-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Εχουν και την αναλογη διαφορα στις τιμες δυστυχως σε σχεση με τα RBSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Τώρα στις εκπτώσεις μια χαρά τιμές έχουν. Τα RB τα βρισκείς περίπου 20-30 € πιο κάτω..
-
Προσωπικά, όποια εποχή και να έχω πάρει γυαλιά ηλίου , πάντα παίζει μια έκπτωση 20-35% , στην ονομαστική τιμή, ανάλογα με τη μάρκα.
Persol και εγώ από πέρσι, σαν τον ινστρούχτορά μου τον busso.
http://www.persol.com/international/col ... 49/95-32#b (με τον grey faded, μαύρο σκελετό , αν δεν έχω βάλει σωστά το λίνκ ) -
Καλησπέρα σας. Αν και έχει τύχει να διαβάζω διάφορα στο forum δεν χρειάστηκε να κάνω ποτέ εγγραφή. Την έκανα τώρα και το πρώτο μου post δεν έχει να κάνει διόλου με 4 τροχούς.
Τα χρυσοπληρωμένα, για τα δικά μου δεδομένα, versace μου έχουν αρχίσει και δείχνουν τα χρόνια τους. Λίγο το κλασσικό/αλά παλαιά σχέδιο, λίγο η ηλικία μου και το γούστο μου που αλλάζουν. Δεν διάβασα και τις 26 σελίδες του παρόντος αλλά ομολογώ πως με έχετε βοηθήσει ως προς την κατεύθυνση που πρέπει να κινηθώ.
Δεν θέλω να υπερβώ τα 130€ για την αγορά νέου και η μόνη μου απαίτηση είναι ο ποιοτικός POLARIZED φακός.
Προς το παρόν βλέπω τα Ray Ban RB 4184 (601/9A) (polarized). Καμία άλλη πρόταση ή γνώμη; Ευχαριστώ.
-
Μόλις παρέλαβα τα Persol 649. Ίσως τα πιο ποιοτικά γυαλιά που έχω πιάσει στα χέρια μου.
Θέλουν μόνο σφίξιμο στα πλάγια για να μη μου γλυστράνε.N4n, σου προτείνω να δεις persol, θα δωσεις περιπου στα 150-160 για polarized αλλα πιστεψε με αξιζουν!
-
Εγώ πάντως έχω τα foldable (714) για 2+ χρόνια και μπορώ να πω πως είναι από τα πιο ευαίσθητα γυαλιά που είχα.
Ο σκελετός κάνει σημάδια πολύ εύκολα κι οι φακοί για κάποιο λόγο θέλουν πολύ τρίψιμο με το πανάκι για να καθαρίσουν σωστά.Καμιά σχέση δηλαδή με τα aviator polo (και ray-ban παλιότερα) που είχα.
Από την άλλη, είναι πάρα πολύ όμορφα, οπότε δεν τα φοράω καθημερινά, αλλά μόνο με πιο καλές εμφανίσεις.
-
Εγώ παρέλαβα αυτά με τους βαθμούς μυωπίας μου στα 150 ευρώ. Πολύ ωραία,αρκετά ελαφριά και με μπόλικο flex στα μπράτσα.
-
Πηρα πριν λίγες μέρες ενα ζευγάρι της ReVO, οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες! Πολύ ποιοτικός φακός (polarized) και η διάφορα με οτι γυαλια ειχα πριν (rayban, polaroid κα) ειναι χαώδης. Επίσης πολυ κάλο value for money.
-
Και κανα 2 φωτογραφιες με το κινητο 3
Αγνοηστε το ρολοι ειναι για αλλο φορουμ
-
τζον λέννον signature σειρά;
-
fatal signature σειρα
-
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Και κανα 2 φωτογραφιες με το κινητο 3
βαλτε λίγο χρώμα στη ζωή σας βρε:
(φρεσκα τα γυαλιά, σημερα το πρωί αγορασμένα)
-
Mεγιες Γιωργο.
Δε μου πολυαρεσουν τα καινουρια στυλ καθρεφτες κτλ γι αυτο δεν τα προτιμησα ..
Αν τους δεις τους φακους στον ηλιο, αλλαζουν χρωμα μπλε-μωβ, και φαινεται πολυ ωραια..Steve McQueen, Θρυλος!
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες! Είμαι ακόμα στο ψάξιμο και μόλις ευκαιρήσω θα βγω έξω να δοκιμάσω.
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
βαλτε λίγο χρώμα στη ζωή σας βρε:(φρεσκα τα γυαλιά, σημερα το πρωί αγορασμένα)
Πες μου ότι και τα γυαλιά ήταν προσφορά μαζί με το protrek...
(όπως κατάλαβες είμαι από το διπλανό forum: Ερωτητής το νικνειμ μου (κάνε μια μετάφραση στα αγγλικά ντε)!
Θέλω πληροφορίες γιατί μου αρέσουν. Μάρκα (oakley?!?!?), τιμή, μαγαζί. Καμία άλλη πρόταση μιας και φαίνεται πως έχουμε τα ίδια γούστα (όπως το protrek).
-
Και γω πηρα γυαλακια προ 2-3 εβδομαδων.Γιατι αυτα που ειχα τα τιναξα μαζι με το τραπεζομαντηλο (rip)
-
φωτο απο το νεο απόκτημα θελει ο λαος κ με τη ευκαιρια βγαλε κ το τετραποδο τερας σας που εχουμε καιρό να δουμε:
τα δικα μου βεβαια εσυ επρεπε να τα παρεις λογο:
http://img03.taobaocdn.com/imgextra/i3/ ... 911076.jpg
-
Ωπ τωρα το ειδα!! Οντως πολυ ωραια φαινονται τα γυαλια σου George.Αρχες του 2000 φορουσα παρομοια αλλα με μωβ κρυσταλλο!!
Θα βαλω φωτο απο τα καινουρια το βραδακι.
Οτι και να βαλει ο Αλονσο...του παει!!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Οτι και να βαλει ο Αλονσο...του παει!!!!Χαχα, για φαντάσου, τι σου είναι τα γούστα.... για μένα ο Αλόνσο μονίμως φοράει γυαλιά που δεν του πάνε....
-
Του Αλόνσο βασικά τίποτα δεν του πάει. Σαν κλόουν κυκλοφορεί συνήθως.
-
Δε μ αρέσουν καθόλου οι συγκεκριμένοι φακοί, ειδικά οι πράσινοι είναι λες και είσαι μύγα. Κλασσικά βέβαια λόγω μόδας έσπευσαν να τα πάρουν όλοι.
Περί γυαλιών ηλίου...