-
Που να δεις όταν έχεις και χαλάζι εξαιτίας της ραδιενέργειας τι πρέπει να κάνεις.
-
Kαι που να μάθεις και τα σημερινά νέα που βρέθηκαν υψηλά ποσοστά ραδιενέργειας στο νερό στο Τοκιο ...
-
Τα σημερινά δλδ χτεσινά νέα τα ξέρω...Το χίονι όμως που έπεσε δεν οφείλονταν στην ραδιενέργεια αλλά στους 0 με -κατι βαθμούς που επικρατούσαν στην περιοχή. Ξέρεις η Ιαπωνία δεν είναι στον Ισημερινό
-
Πυρηνικός Χειμώνας άσχετε
-
-
Είστε εγκάθετοι και ζουλιάρηδες, τα λέτε αυτά επειδή δεν έχετε Lexus!
-
Καλύτερά να είσαι πολύ επιφυλακτικός σε θέματα ακτινοβολίας... Πλάκα πλάκα πάντως βλέπω την αυτονομία των μπαταρίων στις νέες φουρνίες CT να κρατάνε για καμιά 1000 χιλιόμετρα χωρις φόρτιση
-
Ο χρήστης seal έγραψε:
Καλύτερά να είσαι πολύ επιφυλακτικός σε θέματα ακτινοβολίας... Πλάκα πλάκα πάντως βλέπω την αυτονομία των μπαταρίων στις νέες φουρνίες CT να κρατάνε για καμιά 1000 χιλιόμετρα χωρις φόρτισηΠροφανώς πέραν του κινητήρα βενζίνης , του ηλεκτρικού μοτέρ, θα έχει και γεννήτρια ραδιοϊσοτόπων πλέον!
-
θα έχει και γεννήτρια ραδιοϊσοτόπων πλέον
Ένα ήταν αυτό, το Ford Nucleon του '58. Είχε πυρηνικό αντιδραστήρα στην καρότσα και σύστημα κίνησης ανάλογο των πυρηνοκίνητων υποβρυχίων με αυτονομία περί τα 10.000 χλμ.
Ευτυχώς παρέμεινε απλώς ένα κόνσεπτ.
Ήθελα να ήξερα τι θα έλεγαν επ' αυτού οι υπέρμαχοι της πυρηνικής ενέργειας. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
θα έχει και γεννήτρια ραδιοϊσοτόπων πλέον
Ένα ήταν αυτό, το Ford Nucleon του '58. Είχε πυρηνικό αντιδραστήρα στην καρότσα και σύστημα κίνησης ανάλογο των πυρηνοκίνητων υποβρυχίων με αυτονομία περί τα 10.000 χλμ.
Ευτυχώς παρέμεινε απλώς ένα κόνσεπτ.
Ήθελα να ήξερα τι θα έλεγαν επ' αυτού οι υπέρμαχοι της πυρηνικής ενέργειας.Εεεεεπππ!
Το συγκεκριμένο ήταν απλά ένα concept που έμεινε στα χαρτιά και ο λόγος είναι... προφανής!
Δεν προοριζόταν πάντως ν' αποκτήσει γεννήτρια ραδιοϊσοτόπων (RTG), αλλά κανονικό αντιδραστήρα (πολύ πιο αποδοτικός, να μην σέρνεται το τουτούνι κιόλας! ) -
Ασχετο, γιατι είναι εδω το thread οταν τα Lexus κυκλογφορουν αναμεσά μας; Εχω δει 2! Ενα ασπρο στην Εθνική, κι ενα μαυρο στο Μαρουσι.
-
Ο χρήστης seal έγραψε:
Kαλά τώρα με τα δυσάρεστα της διαρροής ραδιενέργειας στην Ιαπωνία που μόλυνε ακόμα και αεροπλάνα που μπήκαν στον εναέριο χώρο της χώρας φαντάζομαι οτι όσοι δεν θέλατε να πάει καλά το CT τρίβετε τα χέρια σας εεε??Κόμπλε-X ?
-
στα @@ μας για το ct200..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
στα @@ μας για το ct200.. -
Το ειδα!! Σε λευκο ερχοταν με φορα απο πισω στην Αττικη οδο.. Το θετικο, οπως το εβλεπα απο τον καθρευτη περιμενα να με προσπερασει ενα IS και να το θαυμασω, αλλα ηταν το CT.. Ασχημο σε λευκο οσο φαινεται στις φωτο δεν το λες, παρολα αυτα δεν το λες και ομορφο, απλα μια συμπαθητικη νεα παρουσία..
-
Το CT200h είναι πού ωραίο άλλα καλύτερα σε μαύρο και όχι σε λευκό που δεν του πάει. Γενικά στα Lexus δεν πάει το λευκό εκτός βέβαια από το LF-A. Θα πουλήθουν κάποια σε κάποια πιο πρωτοποριακά μυαλά που θα ξεκολλήσουν από τα βαρετά πλέον τουρμπάτα Α3 και το χιλιοφορεμένο Σειρά 1. Νομίζω όμως ότι το CT200h θα κόψει και άλλο τις πολύ χαμηλές πωλήσεις του IS σε άλη την Ευρώπη. Βέβαια τα 28500 ευρώ δεν είναι και λίγα. Άλλα καίει λίγο, δεν έχει τέλη, έχει και πολυτέλεια και τεχνολογία και γενικά είναι καλύτερο του Α3 ότι και να λένε κάποιοι... Και το C4 δεν είναι αντίπαλος του όπως ούτε και η B-CLASS που πούλησε και λιγότερο μάλιτα...
-
προφανως και δεν ειναι αντιπαλοι του, ειναι σε διαφορετικες κατηγοριες και τα 3 που αναφερεις, το καθενα πολυ καλο ομως στο ειδος του, αλλα μη συγκρισιμα
-
Άδοξο τέλος στο CT200h όπως φαίνεται... H Lexus ανακοίνωσε ότι ξεκινάει μεν ξανά την παραγωγή του αλλά με 50% μείωση στον αριθμό των μοντέλων και η αναμονή πλέον είναι κοντά στο μισό χρόνο για νέες παραγγελίες... Eπιπλέον η Lexus ανακοινωσε την προσθήκη επιπλέον σταδίου στο εργοστάσιο με 'πλύσιμο' του αυτοκινήτου μετά το τέλος της διαδικασίας παραγωγής του 'All Lexus vehicles are washed at our processing facilities..' .. Κάτι μου λέει πως στο καντράν του CT200H θα υπάρχει καινούργιο σήμα πλέον
-
Είδα ένα στον δρόμο.
Μέτριο προς άσχημο. Χάλια τα φώτα ημέρας.
-
Μήπως να βγει από τα μελλοντικά οχήματα λέω εγώ τώρα γιατί έχει κυκλοφορήσει ήδη; Επειδή το είδα από κοντά είναι πολύ ωραίο έχω να πω.
Lexus CT 200 (compact 5door hatchback)