-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Κοχεν δεν ητανε;
...ΚΑΛΑ, ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ..
Ενας ενας ξεπηδανε οι Καρατζαφερικοι του φορουμ
**ΛΑ.Ο.Σ.: …Και βραβεία Ιπεκτσί(Ελληνοτουρκικής φιλίας…) διαθέτουμε! Απ’ όλα έχουμε. **
Υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί απατεώνες, που παριστάνουν τους «πατριώτες» και τους «εθνικιστές», και προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να ψηφίσει ΛΑΟΣ, γιατί εκεί μέσα βρίσκονται όλοι οι (καθώς πρέπει) πατριώτες, που θα κάνουν εθνικούς αγώνες κ.τ.λ., κ.τ.λ.. Ένα παράδειγμα εθνικού αγωνιστή, εκ μεταγραφής, είναι και ο πρώην της ΝΔ, Δημήτρης Κωνσταντάρας. Αυτό είναι «πατριωτικό» ψηφοδέλτιο. Σκέτος… μπαξές. Εκτός από μασόνους, κίναιδους, διαπλεκόμενους, γραφικούς, βαψομαλλιάδες, Ελλαδεμπόρους, αστράτευτους, αριστερούς, τραγουδίστριες του… πολύ ελαφρολαϊκού, ουφολόγους τηλεμαϊντανούς, και ΙΠΕΚΤΣΗΔΕΣ έχω!
ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΙΠΕΚΤΣΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕΛΙΔΑ
http://www.konstandaras.gr/corpsite/dis ... code=GR_cvασιμοφ απ ό,τι κατάλαβες είναι καλύτερα απ αυτό που φανταζόσουν
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ τελικά λύγισα και ψήφισα κκε. Για το ΠΑΜΕ και μόνο, πα στα διάλα.
Έφεραν βασανιστές από KGB;
Οχι αλλά είναι τόσο μ@λάκες για να αγωνίζονται να ξυπνήσουν μια κοινωνία τέτοιων ζώων που δεν μπορούσα να μην τους ψηφίσω
και το αποτέλεσμα των εκλογών με δικαίωσε πανηγυρικά, ο σοφός λαός ξαναχτύπησε και τα σοβάντισε όλα
-
Το μόνο που μπορεί να κάνει το ΚΚΕ αν θέλει να προσφέρει μια εναλλακτική λύση στους ψηφοφόρους είναι να συνενωθεί με σύριζα, τσίριζα σε ένα μεγάλο αριστερό κόμμα που θα ξεκινήσει με 10-15% και θα φτάσει σε μια δεκαετία να διεκδικεί την ηγεσία.
Από τη στιγμή που προτιμούν να βελάζουν, να λένε στεγνά όχι και 45% φορολογία στις επιχειρήσεις άστους με τα σφυροδρέπανα και το 7% τους... -
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
-
Το ΚΚΕ λιγο κατω σε σχεση με τις Βουλευτικες του 2007. Απο τη μια απογοητευθηκα λιγο για τη πορεια του εργατικου κινηματος , απο την αλλη ,ομως, **εγινε φαση με την Ολγα (εξαιρετικη) **και το μπαλανς ειναι θετικο.
σε χάνω -
Το εθνολαικιστικο/μπερλοσκουνικο/ψιλο-φασιστικο ΛΑΟΣ ανεβασε ποσοστο/ψηφους . Βρισκω υπερβολικες τις ανησυχιες για ανοδο του φασισμου , φασισμος (με κοινωνικους ορους) υπαρχει γενικοτερα.
το ίδιο πιστεύω κι εγώ, δεν βλέπω σοβαρό κίνδυνο απ τον καρατζαφέρη -
Οι φιλοι του ΣΥΡΙΖΑ ειναι ευχαριστημενοι. Γιατι ?
γιατί μπήκαν στη βουλή
οι αναμνήσεις θα σε φάνε κι εσένα
-
-
εγινε φαση με την Ολγα (εξαιρετικη)
Κνίτισσα με ξυρισμένες μασχάλες και γάμπες;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
-
Το ΚΚΕ λιγο κατω σε σχεση με τις Βουλευτικες του 2007. Απο τη μια απογοητευθηκα λιγο για τη πορεια του εργατικου κινηματος , απο την αλλη ,ομως, **εγινε φαση με την Ολγα (εξαιρετικη) **και το μπαλανς ειναι θετικο.
σε χάνω -
Το εθνολαικιστικο/μπερλοσκουνικο/ψιλο-φασιστικο ΛΑΟΣ ανεβασε ποσοστο/ψηφους . Βρισκω υπερβολικες τις ανησυχιες για ανοδο του φασισμου , φασισμος (με κοινωνικους ορους) υπαρχει γενικοτερα.
το ίδιο πιστεύω κι εγώ, δεν βλέπω σοβαρό κίνδυνο απ τον καρατζαφέρη -
Οι φιλοι του ΣΥΡΙΖΑ ειναι ευχαριστημενοι. Γιατι ?
γιατί μπήκαν στη βουλή
Βασικα , εννοω οτι δεν απογοητευθηκα απο το ποσοστο του ΚΚΕ.
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
εγινε φαση με την Ολγα (εξαιρετικη)
Κνίτισσα με ξυρισμένες μασχάλες και γάμπες;
Η Ολγα κνιτισσα ? Μπα.
-
Για την Τρέμη μιλάμε
-
Για την Τρέμη μιλάμεΟχι και την Τρεμη , η Ολγα ειναι φιλη και ειναι πολυυυυ καλυτερη.
-
είσαι τιραμισουρεαλιστής τελικά
πάλι καλά που βρέθηκε και μια όλγα να σώσει την επανάσταση
-
Πατριώτα manosk, τα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία και μαιευτήρια ήταν κολωχανεία, πολύ πριν ο πρώτος μετανάστης (νόμιμος ή μη) περάσει τα σύνορα αυτού του τόπου και εγκατασταθεί εδώ. Το κόμμα το οποίο ψηφίζεις, δεν είναι τίποτα άλλο από ακόμη ένα εξελικτικό στάδιο της παράταξης, που κυβέρνησε αυτόν τον τόπο για πάρα πολλά χρόνια, με εξαίρεση το διάστημα που κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ. Τεράστια ευθύνη λοιπόν- όσο και αν δεν θες να το δεις- έχουν τα φυντάνια μπλε και πράσινα, που δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να προσπαθούν συνεχώς να απαξιώσουν το δημόσιο σύστημα υγείας. Πετάς μάλιστα και μια χοντρή παπαριά σχετικά με την ελληνίδα γυναίκα 'που θα νοσηλευτεί στο ράντζο επειδή θα προηγούνται 100 αλλοδαπές και ελάτε να μου πείτε μετά, για τους βρωμοξένους που μετέχουν στα της ελληνικής παιδείας κλπ κλπ'. Ξέρεις, αφ' ενός δεν φταίνε αυτοί επειδή η Ελλάδα στερείται μεταναστευτικής πολιτικής, αφ'ετέρου η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, πήγαινε και ξεγένναγε στα ιδιωτικά μαιευτήρια πολλάααα χρόνια τώρα και φυσικά πολύ πριν ξεγεννήσει η πρώτη μιαρή αλλοδαπή σε ελληνικό δημόσιο μαιευτήριο, μολύνοντας τα όσια και ιερά της φυλής των ΕΛ. Γιατί άραγε γινόταν αυτό; Αφού όλοι ήταν ασφαλισμένοι και δικαιούνταν θέση σε δημόσιο μαιευτήριο, ενώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια λόγω υπογεννητικότητας, δεν υπήρχαν τραγικές λίστες αναμονής. Μα για τον λόγο που ξέρω και ξέρεις, ο οποίος λέγεται αξιοπρέπεια στη νοσηλεία, ακόμα και αν έπρεπε να χρυσοπληρωθεί συχνά και με δανεικά. Δεν έφταιγε λοιπόν καμιά αλλοδαπή νόμιμη ή παράνομη, που πήγε να γεννήσει σε ελληνικό νοσοκομείο. Να στο πω ακόμα πιο λιανά για να το καταλάβεις, στα παπάρια μου αν χαλάγαμε και 7 και 8 εκατομμύρια ευρώ, για να ξεγεννάνε γυναίκες που δεν είχαν την 'υπερσπάνια τύχη' να ανήκουν στην φυλή των ΕΛ, που έμαθε τον κόσμο να 'μιλάει' και να 'σκέφτεται'. Είναι μόνο ένα κλάσμα της μίζας, που δίνεται σε ελληνοπρεπή έμπορο όπλων, αντιπρόσωπο νοσοκομειακού ή άλλου υλικού από το ελληνικό δημόσιο. Ξέρω βέβαια, πως λέγοντάς σου κάτι τέτοιο αναστατώνεσαι, θίγεσαι και είσαι έτοιμος να στείλεις και τίποτα υπογραφές για να φύγουν οι ξένοι, να μην μας παίρνουν το μεροκάματο, τις θέσεις στα νοσοκομεία και άλλα τέτοια φαιδρά. Βέβαια σε δημοκρατία ζούμε και έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις αυτό. Είμαι όμως απολύτως βέβαιος, πως δεν έστειλες ούτε μια γραμμή διαμαρτυρίας στο σφαλιαρισμένο χοντρά από χθες κόμμα σου, για το όργιο που έγινε με τα αποθεματικά των ταμείων. Αλλοδαποί ήταν οι υπουργοί, οι γραμμματείς και όλο το σκυλολόι που συμμετείχε στο 'κούκος μονός σε διπλό ταμπλώ' παιχνίδι, με τις εισφορές ελλήνων και αλλοδαπών εργαζομένων; Μήπως ο Μαγγίνας, είχε τέτοιες άκρες και βόλεψε τις οικογένειες των Ινδών που απασχολούσε ΠΑΡΑΝΟΜΑ, σε καίριες κυβερνητικές θέσεις χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς; Να κάνουμε διάβημα στην ινδική κυβέρνηση να μας επιστρέψει τα φράγκα; Κοίτα λοιπόν πρώτα τη φάτσα σου στον καθρέφτη manosk, κάνε την αυτοκριτική σου και μετά έλα να μου πεις τις σοφιστείες σου περί μαιευτηρίων. Επίσης, όταν αποφασίσετε εσύ και οι όμοιοί σου να πιάσετε κάνα πινέλο να βάψετε, να ανεβείτε σε σκαλωσιά για το χτίσιμο του premium υπερτιμημένου μπουρδέλου που σας πουλάνε οι ελληνόφρονες κατασκευαστές και το ονομάζουν διαμέρισμα, όταν αποφασίσετε να σκάψετε χωράφι 'γιατί έχει άλλη γεύση το μαρούλι το ντόπιο', να βοσκήσετε κοπάδι με πρόβατα, διότι ως ελληναράδες 'θέλουμε βρε αδερφέ το σφάγιο που θα καταβροχθίσουμε το πάσχα να έχει βοσκήσει στα πάτρια εδάφη', έλα να τα ξαναπούμε για το τι πρέπει να γίνει με τους ξένους. Και βέβαια να μην ξεχάσω να σου πω, αν έχεις καμιά γνωστή ελληνίδα ατυχήσασα και χτυπημένη από την ανεργία λόγω των μιαρών αλλοδαπών, η οποία το μόνο που κάνει είναι να παρακαλάει για μια θέση στο δημόσιο, ενημέρωσέ την πως υπάρχουν χιλιάδες κλιμακοστάσια για πλύσιμο στην ένδοξη ελληνική επικράτεια, χιλιάδες εγχειρισμένοι και ανήμποροι γέροντες που χρειάζονται ξεσκάτισμα, χιλιάδες χτυπημένοι στα νοσοκομεία που ζητούν αποκλειστική, χιλιάδες παιδιά που οι γονείς τους δουλεύουν και κάποιος πρέπει να τα προσέχει μετά το σχολείο,χιλιάδες παιδιά που πρέπει να ταιστούν και να προσεχθούν, γιατί οι νεοπλουτέ διαστημόβλαχοι ελληναράδες γονείς τους τα παρατάνε κάθε ΣΚ, ένεκα εκδρομής στα trendy βλαχομπαρόκ θέρετρα . Αμοιβή για τα πανηγύρια, χωρίς ένσημα. Αλλά με συγχωρείς, ξέχασα. Για αυτές τις τιποτένιες δουλειές έχουμε τις ξένες για ξέσκισμα, αρκεί να μην χρειαστεί να γεννήσουνε στα υπερπεντακάθαρα, υπερεξοπλισμένα και υπερστελεχωμένα ελληνικά νοσοκομεία. Στο χωράφι και πολύ τους είναι. Θα μπορούσα να πω τόσο σε εσένα, όσο και σε κάποιους άλλους όψιμους 'πατριώτες', πάρα πολλά ακόμη αλλά ο χρόνος δεν μου φτάνει. Σταματήστε όμως να ανησυχείτε για το μέλλον της Ελλάδας και των ελλήνων, γιατί γίνεστε γραφικοί. Επί σχεδόν 2000 χρόνια, αυτός ο τόπος γνώρισε μερικούς από τους χειρότερους κατακτητές που έχουν περπατήσει επί προσώπου γης και επιβίωσε μια χαρά. Δεν θα εξαφανιστεί ούτε από τους μετανάστες, που μην γελιέσαι ξέρουν μια χαρά τι μπουρδέλο είμαστε, ούτε από 50, 100, 1000 γέννες σε δημόσια μαιευτήρια. Τα σπουδαιότερα και πιο προδοτικά χτυπήματα, αυτός ο τόπος τα έχει δεχτεί από ανθρώπους που τάχατες νοιάζονταν για το καλό του, διακυρήσσοντας μάλιστα παράλληλα και σε όλους τους τόνους, τον πατριωτισμό τους και την ελληνική τους ιθαγένεια.
-
οι αναμνήσεις θα σε φάνε κι εσένα
Για να τους εμψυχώσω να τρέχουν σα μ@λάκες μπας και κρατηθεί τίποτα όρθιο, που δεν νομίζω. Μαλακία τους αλλά άστους, αφου γουστάρουν ...
-
Και ο Χερ Καρατζαφέρης έτσι ξεκίνησε, με καθαρούς Έλληνες και βρωμιάρηδες ξένους αλλά τελικά έκανε συμμαχία με τον Παπανικόλα...
BEAMS η υπογραφή σου είναι ΚΑΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Πατριώτα manosk, τα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία και μαιευτήρια ήταν κολωχανεία, πολύ πριν ο πρώτος μετανάστης (νόμιμος ή μη) περάσει τα σύνορα αυτού του τόπου και εγκατασταθεί εδώ. Το κόμμα το οποίο ψηφίζεις, δεν είναι τίποτα άλλο από ακόμη ένα εξελικτικό στάδιο της παράταξης, που κυβέρνησε αυτόν τον τόπο για πάρα πολλά χρόνια, με εξαίρεση το διάστημα που κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ. Τεράστια ευθύνη λοιπόν- όσο και αν δεν θες να το δεις- έχουν τα φυντάνια μπλε και πράσινα, που δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να προσπαθούν συνεχώς να απαξιώσουν το δημόσιο σύστημα υγείας. Πετάς μάλιστα και μια χοντρή παπαριά σχετικά με την ελληνίδα γυναίκα 'που θα νοσηλευτεί στο ράντζο επειδή θα προηγούνται 100 αλλοδαπές και ελάτε να μου πείτε μετά, για τους βρωμοξένους που μετέχουν στα της ελληνικής παιδείας κλπ κλπ'. Ξέρεις, αφ' ενός δεν φταίνε αυτοί επειδή η Ελλάδα στερείται μεταναστευτικής πολιτικής, αφ'ετέρου η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, πήγαινε και ξεγένναγε στα ιδιωτικά μαιευτήρια πολλάααα χρόνια τώρα και φυσικά πολύ πριν ξεγεννήσει η πρώτη μιαρή αλλοδαπή σε ελληνικό δημόσιο μαιευτήριο, μολύνοντας τα όσια και ιερά της φυλής των ΕΛ. Γιατί άραγε γινόταν αυτό; Αφού όλοι ήταν ασφαλισμένοι και δικαιούνταν θέση σε δημόσιο μαιευτήριο, ενώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια λόγω υπογεννητικότητας, δεν υπήρχαν τραγικές λίστες αναμονής. Μα για τον λόγο που ξέρω και ξέρεις, ο οποίος λέγεται αξιοπρέπεια στη νοσηλεία, ακόμα και αν έπρεπε να χρυσοπληρωθεί συχνά και με δανεικά. Δεν έφταιγε λοιπόν καμιά αλλοδαπή νόμιμη ή παράνομη, που πήγε να γεννήσει σε ελληνικό νοσοκομείο. Να στο πω ακόμα πιο λιανά για να το καταλάβεις, στα παπάρια μου αν χαλάγαμε και 7 και 8 εκατομμύρια ευρώ, για να ξεγεννάνε γυναίκες που δεν είχαν την 'υπερσπάνια τύχη' να ανήκουν στην φυλή των ΕΛ, που έμαθε τον κόσμο να 'μιλάει' και να 'σκέφτεται'. Είναι μόνο ένα κλάσμα της μίζας, που δίνεται σε ελληνοπρεπή έμπορο όπλων, αντιπρόσωπο νοσοκομειακού ή άλλου υλικού από το ελληνικό δημόσιο. Ξέρω βέβαια, πως λέγοντάς σου κάτι τέτοιο αναστατώνεσαι, θίγεσαι και είσαι έτοιμος να στείλεις και τίποτα υπογραφές για να φύγουν οι ξένοι, να μην μας παίρνουν το μεροκάματο, τις θέσεις στα νοσοκομεία και άλλα τέτοια φαιδρά. Βέβαια σε δημοκρατία ζούμε και έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις αυτό. Είμαι όμως απολύτως βέβαιος, πως δεν έστειλες ούτε μια γραμμή διαμαρτυρίας στο σφαλιαρισμένο χοντρά από χθες κόμμα σου, για το όργιο που έγινε με τα αποθεματικά των ταμείων. Αλλοδαποί ήταν οι υπουργοί, οι γραμμματείς και όλο το σκυλολόι που συμμετείχε στο 'κούκος μονός σε διπλό ταμπλώ' παιχνίδι, με τις εισφορές ελλήνων και αλλοδαπών εργαζομένων; Μήπως ο Μαγγίνας, είχε τέτοιες άκρες και βόλεψε τις οικογένειες των Ινδών που απασχολούσε ΠΑΡΑΝΟΜΑ, σε καίριες κυβερνητικές θέσεις χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς; Να κάνουμε διάβημα στην ινδική κυβέρνηση να μας επιστρέψει τα φράγκα; Κοίτα λοιπόν πρώτα τη φάτσα σου στον καθρέφτη manosk, κάνε την αυτοκριτική σου και μετά έλα να μου πεις τις σοφιστείες σου περί μαιευτηρίων. Επίσης, όταν αποφασίσετε εσύ και οι όμοιοί σου να πιάσετε κάνα πινέλο να βάψετε, να ανεβείτε σε σκαλωσιά για το χτίσιμο του premium υπερτιμημένου μπουρδέλου που σας πουλάνε οι ελληνόφρονες κατασκευαστές και το ονομάζουν διαμέρισμα, όταν αποφασίσετε να σκάψετε χωράφι 'γιατί έχει άλλη γεύση το μαρούλι το ντόπιο', να βοσκήσετε κοπάδι με πρόβατα, διότι ως ελληναράδες 'θέλουμε βρε αδερφέ το σφάγιο που θα καταβροχθίσουμε το πάσχα να έχει βοσκήσει στα πάτρια εδάφη', έλα να τα ξαναπούμε για το τι πρέπει να γίνει με τους ξένους. Και βέβαια να μην ξεχάσω να σου πω, αν έχεις καμιά γνωστή ελληνίδα ατυχήσασα και χτυπημένη από την ανεργία λόγω των μιαρών αλλοδαπών, η οποία το μόνο που κάνει είναι να παρακαλάει για μια θέση στο δημόσιο, ενημέρωσέ την πως υπάρχουν χιλιάδες κλιμακοστάσια για πλύσιμο στην ένδοξη ελληνική επικράτεια, χιλιάδες εγχειρισμένοι και ανήμποροι γέροντες που χρειάζονται ξεσκάτισμα, χιλιάδες χτυπημένοι στα νοσοκομεία που ζητούν αποκλειστική, χιλιάδες παιδιά που οι γονείς τους δουλεύουν και κάποιος πρέπει να τα προσέχει μετά το σχολείο,χιλιάδες παιδιά που πρέπει να ταιστούν και να προσεχθούν, γιατί οι νεοπλουτέ διαστημόβλαχοι ελληναράδες γονείς τους τα παρατάνε κάθε ΣΚ, ένεκα εκδρομής στα trendy βλαχομπαρόκ θέρετρα . Αμοιβή για τα πανηγύρια, χωρίς ένσημα. Αλλά με συγχωρείς, ξέχασα. Για αυτές τις τιποτένιες δουλειές έχουμε τις ξένες για ξέσκισμα, αρκεί να μην χρειαστεί να γεννήσουνε στα υπερπεντακάθαρα, υπερεξοπλισμένα και υπερστελεχωμένα ελληνικά νοσοκομεία. Στο χωράφι και πολύ τους είναι. Θα μπορούσα να πω τόσο σε εσένα, όσο και σε κάποιους άλλους όψιμους 'πατριώτες', πάρα πολλά ακόμη αλλά ο χρόνος δεν μου φτάνει. Σταματήστε όμως να ανησυχείτε για το μέλλον της Ελλάδας και των ελλήνων, γιατί γίνεστε γραφικοί. Επί σχεδόν 2000 χρόνια, αυτός ο τόπος γνώρισε μερικούς από τους χειρότερους κατακτητές που έχουν περπατήσει επί προσώπου γης και επιβίωσε μια χαρά. Δεν θα εξαφανιστεί ούτε από τους μετανάστες, που μην γελιέσαι ξέρουν μια χαρά τι μπουρδέλο είμαστε, ούτε από 50, 100, 1000 γέννες σε δημόσια μαιευτήρια. Τα σπουδαιότερα και πιο προδοτικά χτυπήματα, αυτός ο τόπος τα έχει δεχτεί από ανθρώπους που τάχατες νοιάζονταν για το καλό του, διακυρήσσοντας μάλιστα παράλληλα και σε όλους τους τόνους, τον πατριωτισμό τους και την ελληνική τους ιθαγένεια.Μισό να κατέβει απ τη σκαλωσιά και θα απαντήσει
-
@ Προβολείς
Βάλε και καμμιά παράγραφο γιατί μας βγάζεις τα μάτια να το διαβάσουμε το ημισέντονο. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Εγώ τελικά λύγισα και ψήφισα κκε. Για το ΠΑΜΕ και μόνο, πα στα διάλα.Αισθανομαι συνυπευθυνος
Αν ειναι κατι που πραγματικα απολαυσα διαβαζοντας τις τελευταιες 30 σελιδες ειναι οι 'ουδετεροι' ψυχραιμοι ψηφοφοροι μικρων κομματων που εμφανιστηκαν απροσμενα (; ) σιφιλιασμενοι με το αποτελεσμα:
Μερικες σκόρπιες σκεψεις σχολιαζοντας:
- Ειναι ευκολο και φτηνο να αποκαλεις τους συμπατριωτες σου βοδια, γιδια, φιδια, ιγκουανα και λοιπους πρωταγωνιστες του προγραμματος του ΣΚΑΙ, βαυκαλιζομενος μαλιστα οτι εσυ ανηκεις (κατ'εξαιρεση) στο Homo Sapiens. Το προβλημα δεν ειναι οτι τα λεμε εδω στο φορουμ και χαιρομαστε, αλλα ολοκληροι μηχανισμοι κομματων, βασιζουν την αναλυση τους στην παραδοχη αυτη και δε βλεπουν ορισμενα πραματα.
Η εκλογικη συμπεριφορα του Ελληνα ειναι ενα ΓΕΓΟΝΟΣ. Σε οποιαδηποτε αναλυση (πολιτικη, επιστημονικη) τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ (Facts στα ελληνικα) δεν τα κρινουμε. Προσπαθουμε να τα εξηγησουμε, αλλα οχι να τα κρινουμε.
Ο κοσμος ψηφισε ΠΑΣΟΚ για συγκεκριμενους λογους. Ο πρωτος λογος ειναι οτι εληξε η επηρρεια της υπνωσης απο τις χειρονομιες και τις μουτες του μπουλη ειδανε 5 πραματα καθαρα και αντεδρασαν στην συντηρητικη προπαγανδα σε ιδεολογικη βαση που κανουν συνεπως τοσα χρονια τα καναλια. Ο ελληνικος λαός ειναι αντιδεξιος (με οτι να σημαινει αυτο) και θα αντιδρουσε.
Γιατι Γιωργακη και οχι τους αλλους αριστερους; Γιατι ο λαος εχει συγκεκριμενη νοοτροπια και δεν μπορει τα μακροπροθεσμα. Αντε μπορει και να τον πεισεις για τα μεσοπροθεσμα, αλλα ΜΟΝΟ με μακροπροθεσμα πολιτικη δε γινεται. Τα αριστερα κομματα αντι να χαραξουν βραχυπροθεσμη, μεσοπροθεσμη και μακροπροθεσμη στρατηγικη ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗΣ, χαραζουν στρατηγικες οτι νάναι, χωρις καμια νικη να φαινεται στον οριζοντα. Να πω πως ετοιμαζονται για επανασταση; Θα το δικαιολογουσα. Αλλα ουτε...Ετσι καλως ή κακως για τους πολλους το ΠΑΣΟΚ φανηκε (και ηταν) μονοδρομος.
-
Στην ελληνικη πολιτικη αναλυση, εχουμε ενα μικρο προβλημα. Δεν μπορουμε να αποφασισουμε αν το προβλημα ειναι πολιτικο ή πολιτειακο. Για μενα το προβλημα ειναι πολιτειακο. Μα αμεσοδημοκρατικο θα γινει (με την ανθηση του ιντερνετ ειναι αναποφευκτο), μα σοσιαλιστικο, το γεγονος ειναι οτι η αστικη αντιπροσωπευτικη δημοκρατια πνεει τα λοισθια. Οποτε αντι να κρινουμε την ικανοτητα ή μη ατομων και κομματων, θα επρεπε να δουμε αν τα ατομα/κομματα μπορουν να κανουν κατι διαφορετικο στο συγκεκριμενο πολιτευμα.
-
Εγω εχω καλη γνωμη για το Γιωργο και αν πιστευα στην αστικη δημοκρατια θα ημουν αισιοδοξος. Πιστευω οτι θα ειναι καλυτερος πρωθυπουργος απο τον πατερα του και θα παρει μετρα εν ετει 2009 που πολλοι θα τα βρουνε απιστευτα. Στοχος του ειναι αλλος, οχι η Ελλαδα και η εδω πρωθυπουργία. Αισθηση μου ειναι οτι θελει να ειναι ο αναγεννητης του ευρωπαϊκου σοσιαλισμου/σοσιαλδημοκρατιας, θελει να γινει ο ευρωπαίος επιτροπος που θα αλλαξει πορεια στη νεοφιλελευθερη ΕΕ και θα εκτελεσει προγραμμα προτυπο για αλλους ευρωπαιους. Δεν πιστευω οτι θα τα καταφερει, γιατι η πορεια των ευρωπαιων σοσιαλδημοκρατων ειναι αδιεξοδη, αλλα θα εχει ενδιαφερον.
Γενικα εχει πολυ μεγαλυτερη δυνατοτητας αυτενεργειας, απο ότι ο φελλος που μας κυβερνουσε τοσα χρόνια και εκπλησσομαι που πολλοι το αγνοουν. Ο Γεωργακιος ειναι πρωτοτοκος γιος και οχι καποιος ανηψιος. Τον εχω ικανο να παρει εντελως sui generis *αποφασεις *ειτε για το καλυτερο ειτε για το χειροτερο. Αλλωστε Καραχασαν, Ανδριαμανοι και λοιπες αποφασεις αυτο δειχνουν. Post-crisis δειχνει να εχει εγκαταλειψει το αρμα νεοφιλελευθερισμος με ανθρωπινο προσωπο, οποτε περιμενω εκπληξεις που οι περισσοτεροι ακομα δεν φανταζονται. Ετσι κι αλλιως με 160 και 10%+ διαφορα κανει οτι θελει και εντός κομματος.
-
Προβλεπω αναπαντεχο πρόεδρο δημοκρατιας και εκλογες το Μαρτη. Με 33% δεν πας πουθενα, μεχρι και το Σημιτη ειναι προθυμοι να ψηφισουν για πρόεδρο πλέον στη Νουδου
-
Θα μου προξενησει εκπληξη αν η κορη του δρακουλα κατεβει για την προεδρια. Να την παρει να την κανει τι; Οπως και ο πατερας της εβαλε τον Αβερωφ να φαει το χοντρο σκατο, ο μπουλης τον μπολντοζα, ετσι κι αυτη θα στηριξει καποιον αναλωσιμο. Αυτο που δεν ξερει ειναι οτι δυσκολα θα παμε για 3ο ονομα βαρυ σαν ιστορια σερί και εκει θα την πατησει. Ευχομαι και ελπιζω.
εντιτ το ιταλικ που ειχα ξεχασει
- Ειναι ευκολο και φτηνο να αποκαλεις τους συμπατριωτες σου βοδια, γιδια, φιδια, ιγκουανα και λοιπους πρωταγωνιστες του προγραμματος του ΣΚΑΙ, βαυκαλιζομενος μαλιστα οτι εσυ ανηκεις (κατ'εξαιρεση) στο Homo Sapiens. Το προβλημα δεν ειναι οτι τα λεμε εδω στο φορουμ και χαιρομαστε, αλλα ολοκληροι μηχανισμοι κομματων, βασιζουν την αναλυση τους στην παραδοχη αυτη και δε βλεπουν ορισμενα πραματα.
-
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=88717
Κι έλεγα ρε π@ύστη, μόνο εγώ τη θυμάμαι την ατάκα;
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
@ Προβολείς
Βάλε και καμμιά παράγραφο γιατί μας βγάζεις τα μάτια να το διαβάσουμε το ημισέντονο.Χίλια συγνώμη, το γνωρίζω πως είναι κουραστικό, έγινε λόγω βιασύνης, δεν θα επαναληφθεί.
Αλλά παρακαλώ και εσένα κάτι. Δεν είμαι ούτε 'προβολείς' ούτε 'ακτίνες' που μου είχε πει ένας άλλος σχολιαστής. Το BEAMS του ψευδώνυμου είναι αυτό
και για περαιτέρω πληροφορίες εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_3S-GE_engine
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Αν κάποια περάσει σήμερα τα σύνορα και πάει σε ένα νοσοκομείο να γεννήσει, αύριο θα γεννήσει έναν Έλληνα; Φυσικά δεν μπορούν κάποιοι να σκεφτούν πέραν συνθημάτων ή γραμμένων λόγων, αλλά αυτοί είναι ΓΑΠ. Οι άλλοι, που μπορεί να ανήκουν και στο 5% των ευφυέστερων;
Επειδή αναφέρθηκε κάτι για Αμερικές κλπ, τους όρους Ius Sanguinis (Δίκαιο του Αίματος) και Ius Soli (Δίκαιο του Εδάφους) τους έχετε ακουστά;
Σε ολόκληρο τον κόσμο αποκτάς ιθαγένεια βάσει του 'Δικαίου του Αίματος', όχι βάσει του 'Δικαίου του Εδάφους'. Δηλαδή δεν έχει σημασία πού γεννιέται ένα παιδί, αλλά η ιθαγένεια των γονιών του. Το αντίθετο ουδείς έχων σώας τας φρένας δεν το δέχεται.Αλλά δεν πειράζει, όταν θα πηγαίνει ο παπαρίκος Έλλην στο δημόσιο μαιευτήριο τη γυναίκα του και θα τη βάζει στο ράντζο, γιατί θα προηγούνται καμιά 100σταριά ετοιμόγενες αλλοδαπές, θα αισθανθεί πολύ υπερήφανος γιατί οι 100 νέοι Έλληνες είναι ήδη συμμετέχοντες της ελληνικής παιδείας (ποιας; ).
Manosk,
Σε πολλές χώρες ισχυει το ius soli και ο λόγος είναι απλός, προσπάθεια ομογενοποίησης των ετερόκλητων πληθυσμών........
Αλλά στο επιχείρημά σου για το μαιευτήριο συμφωνώ 100%.
Κάτι όμως πρέπει να κάνει και ο ΓΑΠ για να εξασφαλίσει τη μακροχρόνια νομή της εξουσίας.
Το επιχείρημα με το μαιευτήριο είναι τελείως λάθος διότι δεν ζητάνε υπηκοότητα στο μαιευτήριο, ΑΣΦΑΛΙΣΗ ζητάνε. Αρα δεν πά να 'ναι Αλβανίδα, Πολωνέζα ή Ελληνίδα, αν είναι ασφαλισμένος και πληρώνει τις εισφορές του (που εξυπακούεται), 'δικαιούται' να γεννήσει εκεί. Διαφορετικά τι θα λέγαμε 'είστε Ελληνίς ? Οχι συγνώμη, να πάτε να γεννήσετε στο Ιασώ ή στο δρόμο' ? Κάπως σε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων μου κάνει αυτό ή όχι ?
Και επειδή έχω περάσει την εμπειρία του δημόσιου μαιευτηρίου, μπορώ να βεβαιώσω πως καθόλου δεν με ένοιαξε αν γεννούσαν και Αλβανίδες. Μπορεί άλλοι εδώ να έχουν πιο λεπτά γούστα...
Οσο για το δικαίωμα της ιθαγένειας:
ο Οι μισές χώρες στις οποίες ισχύει το jus soli ΔΕΝ έχουν πρόβλημα ενσωμάτωσης πληθυσμών. Ιρλανδία ? Γαλλία ? (μην ξεχνάμε ότι όσοι από τις αποικίες ήταν στη Γαλλία, πχ. Μαρτινίκα ή Αλγερία, ήταν Γάλλοι πολίτες ήδη) Αργεντινή ? Αρα δεν ισχύει αυτό
ο Από πότε η 'ενσωμάτωση' ταυτίζεται με την υπηκοότητα ? Είδαμε πόσο ενσωματωμένοι είναι οι Γάλλοι των προαστίων του Παρισιού.
ο Και στο κάτω-κάτω, και αν πήρε την Ελληνική υπηκοότητα, και τι έγινε ? Σημασία έχει αν ενδιαφέρεται να είναι ενεργός και παραγωγικός πολίτης. Και δυστυχώς ξέρω Ελληνες στο αίμα που είναι χειρότεροι πολίτες από Αλβανούς μετανάστες 20ετίας. -
BEAMS μήνυμα ελήφθη, over.
Εκλογές 2009