-
ρωτα κανενα κονσολιερι σου...μωρε...και εγω δεν ξερω...θελω να μαθω....
γιατι μηχανικος απο μεσα της φαμιλιας( ξερεις psa ) μου ειπε πως αν τα αλλαζαν πιστευει και αυτος πως δεν θα κοπαναει για μεγαλο χρονικο διαστημα -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
γιατι μηχανικος απο μεσα της φαμιλιας( ξερεις psa ) μου ειπε πως αν τα αλλαζαν πιστευει και αυτος πως δεν θα κοπαναει για μεγαλο χρονικο διαστημαΚοιταξε ημιακαμπτος ειναι αυτος θα κοπανησει λιγο ,πισω δεν εχω κατσει να σου πω την αληθεια αλλα επειδη περασαμε και κακοτραχαλιες στη ναυπακτο ειχε καλη συμπεριφορα..
-
Να πω την γνώμη μου αν είναι, γιατί ως τελειόφοιτος με πολλά πήγαινε-έλα
με αμάξι σε εθνική,σε καταλαβαίνω.--Αν δεν δε νοιάζει ο όγκος του οχήματος για παρκάρισμα,τέλος πάντων το χεις βολέψει,
πήγαινε σε μικρομεσαίο. Προσωπικά συμφωνώ με τα ανωτέρω (προσωπική σειρά, Bravo και έπονται τα
υπόλοιπα). Κ το Renault Megane Coupe είναι ωραίο,αλλά δεν ξέρω απο υποστήριξη τι παίζει.
Κάνε τα κουμάντα σου απο καταναλώσεις όμως ,γενικότερα:iconcool:--Aν σε νοιάζει ο όγκος,απο τα 'σβέλτα' μικρά, το Fiesta είναι καλό,σταθερό,ηχομονωμένο αλλά έχει
κοντό κιβώτιο οπότε απο τα 140 κ πάνω,θα ακούς λίγο παραπάνω τον κινητήρα. Πιθανότατα κάποιο με
6 σχέσεις να είναι λίγο πιο relaxed η κατάσταση για >140.
Αν σου αρέσει το εσωτερικό του,κ το νέο Ibiza FR φαίνεται καλό για τα λεφτά που ψάχνεις.--Οπωσδήποτε με Cruise Control,καθώς το δεξί σου πόδι θα σε ευγνωμονεί πολλάκις σε ένα πολύωρο ταξίδι. Αν κρατήσεις κατα νου οτι και κάποιες φορές το ταξίδι θα κρατάει αρκετά περισσότερο (αργίες,μποτιλιαρίσματα κλπα) τότε είναι απαραίτητο αξεσουάρ.
Καλοτάξιδο ότι κ αν επιλέξεις
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
γιατι μηχανικος απο μεσα της φαμιλιας( ξερεις psa ) μου ειπε πως αν τα αλλαζαν πιστευει και αυτος πως δεν θα κοπαναει για μεγαλο χρονικο διαστημαΚοιταξε ημιακαμπτος ειναι αυτος θα κοπανησει λιγο ,πισω δεν εχω κατσει να σου πω την αληθεια αλλα επειδη περασαμε και κακοτραχαλιες στη ναυπακτο ειχε καλη συμπεριφορα..
Τι το c4 εχει ιμιακαμπτο?
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
ναι
ιδιο πατωμα με το 307 (το 308 ειναι 10% πιο ακαμπτο)
λες να ειχε και ανεξαρτητη και να το εδιναν σε τετοια τιμη με ολα μεσα και τετοια σχεδιαση???? -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ναι
ιδιο πατωμα με το 307 (το 308 ειναι 10% πιο ακαμπτο)
λες να ειχε και ανεξαρτητη και να το εδιναν σε τετοια τιμη με ολα μεσα και τετοια σχεδιαση????Ελεος δηλαδη γιατι το κανουν αυτο οι Γαλλοι??? Χαλαει αισθηση!!
-
για μικρό μιλώντας να αναφέρω το clio gt 1,6 128ps με εξατάχυτο κιβώτιο
αλλά και punto T-jet το οποιο θα υποστεί face lift το οποίο θα το βελτιώσει σε εμφάνιση και ποιότητα πάρα πολύ (το τωρινό εξωτερικά δε μου αρέσει μπροστά καθόλου και ας λενε πολύ οτι ειναι το ομορφότερο μικρό) -
το clio gt εχει πολυ σκληρη αναρτηση οπως και σπορ συνεμπλοκ και θα κουραζει...νομιζω ειναι κανενα 15 % πιο μαλακο απο το rs που παλι θα ειναι κουραστικο στο ταξιδι....και επισης το κοντο κιβωτιο του θα τρελανει κοσμο οσον αφορα τον θορυβο
-
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις αν και ψιλοπλακωθηκατε χωρις λογο.. Ουτε toyota θα παρω ουτε peugeot. Τελοσπαντων, οσον αφορα την αξιοπιστια των Γαλλικων η των Ιταλικων δε βγαζεις ακρη και γενικα δεν αντεχω στη σκεψη του αγοραζω καινουργιο αμαξι και σκεφτομαι απο πριν οτι θα μου χαλασει αμεσα. Μετραει και το πως οδηγας.. Καθαρα συναισθηματικα προτιμω το c4 απο το bravo και απο αποψη επιδοσεων δεν νομιζω πως η εμπειρια μου ως οδηγος θα μου κανει καμια διαφορα αναμεσα στα δυο μοντελα.. Απλα επειδη μου χει ψιλοκολλησει η mito σκεφτομαι πως να πηγαινει πχ με 160 σε Εθνικη..(δλδ θα εκανα μια δυο μικρες παραχωρησεις στον τομεα της ανεσης για να την αποκτησω. απλα φοβαμαι μη την παιρνει ο αερας απο τα 140 οπως το κατακαημενο το polo). Αν υπηρχε κανας κατοχος.. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα οσα αναφερονται παντως.. Τελος η c4 οπως ειναι τωρα κυκλοφορει αρκετο καιρο στην αγορα και οποιες παιδικες ασθενειες θελω να πιστευω πως εχουν εξαλειφθει(αντιθετα με τα mito,bravo) παρολο που το μοτερ ειναι καπως καινουργιο..
-
το μοτερ του c4 ειναι o family engine και ειναι συνεργασια peugeot-bmw ...τον εχει αρκετο καιρο και η peugeot και το mini ....βασικα η c4 9το ξερω γιατι την οδηγησα αρκετες φορες) δεν κουνιεται ουτε στα 170 .... το ιδιο και η mito και το bravo αρα μην σ απασχολει αυτο
-
Ο χρήστης Kouv έγραψε:
Μπορείς να στοιχειοθετήσεις αυτό που λες; Για τις αντιπροσωπείες ΟΚ, κι εγώ τους έχω πολλά μαζεμένα. Αλλά ο κατασκευαστής σε τι ακριβώς είναι απατεώνας;
Το πιο απλο θα σου πω! Κ αμα θελεις ρωτα ολους τους PEUGEOTουχους!
12 μηνες η εγγυηση μπαταριας κ σε ΟΛΑ χαλαει στους 13!!! Παω στοιχημα εχουν τμημα στο εργοστασιο ειδικα για να τα κανουν αυτα...Βαζουν απο τα φτηνα εξαρτηματα! (Αλλα δεν ριχνουν κ αναλογως τις τιμες...)
π.χ. Ηλεκτρονικους εγκεφαλους φτιαχνουν 3-4 εταιριες ηλεκτρονικων. Δεν φτιαχνει η καθε αυτοκινητοβιομηανια το δικο της. Ετσι λοιπον αγοραζουν απο απο αυτες. Τους λεει π.χ. η BOSCH:'Eχουμε αυτονα, αυτονα κ ετουτονα! Ποιονανε θελετε?'
Κ λενε αυτοι: 'Για δωστε μας στοιχεια!'
Τους τα δινουν, τα βαζουν κατω κ λενε: 'O μεσος οδηγος κανει τοσα km το χρονο, αυτος ο εγκεφαλος αντεχει τοσα km...' κ ετσι διαλεγουν αυτον που θα χαλασει στα 4-5 χρονια συμφωνα με τους υπολογισμους!
Γιατι? Γιατι ειναι 'εξυπνοι' αυτοι κ λενε 'Ε! Ο αλλος θα το θεωρησει φυσιολογικο να χαλασει στα 4-5 χρονια! Δεν θα παρει χαμπαρι οτι του βαλαμε απο τους φτηνους...'Αλλα αμα τυχει καποιος (π.χ. σχολη οδηγων) τα κανει ολα τα km μαζεμενα, τοτε ερχονται ολα στην επιφανεια... μαζεμενα...
Κ να κα8ε 3 κ λιγο service!Eτσι διαλεγουν κ φτηνους διακοπτες στην κονσολα κ εξαρτηματα κινητηρα κ.ο.κ.
Τελος ειναι κ η αντιμετωπιση στα service! Aμα ειναι ολα χυμα, ποιος φταιει?!
Κ οχι μονο! Πες οτι ειναι χυμα! Αμα ομως κανεις παραπονα κ σε παιζουν μπαλακι τοπικη αντιπροσωπεια-αντιπροσωπια ελλαδας-εργοστασιο?!
(ΑΚΟΜΑ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ!!!! )Oι γιαπωνεζοι τα αλλαξαν πρωτοι αυτα κ τους πηραν τα σωβρακα των ευρωπαιων κ ακους τωρα(!) τον ομιλο PSA να μιλαει για αλλαγη φιλοσοφιας κ φροντιδα του πελατη...
ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ AFTER SALE SERVICE!!!
Έχω 106 και στα 9 χρόνια που το έχω έβγαλε μια βαλβίδα ψυχρής...κόστος 40 περίπου ευρόπουλα με τοποθέτηση δικιά μου...αναξιόπιστο μοντέλο...
Όσο για ιταλικά ,στην οικογένεια έχουμε ένα σκασμό από δαύτα και είμαστε ευχαριστημένοι....
τι στο καλό , μόνο τα δικά μας κρατάνε??? -
Χαιρω πολυ και εδω περα λενε τα focus ζημιαρικα το δικο μου 5 χρονια κιχ δεν εχει κανει.Και δεν τα λεμε μονο εμεις αλλα οι στατιστικες.Κοιτα εδω μια ας πουμε. http://www.anusedcar.com/index.php/tuv- ... eugeot-106
-
Κουβ, τρελή γενικότητα αυτό για τις μπαταρίες.
-
Παιδια τον βλεπω εγω!
ΜΙΤΟ θα παρει!Αϋπνιες Γιωργο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κουβ, τρελή γενικότητα αυτό για τις μπαταρίες.Καλαααααα... Προφανως δεν ψωνιζεις απο του Γαλλοπουλου...
-
Ο χρήστης Kouv έγραψε:
Κουβ, τρελή γενικότητα αυτό για τις μπαταρίες.
Καλαααααα... Προφανως δεν ψωνιζεις απο του Γαλλοπουλου...
-
Έτσι νομίζεις;
-
[quote='Spuross']Απλα επειδη μου χει ψιλοκολλησει η mito σκεφτομαι πως να πηγαινει πχ με 160 σε Εθνικη..(δλδ θα εκανα μια δυο μικρες παραχωρησεις στον τομεα της ανεσης για να την αποκτησω. απλα φοβαμαι μη την παιρνει ο αερας απο τα 140 οπως το κατακαημενο το polo). Αν υπηρχε κανας κατοχος.. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα οσα αναφερονται παντως.. quote]
Συγγνώμη που θα στο πω αλλά συγκρίνεις τις βούρτσες με τις ...
Η μίτο είναι σταθερή και μετά τα 180...για την ακρίβεια όταν κατέβηκα καλαμάτα , στην ευθεία με τον καινούργιο δρόμο ταξίδευα με 205 σταθερά και είχε ακόμα μπόλικο ,ένα 225 το έβλεπα στο νερό Είναι σταθερή και απίστευτα διασκεδαστική αλλά...
Το πορτπαγκάζ της είναι για γέλια...με το ζόρι 2 βαλίτσες... + οτι μετά τα 140 έχει κάποιους αεροδυναμικούς θορύβους. Η κατάσταση σου φωνάζει bravo ... όμορφο-οικονομικό-ταξιδιάρικο -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έτσι νομίζεις;ΩΠΑ!!! ΔΕΝ ΨΩΝΙΣΕΣ!!! ΔΟΚΙΜΗ ΗΤΑΝ!!!
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΚΟΥΛΟΥΡΑ, ΗΤΑΝ ΟΝΕ NIGHT STAND!!! -
Ξαναδοκίμασε, στην τρίτη καίγεσαι πάντως.
Αγορα καινουργιου Μικρομεσαιου για χρηση κυριως στην Εθνικη