-
Εχεις φιμε στο παρμπρίζ;
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
μια λωρίδα πάνω για να κόβει τα πολλά. Αλλά και στο πίσω που το έχω όλο μου το έκανε μωβ
-
Παιδες ολα ωραια και καλα που γραφετε αλλα μου κανει εντυπωση που κανεις δεν εχει αναφερει ουτε ενα καταστημα που να πουλαει προηγουμενα μοντελα γυαλλιων (πχ 2011 η 2012) σε πολυ χαμηλες τιμες.
Δυστυχως μολις εχασα τα Police που ειχα σκασει 200ε να αγορασω πριν εναμιση χρονο και ξενερωσα τοσο ασχημα που δεν θελω να ξαναδωσω χρηματα για γυαλι. Οποτε θυμηθηκα πως καποιοι πουλανε κοψοχρονια παλιοτερα μοντελα (πχ 50-70ε απο 180-200ε) αλλα δυστυχως ενας που ειχα εδω κοντα εχει κλεισει.
Γνωριζει κανεις τπτ περι του θεματος ?ΥΓ : Επειδη καποτε ειχα μιλησει με το παιδι που πουλουσε παλιοτερα μοντελα δεν τα επαιρνε πανω απο 20-30ε το κομματι οποτε αν μια εταιρεια βγαζει σε αυτες τις τιμες και εμεις πληρωνουμε 150-200ε+ για νεα μοντελα προφανως και μας πιανουν κοτσους.
-
Τα περιθώρια κέρδους στα γυαλιά ηλίου είναι τεράστια. Ακόμα και τα καινούρια μοντέλα που πωλούνται 200+ €, έχουν κόστος στους εμπόρους 50-70 €.
-
Και πολλα βαζεις....Το ζητημα ειναι πως δεν υπαρχει κανεις εδω κοντα (Αθηνα) που να ξεστοκαρει. Βρηκα εναν στην θεσσαλονικη που δεν στελνει εδω (και τα εχει ΟΛΑ 50ε).
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
...................Σωκράτους 40 στη Αθήνα, Οπτικά Τσόκος. Όσο θυμάμαι και σε καινούρια και σε προηγουμενω ετών, πολύ καλές τιμές. Για check
-
Ετσι και ετσι οι τιμες του. Ειχα παρει 3 ζευγαρια πριν 4 χρονια. Απο 350ε μου τα ειχε αφησει 280ε και ηταν και μοντελα προηγουμενου χρονου. Θα ριξω μια ματια ομως μηπως και εχει τπτ σε καλες τιμες παλι.
-
Στο skroutz έψαξες?
-
Ναι τπτ, τουλαχιστον πριν κανα μηνα που ειχα κοιταξει οι τιμες ηταν πανω απο 100ε σε ολα (οσα μου αρεσαν εστω, κατι τις πλακας τα ειχε και με 60-70ε).
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Ετσι και ετσι οι τιμες του. Ειχα παρει 3 ζευγαρια πριν 4 χρονια. Απο 350ε μου τα ειχε αφησει 280ε και ηταν και μοντελα προηγουμενου χρονου. Θα ριξω μια ματια ομως μηπως και εχει τπτ σε καλες τιμες παλι.Μόνο;; Ό,τι γυαλί έχω πάρει από κει, τουλάχιστον μισή τιμή. Βέβαια γνωρίζω και τη μία από τις κοπέλες που δουλεύουν εκεί, αλλά έχω στείλει φίλους και τους έχει κάνει ΠΟΛΥ καλές τιμές.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ετσι και ετσι οι τιμες του. Ειχα παρει 3 ζευγαρια πριν 4 χρονια. Απο 350ε μου τα ειχε αφησει 280ε και ηταν και μοντελα προηγουμενου χρονου. Θα ριξω μια ματια ομως μηπως και εχει τπτ σε καλες τιμες παλι.
Μόνο;; Ό,τι γυαλί έχω πάρει από κει, τουλάχιστον μισή τιμή. Βέβαια γνωρίζω και τη μία από τις κοπέλες που δουλεύουν εκεί, αλλά έχω στείλει φίλους και τους έχει κάνει ΠΟΛΥ καλές τιμές.
Και καλα η κοπελα απο πανω μου ειχε πει να του πω για καλυτερη τιμη αφου πηρα 3 ζευγαρια, του το ειπα αλλα παπαλα
-
άβυσσος η ψυχή του Τσόκου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εκεί που ευτυχώς δεν είχα θέμα στην Rayban ουτε με παλιότερα ούτε με τα καινούρια είναι στο χρώμα του φακού που μόνο πρασινο ή μπλε με βολεύει. Τα υπόλοιπα χρώματα φτιάχνουν την εικόνα καταθλιπτική και 'συννεφιασμένη'.Είμαι σίγουρος ότι και η Rayban έχει πολλά χρώματα. To θέμα χρώματος των γυαλιών ηλίου είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία που σηκώνει πολλή συζήτηση. Φυσικά ισχύει το περί γούστου κολοκυθόπιττα αλλά ίσως αξίζει κανείς να δοκιμάσει κάτι προτού το απορρίψει.
Εμένα τα πράσινα και μπλέ μου φαίνονται αδιάφορα (το σχόλιο αφορά την νέα όψη του κόσμου γύρω μου), το γκρί ουδέτερο (όπως πρέπει) άρα τα μέχρι εδώ θα τα έλεγα τα πιο καταθλιπτικά! Προσωπικά έχω βρει μεγάλη χαρά με τα πιο ζεστά χρώματα, καφέ, πορτοκαλί και κόκκινο (το οποίο δεν έχω και θέλω να δοκιμάσω). Ειδικά με το πορτοκαλί (και φαίνεται ισχύει και με το κόκκινο) κάτι κάνει και χωρίς να είναι πολύ σκούρο μου ξεκουράζει το μάτι. Μάλιστα αν μετά από λίγο τα βγάλω ο ήλιος δεν με ενοχλεί πια.... (και έχω μεγάλη ευαισθησία). Ένα θεματάκι είναι ότι αν κυκλοφορείς δημοσίως με τέτοιους φακούς ίσως δείχνεις κάπως... ευτυχώς αυτοί που με νοιάζουν εμένα δεν νοιάζονται για τέτοια πράματα!
Έχω την τύχη να έχω γυαλιά ηλίου τιτανίου με καφέ πολαριζέ και φωτοχρωματικούς γυάλινους φακούς με επιστρώσεις made in japan.... Αυτά είναι τα καλά μου γυαλιά που σημαίνει ότι οδηγάω, ταξιδεύω, κυκλοφορώ και γενικά τα κάνω όλα εκτός από σπορ (πχ τρέξιμο, ποδήλατο, ιστιοπλοΐα) όπου έχω άλλα οικονομικά πολωτικά πάντα (Polaroid).
Τα επόμενα (προτιμώ κάτι καλό και να κρατήσει οπότε ελπίζω να μην αλλάξω γρήγορα) μάλλον θα είναι πορτοκαλί ή κόκκινα. -
δεν ηξερα οτι αλλαζουν τοσο ευκολα:
ειδη ξεκίνησα ερευνα αγορας για pol lenses για τα julian wilson hobrooks μου
-
Καλησπερα!
Εχω τα rayban μοντελο 3392 και ψαχνω να αγορασω το κρυσταλο. Ξερετε αν υπαρχει καποιο site να δω?
-
Polarazided+ χρωματιστός καθρέφτης
-
Φρικη,τα 80's ξαναρθαν;
-
Χάλια αυτοί οι πράσινοι-κίτρινοι-πορτοκαλί φακοί...
Όλοι οι καγκουρές με μάρσιπο τέτοια έχουν... -
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Polarazided+ χρωματιστός καθρέφτηςEκτός απο εξωγήινους βλεπεις και τα ζόμπι;
-
χρωμα ρε:
απο σύμπτωση μετα είδαμε οτι η Μελετη ειχε τα ιδια με τις κοπέλας μου (Frogskins)
Περί γυαλιών ηλίου...