-
επειδη δεν σας αρεσουν του αλονσο, παρτε τα του καγκουρα rossi:
(ειναι κ Polarized)
-
Αργησα αλλα να τα δικα μου και της κουτσουνας.Παντως ο συνονοματος με εβαλε στο τρυπακι..για δευτερο ζευγαρι.
Tapatalk & SII
-
Πήρα ένα ζευγάρι κλασσικά rayban τελικά στα 105 ήμουν ανάμεσα και σε κάτι Police
-
Όταν λες 'κλασικά Ray Ban' αναφέρεσαι στα Αviator? Για μένα το καλύτερο γυαλί ever. Έχω πάρει 3 ζευγάρια από δαύτα τα τελευταία 20 χρόνια. Με 105 πάντως δεν είναι Polarised. Τι χρώμα φακού και σκελετού; Έχει κοκκάλινο insert?
-
ναι sorry aviator με τον κλασσικό μεταλλικό σκελετό, καθρεφτιζέ προς το ασημί. Τι να το κάνω το pol?
-
Εντάξει, απαραίτητο δεν είναι το Pol αλλά βοηθάει στην οδήγηση. Άλλες φορές όμως είναι εκνευριστικό καθώς κόβει εικόνες που θέλεις να δεις, όπως οι LCD οθόνες μερικών car stereos.
-
CARRERA parade η λεπτη γραμμη κοκκαλινα αλα Μ.Ρουρκ. Αυτα φοραω .Ειναι οτι πρεπει για απλη καθημερινη χρηση .Κανει για τσοπεραδες αλλα οχι για μηχανοβιους ζμπορ. Ικανοποιητικος σκουρος φακος και γενικα ωραιο look.
Οχι ακριβο .Στα 110 γιουρια αν θυμαμαι καλα. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εντάξει, απαραίτητο δεν είναι το Pol αλλά βοηθάει στην οδήγηση. Άλλες φορές όμως είναι εκνευριστικό καθώς κόβει εικόνες που θέλεις να δεις, όπως οι LCD οθόνες μερικών car stereos.Εκτός από κάποια LCD ή και οθόνες που είναι όρθιες (πχ οι οθόνες με τις αναχωρήσεις μόλις μπαίνεις στο Ελ Βεν) τα πολ τα βρίσκω όχι μόνο εξαιρετικά χρήσιμα για οδήγηση και χιόνια και θάλασσα αλλά θεωρώ σαν μεγάλο πλεονέκτημά τους το πόσο πιο ωραία είναι τα χρώματα με πολύ περισσότερο κορεσμό. Πολύ όμορφα φαίνεται και η πρασινάδα και φανταστική η θάλασσα. Από τότε που τα πρωτοδοκίμασα δεν τοσυζητάω, μόνο πολ.
-
Συμφωνώ για τα polarized, και μόνο που δεν έχεις τις ενοχλητικές αντανακλάσεις είναι ένα μεγάλο συν.
-
-
Το χειροτερο μοντελο ever
-
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Εχει κακη κατανομη/αναλογιες προσωπου το παλικαρι...κοινως ειναι σκατοφατσα...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εντάξει, απαραίτητο δεν είναι το Pol αλλά βοηθάει στην οδήγηση. Άλλες φορές όμως είναι εκνευριστικό καθώς κόβει εικόνες που θέλεις να δεις, όπως οι LCD οθόνες μερικών car stereos.
Εκτός από κάποια LCD ή και οθόνες που είναι όρθιες (πχ οι οθόνες με τις αναχωρήσεις μόλις μπαίνεις στο Ελ Βεν) τα πολ τα βρίσκω όχι μόνο εξαιρετικά χρήσιμα για οδήγηση και χιόνια και θάλασσα αλλά θεωρώ σαν μεγάλο πλεονέκτημά τους το πόσο πιο ωραία είναι τα χρώματα με πολύ περισσότερο κορεσμό. Πολύ όμορφα φαίνεται και η πρασινάδα και φανταστική η θάλασσα. Από τότε που τα πρωτοδοκίμασα δεν τοσυζητάω, μόνο πολ.
η αλήθεια είναι ότι δεν έχει τύχει να δοκιμάσω pol σε οδήγηση οπότε δε ξέρω τι χάνω
-
Τα νέα μου ασημί γυαλιά με ασημί καθρέφτη! Κακή η φωτο αλλά το ίνοξ ρέει άφθονο!!!
Uploaded with ImageShack.us -
Πολύ ωραία η Boxter, κάποια στιγμή θα τη βάλω στη συλλογή μου.
...εντάξει μωρέ και το γυαλί καλό είναι....
Βασικά είναι πολύ καλό, το ίνοξ ταιριάζει καλύτερα έναντι του χρυσού.
-
Η Boxter λατρεία ήθελε όμως και το ιχοξ γυαλί της!
Στα προηγούμενα μου αν και πιο μοντέρνα λόγω του βιδωτού φακού με χαλούσε ο χρυσός σκελετός που φαινόταν σε κάποια σημεία.
Uploaded with ImageShack.usΕκεί που ευτυχώς δεν είχα θέμα στην Rayban ουτε με παλιότερα ούτε με τα καινούρια είναι στο χρώμα του φακού που μόνο πρασινο ή μπλε με βολεύει. Τα υπόλοιπα χρώματα φτιάχνουν την εικόνα καταθλιπτική και 'συννεφιασμένη'.
-
λοιπόν έβαλα εχθές της τα γυαλιά που 'ναι polarized σε δρόμο με αντηλιά και έπαθα την πλάκα μου!! έβλεπα σαν άνθρωπος χωρίς να κατεβάζω το αλεξήλιο και να τυφλώνομαι!
Οπότε πάω άμεσα για αλλαγή γυαλιών. Υπάρχουν τα δικά μου σε έκδοση polarized? Πάνω γράφει RB3025 AVIATOR LARGE METAL W3277 58D14 3N. Το 58 είναι το νούμερο;
-
Νούμερα, κωδικούς κλπ δεν ξέρω αλλά αυτά εννοείς μάλλον.
-
58 είναι το μέγεθος, ναι.
Περί γυαλιών ηλίου...