-
ρε τραβ σε πρόλαβα
εδιτ και στο δεύτερο ποστ το ίδιο γράφαμε
ανησυχώ
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
διορθώνωοι Μασόνοι
πφφφ Η μασονία δεν είναι τίποτα άλλο απο μια κοινωνική πυραμίδα, ενα ματσο στρατιωτικια που κανουν θελήματα ανωτέρων τους...
H Λέσχη Bilderberg αντιθέτως.. Now we're talking
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ρε τραβ σε πρόλαβαεδιτ και στο δεύτερο ποστ το ίδιο γράφαμε
ανησυχώ
Το λινκ του BEAMS γράφει ότι τον Καρατζαφέρη, τον είχε παινέψει ο Σαράντος Καργάκος για τη λεξιτεχνία του
ΌΛα τα μωρά στην πίστα λέμε
-
j.marr & Pathos,πιθανως δωσατε χαριτολογώντας τις απαντησεις,αλλα δυστυχως ειναι απολυτως σωστες.
Οι εμποροι ναρκωτικων & λαθρέμποροι οπλων ταϊζουν τους πολιτικους (εκτος εαν νομιζουμε οτι ο Κεφαλογιαννης ηταν μοναδικη περιπτωση) και οι Μασόνοι ελέγχουν την οικονομικη ζωη.Απο εποχη Μιμής μέχρι σημερα η κατρακύλα δεν εχει σταματησει,ας βαλει καποιος ενα φρενο γιατι σε λιγο η Ρωσια και η Βουλγαρια θα μας αποκαλουν χώρα μαφιοζων και μαστροπων
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Επειδή τον έχουμε σκίσει τον ΓΑΠ με τα σαρδάμ που κάνει, παραθέτω ένα ωραίο άρθρο που διάβασα στο ιστολόγιο του φίλου Ν. Σαραντάκου. Το άρθρο αφορά, τον ελληνοπρεπή ορθόδοξο λαοτιανό ηγέτη και δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ωραιότατο ξεμπρόστιασμα στον κατά τα άλλα θεματοφύλακα των ελληνοχριστιανικών ιδεωδών της Ελλάδας. Στα ιδεώδη που 'υπερασπίζεται' ο εν λόγω τυχοδιώκτης, ασφαλώς συμπεριλαμβάνεται και η υπερτρισχιλιετής γλώσσα των Ελλήνων.
http://sarantakos.wordpress.com/2009/09/29/epikyriarxos/to διάβασες το 1ο σχόλιο από κάτω???
Aσφαλώς και το διάβασα φίλε Traveller. Το συγκεκριμένο ιστολόγιο, είναι έξοχο για ξεψάχνισμα όχι μόνο για τα άρθρα που αναρτά, αλλά και για τους σχολιαστές που συχνάζουν και σχολιάζουν εκεί.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Επειδή τον έχουμε σκίσει τον ΓΑΠ με τα σαρδάμ που κάνει, παραθέτω ένα ωραίο άρθρο που διάβασα στο ιστολόγιο του φίλου Ν. Σαραντάκου. Το άρθρο αφορά, τον ελληνοπρεπή ορθόδοξο λαοτιανό ηγέτη και δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ωραιότατο ξεμπρόστιασμα στον κατά τα άλλα θεματοφύλακα των ελληνοχριστιανικών ιδεωδών της Ελλάδας. Στα ιδεώδη που 'υπερασπίζεται' ο εν λόγω τυχοδιώκτης, ασφαλώς συμπεριλαμβάνεται και η υπερτρισχιλιετής γλώσσα των Ελλήνων.
http://sarantakos.wordpress.com/2009/09/29/epikyriarxos/to διάβασες το 1ο σχόλιο από κάτω???
Aσφαλώς και το διάβασα φίλε Traveller. Το συγκεκριμένο ιστολόγιο, είναι έξοχο για ξεψάχνισμα όχι μόνο για τα άρθρα που αναρτά, αλλά και για τους σχολιαστές που συχνάζουν και σχολιάζουν εκεί.
Ναι όντως είναι!!! Τώρα διαβάζω για την οδό Μάρνη**ς **:lol: έφυγε για τα bookmarks!! άψογος !:)
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
j.marr & Pathos,πιθανως δωσατε χαριτολογώντας τις απαντησεις,αλλα δυστυχως ειναι απολυτως σωστες.
Οι εμποροι ναρκωτικων & λαθρέμποροι οπλων ταϊζουν τους πολιτικους (εκτος εαν νομιζουμε οτι ο Κεφαλογιαννης ηταν μοναδικη περιπτωση) και οι Μασόνοι ελέγχουν την οικονομικη ζωη.Απο εποχη Μιμής μέχρι σημερα η κατρακύλα δεν εχει σταματησει,ας βαλει καποιος ενα φρενο γιατι σε λιγο η Ρωσια και η Βουλγαρια θα μας αποκαλουν χώρα μαφιοζων και μαστροπων
Έχω απορία τι παίζει με τους Μασόνους.. Δεν είχε βαλθεί (δεκαετία 80 νομίζω) κάποιος (δεν θυμάμαι όνομα, νομίζω δημοσιογράφος;) να δείξει τους πραγματκούς τους σκοπούς και τελικά τον βγάλαν τρελό και τον κλείσαν μέσα;
Αν ξέρει κανείς ας ποστάρει αν και βγαίνουμε αρκετά
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_519_27/09/2009_331008
Ο κ. Γιανναρας , πότε μιλησε τελευταια φορα με ζωντανο ανθρωπο ? (το ερωτημα ειναι ρητορικο , δεν περιμενω απαντηση)
Πρέπει να κάνω έναν προληπτικό έλεγχο της υγείας μου.... έχω πεθάνει και δεν το ξέρω...
-
Πες μου ότι είχες την τιμή
-
Με έπιασε η εγκαθετίλα μου. Να τι είδα στο www.nooz.gr πριν λίγο:
-
@ manosk
είναι εθιστικό τελικά το 4tf
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Φυσικα αφου κατακεραυνωνει τον γραφικο,πλην επικινδυνο ακροδεξιο ηγετη της πλακας αλλα και του τρομου που προκαλει στους γνησιους δημοκρατες,
στο μεθεπομενο(ουσιαστικα προ-προηγουμενο με βαση την σειρα αναρτησης ) με εξαντλημενη την αυστηροτητα(λογικο,αφου την εξηντλησε προηγουμενως στο προσωπο του ακατοναμαστου δικτατορισκου) επιδεικνυει,παραδοξως ,ανοχη στα γλωσσικα ολισθηματα του μελλοντικου πρωθυπουργου
http://sarantakos.wordpress.com/2009/09/28/pelekio/
Φυσικα ακομα κι αν ειχε διαφορετικη προθεση ο συγγραφευς,εδω οι προτεραιοτητες και το κοκκινο πανι-Γιανναρας επιβαλλουν την ιεραρχηση των εχθρων(paint your target )
Που ειναι λοιπον καποιος να μας πει οτι ο Σαραντακος(αυτος ειναι ο συγγραφεας?) ειναι...καρατζαφερικος και καρφωνεται?
Αντιλαμβανεστε λοιπον πως * ολοι* εχουν τα κουμπια και τα κομπλεξ τους.Αλλος βγαζει καντηλες με το Γιωργο οπως αλλος αναγουλιαζει με τον Καρατζαφυρερ,κι οπως ο τριτος δεν τη παλευει με τον Κωστακη.Καποιοι υγιεις(IMHO) ευτυχως τα πραττουν και τα 3 ταυτοχρονα.Και η στρατευμενη δημοσιευση σκεψεων καλα κρατει(για οσους δε βαριουνται να διαβασουν πισω απο τις λεξεις
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Έχω απορία τι παίζει με τους Μασόνους.. Δεν είχε βαλθεί (δεκαετία 80 νομίζω) κάποιος (δεν θυμάμαι όνομα, νομίζω δημοσιογράφος;) να δείξει τους πραγματκούς τους σκοπούς και τελικά τον βγάλαν τρελό και τον κλείσαν μέσα;
Αν ξέρει κανείς ας ποστάρει αν και βγαίνουμε αρκετά
Μιλας για τον δημοσιογραφο Τσαρουχα,κινδυνεψε πολυ τοτε και ηταν η αφορμη για αλλαγη στασης των μασονων (εγιναν πιο ηπιοι και λιγοτερο κλειστοφοβικοι).
Το ελληνικο τραπεζικο συστημα βριθει απο μασονους,η τραπεζα της Ελλαδος και η Eurobank ειναι ισχυρά προπύργια.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:yikes: Πες μου ότι είχες την τιμήΕιλικρινά αδυνατώ να απαντήσω...
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_519_27/09/2009_331008
Ο κ. Γιανναρας , πότε μιλησε τελευταια φορα με ζωντανο ανθρωπο ? (το ερωτημα ειναι ρητορικο , δεν περιμενω απαντηση)
Πρέπει να κάνω έναν προληπτικό έλεγχο της υγείας μου.... έχω πεθάνει και δεν το ξέρω...
Ο εθνολαικισμος που διαπνεει το αρθρο του κ. Γιανναρα ('ο ανελλήνιστος' , 'Η Ελλάδα δεν είναι ούτε γεωγραφία ούτε Ιστορία αλλοτριωμένη σε ιδεολόγημα. Είναι στάση ζωής και νόημα ζωής σαρκωμένα και τα δύο στη γλώσσα' , ' Και αν στις διαφορές αυτές δεν έχει ριζωμένα παιδικά βιώματα πατρίδας, τι θα υπερασπίσει σαν πρωθυπουργός; Μια παράδοση στόχων αλήθειας και ποιότητας ζωής τρεισήμισι χιλιάδων χρόνων παραδίνεται (από αμηχανία, αγανάκτηση ή απερισκεψία) στα χέρια ενός ανθρώπου που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το «πηλίκον» από το «πηλήκιο».', 'Δεν είχε παιδικά βιώματα πατρίδας στην Ελλάδα ούτε γλώσσα μητρική τα ελληνικά.', 'Ούτε σχολίασε ποτέ (όπως και κανένας Ελλαδίτης πολιτικός) τον προγραμματικό αφελληνισμό της παιδείας και των θεσμών στην Κύπρο από το καθεστώς Χριστόφια.', 'Με ανελλήνιστη ηγεσία, βουβή και άλαλη για τα εθνικά θέματα, ο ορθολογισμός μεταγγίζει τον φόβο της σαφέστατα επαπειλούμενης συμφοράς. Γι' αυτό και οι επερχόμενες εκλογές θυμίζουν κάτι από τις αποφράδες εκείνες του 1920, έχουν μια πρόγευση φόβου προσφυγιάς, ξεριζωμού, ίσως αίματος.', κλπ) παραπεμπει στη καλυτερη περιπτωση σε αναχρονιστικες αποψεις και στη χειροτερη σε κρυπτοφασιστικες αποψεις.
Οπως ειδες του καταλογισα αναχρονισμο και ο λογος ειναι οτι εχω διαβασει μονο 3-4 αρθρα του κ. Γιανναρα (Α, και μια φορα τον ειχα δει στη τηλεοραση να υποστηριζει οτι το Βυζαντιο αποτελει συνεχεια του Ελληνικου πολιτισμου).Οσον αφορα στην ανησυχια του κ Γιανναρα για αφελληνισμο των Ελληνων , ουδεν κακον αμιγες καλου : Αν οι Ελληνες αφελληνισθουμε δεν θα υπαρχουν ανθελληνες.
-
ουτε φιλελληνες
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
ουτε φιλελληνεςΣτα παλια μου (χειροποιητα) John Lobb.
-
Mη ραβετε κουστουμια λεμε...
http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_258.html
Το ΠΑΣΟΚ αλλαξε. -
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
ουτε φιλελληνες
Στα παλια μου (χειροποιητα) John Lobb.
παπουτσι απο τον τοπο σου...
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Mη ραβετε κουστουμια λεμε...
http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_258.html
Το ΠΑΣΟΚ αλλαξε.To McAfee με προειδοποιει να μην ανοιξω το λινκ του τρωκτικου,'για το καλο μου'.Πλακα δεν εχει?
Εκλογές 2009