-
Δε ξερω για σας ο χρυσος αν ειναι λιγο διακριτικος οπως π.χ στα Aviator μου αρεσει..
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Νούμερα, κωδικούς κλπ δεν ξέρω αλλά αυτά εννοείς μάλλον.ωραία κι επειδή δε καταλαβαίνω από το φως του φλας, οι φακοί καθρεφτίζουν όπως στο δικό μου ή όχι;
-
Νταξ να παρω γυαλια rayban, μπορω να εχω ομως φακο ποιοτικο pol οπως το λετε και μειωπιας επισης?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Νταξ να παρω γυαλια rayban, μπορω να εχω ομως φακο ποιοτικο pol οπως το λετε και μειωπιας επισης?Μπορεις,αλλα θα σου στοιχισει...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Νούμερα, κωδικούς κλπ δεν ξέρω αλλά αυτά εννοείς μάλλον.
ωραία κι επειδή δε καταλαβαίνω από το φως του φλας, οι φακοί καθρεφτίζουν όπως στο δικό μου ή όχι;
Σε δυο καταστήματα που ρώτησα οι καθρέφτες φακοί σε polarized δεν βγαίνουν. Μόνο οι κανονικοί φακοί.
-
-
Φλωρινιωτης alert.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
ή οχι αλερτ
-
λίγο ακόμα και θα φοράν(τ)ε οι μπρούκληδες 'κείνα τα στρόγγυλα τα γυαλιά που βάζουν οι γιατροί να μετρήσουν τη μυωπία....
-
Η μόδα θέλει χρώμα κύριοι!
Στάλθηκε από το Sony Fola κινητό μου
-
Tα Persol ειναι κλασσικα δεν εχουν να κανουν με μοδα κυριοι!
-
όντως πήγα και είδα από κοντά rayban P αλλά δεν καθρεφτίζουν και δεν άξιζε να σκάσω τόσα λεφτά οπότε πήρα ένα φθηνό ζευγάρι pol για την οδήγηση μόνο
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φλωρινιωτης alert.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Τόσα ξέρεις, τόσα λες
-
Ίσα ρε όλοι οι λούληδες τώρα με τα μοδάτα (+ Λάπο )...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
όντως πήγα και είδα από κοντά rayban P αλλά δεν καθρεφτίζουν και δεν άξιζε να σκάσω τόσα λεφτά οπότε πήρα ένα φθηνό ζευγάρι pol για την οδήγηση μόνοΓια γυαλιά και οθόνες (δηλαδή ότι έχει να κάνει με τα μάτια) δεν αξίζει να τσιγκουνεύεται κανείς.
-
Ίσα ρε όλοι οι λούληδες τώρα με τα μοδάτα (+ Λάπο )...Λούληδες!
-
όντως πήγα και είδα από κοντά rayban P αλλά δεν καθρεφτίζουν και δεν άξιζε να σκάσω τόσα λεφτά οπότε πήρα ένα φθηνό ζευγάρι pol για την οδήγηση μόνο
Για γυαλιά και οθόνες (δηλαδή ότι έχει να κάνει με τα μάτια) δεν αξίζει να τσιγκουνεύεται κανείς.
δεν βρήκα κάτι επάξιο αντικατάστασης των rayban μου (ήθελα με καθρέφτη όπως αυτά και στα άλλα υπήρχαν λεπτομέρειες που με 'χάλαγαν') οπότε αποφάσισα να πάρω κάτι απλό και να τα έχω στο αμάξι μόνο για την οδήγηση. Πεζός κι αλλού θα φοράω τα 'καλά' μου. Από μαγαζί τα πήρα άλλωστε όχι από πακμαν
-
Πρόβλημα. Βλέπω μωβ τα φιμέ με τα pol. general ή κακός φακός;
-
Όχι ιριδίζουν σε κάποιες επιφάνειες. Ίσως το παρατηρήσεις και σε κινητό. Το μόνο αρνητικό του pol.
viewtopic.php?f=13&t=36948&start=345
-
Μάλιστα. Τα επέστρεψα ήδη. Θα την παλέψω έτσι με τον κλασσικό τρόπο, ούτως ή άλλως δε μου πολυάρεσαν Θα χρησιμοποιήσω το πιστωτικό για καινούρια γυαλιά γκαβομάρας αφού ξανακάνω εξετάσεις. Πάνε περίπου 4 χρόνια από την πρώτη φορά.
Περί γυαλιών ηλίου...