-
Ευτυχώς απλώς έγραψαν την ιστορία με κλάψα σαν των Εβραίων. Δεν νίκησαν, ούτως ώστε σήμερα να έχουν Αλβανούς να τους χτίζουν τις μεζονέτες, Βούλγαρους να τους μαζεύουν τη σοδειά, Ρουμάνους για τα ηλεκτρικά και τ. Σοβιετικές να πηδάνε, αντί να κάνουν αυτοί όλα τα παραπάνω περνώντας με σαπάκια στην Ιταλία (μη σου πω και στην Τουρκία).
-
Overdose Παπαρήγα χτες στο χαζοκούτι. Εκτενής συνέντευξη στο κρατικό ενώπιον του Κοττάκη, και μετά στον Αντένα με τον Ευαγγελάτο. Μεγάλη πετσοκόφτρα, για άλλη μια φορά δεν έπεφτε τίποτα κάτω.
Τα ποσοστά όμως δεν ανεβαίνουν. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ευτυχώς απλώς έγραψαν την ιστορία με κλάψα σαν των Εβραίων. Δεν νίκησαν, ούτως ώστε σήμερα να έχουν Αλβανούς να τους χτίζουν τις μεζονέτες, Βούλγαρους να τους μαζεύουν τη σοδειά, Ρουμάνους για τα ηλεκτρικά και τ. Σοβιετικές να πηδάνε, αντί να κάνουν αυτοί όλα τα παραπάνω περνώντας με σαπάκια στην Ιταλία (μη σου πω και στην Τουρκία).ευτυχώς ήρθε ο Τριανταφυλλίδης και δημιούργησε τον παράδεισο που με νύχια και με δόντια προσπαθείς να κρατήσεις
-
Θα διέβλεπες άλλη πιθανή εξέλιξη αν....;
Παράδεισοι υπάρχουν μόνο μετά θάνατον. Κολάσεις όμως υπάρχουν και στη γη.
-
Καλα χθες καμαρι μου εδωσες ΤΟ ρεσιταλ:
'Εσυ εισαι που σε σκιαζονται οι Τουρκοι'.
'Η ελληνικη επανασταση τελει υπο αναστολη'. (Καλα ουτε ο Λιακο αυτα).Και ολα αυτα ενωμενα με το 'να προσλαβουμε 300 τσιγγανους αστυνομικους και να τους παμε στο Μενιδι για να εισχωρησουν στον καταυλισμο' και 'Πρεπει να ακουσουμε τι λεγανε αυτα τα παιδια με τις κουκουλες το Δεκεμβρη'. (Η ΑΠΟΛΥΤΗ Κωλοτουμπα)
Βαλτε και τις προσωπικοτητες μεγαλου 'βεγγαλικους' Σαρρη/Ψινακη, τον 'Πες μου που υπηρετησες', τον εκπροσωπο τυπου που τελικα εκανε το χρεος του προς την πατριδα με 1 μηνα θητεια (νομιμο/ηθικο), αλλα και το ζευγαρι της κοψοχρονιας και εχει δεσει το γλυκο.
Καλα λεει ο ανθρωπος οτι δεν ειναι κομμα των ακρων. Τον εχουμε παρεξηγησει... Ετσι ειναι η πραγματικη ακροδεξια;@GiwrgosFocus
Ξερεις τι λειπει κατω απο τη φωτο για να ειναι σωστη:
Πανηγυρι Ανω Τραχομαγουλας
Ο Γιωργος Καρατζαφερης με ολο το επιτελειο του στην πλατεια του χωριου
Μπυρες-Σουβλακια
Εισοδος-χορος ελευθερη. ( που μου θες και μπουζουξιδικα...ειπαμε οχι και τοσο ψηλα ) -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα διέβλεπες άλλη πιθανή εξέλιξη αν....;Παράδεισοι υπάρχουν μόνο μετά θάνατον. Κολάσεις όμως υπάρχουν και στη γη.
πολύ ποιητικό αυτό είναι αλήθεια
εγώ όμως δεν πιστεύω στα μεταθανάτια, επέτρεψέ μου να αγωνίζομαι για τα εδώεπίσης δεν έχω μαντικές ικανότητες, άλλο ένα μειονέκτημά μου
speaking of hell
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ευτυχώς απλώς έγραψαν την ιστορία με κλάψα σαν των Εβραίων. Δεν νίκησαν, ούτως ώστε σήμερα να έχουν Αλβανούς να τους χτίζουν τις μεζονέτες, Βούλγαρους να τους μαζεύουν τη σοδειά, Ρουμάνους για τα ηλεκτρικά και τ. Σοβιετικές να πηδάνε, αντί να κάνουν αυτοί όλα τα παραπάνω περνώντας με σαπάκια στην Ιταλία (μη σου πω και στην Τουρκία).Εχει πλακα που οι συζητησεις για τις εκλογες καταληγουν στο 'Γιατι , στη Ρωσια καλυτερα ητανε ?'
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Και που νόμιζα ο αφελής ότι δεν θα είχαμε λεφτά για να πάρω σύνταξη εγώ (σε 3.698,4547963 χρόνια περίπου το υπολόγιζα), που είμαι 30 τώρα... Τελικά, ούτε για τη σύνταξη του πατέρα μου δεν έχουμε...
Τα καταφέραμε 40 χρόνια νωρίτερα!!!!!!!
μήπως ήρθε η ώρα να μεταναστεύσουμε;;;;
-
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Youtube VideoΌταν άκουσα αυτό το τραγούδι ήμουν 18. Νόμιζα ότι τα **25 **ήταν πολύ μακριά. ...οπότε τα:
(...) 3.698,4547963 χρόνια περίπου το υπολόγιζα (...)
μπορεί να μην αργήσουν!
-
-
Τα περί μετανάστευσης δεν ισχύουν, εφόσον είστε πλέον πολίτες της Ε.Ε.
Ενημερωτικά, τα ασφαλιστικά δικαιώματα που έχετε κατοχυρώσει στην Ελλάδα, θα σας τα πληρώσει οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα στο έδαφος της οποίας θα επιλέξετε να κατοικήσετε μόνιμα (και το αντίστροφο ισχύει). Στο περίπου αυτά, στα πεταχτά το είχα διαβάσει κάπου. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα περί μετανάστευσης δεν ισχύουν, εφόσον είστε πλέον πολίτες της Ε.Ε.
Ενημερωτικά, τα ασφαλιστικά δικαιώματα που έχετε κατοχυρώσει στην Ελλάδα, θα σας τα πληρώσει οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα στο έδαφος της οποίας θα επιλέξετε να κατοικήσετε μόνιμα (και το αντίστροφο ισχύει). Στο περίπου αυτά, στα πεταχτά το είχα διαβάσει κάπου.μεταφορά ασφαλιστικών δικαιωμάτων κάνεις, αλλά πως και τι δεν ξέρω.
Αν επιλέξω να γυρίσω ελλάδα, μπορώ να διαλέξω είτε να μεταφέρω αυτά που έχω πληρώσει εδώ για ασφάλεια, είτε να περιμένω να γίνω 65 και να πάρω ό,τι μου αναλογεί απ το ολλανδικό δημόσιο -
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Μου το εστειλανhttp://2.bp.blogspot.com/_Q6iI76OhbjA/SsDlkkjZXuI/AAAAAAAAGAs/7OewHPhNrcY/s1600-h/Oloi.jpg
Φτηνό σε χιούμορ και αισθητική μακέτας.
-
Από άτομο που δουλεύει σε εταιρία που κάνει pr σε πολιτικά γραφεία...
ΠΑΣΟΚ 42.5%
ΝΔ 34.5%
ΚΚΕ 8%
ΛΑΟΣ 6%
ΣΥΡΙΖΑ 4.5%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3%με 1% στατιστικό λάθος
Υ.Γ. Μην πέσετε να με φάτε όλοι, μετέφερα τι μου είπαν...
-
Αλλο γαματο το πρωι, που ξεχασα να γραψω:
Εχει μεινει η TV στον Αυτια (δεν φταιω εγω που εχω συνταξιουχους γονεις)
Εκει λοιπον μιλαει ο Αυτιας με την funny και επισης στο πανελ ειναι ο Πρωτοπαπας και ο πιστολερο Γιακουματος ( κατ εμε η γραφικοτερη περσονα της ΝΔ μετα τη 'γρανα' ). Λεει η funny:'Οι συνταξεις των ελληνων πολιτων ειναι εγγυημενες και τιποτα δεν θα τις απειλησει' (μακαρι)
λιγα λεπτα αργοτερα λεει ο Γιακουματος:
'Θυμηθειτε τα λογια μου και βαλτε τα να παιξουν 2 χρονια μετα. Το 2011-2012 το ασφαλιστικο θα εχει καταρρευσει'.Εχει χαθει η μπαλα λεμεεεεεε...
ΥΓ: Και φυσικα ο Πρωτοπαπας δεν αφησε τετοιο 'δωρο' να πεσει κατω οπως καταλαβαινετε...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Από άτομο που δουλεύει σε εταιρία που κάνει pr σε πολιτικά γραφεία...ΠΑΣΟΚ 42.5%
ΝΔ 34.5%
ΚΚΕ 8%
ΛΑΟΣ 6%
ΣΥΡΙΖΑ 4.5%
Πολλες αναλύσεις έπεσαν κάπως έξω το Ιουνιο και σήμερα χρησιμοποιούν τα νούμερα από
τον Ιούνιο για να κάνουν 'διορθωση' σε αυτά που βρίσκουν με άλλες μεθόδους.Οπότε το ΠΑΣΟΚ το τοποθετούν στο 41.75%, ΝΔ στο 36% ,KKE 8%, ΛΑΟΣ 6.5% ΣΥΡΙΖΑ 3.5% Οικολόγοι 2.2%
Το αγνωστο ειναι οι οικολόγοι που μέσα στην εβδομάδα που δεν έχουμε νούμερα έχουν κάνει
'καλες εμφανίσεις' και μπορεί να αγγίξουν το 3%Προς θεού τα παραπάνω δεν είναι αποτελέσματα δημοσκόπησης αλλα εκτίμηση αποτελέσματος
βάση πρότερων αριθμών και εκτίμηση επιρρόης -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Από άτομο που δουλεύει σε εταιρία που κάνει pr σε πολιτικά γραφεία...
ΠΑΣΟΚ 42.5%
ΝΔ 34.5%
ΚΚΕ 8%
ΛΑΟΣ 6%
ΣΥΡΙΖΑ 4.5%
Πολλες αναλύσεις έπεσαν κάπως έξω το Ιουνιο και σήμερα χρησιμοποιούν τα νούμερα από
τον Ιούνιο για να κάνουν 'διορθωση' σε αυτά που βρίσκουν με άλλες μεθόδους.Οπότε το ΠΑΣΟΚ το τοποθετούν στο 41.75%, ΝΔ στο 36% ,KKE 8%, ΛΑΟΣ 6.5% ΣΥΡΙΖΑ 3.5% Οικολόγοι 2.2%
Το αγνωστο ειναι οι οικολόγοι που μέσα στην εβδομάδα που δεν έχουμε νούμερα έχουν κάνει
'καλες εμφανίσεις' και μπορεί να αγγίξουν το 3%Προς θεού τα παραπάνω δεν είναι αποτελέσματα δημοσκόπησης αλλα εκτίμηση αποτελέσματος
βάση πρότερων αριθμών και εκτίμηση επιρρόηςΕγω πηγα στο μεντιουμ Βουλα και μου ειπε
ΠΑΣΟΚ 42%
ΝΔ 36%
ΚΚΕ 8%
ΛΑΟΣ 6%
ΣΥΡΙΖΑ 5.5%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2.5% -
εγω μιλησα με το Θεο αλλα δεν σας λεω τι μου ειπε γιατι θα κλαιμε ολοι μαζι φαλες....
οποτε...το αφηνω μονο σε μενα...
πολλα παπαγαλακια γεμισαμε...
Εκλογές 2009