-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ ψηφίζω Golf δαγκωτό διότι απλούστατα είναι καλύτερο αυτοκίνητο σε όλους τους τομείς. Το Megane είναι θελκτικό σε εμφάνιση και σπορ αίσθηση ειδικά το 3πορτο αλλά νομίζω πως τα αυτοκίνητα είναι μέσα μεταφοράς και τίποτα άλλο. Και το Golf σαν μέσο μεταφοράς υπερέχει αισθητά σε όλους τους τομείς απ' όλα τα υπόλοιπα της κατηγορίας.
**Μπορεί για σένα να είναι μέσα μεταφοράς, ευτυχώς όμως για πολλούς από εμάς δεν ισχύει το ίδιο! Αν σκέφτονταν έτσι όλοι δεν θα υπήρχαν καν σπορ αυτοκίνητα και αγοραστες για αυτά. ** Το Μεγκάν είναι πιο σπορ στον δρόμο, με παρόμοιες επιδόσεις, πολύ πιο φρέσκια σχεδίαση μέσα-έξω και ποιότητα υλικών κοντά στο Γκόλφ ενώ είναι φτηνότερο. Λοιπόν που υπερτερεί το Γκολφ πέραν από τους χώρους και την άνεση;
+1
Megane για απειρους λογους ουσιας και μη.. -
Προσωπικά είδα από κοντά όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα εδώ και δύο μήνες στην τιμή κοντά στα 24.000 € και οδήγησα και αρκετά από αυτά. Κατέληξα στην άποψη μου για το Golf, διότι πιστεύω πως αντιπροσωπεύει το πιο ραφιναρισμένο αυτοκίνητο, ειδικά για κυκλοφορία στα Αστικά Κέντρα της Ελλάδας. Οι πολλαπλοί σύνδεσμοι, συν το DSG αλλά και τον TSI κινητήρα των 122 PS το φέρνουν μπροστά απ' τον ανταγωνισμό.
Ναι επειδή 'έπαιξα' και με το Scirocco 160 PS με μηχανικό κιβώτιο, μπορώ να πω πως είναι ωραίο το παιχνίδι της σπορ οδήγησης αλλά όχι ρεαλιστικό, λόγω κόστους, έλλειψης χρόνου λόγω οικογένειας. Οπότε θεώρησα το Golf 1.4 122PS DSG το ιδανικό μικρομεσαίο οικογενειακό αυτοκίνητο για την Αθήνα.
Και βέβαια δεν είμαι Golfάκιας, RAV4 είχα στην κατοχή μου και ούτε φανατικός υποστηρικτής των Γερμανών. Απλά θεωρώ πως αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή η κατάταξη της συγκεκριμένης κατηγορίας και με βάση τις δικές μου ανάγκες είναι: Golf, Megane, Mazda 3, Bravo Sport, Seat Leon, Ford Focus, Opel Astra. Και ξανατονίζω τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Επίσης εννοείται πως κανένας κάτοχος Megane δεν θα αισθανθεί μειονεκτικά απέναντι στο Golf παρα μόνο στην περίπτωση του DSG, που ενώ ήμουν προκατειλημμένος με τα μηχανικά έμεινα με ανοικτό το στόμα και χαμόγελο μικρού παιδιού.
-
Τώρα συμφωνούμε. Από την στιγμή που είπες για άνεση και ραφιναρισμένη ποιότητα κύλισης το Golf είναι όντως η καλύτερη επιλογή. Η διαφωνία μου είχε να κάνει με το ότι είναι γενικά και για όλους το καλύτερο μικρομεσαίο που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει καθώς υπάρχουν και πιο σπορ (Leon, Mazda 3, Megane) και πιο φτηνά και πιο γρήγορα και το ίδιο (σχεδόν) ποιοτικά και πιο αξιόπιστα και με πιο όμορφο σχεδιασμό αυτοκίνητα σε αυτή την κατηγορία.
-
Τώρα συμφωνούμε. Από την στιγμή που είπες για άνεση και ραφιναρισμένη ποιότητα κύλισης το Golf είναι όντως η καλύτερη επιλογή. Η διαφωνία μου είχε να κάνει με το ότι είναι γενικά και για όλους το καλύτερο μικρομεσαίο που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει καθώς υπάρχουν και πιο σπορ (Leon, Mazda 3, Megane) και πιο φτηνά και πιο γρήγορα και το ίδιο (σχεδόν) ποιοτικά και πιο αξιόπιστα και με πιο όμορφο σχεδιασμό αυτοκίνητα σε αυτή την κατηγορία.Αν ήμουν πάντως λίγα χρόνια μικρότερος (35άρης με παιδί) ή αν δεν ήμουν παντρεμένος θα είχα πάρει ένα Leon 1.8 tsi ή ένα Scirocco 160 ή ένα Megane 3πορτο Full εξοπλισμένο. Το Golf για μένα είναι η καλύτερη, ρεαλιστικότερη, λογική επιλογή για ένα οικογενειάρχη που θέλει να ταξιδεύει ξεκούραστα, αθόρυβα την οικογένεια του, χωρίς να στερείται ανέσεις αυτοκινήτων μεγαλύτερης κατηγορίας.
-
απλά η κατασταση εχει ξεφύγει....
αν το golf ειναι σε καποιους τομεις κορυφαιο, αυτόματα τα περιοδικά θα μας ζαλίσουν θυμίζοντας μας συνέχεια αυτά τα στοιχεια. ως φυσικό επακόλουθο, οι κάτοχοι και οι λάτρεις της γερμανικής σχολής συνεχίζουν αυτό το παραμύθι, ενώ νοιώθουν πιο important από τους άλλους που επέλεξαν καποιο άλλο αυτοκίνητο
αν τωρα στην κατηγορία του golf, υπάρχουν κάποια αυτοκίνητα που σε κάποιους τομεις υπερτερούν του golf, αυτόματα οι ιδιότητες των αυτοκινήντων αυτών υποβαθμίζονται και όλοι γραφουν, ναι μεν το megane εχει καλύτερο κινητηρα, αλλά χάνει σε ποιότητα π.χ. Δηλαδη τα θετικά των αυτοκινήτων αυτών είναι σχεδόν σίγουρο ότι πάντα δεν θα μπορούν να υπερκεράσουν τα θετικά που έχει ένα golf...
όταν εγραφα τα θετικά του megane και του golf στις προηγούμενες σελίδες λέγατε οτι είμαι υπερβολικός, αλλά τώρα σιγά σιγά υπάρχουν και άλλοι που γράφουν τα ιδια.. όλη αυτή η κατάσταση θα μας κάνει να ντρεπόμαστε για τις προτιμήσεις μας και για αυτά που βλέπουμε μπροστά μας
από τον κινητήρα και τους πολλαπλούς φτάσαμε να λέμε οτι το golf ειναι καλύτερο λόγω εργονομίας και την βελτιωσιμότητας
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
απλά η κατασταση εχει ξεφύγει....αν το golf ειναι σε καποιους τομεις κορυφαιο, αυτόματα τα περιοδικά θα μας ζαλίσουν θυμίζοντας μας συνέχεια αυτά τα στοιχεια. ως φυσικό επακόλουθο, οι κάτοχοι και οι λάτρεις της γερμανικής σχολής συνεχίζουν αυτό το παραμύθι, ενώ νοιώθουν πιο important από τους άλλους που επέλεξαν καποιο άλλο αυτοκίνητο
αν τωρα στην κατηγορία του golf, υπάρχουν κάποια αυτοκίνητα που σε κάποιους τομεις υπερτερούν του golf, αυτόματα οι ιδιότητες των αυτοκινήντων αυτών υποβαθμίζονται και όλοι γραφουν, ναι μεν το megane εχει καλύτερο κινητηρα, αλλά χάνει σε ποιότητα π.χ. Δηλαδη τα θετικά των αυτοκινήτων αυτών είναι σχεδόν σίγουρο ότι πάντα δεν θα μπορούν να υπερκεράσουν τα θετικά που έχει ένα golf...
όταν εγραφα τα θετικά του megane και του golf στις προηγούμενες σελίδες λέγατε οτι είμαι υπερβολικός, αλλά τώρα σιγά σιγά υπάρχουν και άλλοι που γράφουν τα ιδια.. όλη αυτή η κατάσταση θα μας κάνει να ντρεπόμαστε για τις προτιμήσεις μας και για αυτά που βλέπουμε μπροστά μας
από τον κινητήρα και τους πολλαπλούς φτάσαμε να λέμε οτι το golf ειναι καλύτερο λόγω εργονομίας και την βελτιωσιμότητας
Με την άδεια σου
+1000 -
-
Δες τις μετρήσεις στο τελευταίο Drive όπου το Megane είναι ταχύτερο από το Golf και από στάση (οριακά) και εν κινήσει (λόγω και πολύ κοντυτερων σχέσεων στο κιβώτιο). Επίσης γράφουν ότι ο TCE της Renault παίρνει τα σκήπτρα του πιο ελαστικού μικρού κινητήρα από τον TSi. Ο TSi όμως είναι πιο οικονομικός λόγω άμεσου ψεκασμού και μακριάς κλιμάκωσης.
-
Η Renault σε λίγους μήνες θα λανσάρει το δικό της κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Το χειροκίνητο του Golf είναι πιο ακριβές από το χειροκίνητο του Megane όμως.
-
Χθες μπήκα και σε Golf (GTI) και σε Megane. Τα υλικά και η συναρμογή είναι παρόμοια. Αν θες κάνε τον και και δες τα και μόνος σου.
Ερωτήσεις:
για το 1)
Το Megane Hatch TCe έχει την ίδια κλιμάκωση κιβωτίου με το coupe? Αν όχι ας γράψει κάποιος αυτή του hatch.για το 2)
Όταν λες σε λίγους μήνες, μπορείς να το προσδιορίσεις περίπου? Από Γενάρη; Το επόμενο καλοκαίρι; Γιατί είμαι σε φάση επιλογής...και μια σημείωση για το 3)
Έκανα ακριβώς αυτό χθες. Πήγα και εξέτασα Megane και Golf την ίδια μέρα και χωρίς να είμαι κανας ...εξπέρ σε εκτιμήσεις υλικών (εκεί φτάσαμε τώρα!!) εντυπωσιάστηκα από το εσωτερικό του Megane.Το golf δεν το αντέχει η τσέπη μου, το παραδέχομαι. Χάρηκα όμως που βρήκα εναλλακτική πρόταση που με ενθουσίασε σε πρώτη (στατική έστω) φάση.
-
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Ερωτήσεις:
για το 1)
Το Megane Hatch TCe έχει την ίδια κλιμάκωση κιβωτίου με το coupe? Αν όχι ας γράψει κάποιος αυτή του hatch.για το 2)
Όταν λες σε λίγους μήνες, μπορείς να το προσδιορίσεις περίπου? Από Γενάρη; Το επόμενο καλοκαίρι; Γιατί είμαι σε φάση επιλογής...και μια σημείωση για το 3)
Έκανα ακριβώς αυτό χθες. Πήγα και εξέτασα Megane και Golf την ίδια μέρα και χωρίς να είμαι κανας ...εξπέρ σε εκτιμήσεις υλικών (εκεί φτάσαμε τώρα!!) εντυπωσιάστηκα από το εσωτερικό του Megane.Το golf δεν το αντέχει η τσέπη μου, το παραδέχομαι. Χάρηκα όμως που βρήκα εναλλακτική πρόταση που με ενθουσίασε σε πρώτη (στατική έστω) φάση.
- Αν δεν κάνω λάθος το hatchback και το coupe έχουν ίδια κλιμάκωση.
- Κατά την άνοιξη λέγεται ότι θα βγει το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.
-
Παντως πηγα για πολλοστη φορα και τα ειδα τα δυο αυτοκινητα κ εχω να κανω μια επιπλεον παρατηρηση. Στο megane που ειχε στην εκθεση με το που εκλεινα την πορτα ετριζε ολη η επενδυση της γιατι προφανως δεν είχε βιδωθει καλα, αφου φαινοταν με το ματι οτι 'επαιζε' λιγο. Και το πιο πιθανο ειναι να προκειτε για μεμονωμενο γεγονος αλλα αυτο δημιουργει καποιους μικρους προβληματισμους. Παρ ολα αυτα και στο golf δεν μπορω να πω οτι εκλεινες την πορτα και σφραγιζε. Και σ αυτο ακουγοταν μικροτριγμοι αλλα σε καμια περιπτωση οχι τοσο εντονη και ενοχλητικοι οσο του megane. Μπορει να μην έχω καταληξει σε καποιο απο τα δυο ακομα αλλα αυτο που χω καταληξει με μεγαλη σιγουρια οτι ειναι υπερβολικα τα ποσα που ζητανε για τετοιο ειδους αυτοκινητα.
Ειναι 7.000.000 δρχ (σικ) για μικρομεσαιο αυτοκινητο.
Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!! -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Μπορει να μην έχω καταληξει σε καποιο απο τα δυο ακομα αλλα αυτο που χω καταληξει με μεγαλη σιγουρια οτι ειναι υπερβολικα τα ποσα που ζητανε για τετοιο ειδους αυτοκινητα.
Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!!Ε, ναι, λίγα δεν είναι, αλλά ούτε 7 εκ δρχ είναι.
Ο αντιπρόσωπος της πόλης μου μου είπε για το Megane hatch 18.100 τελ. τιμή για την πλούσια έκδοση (privilege?), ενώ εκτιμώ ότι και η έκδοση dynamic με λίγο πάνω από 17 χιλ. (ουσιαστικά δεν έχει αυτ. διζωνικό κλιματισμό, αισθ. παρκαρίσματος και κάτι ψιλά) είναι υπέρ αρκετή.
Και πάλι δεν είναι λίγα, αλλά πάλι δεν παίρνει κανείς ένα οποιοδήποτε μικρομεσαίο.Ερωτήσεων συνέχεια:
Πώς δικαιολογείται η διαφορά βάρους μεταξύ του μοντέλου με τον 1.6 και τον 1.4TCe (1210 vs 1360 kg αντίστοιχα); Δεν είναι κομματάκι πολλά τα 1360?
(πηγή: autobild.gr) -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Παντως πηγα για πολλοστη φορα και τα ειδα τα δυο αυτοκινητα κ εχω να κανω μια επιπλεον παρατηρηση. Στο megane που ειχε στην εκθεση με το που εκλεινα την πορτα ετριζε ολη η επενδυση της γιατι προφανως δεν είχε βιδωθει καλα, αφου φαινοταν με το ματι οτι 'επαιζε' λιγο. Και το πιο πιθανο ειναι να προκειτε για μεμονωμενο γεγονος αλλα αυτο δημιουργει καποιους μικρους προβληματισμους. Παρ ολα αυτα και στο golf δεν μπορω να πω οτι εκλεινες την πορτα και σφραγιζε. Και σ αυτο ακουγοταν μικροτριγμοι αλλα σε καμια περιπτωση οχι τοσο εντονη και ενοχλητικοι οσο του megane. Μπορει να μην έχω καταληξει σε καποιο απο τα δυο ακομα αλλα αυτο που χω καταληξει με μεγαλη σιγουρια οτι ειναι υπερβολικα τα ποσα που ζητανε για τετοιο ειδους αυτοκινητα.
Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!!και το ξαναλέω...δεν αγοράζετε εκκλησία...αγοράζετε αυτοκίνητο με κινούμενα μέρη...και τριγμούς θα ακούσετε και διάφορους άλλους ήχους...έλεος πια με τους τριγμούς...δεν είπα να κάνει σα σουμιές αλλά άν κρίνετε την ποιότητα του αυτοκινήτου από το κλείσιμο της πόρτας...λυπάμαι γαι εσάς
-
Ο χρήστης soundworks57 έγραψε:
και το ξαναλέω...δεν αγοράζετε εκκλησία...αγοράζετε αυτοκίνητο με κινούμενα μέρη...και τριγμούς θα ακούσετε και διάφορους άλλους ήχους...έλεος πια με τους τριγμούς...δεν είπα να κάνει σα σουμιές αλλά άν κρίνετε την ποιότητα του αυτοκινήτου από το κλείσιμο της πόρτας...λυπάμαι γαι εσάςαπλα οταν δινεις τοσα λεφτα περιμενεις να μην κανει το αυτοκινητο στο πρωτο εξαμηνο οπως κανει το παλιο που δινεις...να σου δινει ευχαριστηση το αυτοκινητο, ναι οι επιδοσεις, ναι οι ανεσεις αλλα δεν θελουμε να κανει και σαν καβουρδιστηρι απο τη στιγμη που θα το παρουμε....οταν κλεινεις τη πορτα και ακουγεται να τριζει και το βλεπεις με το ματι οτι κουνιεται ολη η επενδυση ε πρεπει να το σχολιασουμε...
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Ε, ναι, λίγα δεν είναι, αλλά ούτε 7 εκ δρχ είναι.
Ο αντιπρόσωπος της πόλης μου μου είπε για το Megane hatch 18.100 τελ. τιμή για την πλούσια έκδοση (privilege?), ενώ εκτιμώ ότι και η έκδοση dynamic με λίγο πάνω από 17 χιλ. (ουσιαστικά δεν έχει αυτ. διζωνικό κλιματισμό, αισθ. παρκαρίσματος και κάτι ψιλά) είναι υπέρ αρκετή.
Και πάλι δεν είναι λίγα, αλλά πάλι δεν παίρνει κανείς ένα οποιοδήποτε μικρομεσαίο.Ερωτήσεων συνέχεια:
Πώς δικαιολογείται η διαφορά βάρους μεταξύ του μοντέλου με τον 1.6 και τον 1.4TCe (1210 vs 1360 kg αντίστοιχα); Δεν είναι κομματάκι πολλά τα 1360?
(πηγή: autobild.gr)εμενα μου δωσε για το coupe 20000, με μεταλλικο χρωμα, εξοδα μεταφορας και πινακιδες.
-
από ότι εχω διαβάσει ο 1,4TCe είναι πιο βαρύς από τον 1,6
στο θέμα των τριγμών, με το καινούριο clioIII μου εχω κάνει 9000χλμ και το μόνο που ακούγεται ειναι ενα τσικ τσικ από τα παράθυρα (γνωστό θεμα στα clioIII) και αυτό πολύ σπάνια... δεν ακουγεται ουτε η πίσω ανάρτηση, πράγμα λογικό και αναμενόμενο.... γενικά δεν το περιμενα στην πράξη τόσο στιβαρό....
αν σκεφτείς και τη διαφορά στην κατηγορία του clio με megane αλλά και στην εμφαση που εχει δοθεί στην ποιότητα συν το ότι το clio παραγεται με standard του 2005 ενω το megane του 2008 πιστεύω πως δεν πρέπει να σε ανησυχεί καθόλου..
από την άλλη αυτοκίνητα είναι και όλο και κάτι θα ακουστει στα 10.000 στα 20.000 η στα 60.000
το scenic του 2004 που εχουμε, που η ποιότητα του βρίσκεται κάπου στο μέτριο, μόνο στην ηλιοροφή τριζει σε μεγάλες λακούβες και αυτό παρουσιάστηκε τώρα στα 90.000, ενώ εναι τρίξιμο από τα παράθυρα πολύ ενοχλητικό ακούγεται ηδη από τα 40.000
στου κολλητού μου το golf '06, τρίζει η εταζέρα, το καθισμα του οδηγού και οι πόρτες ειναι τελείως σαν ξεχαρβαλωμένες, καμία σχέση με την αρχική αίσθηση χρηματοκιβωτίου στα 65.000χλμ ολα αυτά
γνώμη μου ειναι πως ναι μεν ειναι ψιλοακριβά αυτοκίνητα, αλλά πληρώνεις περισσότερο την ποιότητα μηχανικών μερών,την εξέλιξη του κινητήρρα, τη δουλειά στον τομέα της ανάρτησης και την επίδωση στα τεστ ασφαλειας σε συνδυασμό με την μείωση βάρους..
το ενα κλικ καλύτερο εσωτερικό, η το αν θα ακουστεί ενας η δυο τριγμοί, δεν περιλαμβανεται τοσο στο πακέτο που πληρώνεις, η μεταφράζεται σε λιγες εκατοντάδες ευρώ.. -
Το ότι έχουμε καρόδρομους ούτε που το συζητάμε έτσι ;
Νissan Xtrail του θείου μου τρίζει σαν γέρος με αθροιτικά. Και μιλάμε για τζιπάκι έτσι...
-
Στις εποχές που ζούμε η επιλογή αυτοκινήτου θέλει λίγο ψάξιμο και υπομονή...
Η Renault εξοπλίζει πλέον τις εκδόσεις του Megane Hatch (φαντάζομαι και του Coupe) πολύ καλύτερα από ότι ένα μήνα πριν! Έτσι η έκδοση TCE 130 Dynamic κοστίζει 19.300 και έχει standard ESP (πριν δεν είχε ούτε η Privilege και κόστιζε και 800 ευρώ), 17αρες ζάντες και διζωνικό κλιματισμό (πριν standard μόνο στην Privilege)!!! Επίσης κάνει και έκπτωση 1.200 ευρώ. Το μόνο εξτρα που χρειάζεται είναι αισθητήρες παρκαρίσματος (+300 ευρώ), οπότε το αμάξι βγαίνει με τελική τιμή 18.400 ευρώ. Νομίζω ότι σε σύγκριση με το Golf όπου η αντίστοιχη έκδοση έχει 21.200 (highline) είναι πλέον ΠΟΛΥ ανταγωνιστικό.
Από ποιότητα νομίζω ότι το Megane είναι πλέον εφάμιλο του Golf (τουλάχιστον σε ότι μπορεί να δει κανείς). Από οδική συμπεριφορά δεν το έχω οδηγήσει, ως πρωην ιδιοκτήτης όμως Renault 19 (1.4 και 1.8 16V) δεν θα ήμουν πολύ αντικειμενικός... Πάντως το Golf V 1.6 FSI φίλου που είχα οδηγήσει δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε σε επίπεδο όλων αυτών των διθυράμβων που γράφουν τα περιοδικά. Αυτό που ήταν εντυπωσιακό ήταν το Golf VI 160 DSG, που οδήγησα σε test-drive στον περσινό motorshow, κυρίως λόγω κιβωτίου, κινητήρα και ποιότητας και όχι τόσο λόγω στησίματος (πάει όμως και 24Κ).
Όσο για τα περιοδικά νομίζω ότι κανείς πρέπει να φιλτράρει με προσοχή ότι γράφεται γιατί στην τελική η γνώμη του κάθε δοκιμαστή είναι υποκειμενική, επειδή είναι λογικό να έχουν αναπτύξει τις όποιες σχέσεις με τις διαφορες αντιπροσωπείες (...) και γιατί εάν τους ακούγαμε θα είχαμε πάρει όλοι το super καταπληκτικό αμάξι που λέγεται Golf!!!
Προσωπικά πλεον γίνομαι 'Ιταλός' αφού έκλεισα ένα Bravo 150 sport, κυρίως λόγω value for money, είδα βέβαια μετά τη νέα προσφορά της Renault και έπαθα ένα μικρό ΣΟΚ...τεσπα ας αλλάξουμε και λίγο στρατόπεδο!
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
στου κολλητού μου το golf '06, τρίζει η εταζέρα, το καθισμα του οδηγού και οι πόρτες ειναι τελείως σαν ξεχαρβαλωμένες, καμία σχέση με την αρχική αίσθηση χρηματοκιβωτίου στα 65.000χλμ ολα αυτά
Στου φίλου μου το 1.6 FSI που λέω παραπάνω (με 10.000 χλμ.) η πόρτα κλείνει σαν σκαραβαίου του 1970 (και σε αίσθηση και σε ήχο)!!! Που είναι το Γερμανικό χρηματοκιβώτιο...
-
ε οταν τα λεω εγω...τα αυτοκινητα τα παιρνουμε για το στησιμο τους κια οχι για τα πλαστικα τους....δεν λεω να ναι καλη η ποιοτητα αλλα οχι να ναι το πρωτο τεκμηριο επιλογης του αυτοκινητου.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ε οταν τα λεω εγω...τα αυτοκινητα τα παιρνουμε για το στησιμο τους κια οχι για τα πλαστικα τους....δεν λεω να ναι καλη η ποιοτητα αλλα οχι να ναι το πρωτο τεκμηριο επιλογης του αυτοκινητου.εεεεεεεετσι λες εσυυυυυυυυ
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ε οταν τα λεω εγω...τα αυτοκινητα τα παιρνουμε για το στησιμο τους κια οχι για τα πλαστικα τους....δεν λεω να ναι καλη η ποιοτητα αλλα οχι να ναι το πρωτο τεκμηριο επιλογης του αυτοκινητου.ποιο στησιμο?
πρεπει να μπορεις να καταλαβεις για να κρινεις το στησιμο, ενω οι διαφορες στα πλαστικα ειναι ευκολα διακριτες.το 90% των 'οδηγων', με ενα ελαφρυ τιμονι, ανετες αναρτησεις και αναδιπλουμενους καθρεπτες, ειναι ικανοι να χαρακτηρισουν κορυφαιο οποιοδηποτε αυτοκινητο. Πολυ δε περισσοτερο αν φερει και ενα αναγνωρισμο brand name.
Renault Megane Coupe 1.4 TCe Vs VW Golf 1.4 TSI