-
Η συνέχεια αύριο.... -
Γιατί δεν παίρνετε ένα σκάνερ και βασανίζεστε με τις φωτογραφικές και τα κινητά?
-
-
πολυ niche κωσταντινε
τωρα θελω κατι σε native blue να lancioflaminiζει...pleaseeeeee -
Αφηστε τα ιταλικα και πιαστε τα Vagελιστικα
http://www.autoblog.com/2010/06/09/audi ... -vehicles/ -
-
Thanas δεν θα πρότεινα real ζάντα σε σκίτσο... δείχνει πολύ ξένο... χίλιες φορές τράβα απλά 2 γραμμές...
Κων/νε καθόλου κακή η AR... κάτι όμως δε μου κάθεται καλά στις αναλογίες πάνω απο τον ώμο (τζάμι - γραμμή οροφής)... ίσως είναι λόγω προοπτικής του σχεδίου αλλά ο κλωβός μου φαίνεται δυσανάλογα μικρός σε σχέση με το αμάξωμα...
-
Μας πρήξατε με αυτές τις Alfa Romeo...
-
τι υπάρχει για το πρήξιμο γιατρέ μου?!
Μορφέα έχεις δίκιο , απλά η ιδέα είναι ένα 'πολεμικό' κουπέ , με το μάτι του οδηγού να είναι ελάχιστα πάνω απο το ύψος της γραμμής των πλευρικών παραθύρων. Κλειστοφοβική-πολεμική αίσθηση και προσήλωση μόνο κατά τον διαμήκη άξονα του οχήματος...
ΥΓ:Ωραίες ζάντες , ωραίο εμπρος φτερό στην AR σου.Υπερβολές μπροστά. -
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Και μια δικά μου Αλφα που σχεδίασα πριν λίγο καιρό.Uploaded with ImageShack.us
Πολύ ωραία η ιδέα της 'ενσάρκωσης' του θυρεού στην επιφάνεια του εμπρόσθιου άνω τμήματος!!!
Αυτή την Έκφραση θέλουμε από τους σχεδιαστές (και όχι την άμμεση βιομηχανική εφαρμογή του κάθε σχεδίου τους)!!! -
Σε ευχαριστώ Κωνσταντίνε.
Φαντάζομαι όμως οτι πολύ καλά γνωρίζεις οτι ο χώρος του βιομ. σχεδιασμού (και ιδιαίτερα του σχεδιασμού αυτοκινήτων) 'περιορίζονται' και καθορίζονται απο πολλούς παράγοντες. Οι σχεδιαστές σε κάθε σχεδιαστικό τμήμα έχουν εκλπηκτικές ιδέες αλλά στο τέλος όλα φιλτράρονται απο τους παραπάνω παράγοντες. -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Σε ευχαριστώ Κωνσταντίνε.
Φαντάζομαι όμως οτι πολύ καλά γνωρίζεις οτι ο χώρος του βιομ. σχεδιασμού (και ιδιαίτερα του σχεδιασμού αυτοκινήτων) 'περιορίζονται' και καθορίζονται απο πολλούς παράγοντες. Οι σχεδιαστές σε κάθε σχεδιαστικό τμήμα έχουν εκλπηκτικές ιδέες αλλά στο τέλος όλα φιλτράρονται απο τους παραπάνω παράγοντες.Ακριβώς όπως τα λες.....
Ολική Επαναφορά!.....
Ψάχνουμε πάντα το 'ιερό δισκοπότηρο' του σχεδιασμού μέσα από όλους τους περιορισμούς (οικονομικούς - κατασκευαστικούς κλπ κλπ). -
Πράγματι πολύ ενδιαφέρον το σκίτσο σου alejandro...
(πως και δεν είπε ο Κωνσταντίνος οτι θα μαζεύει νερά εκεί...? ) -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Πράγματι πολύ ενδιαφέρον το σκίτσο σου alejandro...
(πως και δεν είπε ο Κωνσταντίνος οτι θα μαζεύει νερά εκεί...? )....θα εξατμίζονται βρε από τη θερμότητα του κινητήρα!
-
Σωστοοοος...
-
Και ένα audi. Λεπτομέρια ο 'κρυφός¨φωτισμός μέσα απο σχισμές (ε.. να κάνουν κάτι και οι μηχανολόγοι - οπτικοί...)
Uploaded with ImageShack.us
Καλημέρα
-
μας έπιασε το καλοκαίρι για τα καλά φαίνεται και σταματήσαμε να ποστάρουμε! Πολύ ωραίος alejandro ομορφαίνεις το topic με τα σχέδιά σου. Ας ποστάρω και εγώ ένα πολύ γρήγορο mondeo που έκανα απλά για να αρχίσει η κίνηση και πάλι. Πρέπει να ξεσκουριάσουμε τώρα!
Uploaded with ImageShack.us
-
Καλο θα ηταν να κρατησεις το kinetik design της ford επιμικυνωντας τα φαναρια καπως ετσι οπως τα εχουν τα συγχρονα ford.
-
στο διαγωνισμο της Audi θα παρετε μερος??
θελει από δυο ατομα και πανω, επομενως θα χρειαστει ενας σχεδιαστης και ενας που να ξερει απο μηχανολογικα και ηλεκτροκινητηρες
εγω από 2 Ιουλίου αρχιζω θα χω ενα μηνα να ασχοληθώmorfea θα το παλεψω με το vray να κανω τέτοιο rendering
http://gallery.rhino3d.com/Default.asp?i=27497εχεις υπόψιν σου κανενα tutorial για αντανακλάσεις περιβαλλοντος πανω στο αμάξι?
για παραδειγμα την αντακλαση της γεφυρας εδω
http://www.local-motors.com/user_images/co40842.jpg
με φωτοσοπ λογικα δεν το εκανε? γραφει οτι χρησιμοποιησε alias για το 3d και μετα 3 μερες δοκιμαζε το ρεντερινγκ
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου