Ο χρήστης Koupris έγραψε:
οφφ τοπικ
Ειναι ευκολο να μου εξηγησει ο PG220 γιατι η φετινη χρονια ειναι πεθαμενη?
Διαφορετικοι νικητες στους αγωνες,πολλες ομαδες να παλευουν για βαθμους, προσπερασματα (ακομη και στις πισω θεσεις), μεχρι και σοβαρα ατυχηματα εχουμε...δηλαδη τι θελετε???
Α,ξεχασα...να εχουμε μονο μαχη φεραρι-μακλαρεν για να βγαινει καλυτερα το οπαδιλικι...ποιος να ασχοληθει με μπρον και ρεντ μπουλ...ή οχι!καλυτερα ειναι να επισρτεψει ο Σουμμι και να κανει 17/18νικες...
Θα τρελλαθουμε τελειως εδω μεσα...
(φορτωσα!)
Για μένα αν δεν υπάρχει ferrari mclaren williams άντε και renault η χρονιά είναι φιάσκο..Δε μπορώ να βλέπω μια ομάδα αναψυκτικού χωρίς καμία ιστορία και άλλη μία που βασίζεται σε ένα ικανό μηχανικό να κερδίζουν.Μάλιστα αν ήταν στο χέρι μου θα τους απαγόρευα και να τρέχουν όσο δεν αντιπροσωπεύουν κάποια εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων..
Επίσης οι σημερινοί οδηγοί είναι εντελώς χωρίς προσωπικότητα.Λες και τρέχουν τα αυτοκίνητα με υπολογιστές..Που είναι οι Χάκινεν,Σουμάχερ,Κούλθαρντ,Βιλνέβ,Ιρβάιν;Και δε μιλάω μόνο για οδηγική ικανότητα αλλά και για προσωπικότητα..
Αν παρακολούθησησες τη χρονιά 2000 που ήταν η καλύτερη της τελευταίας 20ετίας με μάχη Σουμάχερ Χάκινεν δε θα άντεχες ούτε την εκκίνηση να δεις σήμερα..
Και για θύμισε μου,πότε έγινε το τελευταίο προσπέρασμα που έκρινε το νικητή...