-
αλλαζει η σχεση συμπιεσησ[μειωνεται]κ θεωρητικα ενισχυμενοσ κορμοσ,εμβολα,κ.τ.λ.ολα τα μεγαλα οχηματα λεωφ.φορτηγα,μηχ.εργων,τουρμπο εχουν.τι πανικοσ ειναι αυτοσ με το τουρμπο?τωρα το ανακαλυψανε?βεβαια αλλεσ στροφεσ,αλλη πιεση αλλο καυσιμο αλλα ενταξει,μην τα ξευτιλησουμε
-
Ο χρήστης klf έγραψε:
αλλαζει η σχεση συμπιεσησ[μειωνεται]κ θεωρητικα ενισχυμενοσ κορμοσ,εμβολα,κ.τ.λ.ολα τα μεγαλα οχηματα λεωφ.φορτηγα,μηχ.εργων,τουρμπο εχουν.τι πανικοσ ειναι αυτοσ με το τουρμπο?τωρα το ανακαλυψανε?βεβαια αλλεσ στροφεσ,αλλη πιεση αλλο καυσιμο αλλα ενταξει,μην τα ξευτιλησουμεναι αυτο λεω κι εγω. αν εχουν γινει τα απαραιτητα το αυτοκινητο δεν εχει προβλημα με την υπερτροφοδοτηση..
το θεωρω χαζο να μην παιρνει καποιος τουρμπο γιατι φοβαται τη συγκεκριμενη τεχνολογια..
απο αποψη να το δεχτω (θελει κυβικα και γραμμικοτητα) , αλλα να καθεσαι να ταλαιπωρεισαι με ενα 1600αρι ατμοσφαιρα και να καις αδικα τη βενζινη σου , ενω μπορεις να εχεις ενα 1.4Τ και να εισαι αρχοντας μου φαινεται χαζο.. -
το εκανα τεστ το μεγκαν χτες το πρωι στην ρενο κορινθου. Πολυ καλο μου φανηκε, ανετο κ με ωραιες αντιδρασεις στις στροφες , επισης καλο κιβωτιο.Πολυ ωραιο σαλονακι αν κ του γκολφ ειναι σιγουρα πιο ποιοτικο , πισω ειναι λιγο κλειστοφοβικο αλλα ok . Ο κινητηρας πολυ καλος αλλα ασυνηθιστα υσηχος . Λογικα το γκολφ θα ναι πιο γρηγορο. Τοugh desicion...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Ο κινητηρας πολυ καλος αλλα ασυνηθιστα υσηχος .γιατι αλλά στο οτι ειναι ησυχος;
-
Ξερει κανεις εαν η επεκταση εγγυησης που δινει η Renault για +3 ετη (bumper to bumper νομιζω οτι λεγεται)ειναι μεσω ασφαλιστικης? Και αν ναι ποιας?
-
το 1.4 με τα 122 αλογα δεν ειναι πιο γρηγορο,αν μιλασ γι αυτο.καλο το γκολφ,αλλα αμμαν μ αυτη την ποιοτητα.ειχε ενασ φιλοσ κ ολο ζημιεσ ηταν.ηλεκτρικα,το τζαμι του οδηγου επεσε ξαφνικα,κ διαφορα αλλα.πολυ επηρεαζουν τα περιοδικα μου φαινεται.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Ξερει κανεις εαν η επεκταση εγγυησης που δινει η Renault για +3 ετη (bumper to bumper νομιζω οτι λεγεται)ειναι μεσω ασφαλιστικης? Και αν ναι ποιας?Auto Protect
-
Ειναι καλος ο κινητηρας του μεγκαν , τραβαει με οποιαδηποτε σχεση (οπως κ του γκολφ), απλα δεν εχει λιγο σπορ ηχο , εμενα στο type S ακουγεται αισθητα κ μου αρεσει... Σε οτι αφορα την ποιοτητα υποθετω πως θα ναι καλυτερο το γκολφ δεν ειμαι κ σιγουρος.
-
στο σιροκο παντως ο τσι160 δεν ακουγεται ιδιαιτερα,ελαχιστα θα ελεγα..αρα κ στο γκολφ ετσι περιπου θα ειναι,οποτε απο ηχο,ισως να ειναι στα ιδια επιπεδα(για μενα καλα κανουν κ δεν παραγουν θορυβο,δεν ειναι σπορ αυτοκινητα..)..
απο εκει κ περα,στα υλικα κατασκευης κ ποιοτητα συναρμολογησης,δεν γνωριζω,αλλα απο θεμα σχεδιασμου,υποκειμενικα παντα-για μενα δηλαδη,το μεγκαν ειναι καλυτερο..συγκρινω παντα τις 3θυρες εκδοσεις τους..στην 5θυρη ισως να πλησιαζει το γκολφ..(γενικοτερα αρεσκομαι περισσοτερο στα 5θυρα,ειδικα τα 3θυρα γκολφ μου φαινονται οτι κατι λειπει οπισθιως..)βαργκας το δικο σου ειναι τυπε ς(δηλαδη σπορτιφ εκδοση),υπαρχει περιπτωση να ακουγεται περισσοτερο απο τα συνηθη σιβικ?η δεν εχουν διαφορες σε εξατμιση φιλτρα κτλ?
-
Moνο οι εξατμισεις ειναι λιγο διαφορετικες κ ισως κανουν λιγο πιο πολυ θορυβο, κατα τ αλλα ιδια ολα στα μηχανικα μερη. C.L.A.B , δεν διαφωνω , καλο ειναι να ειναι υσηχα αλλα να μην ακουγεται κ τπτ ?? Δεν λεω το δικο μου να κανει σαν το ep3 που προσφατως αγορασα , αλλα τουλαχιστον ο ηχος που κανει μετα τισ 4 χιλ ακουγεται αρκετα ομορφα χωρις να ενοχλει ...;)
-
μη συγκρινεις ομως το τυπε ς σου που ειναι η σπορτιφ εκδοση ενος καθημερινου αυτοκινητου με ενα εντελως καθημερινο αυτοκινητο με ελαχιστες σπορτιφ διαθεσεις..παρολα αυτα κ σε εμενα αρεσει να ακουγεται λιγο,σε ψηλες στροφες ομως,για να μην κουραζει στην πολη η στο ταξιδι..
-
Ο χρήστης surudos έγραψε:
Ξερει κανεις εαν η επεκταση εγγυησης που δινει η Renault για +3 ετη (bumper to bumper νομιζω οτι λεγεται)ειναι μεσω ασφαλιστικης? Και αν ναι ποιας?
Auto Protect
Εργοστασιακή είναι η εγγύηση.
-
Ο χρήστης lesoko έγραψε:
Auto Protect
είσαι σίγουρος;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Auto Protect
είσαι σίγουρος;
σε καμία περίπτωση δεν ειναι εργοστασιακή
-
Όλες οι επεκτάσεις εγγύησης γίνονται μέσω ειδικών (ασφαλιστικών) προγραμμάτων (όπως και της Toyota).
Απλά στη Renault εκείνο που αναφέρεται είναι πως η επέκταση της εγγύησης έχει τους ίδιους όρους με την εργοστασιακή. Όχι πως είναι εργοστασιακή.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Όλες οι επεκτάσεις εγγύησης γίνονται μέσω ειδικών (ασφαλιστικών) προγραμμάτων (όπως και της Toyota).Απλά στη Renault εκείνο που αναφέρεται είναι πως η επέκταση της εγγύησης έχει τους ίδιους όρους με την εργοστασιακή. Όχι πως είναι εργοστασιακή.
Απο αυτο που λες ομως καταλαβαινω οτι για τον πελατη ουσιαστικα ειναι 'εργοστασιακη', με την εννοια οτι θα καλυπτεται για τα υπολοιπα 3 ετη οπως και στην περιπτωση της 2ετους εργοστασιακης αφου εχει τους ιδιους ορους.
Αν ισχυει αυτο, τοτε μπραβο στη Renault που δινει 5 χρονια ΠΛΗΡΗ εγγυηση, εστω και με καποιο κοστος επεκτασης.
-
Εργοστασιακή, ξεεργοστασιακή το θέμα είναι τι σου καλύπτει και πως. Αυτό είναι και που θα πάρεις τελικά.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Εργοστασιακή, ξεεργοστασιακή το θέμα είναι τι σου καλύπτει και πως. Αυτό είναι και που θα πάρεις τελικά.Με άλλα κριτίρια και ανοχές εγκρίνεται μία φθορά από το εργοστάσιο με άλλα από μία τυχάρπαστη ασφαλιστική όμως. Οπως και να το κάνουμε.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
μη συγκρινεις ομως το τυπε ς σου που ειναι η σπορτιφ εκδοση ενος καθημερινου αυτοκινητου με ενα εντελως καθημερινο αυτοκινητο με ελαχιστες σπορτιφ διαθεσεις..παρολα αυτα κ σε εμενα αρεσει να ακουγεται λιγο,σε ψηλες στροφες ομως,για να μην κουραζει στην πολη η στο ταξιδι..Καλά και το Type S δεν είναι τόσο πιο σπορ από τα άλλα. Πάντως ο κινητήρας του παράγει έναν πολύ ωραίο ήχο για καθημερινό αυτοκίνητο και μάλιστα τον θεωρώ έναν από τους πιο εύηχους ατμοσφαιρικούς που έχω δοκιμασει μαζί με τον ΤS της Alfa.
-
To εχεις οδηγησει το honda ? Eπειδη προσφατα οδηγησα το megane , σε σχεση με το type S , ειναι πολυ πιο ανετο αλλα κ πολυ λιγοτερο σπορ , κ γιαυτο κατηγορειται οτι κοπαναει αρκετα το civic , λογω σκληρης αναρτησης. Δεν λεω οτι ειναι καμια σπορ απολυτη κατασκευη αλλα στα 3θυρα μικρομεσαια , απο συμπεριφορα ειναι απο τα πιο σπορ που κυκλοφορουν (αμεσο τιμονι με καλη αισθηση κ πολυ λιγες στροφες σε συνδυασμο με αρκετα σκληρη αναρτηση).
Renault Megane Coupe 1.4 TCe Vs VW Golf 1.4 TSI