-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Scirocco 140 ps απο εμενα αν τα εχεις.Μην ξυνεις πληγες.. Αν τα χα δε θα το σκεφτομουν.. Ααααχ, και τα 18 πολλα ειναι..
-
H mito μου φαινεται μικρη για τις αναγκες σου και σιγουρα δεν ειναι μικρομεσαιο, αν θες alfa εγω δε θα κωλωνα στο γεγονος οτι η 147 ειναι γερασμενη..Και φθηνη ειναι και καλοστημενη ειναι και τιμονι και φρενα και απ ολα..Μη σου πω και Ti παιρνεις με τα παντα ολα..
Απ εκει και περα c4 thp 150, εχω μπει συνοδηγος και ειναι ποιημα..δυνατο μοτερ,6ταχυτη,στριψιμο, ποιοτητα εσωτερικου πολυ καλη και φθηνη για αυτα που προσφερει..Ακομα fiat bravo με τα πλεονεκτηματα που ανεφεραν οι προλαλησαντες..Καλο και το leon με μειον το εσωτερικο ,προς θεου οχι octavia φοιτητης εισαι οχι συνταξιουχος..Μ αρεσει και η ιδεα του megane coupe tce, ξεχωριστο ειναι και επειδη το ειδα και απο κοντα,ειναι πολυ πιο δυναμικο και ομορφο απο οτι στις φωτο..
Σχετικα με το διλλημα σου ατμοσφαιρα ή turbo, νομιζω οτι αφου ταξιδευεις κιολας πολυ το turbo καλυπτει καλυτερα τις αναγκες σου (χαμηλοτερη καταναλωση, ευκολοτερες προσπερασεις)
Ελπιζω να βοηθησα.. -
Η αληθεια ειναι οτι το cruise control θα μου ειναι σχεδον απαραιτητο στη χρηση που θα κανω.. Οποτε και για golf παμε αρκετα πανω απο 20..
-
Μία διόρθωση μόνο ήθελα να κάνω...
Το Bravo με τα 150 άλογα στην έκδοση dynamic αρχική τιμή έχει 16.590, στην έκδοση Emotion και Sport έχουν αρχική 17.790.
Εγώ προτείνω το Bravo στην έκδοση με τα 120 άλογα το Emotion που στοιχίζει 16.390.
Πλήρης εξοπλισμός και σου μένουν και για προαιρετικό να το φορτώσεις ή τα κρατάς για βενζίνες...Με 17.290 παίρνεις πάλι την ίδια έκδοση και με το αυτόματο κιβώτιο. Το Emotion MTA δηλαδή!
Έχει περίπου μία βδομάδα που η Fiat κατέβασε ελάχιστα τις εκπτώσεις και επίσης ανέβασε λίγο παραπάνω τις τιμές των αυτοκινήτων και των extra.
Το δικό μου πριν ενάμιση μήνα το παράγγειλα με αρχική 17.060 έκδοση Sport.
Έχει δύο μέρες που το παρέλαβα...Σκέψου Bravo φίλος!
-
Ο χρήστης Spuross έγραψε:
** Συγκρινα βαρος,** μεταξονιο, μετατροχιο με το golf(οπως και να το κανουμε βασιλιας στην κατηγορια) και δεν ειδα μεγαλες διαφορες.. Δε θα με βολεψει π.χ. με το cruise στα 150-160? Ειναι μικρο? Λετε να ξανασκεφτω το bravo?Γιατί έχεις κολλήσει στο βάρος;
Δε σου προσφέρει κάποιο πλεονέκτημα.Bravo και από εμένα.
-
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Μία διόρθωση μόνο ήθελα να κάνω...Το Bravo με τα 150 άλογα στην έκδοση dynamic αρχική τιμή έχει 16.590, στην έκδοση Emotion και Sport έχουν αρχική 17.790.
Εγώ προτείνω το Bravo στην έκδοση με τα 120 άλογα το Emotion που στοιχίζει 16.390.
Πλήρης εξοπλισμός και σου μένουν και για προαιρετικό να το φορτώσεις ή τα κρατάς για βενζίνες...Με 17.290 παίρνεις πάλι την ίδια έκδοση και με το αυτόματο κιβώτιο. Το Emotion MTA δηλαδή!
Έχει περίπου μία βδομάδα που η Fiat κατέβασε ελάχιστα τις εκπτώσεις και επίσης ανέβασε λίγο παραπάνω τις τιμές των αυτοκινήτων και των extra.
Το δικό μου πριν ενάμιση μήνα το παράγγειλα με αρχική 17.060 έκδοση Sport.
Έχει δύο μέρες που το παρέλαβα...Σκέψου Bravo φίλος!
Είσαι σίγουρος; Η μείώση του ΤΤ καταργήθηκε και οι τιμές ανέβηκαν πάλι...
-
Bravo τοτε καλη τιμη εξοπλισμος κινητηρας.
-
Αναμεσα σε bravo και c4 τι γνωμη εχετε? Βασικα σχεδιαστικα προτιμω το c4(coupe φυσικα) και απο αποψη κινητηρα ειναι ακριβως τα ιδια.. Οχι ρε παιδια και octavia.. Μεγαλη διαφορα απο τα 120 στα 150 αλογα υπαρχει η τσαμπα θα πανε τα 1000 1500 ευρωπουλα?
-
Κοιταξε αν παρεις την octavia που ειναι πολυ φτηνη σχετικα 14αρα.Μπορεις οταν το αγορασεις να του κανεις μια αναβαθμισουλα.Μεν καλυτερα το c4.1.6 ειναι?????????
-
Οδήγησέ τα και κρίνε μόνος σου αν προτιμάς το C4 ή το Bravo. Πάντως ο ιταλός έχει καλύτερη οδηγική αίσθηση κατά την άποψή μου ενώ σίγουρα είναι ποιο ποιοτικός εσωτερικά. Το C4 έχει ελαφρώς καλύτερο μοτέρ όμως.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
** Συγκρινα βαρος,** μεταξονιο, μετατροχιο με το golf(οπως και να το κανουμε βασιλιας στην κατηγορια) και δεν ειδα μεγαλες διαφορες.. Δε θα με βολεψει π.χ. με το cruise στα 150-160? Ειναι μικρο? Λετε να ξανασκεφτω το bravo?
Γιατί έχεις κολλήσει στο βάρος;
Απλα θεωρω οτι μεγαλυτερο βαρος, μεταξονιο,μετατροχιο=πιο στιβαρο αμαξωμα= πιο ανετο ταξιδι και πιο οικονομικο.. Αυτο ηταν αρχικα και το βασικο μου προβλημα με τη mito που μ αρεσει εμφανισιακα περισσοτερο απο τα υπολοιπα..
-
** Συγκρινα βαρος,** μεταξονιο, μετατροχιο με το golf(οπως και να το κανουμε βασιλιας στην κατηγορια) και δεν ειδα μεγαλες διαφορες.. Δε θα με βολεψει π.χ. με το cruise στα 150-160? Ειναι μικρο? Λετε να ξανασκεφτω το bravo?
Γιατί έχεις κολλήσει στο βάρος;
Απλα θεωρω οτι μεγαλυτερο βαρος, μεταξονιο,μετατροχιο=πιο στιβαρο αμαξωμα= πιο ανετο ταξιδι και πιο οικονομικο.. Αυτο ηταν αρχικα και το βασικο μου προβλημα με τη mito που μ αρεσει εμφανισιακα περισσοτερο απο τα υπολοιπα..
Μεγαλύτερο μεταξόνιο και μεγαλύτερα μετατρόχια σημαίνουν πιο άνετο ταξίδι.
Μεγαλύτερο βάρος σημαίνει μεγαλύτερη αδράνεια, μεγαλύτερη κατανάλωση και διάφορα άλλα μειονεκτήματα. Δε σου προσφέρει τίποτα. -
Θα προτιμουσα το c4 γιατι εχει καλυτερο μοτερ (σημαντικη διαφορα στη ροπη απο τον 1.6αρη) ακομα καλυτερο σχεδιαστικα εσωτερικο (υποκειμενικο) ενω απο ποιοτητα μου φανηκε στα ιδια με το bravo. Απο εξωτερικης σχεδιασης c4 coupe και bravo (μαζι με delta,147, scirocco) τα εχω στην κορυφη.
Κανε 2 test drive και θα καταλαβεις αμεσως ποιο σου ταιριαζει. -
Ωπα!!! Αν μπορεις βγαλε υπο μορφη:
1)
2)
...
Τα χαρακτηριστικα που ψαχνεις
κ με φθινουσα σειρα προτεραιοτητας γιατι με μπερδεψες -
delete
-
leon 1.8T , εναλλακτικά C4 1.6T
το CC τώρα, σε ελληνικές συνθήκες δεν μου έχει φανεί καθόλου χρήσιμο ακόμα και στην Ε.Ο, αξίζει μόνο αν είναι adaptive πιστεύω.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
leon 1.8T , εναλλακτικά C4 1.6Tτο CC τώρα, σε ελληνικές συνθήκες δεν μου έχει φανεί καθόλου χρήσιμο ακόμα και στην Ε.Ο, αξίζει μόνο αν είναι adaptive πιστεύω.
20 χιλιάρικα πάει πλέον το 1.8... είναι εκτός budget...
-
Για Λεον αυτο φαινεται πολυ καλο
1.4 TSI 125HP STYLE 18.450,00 -
Προσωπική άποψη: Για ταξίδι στην εθνική θέλεις ροπάτο μοτέρ + μακρύ κιβώτιο (για να έχεις χαμηλές στροφές και ούτε να κάνει θόρυβο, ούτε να καίει πολύ), μαλακή σχετικά ανάρτηση, καλή ηχομόνωση, cruise control και καλό ηχοσύστημα. Και κατά προτίμηση αυτόματο.
Αναμεσα σε bravo και c4 τι γνωμη εχετε? Βασικα σχεδιαστικα προτιμω το c4(coupe φυσικα) και απο αποψη κινητηρα ειναι ακριβως τα ιδια.. Οχι ρε παιδια και octavia.. Μεγαλη διαφορα απο τα 120 στα 150 αλογα υπαρχει η τσαμπα θα πανε τα 1000 1500 ευρωπουλα?Το Bravo δεν το έχω οδηγήσει, απλά στην έκθεση που το είδα μου φάνηκε λίγο κλειστοφοβικό και με στενό πορτ-μπαγκάζ, αλλά και τα δύο αυτά δεν σ' ενδιαφέρουν. Επίσης με απώθησε η συμπεριφορά του πωλητή... Σε ότι αφορά τις διαφορές των δύο μοτέρ, οι 4Τ δυναμομέτρησαν το 120 στα 119 άλογα στον τροχό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αρκετά κοντά στο 150 σε επιδόσεις. Επίσης, το 120 έχει ίδια ακριβώς ροπή με το 150 (που σ' ενδιαφέρει) και χαμηλότερη κατανάλωση (που επίσης σ' ενδιαφέρει). Άρα προσωπικά, θα έπαιρνα το 120, αυτόματο! (αν οδηγήσεις αυτόματο, δεν θα θέλεις να ακούσεις για χειροκίνητο μετά, για οποιαδήποτε χρήση).
Αλλά από τα 2 που λες θα προτιμούσα το Citroen, λόγω εμφάνισης και μόνο. Έχω την εντύπωση ότι θα είναι και λίγο πιο άνετη και να έχει ένα κλικ περισσότερο στάνταρ εξοπλισμό (νομίζω πχ ότι έχει στάντα cc ενώ στο bravo είναι έξτρα - φθηνό βέβαια). Πάντως, προσωπικά τα θεωρώ ισοδύναμα αυτοκίνητα.
Το Leon καλό είναι, αλλά για ταξίδι όχι τόσο (είναι πιο σπορ = πιο σκληρή ανάρτηση, λίγο πιο θορυβώδες).
Μην ξεχάσεις να βάλεις το cc, είναι μεγάλη υπόθεση στην εθνική! Το έχω συνέχεια στη Νίτσα...
Καλορίζικο!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
H mito μου φαινεται μικρη για τις αναγκες σου και σιγουρα δεν ειναι μικρομεσαιο, αν θες alfa εγω δε θα κωλωνα στο γεγονος οτι η 147 ειναι γερασμενη..Και φθηνη ειναι και καλοστημενη ειναι και τιμονι και φρενα και απ ολα..Μη σου πω και Ti παιρνεις με τα παντα ολα..
Απ εκει και περα c4 thp 150, εχω μπει συνοδηγος και ειναι ποιημα..δυνατο μοτερ,6ταχυτη,στριψιμο, ποιοτητα εσωτερικου πολυ καλη και φθηνη για αυτα που προσφερει..Ακομα fiat bravo με τα πλεονεκτηματα που ανεφεραν οι προλαλησαντες..Καλο και το leon με μειον το εσωτερικο ,προς θεου οχι octavia φοιτητης εισαι οχι συνταξιουχος..Μ αρεσει και η ιδεα του megane coupe tce, ξεχωριστο ειναι και επειδη το ειδα και απο κοντα,ειναι πολυ πιο δυναμικο και ομορφο απο οτι στις φωτο..
Σχετικα με το διλλημα σου ατμοσφαιρα ή turbo, νομιζω οτι αφου ταξιδευεις κιολας πολυ το turbo καλυπτει καλυτερα τις αναγκες σου (χαμηλοτερη καταναλωση, ευκολοτερες προσπερασεις)
Ελπιζω να βοηθησα..Με την μιτο κάνεις πολύ καλύτερα ταξίδια σπό ότι με την 147... και πιο άθόρυβη είναι και πολύ περισσότερη ροπή έχει και καίει λιγότερο...με 120-130 και 6η καίει ελάχιστα...
Αλλά όταν λές ταξίδια το μυαλό γυρνάει στα bravo και leon ... Προσωπικά το leon μου αρέσει λίγο περισσότερο εμφαν από έξω , το bravo είναι πολύ όμορφο και καλοφτιαγμένο από μέσα... μπέρδεμα...
Αγορα καινουργιου Μικρομεσαιου για χρηση κυριως στην Εθνικη