-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Αλλο γαματο το πρωι, που ξεχασα να γραψω:Εχει μεινει η TV στον Αυτια (δεν φταιω εγω που εχω συνταξιουχους γονεις)
Εκει λοιπον μιλαει ο Αυτιας με την funny και επισης στο πανελ ειναι ο Πρωτοπαπας και ο πιστολερο Γιακουματος ( κατ εμε η γραφικοτερη περσονα της ΝΔ μετα τη 'γρανα' ). Λεει η funny:'Οι συνταξεις των ελληνων πολιτων ειναι εγγυημενες και τιποτα δεν θα τις απειλησει' (μακαρι)
λιγα λεπτα αργοτερα λεει ο Γιακουματος:
'Θυμηθειτε τα λογια μου και βαλτε τα να παιξουν 2 χρονια μετα. Το 2011-2012 το ασφαλιστικο θα εχει καταρρευσει'.Εχει χαθει η μπαλα λεμεεεεεε...
ΥΓ: Και φυσικα ο Πρωτοπαπας δεν αφησε τετοιο 'δωρο' να πεσει κατω οπως καταλαβαινετε...
Συμπληρωματικά στα σχόλια που ανέβασε ο johanndelta, να προσθέσω μια ακόμη πίπα που ξεστόμισε χθες ενώπιον γηραιού ως επί το πλείστον ακροατηρίου ο δημοφιλής ατακαδόρος, παιδί μπουζί, ένοικος της δεξιάς πολυκατοικίας (δίπλα από τον καυστήρα), ανεξάντλητος και ανεπανάληπτος Καρατζαφιόζης. Είπε λοιπόν πως δεν χρωστάμε φράγκο στην Ευρώπη για τίποτα, διότι αυτή μας χρωστάει δίδακτρα 2500 ετών (αρχαίοι κλασσικοί, δημοκρατία, όταν εσείς τρώγατε βελανίδια μουγκανίζοντας κλπ κλπ). Να λοιπόν φίλε johanndelta πως θα βρεθούνε τα φράγκα για να σωθεί το ασφαλιστικό. Καρατζαφιόζης εισπράκτορας απλήρωτων διδάκτρων, Καρατζαφιόζης τουρκοφάγος όλα σε ένα νοικοκυρεμένα λέμε.
-
Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να ψηφίσω σ' αυτές τις εκλογές. Με βλέπω να το ρίχνω σε μικρό κόμμα, ίσως οικωλόγους (την έχω ξανακάνει) κι ας την παίζουν σε ορισμένα θέματα. Μακάρι να μπουν κι αυτοί στη Βουλή, γιατί οι ίδιες φάτσες που λένε τα ίδια χωρίς αιδώ με κούρασαν τόσα χρόνια.
ΠΑΣΟΚ, έλεος, όχι οι ίδιοι που χαντάκωσαν την Ελλάδα να το παίζουν τώρα τιμητές.
ΝΔ, χωρίς σχόλια. Λύσσαξαν να φάνε όσα στερήθηκαν για 20 χρόνια. Κώστα, το έχασες στην πρώτη στροφή.
ΛΑΟΣ, έλεος με τον λαϊκισμό.
ΚΚΕ, ε, εντάξει, δεν έχω ξανακούσει ιστορικό κόμμα να ζητάει ψήφο...διαμαρτυρίας και τιμωρίας.
ΣΥΡΙΖΑ, αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Έχουν και προτάσεις, λένε. Της πλάκας, ειδικά αυτό το 'αν ακολουθηθεί το πρόγραμμά μας, θα δημιουργούνται 100.000 θέσεις ετησίως'! Όταν μπαίνεις για εξετάσεις ενώπιον καθηγητή, συνήθως σου βάζει 2-3-4 ερωτήματα και σε όσα απαντήσεις σωστά, παίρνεις τις μονάδες σου, σε όσα λάθος, δεν παίρνεις τίποτα. Υπάρχουν όμως και απαντήσεις που μπορούν να σε κόψουν με τη μία, τόσο μεγάλη ασχετοσύνη δείχνουν. Ε, αυτό το πράγμα που έχουν αναρτήσει στην ιστοσελίδα τους αρκεί για μάμπρο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να ψηφίσω σ' αυτές τις εκλογές. Με βλέπω να το ρίχνω σε μικρό κόμμα, ίσως οικωλόγους (την έχω ξανακάνει) κι ας την παίζουν σε ορισμένα θέματα. Μακάρι να μπουν κι αυτοί στη Βουλή, γιατί οι ίδιες φάτσες που λένε τα ίδια χωρίς αιδώ με κούρασαν τόσα χρόνια.ΠΑΣΟΚ, έλεος, όχι οι ίδιοι που χαντάκωσαν την Ελλάδα να το παίζουν τώρα τιμητές.
ΝΔ, χωρίς σχόλια. Λύσσαξαν να φάνε όσα στερήθηκαν για 20 χρόνια. Κώστα, το έχασες στην πρώτη στροφή.
ΚΚΕ, ε, εντάξει, δεν έχω ξανακούσει ιστορικό κόμμα να ζητάει ψήφο...διαμαρτυρίας και τιμωρίας.
ΣΥΡΙΖΑ, αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Έχουν και προτάσεις, λένε. Της πλάκας, ειδικά αυτό το 'αν ακολουθηθεί το πρόγραμμά μας,** θα δημιουργούνται 100.000 θέσεις ετησίως'!** Όταν μπαίνεις για εξετάσεις ενώπιον καθηγητή, συνήθως σου βάζει 2-3-4 ερωτήματα και σε όσα απαντήσεις σωστά, παίρνεις τις μονάδες σου, σε όσα λάθος, δεν παίρνεις τίποτα. Υπάρχουν όμως και απαντήσεις που μπορούν να σε κόψουν με τη μία, τόσο μεγάλη ασχετοσύνη δείχνουν. Ε, αυτό το πράγμα που έχουν αναρτήσει στην ιστοσελίδα τους αρκεί για μάμπρο.Μα το ίδιο αγαπητέ manosky, το έχουν υποσχεθεί παραπάνω από μια φορά και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Και αυτό ήταν μόνο το ένα, από τον ορυμαγδό μπουρδολογίας και υποσχεσιολογίας -που χωρίς αιδώ όπως λες και εσύ- περιελάμβαναν τα προηγούμενα προγράμματα των κομμάτων αυτών. Πάντως λάθος θα κάνεις να το ρίξεις στους οικολόγους. Και αυτοί, ίδιες πίπες με τον ΓΑΠ λένε για πράσινη ανάπτυξη. Λεφτά δεν μας είπαν που θα βρουν. Στο τέλος, άμα μπουν στη βουλή με την ψήφο σου, άντε το πολύ πολύ να ακούσεις καμιά διαμαρτυρία για τον απειλούμενο με εξαφάνιση καραφλό αχινό της Κακιβίκλας. Ρίχτο στην αριστερά να πάει στο διάλο και ας τη λες κουλή και αυτιστική.
-
ΠΑΣΟΚ 42.5%
ΝΔ 34.5%
ΚΚΕ 8%
ΛΑΟΣ 6%
ΣΥΡΙΖΑ 4.5%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3%με 1% στατιστικό λάθος
Υ.Γ. Μην πέσετε να με φάτε όλοι, μετέφερα τι μου είπαν...
Πολλες αναλύσεις έπεσαν κάπως έξω το Ιουνιο και σήμερα χρησιμοποιούν τα νούμερα από
τον Ιούνιο για να κάνουν 'διορθωση' σε αυτά που βρίσκουν με άλλες μεθόδους.Οπότε το ΠΑΣΟΚ το τοποθετούν στο 41.75%, ΝΔ στο 36% ,KKE 8%, ΛΑΟΣ 6.5% ΣΥΡΙΖΑ 3.5% Οικολόγοι 2.2%
Το αγνωστο ειναι οι οικολόγοι που μέσα στην εβδομάδα που δεν έχουμε νούμερα έχουν κάνει
'καλες εμφανίσεις' και μπορεί να αγγίξουν το 3%Προς θεού τα παραπάνω δεν είναι αποτελέσματα δημοσκόπησης αλλα εκτίμηση αποτελέσματος
βάση πρότερων αριθμών και εκτίμηση επιρρόηςAυτη ακριβως ειναι και η απατη.Η εκτιμηση.
Αναλογα λοιπον με τον πελατη γινεται και η εκτιμηση.*Αλλο η εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος (πού προκύπτει μετά την αναγωγή τών αναποφάσιστων) καί άλλο τά πραγματικά δημοσκοπικά ευρήματα...
Θά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα...
Οταν έχεις στα χέρια σου μιά δημοσκόπηση έχεις στά χέρια σου στοιχεία...
Μεταξύ τών άλλωων στοιχείων ένα απο τά πιό κρίσιμα είναι το ποσοστό τών αναποφάσιστων...
Απο εκεί και πέρα στούς αναποφάσιστους θα πρέπει (?) να γίνει αναγωγή (πήγα σέ μάγισσες πήγα σε χαρτορίχτρες)....
Να κάνεις δηλαδή μιά εκτίμηση τί θα ψηφίσουν αυτοί οι άνθρωποι...Με αυτή τη λογική όμως ανάλογα τί πιστεύεις ότι θα ψηφίσουν οι αναποφάσιστοι βγάζεις και ότι νούμερα θέλεις...
Για να δώσουμε ένα παράδειγμα εάν η πραγματική (=μετρήσιμη) δημοσκοπική διαφορά δύο κομμάτων σήμερα είναι 4%, απο εκεί και πέρα ανάλογα πώς κατανέμεις τούς αναποφάσιστους μπορείς να την πάς στό 6 ή στό 2...
Και για τα δύο υπάρχουν επιχειρήματα...
Αλλά αυτό πλέον είναι μιά εκτίμηση όχι ένα δημοσκοπικό εύρημα...
Εξάλλου αυτό , η αναγωγή τών αναποφάσιστων είναι ένα άλυτο πρόβλημα για τούς σοβαρούς αναλυτές...
Θυμίζουμε τις οξυτατες δημόσιες διαμάχες μεταξύ τών επιστημόνων - δημοσκόπων (ακόμα καί ο Πρετεντέρης είχε μιλήσει σέ σχετικό οξύτατο άρθρο του γιά χορτορίχτρες) για το θέμα κατα πόσο είναι επιστημονικά ορθό να ανάγεις τούς αναποφάσιστους....
Ειδικά σέ ρευστές περιόδους η αναγωγή τών αναποφάσιστων με παλιές μεθόδους θα μπορούσε να είναι έως και παραπλανητική...* -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Συμπληρωματικά στα σχόλια που ανέβασε ο johanndelta, να προσθέσω μια ακόμη πίπα που ξεστόμισε χθες ενώπιον γηραιού ως επί το πλείστον ακροατηρίου ο δημοφιλής ατακαδόρος, παιδί μπουζί, ένοικος της δεξιάς πολυκατοικίας (δίπλα από τον καυστήρα), ανεξάντλητος και ανεπανάληπτος Καρατζαφιόζης. Είπε λοιπόν πως δεν χρωστάμε φράγκο στην Ευρώπη για τίποτα, διότι αυτή μας χρωστάει δίδακτρα 2500 ετών (αρχαίοι κλασσικοί, δημοκρατία, όταν εσείς τρώγατε βελανίδια μουγκανίζοντας κλπ κλπ). Να λοιπόν φίλε johanndelta πως θα βρεθούνε τα φράγκα για να σωθεί το ασφαλιστικό. Καρατζαφιόζης εισπράκτορας απλήρωτων διδάκτρων, Καρατζαφιόζης τουρκοφάγος όλα σε ένα νοικοκυρεμένα λέμε.
Καλα εισαι BEAMS. Το μονο λογικο που ειπε σημερα στη διακαναλικη ειναι πως η ΕΕ πρεπει να αναλαβει τη ουσιαστικη φυλαξη των συνορων. Πχ σε χωρες οπως η Λιθουανια που δεν εχουν πολεμικη αεροπορια στην ουσια (ακουσον-ακουσον ιταλικα eurofighter προστατευουν την Αλβανια), τη φυλαξη του εναεριου χωρου αναλαμβανουν εκ περιτροπης σμηνη των 'κεντρικων' κρατων της ΕΕ (Τσεχια-Γερμανια). Εκει οταν μπηκε ενα απλο μεταγωγικο αεροσκαφος αναχαιτιστηκε αμεσως. Εδω εχουμε αυτο το καθημερινο φαινομενο απο τη 'φιλη και γειτονα' που δεν καταλαβαινει...αλλαχ. Αυτο που ειπε ο Καρατζαφυρερ, δλδ 'Η Ελλαδα ειναι συνορο της ΕΕ και πρεπει απο κοινου να φυλασσεται εναντι παραβιασεων κτλ, πραγμα που θα οδηγουσε σε αισθητη μειωση των δαπανων για εξοπλισμους', εχει καποια βαση. Το θεμα ειναι οτι δυστυχως δεν υπαρχει περιπτωση να γινει στην πραξη. Μια Frontex και πολυ μας ειναι. Δικο μας το προβλημα με τους Τουρκους, δικα μας και τα εξοδα για τους εξοπλισμους απο τους οποιους ολοι οφελουνται οικονομικα.
-
...Το μονο λογικο που ειπε σημερα στη διακαναλικη ειναι πως η ΕΕ πρεπει να αναλαβει τη ουσιαστικη φυλαξη των συνορων...
Βασικά άλλο είπε.
Εξήγησε γιατί τα ελληνικά σύνορα είναι αφύλακτα από την Ευρώπη. Γιατί δεν έχουν καθοριστεί και αναγνωριστεί ακόμα, απόρροια του μπερδέματος με τα 6 και 12 μίλια για το οποίο όλοι κάνουν το παπί. -
τα παπαγαλάκια λένε πάντως για διαφορά γύρω στο 2%....
κυριακή κοντή γιορτή... -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Βασικά άλλο είπε.
Εξήγησε γιατί τα ελληνικά σύνορα είναι αφύλακτα από την Ευρώπη. Γιατί δεν έχουν καθοριστεί και αναγνωριστεί ακόμα, απόρροια του μπερδέματος με τα 6 και 12 μίλια για το οποίο όλοι κάνουν το παπί.Eκει κολλαει το 'δεν προκειται να μας τα φυλαξουν'.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
ο δημοφιλής ατακαδόρος, παιδί μπουζί, ένοικος της δεξιάς πολυκατοικίας (δίπλα από τον καυστήρα), ανεξάντλητος και ανεπανάληπτος Καρατζαφιόζης. Είπε λοιπόν πως δεν χρωστάμε φράγκο στην Ευρώπη για τίποτα, διότι αυτή μας χρωστάει δίδακτρα 2500 ετών (αρχαίοι κλασσικοί, δημοκρατία, όταν εσείς τρώγατε βελανίδια μουγκανίζοντας κλπ κλπ). Να λοιπόν φίλε johanndelta πως θα βρεθούνε τα φράγκα για να σωθεί το ασφαλιστικό. Καρατζαφιόζης εισπράκτορας απλήρωτων διδάκτρων, Καρατζαφιόζης τουρκοφάγος όλα σε ένα νοικοκυρεμένα λέμε.Είναι βέβαια λίγο αργά να ρωτήσουμε τους Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Σοφοκλή, Αριστοφάνη and Co. πόσο χρέωναν την ώρα.
Μία απλή αναγωγή όμως, με βάση κάποια δίδακτρα Ευρωπαϊκών μεταπτυχιακών που έχω υπόψη μου, τα οποία τιμολογούνται στα 20.000 ευρώ / έτος, χρησιμοποιώντας και ετήσιο επιτόκιο ένα 2,5% και θεωρώντας ότι τα 20 χιλιαρικάκια του Γερμανού φορολογούμενου θα αγόραζαν ένα εκπαιδευτικό έτος με πλήρη μόρφωση στις αρχαίες Ελληνικές σχολές (sic), μας δίνει ότι η προσφιλής ΕΕ μας χρωστάει περίπου 13χ10^30 ευρώ , αφαιρώντας μερικά δις ευρώ που μας ταΐζει τόσα χρόνια και κάτι ψιλά γιατί είμαστε χουβαρντάδες να πούμε 10χ10^30 ευρώ.
Εάν λάβουμε υπόψη ότι το παγκόσμιο ΑΕΠ (σύμφωνα με αυτό είναι περίπου 32 τρις ευρώ, δηλαδή 32χ10^12, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι η τιμημένη Ελλάς μπορεί να μην κάνει απολύτως τίποτα για τα επόμενα 800.000.000.000.000.000 χρόνια και να την ταΐζει όλος ο υπόλοιπος κόσμος για το καλό που του έκανε. Τώρα βέβαια τίποτε άγριοι Ινδιάνοι, Μάγιας, Κινέζοι κτλ μπορεί να τσινήσουν, αλλά άμα μας κουνηθούνε πολύ θα τους στείλουμε τους Ε, ενώ αν ακόμα και αυτό δεν πιάσει, θα τους στείλουμε όλους όσους κατεβαίνουν υποψήφιοι με τον Φύρερ ε... τον λαοπρόβλητο ηγέτη που κάνει τα περιστέρια (ή μήπως το άγιο πνεύμα ) να κάθονται στον ώμο του, μαζί με τον αρχηγό τους, κάτι που είναι σίγουρο ότι θα σιγήσει την όποια αντίδραση.
Εγώ θα τον ψηφίσω πάντως γιατί έχει σχέδιο για να εξασφαλίσει τις συντάξεις μας!
Φυσικά οι παραπάνω υπολογισμοί έγιναν με βάση το ότι η ΕΕ θα έπρεπε να μας πληρώσει ΜΟΝΟ για ένα έτος. Εάν θεωρήσουμε ότι μιλάμε για πλήρη εκπαίδευση με μεταπτυχιακό (δηλαδή 5-6 χρόνια), ε απλά 6πλασιάστε το ποσό, όλα εγώ θα τα κάνω πια!
Βαριέμαι να σηκωθώ από το γραφείο και να πάω σπίτι...
-
Αν κάποιος επιθυμεί οικολόγους, υπάρχουν τουλάχιστον 3 κόμματα, γι'αυτό προσοχή: όχι στους δοσίλογους, ΕΛΕΟΣ δηλαδή.
Υ.Γ.: Έτσι και αλλιώς, όλα τα 'οικολογικά' κόμματα είναι μούφα, προγράμματα της Ε.Ε. ήδη υλοποιούνται εδώ και χρόνια, ανεξαρτήτως κυβερνήσεως. Πέραν της δήθεν 'οικολογίας', δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα στα υπόλοιπα θέματα(λες και ακούς έκθεση 8χρανου παιδιού).
-
Απο εγκυρη, ιαματικη πηγη:
ΠΑΣΟΚ: 42
ΝΔ: 36+ (ταση ελαφρας συσπειρωσης)
ΚΚΕ: 8
ΛΑΟΣ: 4.5- (χανει προς και τους 2 μεγαλους)
ΣΥΡΙΖΑ 3,5
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ max 2,8Αντε να δουμε.
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Υ.Γ.: Έτσι και αλλιώς, όλα τα 'οικολογικά' κόμματα είναι μούφα, προγράμματα της Ε.Ε. ήδη υλοποιούνται εδώ και χρόνια, ανεξαρτήτως κυβερνήσεως. Πέραν της δήθεν 'οικολογίας', δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα στα υπόλοιπα θέματα(λες και ακούς έκθεση 8χρανου παιδιού).
+00
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Απο εγκυρη, ιαματικη πηγη:ΠΑΣΟΚ: 42
ΝΔ: 36+ (ταση ελαφρας συσπειρωσης)
ΚΚΕ: 8
ΛΑΟΣ: 4.5- (χανει προς και τους 2 μεγαλους)
ΣΥΡΙΖΑ 3,5
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ max 2,8Αντε να δουμε.
αυτο ειναι απο εγκυρη δεξια πηγη?
γιατι αυτο ειναι το πιο ιδανικο (απο τα ρεαλιστικα) σεναρια για τη ΝΔ
εγω συνεχιζω να πιστευω οτι πολλοι νεοδημοκρατες θα ριξουν χαλαρη ψηφο (αφου ξερουν οτι θα χασουν) προς το λαος..
επισης δεν πιστευω οτι το πασοκ θα εχει μονο 151-2 βουλευτες -
Φρεσκα νεα!!!!
Aπο εγκυρη πηγη* τα δικα μου:
ΠΑΣΟΚ:64% + oτι τους λειπει=312 εδρες.
ΝΔ:17% με ταση 220V.
ΚΚΕ:1,917%.
ΣΥΡΙΖΑ:Τιποτα. (τους πηρε οοοολους ο Γιωργος)
ΛΑΟΣ:Oλιγη απο Τζατζικι.
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ:17-25 βαθμοι Κελσιου.*Πηγη:Καραντανη Λουτρακιου.
Τα αποτελεσματα διασταυρωθηκαν απο MΙGA, ANT2, ALΦA, MΡB, PΑBLIC ΤISSUE, ΑLΚO, ΒRASS και αλλους 29 κατασκευαστες πλυσης εγκεφαλου.
-
ΠΑΣΟΚ:34%(Το γράφω πρώτο για να συνεχίσετε να τρώτε την παραμύθα)
ΝΔ:47% με ταση μειωσης(μην είναι τελείως τσόντα)
ΚΚΕ:8%(παγκόσμια ειδική σταθερά του κόμματος στην Ελλάδα)
ΣΥΡΙΖΑ:3.2%(3 λαλούν και 2 χορεύουν)
ΛΑΟΣ:4.7%(Να φυγουν οι εχθροί από τη χώρα)
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ:1.1%(Το χόρτο ανήκει στο λαό του)Πηγη:Η γεώτρηση στην αυλή
-
Και καπου εδω κι ο τελευταιος εγκαθετος ψιττακος,αντιλαμβανεται για πιο λογο υπηρχαν σοβαρες επιφυλαξεις για τη δημοσιευση δημοσκοπησεων/εκτιμησεων.
Παναθηναικος=Πρωταθλητης Χειμωνα
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Παναθηναικος=Πρωταθλητης Χειμωνα
Ούτε το φθινόπωρο τελείωσε
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να ψηφίσω σ' αυτές τις εκλογές. Με βλέπω να το ρίχνω σε μικρό κόμμα, ίσως οικωλόγους (την έχω ξανακάνει) κι ας την παίζουν σε ορισμένα θέματα. Μακάρι να μπουν κι αυτοί στη Βουλή, γιατί οι ίδιες φάτσες που λένε τα ίδια χωρίς αιδώ με κούρασαν τόσα χρόνια.ΠΑΣΟΚ, έλεος, όχι οι ίδιοι που χαντάκωσαν την Ελλάδα να το παίζουν τώρα τιμητές.
ΣΥΡΙΖΑ, αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Έχουν και προτάσεις, λένε. Της πλάκας, ειδικά αυτό το 'αν ακολουθηθεί το πρόγραμμά μας, θα δημιουργούνται 100.000 θέσεις ετησίως'! Όταν μπαίνεις για εξετάσεις ενώπιον καθηγητή, συνήθως σου βάζει 2-3-4 ερωτήματα και σε όσα απαντήσεις σωστά, παίρνεις τις μονάδες σου, σε όσα λάθος, δεν παίρνεις τίποτα. Υπάρχουν όμως και απαντήσεις που μπορούν να σε κόψουν με τη μία, τόσο μεγάλη ασχετοσύνη δείχνουν. Ε, αυτό το πράγμα που έχουν αναρτήσει στην ιστοσελίδα τους αρκεί για μάμπρο.Αυτό θα μπορούσα να το είχα γράψει εγώ!!!
-
Είμαι βαθύτατα προβληματισμένος γι αυτές τις βουλευτικές. Αν εξαιρέσω τις τελευταίες βουλευτικές που έριξα άκυρο, όλες τις υπόλοιπες το έριχνα σε αριστερά κόμματα που έμπαιναν στο κοινοβούλιο. Κκε κύρια, και όταν με παραεκνευρίζανε συν/σύριζα.
Τώρα, ζορίζομαι γιατί σκέπτομαι τα εξής(ΠΟΛΙΤΙΚΑ σκεπτόμενος).
Η νδ είναι ένα καπιταλιστικό κόμμα άρα απορρίπτεται.
Το πασοκ είναι ένα καπιταλιστικό κόμμα άρα απορρίπτεται( συν το γεγονός ότι με απατεωνίστικο τρόπο τραβάει προς τον καπιταλισμό ψήφους που προτιμούν σοσιαλιστικό μοντέλο διαχείρισης).
Το κκε μου τη σπάει πλέον γιατί μετά απο τόσα χρόνια δεν λέει να αποβάλλει την τάξη 'κόμμα' για να την δει αταξικά. Δεν μπορώ να περιμένω όλη μου την ζωή να βγουν απο ένα συνέδριο και να δηλώσουν πως η σοβιετική ένωση του στάλιν ήταν μια μαύρη φασίζουζα και κυρίως ταξική κοινωνία με δυό τάξεις, το κόμμα και τους προλετάριους.
Ο σύριζας έχει ξεπεράσει αυτό το σύνδρομο, αλλα δεν έχει ξεπεράσει την ανάγκη να έχει μια σαφή πολιτική ταυτότητα. Τι σκατά είναι ακόμα δεν έχω καταλάβει.
Οι οικολόγοι δεν είναι πολιτικό αλλα οικολογικό κίνημα, άρα θεωρώ αστείο να τους ψηφίσω.
Ο καρατζαφέρης απορρίπτεται ως φασίζων καπιτάλας.Ο τροτσκισμός είναι παρθένος μαρξισμός, αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά τι εννοεί τροτσκισμό το υποψήφιο τροτσκιστικό κόμμα πράγμα που εγω τουλάχιστον δεν το έχω ψάξει.
.......
Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι χωρισμένος(δεν ξέρω το ακριβες ποσοστό, ας πούμε μισοι μισοί) σε βολεμένους και πλούσιους, και σε απελπιστικά φτωχούς. Οι τελευταίοι όσο και αν δεν το πιστεύετε γιατι ζείτε στον κόσμο που κυκλοφορούν οι άλλοι μισοι, είναι πιθανά περισσότεροι απ τους μισούς Ελληνες.
Γι αυτούς ψήφιζα τόσα χρόνια, είτε γιατί κινιόμουν ανάμεσά τους, είτε γιατί δεν γούσταρα την αδικία να υφίστανται τα αποτελέσματα της βάρβαρης ταξικής κοινωνίας.
Βέβαια όταν συζητάς μαζί τους και ανακαλύπτεις πως οι ίδιοι δεν φροντίζουν για την τάξη τους με τόση στοργή λες, γιατί να αλλοιώσω τελικά το αποτέλεσμα της βούλησης του φτωχομ@λάκα; Μήπως να του πατήσω λίγο το λαρύγγι μπας και ξυπνήσει;.......
Θα ψηφίσω άκυρο, να πάει ένα μεγάλο ποσοστό στο πασοκ και στην νδ, κόμματα που χαίρουν της προτίμησης της πλειοψηφίας του σοφού λαού ( ) και παράλληλα να δηλώσω την απέχθειά μου στο γελοίο και στημένο αυτό παιγνίδι που σκοπό έχει να πατήσει το κρανίο του μ@λάκα.
Φυσικά διατηρώ το δικαίωμα να αλλάξω απόφαση. -
Ψήφισε Λεβέντη
Εκλογές 2009