-
Καπου σ'εχασα.
-
H 'νέα' SLK εκτός από καπό και προφυλακτήρα εμπρός φαίνεται ίδια με το τωρινό μοντέλο, μάλλον θα είναι ένα εκτεταμένο facelift ανάλογο με αυτό της Sportscoupe/CLC.
Το καινούριο εμπρός μέρος φαίνεται εντελώς αταίριαστο
-
Via : http://secretnewcars.com/SpyShots/Almos ... rcedes_SLK
-
**
Mercedes SLK electrochromic glass roof ** -
[url=http://secretnewcars.com/SpyShots/Scoop:_new_Mercedes_SLK_goes_roofless][Slk roofless/url]
Δειχνει πανεμορφη κατα την αποψη μου..
-
Εχει αποκαλυφθει σχεδον τελειως,τι προσπαθουν να κρατησουν κρυφο δεν καταλαβαινω.Φαινεται πως θα ειναι καλο παντως.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Εχει αποκαλυφθει σχεδον τελειως,τι προσπαθουν να κρατησουν κρυφο δεν καταλαβαινω.Φαινεται πως θα ειναι καλο παντως.Καλά εδώ η bmw καλύπτει την 1 Μ, που κυκλοφορεί τόσα χρόνια στην αγορά και φούσκωσε λίγο και εσύ κόλλησες εδώ που τουλάχιστον είναι και νέο μοντέλο.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σε άσπρο με μπεζ δέρμα θα είναι σλουρπ. Έχω την εντύπωση ότι εμφανισιακά θα υπερτερεί της Ζ4...
Uppon your demand sir
πηγη : http://secretnewcars.com/SpyShots/The_n ... r?fotoid=3
-
-
-
Και εσωτερικό στα πρότυπα της SLS.
-
This video has been removed by the user. Ποτε προλαβαν..
-
Voila Ολη η Ταινια στο http://auto.in.gr/
-
Τελικά, βασίζεται στην προηγούμενη SLK ή είναι εντελώς καινούρια;
-
Πιο πολύ για facelift μου κάνει πάντως... Όχι τρομακτικές διαφορές με την προηγούμενη...
-
Αποδεκτή αλλά δεν με εντυπωσιάζει όσο η τωρινή. Αδύνατο να ξεπερνούσαν την εντυπωσιακή πρόσοψη της τωρινής αλλά το να μικρύνουν απλώς την πρόσοψη της C ... πιο παρωχημένη απο την πρώτη γενιά έγινε!
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Πιο πολύ για facelift μου κάνει πάντως... Όχι τρομακτικές διαφορές με την προηγούμενη...Αποδεκτή αλλά δεν με εντυπωσιάζει όσο η τωρινή. Αδύνατο να ξεπερνούσαν την εντυπωσιακή πρόσοψη της τωρινής αλλά το να μικρύνουν απλώς την πρόσοψη της C ... πιο παρωχημένη απο την πρώτη γενιά έγινε!
Οντως σχεδον ιδια με την τωρινη ειναι .
καλη αλλα σαν την τωρινη δεν ειναι ! Παντως ειναι το 2ο μοντελο της Mercedes με το καινουργιο εταιρικο Look που πρωτοειδαμε στην SLS , το οποιο δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιαζει.
Το καινουργιο Family look νομιζω οτι πηγαινει μονο στην SLS και οχι τοσo στις καινουργιες CLS & SLK , Βεβαια αν την δω απο κοντα μπορει να αναθεωρήσω. Προσωπικα προτιμάω την μουρη της E-class . -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Το καινουργιο Family look νομιζω οτι πηγαινει μονο στην SLS και οχι τοσo στις καινουργιες CLS & SLK , Βεβαια αν την δω απο κοντα μπορει να αναθεωρήσω. Προσωπικα προτιμάω την μουρη της E-class .Εγώ μένω μάλλον στις προηγούμενες γενιές της Mercedes. Στις στρογγυλοφάναρες Ε (W211) και CLK (προηγούμενα μοντέλα), στην πρώτη CLS, στην τωρινή SLK. Ηδη απο την τωρινή C μου φάνηκε λίγο 'επιστροφή' σε πιο κλασικές γραμμές, που στην C δεν με ενόχλησε μεν αν και πάλι δε προτιμώ την W203 (την προηγούμενη).
Το χειρότερο μου ... το GLK σαν να παρουσίασαν σχέδιο των 90ies τώρα. -
Πράγματι οι γραμμές της είναι σχεδόν ίδιες με της απερχόμενης... απο το πλάι δύσκολα καταλαβαίνεις διαφορά...
Περίμενα κάτι πιο φρέσκο και συνολικά πιο masculine αλλά αυτό περιορίστηκε στη μούρη και το αποτέλεσμα είναι... -
...εμενα μου αρεσει. SLιζει (το προσφατο fl Της SL θυμιζει το τετραγωνισμενο και μεγαλυτερο οπτικα τουλαχιστον ρυγχος) οπως αναφερθηκε πιο πριν.
Εχει αποκτησει πιο εντονο χαρακτηρα -κατα τα δικα μου γουστα- με τις μεγαλυτερες γωνιες, κατι που νομιζω οτι ακολουθειται γενικοτερα για την δευτερη δεκαετια του 2000 που διανυουμε, σε οτι αφορα την σχεδιαση νεων αυτοκινητων.
Τα πισω φωτα δε, θυμιζουν κατι σε SLS, (στον φωτισμο, οχι την σχεδιαση του φαναριου) γενικα την βρισκω υπεροχη σχεδιαστικα, με σωστες αναλογιες, και πιστευω οτι θα 'αντεξει' στον χρονο, και θα διατηρησει την φρεσκαδα της.
Πολυ θετικο το γεγονος, οτι θα προσφερεται πλεον σε ολες τις εκδοσεις, το καταπληκτικο 7αρι Gtronic...
Επισης η οροφη, αν καταλαβα καλα απο καποιες εικονες, μπορει (εξτρα εξοπλισμος?) να προσφερεται και ως γυαλινη σε ενα μεγαλο τμημα της πανω ακριβως απο τα κεφαλια οδηγου-συνοδηγου, παρεχοντας ετσι μεγαλυτερη αισθηση ελευθεριας, και φωτισμου.
To μονο κακο φυσικα, η τσιμπημενη τιμη που ειχε ετσι κι αλλιως, ως μοντελο, η οποια τουλαχιστον συμφωνα και με του απερχομενου μοντελου, για την βασικη εκδοση των 1.8λιτρων/204 ιππων θα ανερχεται πιθανοτατα οριακα κατω απο τα 50κ(?), με τις νεες μειωσεις στους φορους πολυτελειας...
2012 Mercedes-Benz Slk