην εκτελούν τις αποφάσεις της διοίκησης, διότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα τον αντικαταστήσει!
Το θέμα αυτό πήρε τοπικά μεγάλες διαστάσεις και ήδη η Ν.Ε. της Ν.Δ. καταγγέλλει, ότι «πριν ακόμη ορκιστεί η νέα κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ άρχισε τις ρεβανσιστικές του προγραφές».
Αντίθετη εικόνα όμως δίδουν τόσο συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ στο Νοσοκομείο όσο και η Ν.Ε. του κόμματος στη Φθιώτιδα. «Ολα αυτά είναι μυθεύματα του κ. Μπριάννη γιατί θέλει να έχει μια ηρωική έξοδο από το Νοσοκομείο, κανείς δεν του πήρε τα κλειδιά του υπηρεσιακού του αυτοκινήτου, το οποίο πολλές φορές χρησιμοποιεί και για ιδιωτικούς λόγους. Οσο για την ανυπακοή υπαλλήλων να εκτελέσουν τις αποφάσεις του, αυτοί είναι δικοί του άνθρωποι που ο ίδιος με κομματικά κριτήρια διόρισε το προηγούμενο διάστημα σε διάφορα τμήματα του Νοσοκομείου», απαντά ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων Δημήτρης Κορέτζελος.
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=89489
Κι ενα,που μου μεταφερθη απο συμφοιτητη
Συμφωνα με νεα γκαλοπ,κλεινει η ψαλιδα!Στο 9.5% η διαφορα!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μιας και το αναφεραμε λίγο νωρίτερα:Οι Οικολόγοι Πράσινοι απορρίπτουν πρόταση συμμετοχής τους στην κυβέρνηση.
Σήμερα έγινε επικοινωνία από το γραφείο του νέου πρωθυπουργού προς την Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων με σκοπό την συμμετοχή τους στην νέα κυβέρνηση. Η απάντηση των Οικολόγων Πράσινων ήταν αρνητική.
Ευχαριστούμε το ΠΑΣΟΚ για την πρόσκληση αλλά στόχος μας είναι να αλλάξουμε τις πολιτικές. Η συμμετοχή στην εξουσία δεν αποτελεί αυτοσκοπό για μας.
Ενδεχόμενη συμμετοχή μας σε κυβέρνηση, θα έπρεπε να στηρίζεται σε προγραμματικές συμφωνίες, σε θεματικές πλειοψηφίες στην κοινωνία, σε μια λαϊκή εντολή που θα απέκλειε αυτοδύναμες κυβερνήσεις, αλλά και στην ύπαρξη μιας κοινοβουλευτικής ομάδας των Οικολόγων Πράσινων που να μπορεί να επηρεάζει τις εξελίξεις.
Αν ο εκλογικός νόμος ήταν δίκαιος, οι Οικολόγοι Πράσινοι θα είχαμε σήμερα 7 βουλευτές. Εάν το ΠΑΣΟΚ πράγματι πιστεύει ότι πολιτικές προτάσεις όπως αυτή που εκπροσωπούν οι Οικολόγοι Πράσινοι πρέπει να είναι στη Βουλή, αν θεωρεί ότι όλες οι ψήφοι των πολιτών πρέπει να έχουν την ίδια εκπροσώπηση, τότε μπορεί να πράξει αναλόγως.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι παραμένουμε κριτικοί στην εξουσία, αλλά και ανοικτοί στον προγραμματικό διάλογο με όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις.Τις επόμενες μέρες θα περιμένουμε τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης και θα τοποθετηθούμε επί της ουσίας.
Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων
απο τβχσ
Είχα την πληροφορία -και αν σφάλλω ας με διορθώσει κάποιος- ότι η πρόταση του ΓΑΠ δεν έγινε γενικά στους Οικοπράσινους, ούτε καν στον Χρυσο, αλλά στη Βασιλάκου, τη βουλευτή των Πρασίνων της Αυστρίας.
Και μιά που τ' ανέφερε ο mfkb, η αλήθεια είναι ότι στα -περιφερειακά κυρίως- νοσοκομεία (όπως και σε πάμπολλες ανάλογες θέσεις) είχαν τοποθετηθεί κομματόσκυλα. Οχι πως αυτό δε συνέβαινε και παλιοτερα: τα τελευταία χρόνια ωστόσο παρατηρήθηκε το φαινόμενο τα κομματικά αυτά στελέχη να καταλαμβάνουν θέσεις που ούτε κατά διάνοια θα μπορούσαν να πάρουν, αν στηρίζονταν στο βιογραφικό τους (όχι το κομματικό). Είχα αναφέρει σε ανύποπτο χρόνο την περίπτωση του διορισμού νέου συναδέλφου μου ( ) στη διοίκηση περιφερειακού νοσοκομείου -κατά σύμπτωση, , σε έναν από τους πλέον μπλέ νομούς. Αν αυτή είναι μια αντιπροσωπευτική περίπτωση, δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι θα υπάρχουν δεκάδες άλλες ανά την επικράτεια.
-
@διρτούλιος
αυτό για το υπουργείο περιβάλλοντος το διάβασα κι εδώ
Εκλογές 2009