Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ Hyundai i30 1,5 ΕΤΟΥΣ ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΟ!
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ Hyundai i30 1,5 ΕΤΟΥΣ ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΟ!
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 5 / 5
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    52
    94
    1643
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      grekaros last edited by

Λοιπόν η γνώμη η δικια μου είναι..και εγώ πρόσφατα πριν κάτι μέρες είχα μια διαμάχη με την αντιπροσωπεία και τελικά με εξυπηρέτησαν,όταν πήρα και εγώ ένα καινούριο getz μετά από λίγο καιρό άκουγα τι μηχανή να κάνει κάποιο θόρυβο το έχω αναφέρει στο φόρουμ, και μου λέγανε στα servise ότι δεν είναι τίποτα, και τελικά είναι τα ωστήρια θέλουν άλλαγμα,εμενα εν το μεταξύ έχει λήξη η εγγύηση και όταν τους έπαιρνα τηλέφωνο στον όμιλο δάβαρη στο τμήμα εξυπηρετηση πελατών για προβλήματα μου έλεγαν ότι σου πουν στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία αν αυτά δε βρίσκουν πρόβλημα εμείς δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα...στα γράφω αυτά για να καταλάβεις το e-mail που τους έστειλα και κάτι παρόμοιο να κανεις αν θες και εσύ δεν εχεις να χασεις κάτι....έγραψα για το πρόβλημα και ρωτούσα να μου πούνε τι να κάνω από τις τρεις εκδοχές που υπάρχουν ..πρωτον να κινηθώ νομικά...να πληρώσω την επισκευή από την τσέπη μου και να μη ξαναπάρω ποτε hyndai και να παροτρύνω τους πελάτες μου σαν ελεύθερος επαγγελματιας που είμαι να μην σας εμπιστεύονται και να σας κάνω αρνητική διαφήμιση και πιστεψτεμε ότι θα επηρεάσει πόλους,η να στυλο ένα fax στην κορεα και να αναφέρω όλο το ιστορικό και να τους επισημάνω πως αν έχουν οι πώλησης στην ελλάδα πτώση σε αυτό οφείλεται ο όμιλος δάβαρη για το κακό servise και την άσχημη αντιμετώπιση στην εξυπηρέτηση πελατών...πέστε σας παρακαλώ τι να κάνω από όλα αυτά.. τελικά σε δυο μέρες λύθηκε το πρόβλημα και τα ωστήρια άλλαξαν και την καδένα και χωρίς να επιβαρυνθώ ούτε ένα euro....προσπάθησε κάπως έτσι και μετά κινήσου νομικά και καλή επιτυχία.....

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • B
        batman last edited by

Ο χρήστης grekaros έγραψε:
        Λοιπόν η γνώμη η δικια μου είναι..και εγώ πρόσφατα πριν κάτι μέρες είχα μια διαμάχη με την αντιπροσωπεία και τελικά με εξυπηρέτησαν,όταν πήρα και εγώ ένα καινούριο getz μετά από λίγο καιρό άκουγα τι μηχανή να κάνει κάποιο θόρυβο το έχω αναφέρει στο φόρουμ, και μου λέγανε στα servise ότι δεν είναι τίποτα, και τελικά είναι τα ωστήρια θέλουν άλλαγμα,εμενα εν το μεταξύ έχει λήξη η εγγύηση και όταν τους έπαιρνα τηλέφωνο στον όμιλο δάβαρη στο τμήμα εξυπηρετηση πελατών για προβλήματα μου έλεγαν ότι σου πουν στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία αν αυτά δε βρίσκουν πρόβλημα εμείς δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα...στα γράφω αυτά για να καταλάβεις το e-mail που τους έστειλα και κάτι παρόμοιο να κανεις αν θες και εσύ δεν εχεις να χασεις κάτι....έγραψα για το πρόβλημα και ρωτούσα να μου πούνε τι να κάνω από τις τρεις εκδοχές που υπάρχουν ..πρωτον να κινηθώ νομικά...να πληρώσω την επισκευή από την τσέπη μου και να μη ξαναπάρω ποτε hyndai και να παροτρύνω τους πελάτες μου σαν ελεύθερος επαγγελματιας που είμαι να μην σας εμπιστεύονται και να σας κάνω αρνητική διαφήμιση και πιστεψτεμε ότι θα επηρεάσει πόλους,η να στυλο ένα fax στην κορεα και να αναφέρω όλο το ιστορικό και να τους επισημάνω πως αν έχουν οι πώλησης στην ελλάδα πτώση σε αυτό οφείλεται ο όμιλος δάβαρη για το κακό servise και την άσχημη αντιμετώπιση στην εξυπηρέτηση πελατών...πέστε σας παρακαλώ τι να κάνω από όλα αυτά.. τελικά σε δυο μέρες λύθηκε το πρόβλημα και τα ωστήρια άλλαξαν και την καδένα και χωρίς να επιβαρυνθώ ούτε ένα euro....προσπάθησε κάπως έτσι και μετά κινήσου νομικά και καλή επιτυχία.....

Ουφ! Μας έσκασες αδερφέ!
        Βάζε και καμιά τελεία!

• D
          dorax30 last edited by

Καλημέρα

φιλε σε καταλαβαίνω απόλυτα! άκου να δεις τι έπαθα εγώ
          18/5/2009 παραγγέλνω το ι10 αυτόματο στην autopoint στη θεσσαλονίκη (Δυτικά).
          Μου λέει ο πωλητής ότι έχει ξεκινήσει ήδη μια μεγάλη παραγγελία και θα φτάσει Ελλάδα στα τέλη μαίου 2009 (το οποίο είναι γραμμένο επάνω στην παραγγελία).
          Φτάνουν τα τέλη Μαίου, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Πάμε από εκεί και μας λέει καθυστέρησε και βλακίες και δεν έχω νεότερα. Αλλά το πολύ σε 20 μέρες θα είναι εδώ.
          Ξέχασα να πω πως στις 19/5/2009 κιόλας είχαμε καταθέσει την προκαταβολή (1500 ευρώ παρακαλώ!) στον αριθμό λογαριασμού που μας είχαν δώσει.
          περνάνε λοιπόν και οι 20 μέρες και πάλι τίποτα. Μας λέει και πάλι ότι δεν γνωρίζει κάτι παραπάνω και πως θα φτάσει το 'καράβι' τις επόμενες μέρες.
          Φτάνουμε λοιπόν στα μέσα ιουλίου. Αφού όλο το προηγούμενο διάστημα τους κάναμε άπειρα τηλέφωνα και αυτοί ούτε ένα, μας λέει πως το αυτοκίνητό μας βρίσκεται στο καράβι που θα φτάσει 22 Ιουλίου και 22 ή 23 Ιουλίου να περάσουμε από εκεί για να ετοιμάσουμε κάποια χαρτιά.
          Φτάνουμε λοιπόν στις 22 Ιουλίου. Πηγαίνουμε από εκεί όπως μας είχε πει και ω του θαύματος! και πάλι μας είπε την ίδια ιστορία ότι δεν έχει φτάσει ακόμη και ότι μέσα στον Αύγουστο σίγουρα θα έχει έρθει.
          Εμείς ήδη από εκείνη την μήρα αρχίζουμε να ψάχουμε για άλλο αυτοκίνητο, καταλαβαίνουμε πως δεν πρόκειται να το πάρουμε πριν λήξει το μέτρο για τα τέλη ταξινόμησης, κλπ.
          Πηγαίνουμε και πάλι από εκεί για να δηλώσουμε πως δεν πληρώνουμε επιπλέον τέλη ταξινόμησης, μιας και η παραγγελία μας έχει γίνει 3 μήνες πριν. Μας διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
          Προχθές λοιπόν, στις 17/8/2009 πηγαίνουμε και πάλι απο εκεί (μετά τις διακοπές μας πλέον) και μας λέει το κουφό : 'Περιμένω την λίστα με τους αριθμούς πλαισίων , αν δεν είστε μέσα σε αυτή τη λίστα, εγώ προσωπικά σαν φίλος σας λέω να πάτε να δείτε πουθενά αλλού, γιατί θα πάει τέλος Σεπτέμβρη'

ΕΛΕΟΣ

Είχα τέτοια νεύρα που ήθελα να τον στραγγαλίσω. Και φυσικά τη ίδια μέρα κιόλας πήγαμε και κλείσαμε το mitsubishi colt.
          Εγώ πιστεύω πως όλα οφείλονται στο ότι θα το πληρώναμε μετρητοίς. Μας το είχε πει από την πρωτη στιγμή πως 'μετρητά συμφέρει τον πελάτη και με δόσεις συμφέρει τον πωλητή. Και αυτό γιατί η τράπεζα μας δίνει και ένα χαρτζιλίκι για τους πελάτες που της πάμε'. (ακριβώς τα λόγια που μας είπε).

Τι μου προτείνετε να κάνω? Την προκαταβολή θα μας την επιστρέψουν.

• xenos
            xenos last edited by

Ο χρήστης dorax30 έγραψε:

Nα το ξεχάσετε και να χαρείτε το κολτάκι.

Φληναφήματα και πομφόλυγες...

• C
              cosneo last edited by

... Τι μου προτείνετε να κάνω? Την προκαταβολή θα μας την επιστρέψουν.

Νομίζω πως τώρα που τελείωσαν όλα ... και προς το καλύτερο (αφού θεωρώ το Colt πολύ καλύτερη επιλογή από το Ι10), αν έχεις όρεξη και διάθεση ... θα έλεγα να καταφύγεις σε δημοσίευση του θέματος σε έντυπα και ίσως σε προσφυγή στη δικαιοσύνη γαι την ψυχική οδύνη, την εξαπάτηση και την κράτηση των χρημάτων σου με την μορφή προκαταβολής για μια αγορά ... χωρίς αντίκρισμα.
              Από την άλλη ... να χαρείς το Colt και τέλος καλό ... όλα καλά και για σένα καλύτερα!

• M
                mythos1 last edited by

Κοίτα ο συγκεκριμένος πωλητής πρέπει να μπει σε ειδική κατηγορία. Θα την ονομάσω 'Καλός Μλκς', αλλά όχι ειρωνικά. Από την μία σας τα ζάλισε και καλά κάνεις και έχεις τσαντιστεί, από την άλλη πρέπει να του αναγνωρίσεις ότι σου είπε πήγαινε δες αλλού. Πραγματικά πιστεύω ότι όταν στο έκλεινε τον Μάιο, σίγουρα δεν υπολόγιζε για 20 μέρες, αλλά ούτε για 4 μήνες.

Απ'ότι έχω καταλάβει αυτές οι καθυστερήσεις είναι αρκετά συχνό φαινόμενο, οπότε στην θέση σου δεν θα έκανα τίποτα.

Σε κάθε περίπτωση τελείως αντιεπαγγελματικό...

• L
                  leonp last edited by

Επειδή η προκαταβολή είναι σχετικά μεγάλη, ίσως μπορεί να θεωρηθεί αρραβώνας και να δικαιούσαι αποζημίωσης (διπλάσιας του αρραβώνα) επειδή δεν έγινε λόγω δικής τους υπαιτιότητας η πώληση. Αν όμως εσύ υπαναχωρήσεις από την αγορά, χάνεις τον αρραβώνα.

• M
                    mitsaklas last edited by

Φίλε DxL, είχα την ίδια εμπειρία και πιστεύω απόλυτα αυτά που λες.

Για κάποιο λόγο χρειάστηκε να μεταβώ στο χώρο που αποθηκεύουν τα αυτοκίνητα stock, προκειμένου να τσεκάρω μαζί με τον πωλητή εάν το μοντέλο που με ενδιέφερε (και δεν υπήρχε στην έκθεση) είχε κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Έπαθα σοκ με αυτό που είδα: Όλα τα οχήματα, σε μία ταράτσα, να τα βαράει ο ήλιος Αυγουστιάτικα. Τα αμάξια 'έκαιγαν', τα ελαστικά και τα πλαστικά μέσα 'μύριζαν' και η κουτσουλιά πήγαινε σύννεφο.

Σε αυτή την περίπτωση, το εκθεσιακό μοντέλο, που βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο, στη σκιά, είναι συνεχώς πλυμμένο, λαδωμένο και σε χώρο με air condition και κλιματισμό είναι η καλύτερη αγορά. Ποτέ δε ξέρεις το όχημα που αγοράζεις, που και πώς και σε τι κατάσταση είναι αποθηκευμένο.

• D
                      dxl last edited by

Καλησπέρα παιδιά, και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας στο πρόβλημά μου.

Η εταιρεία δέχθηκε να μου αντικαταστήσει το i30 μου, αλλά δυστυχώς έμαθα οτι το Κορεάτικο που είχα πάρει εγώ, έχει σταματήσει να βγαίνει εδώ και περίπου 1 χρόνο, και τώρα πια βγαίνει μόνο το Τσέχικο (το οποίο είχα απορρίψει τότε - χωρίς βέβαια να ξέρω οτι το άλλο είχε σταματήσει να κυκλοφορεί).

Το Τσέχικο έχει κάποιες διαφορές, που όλες με ξενερώνουν. Δεν έχει το κεντρικό ντουλαπάκι επάνω, έχει τις υποδοχές ipod κάτω από τον αναπτήρα, αντί για μέσα στο ντουλαπάκι του 'τεμπέλη', έχει μάυρο χρώμα γύρω από τα φώτα, έχει τη μικρή κεραία αντί για τη μεγάλη, και στις θέσεις η πλάτη αντί για μοχλό έχει την σπαστική ροδέλα....

Τότε τους είπα να μου δώσουν ενα ceed, ή τα χρήματα μου πίσω, αλλά επειδή δεν δέχτηκαν, και δεν είχα όρεξη για δικαστήρια, το τσίμπησα!!!!!

Δεν είχε σε Luxury, με δερμάτινο σαλόνι, και έτσι πήρα το Premium που ήθελα από την αρχή. Την διαφόρά των 390€ την καλύψαμε με μερικά αξεσουάρ (αισθητήρες, ανεμοθραύστες, κουκούλα, συναγερμό), και σήμερα το παρέλαβα. Άλλαξα και χρώμα, και από ασημί πήγαμε σε μπλέ...

Αυτά! Σας ευχαριστώ όλους και πάλι, και να κυνηγάτε κι εσείς πάντα το δίκο σας όταν πληρώνετε, και να ελέγχετε σχολαστικά τι σας δίνουν!!!!
                      Για την ιστορά το νέο i30 μου κατασκευάστηκε τον 7ο/2009 και εισήχθη στις 4/8/2009. Τα ελαστικά τους είναι κατασκευασμένα την 28η εβδομάδα του 2009, και είχε πάνω όλες τις ζελατίνες....!

Καμία ιδέα για multimedia cyber station κανείς? (χωρίς να χάσω το θερμόμετρο που έχει πάνω στο hifi)!!!?

• M
                        mythos1 last edited by

συγχαρητήρια φίλε μου , δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξεμπέρδεψες τόσο εύκολα .

p.s. το βραδάκι όπως γυρνάς από δουλειά παίξε ένα jackpot

• K
                          kostis20 last edited by

Σχεδον απιστευτο...Μπραβο φιλε μου!Πρεπει ολοι να διεκδικουμε τα δικαιωματα μας ως καταναλωτες!Μη τους χαριζετε τιποτα!

• gatoz
                            gatoz last edited by

Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
                            Σχεδον απιστευτο...Μπραβο φιλε μου!Πρεπει ολοι να διεκδικουμε τα δικαιωματα μας ως καταναλωτες!Μη τους χαριζετε τιποτα!

Μπράβο...
                            Σε κάτι ανάλογο (έφεραν το αυτοκίνητο με ελειπη εξοπλισμό...), ελέω leasing, σε εμένα άλλαξαν το Delta 1.4 Oro με Delta 1.8Di στη ίδια τιμή +1000 ευρώ τη διχρωμία!
                            Τελικά πρέπει να πιέζεις για τα αυτονόητα...

#milf-a-man

• I
                              ilias100hp last edited by

Γιατί δεν ήρθες στη Λάμδα όταν έκλεισες το ραντεβού;;;

• elteo
                                elteo last edited by

Τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στην μετέπειτα πορεία του αγοράζοντας ένα τέτοιο αμάξι που έχει μείνει στο τελωνείο 1.5 χρόνο;

• S
                                  stormold last edited by

Δεν είχα πάρει είδηση αυτό το θέμα...

Άλλαξαν αυτοκίνητο μετά την αγορά του... Στην Ελλάδα αυτό...

... Καλή φάση ...

Και έμαθα ότι το i30 φτιάχνεται πλέον στην Τσεχία. Ενδιαφέρον...

• First post
                                    Last post
                                  • 1
                                  • 2
                                  • 3
                                  • 4
                                  • 5
                                  • 5 / 5
                                  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                    • ΕΛΛΑΔΑ
                                    • ΚΟΣΜΟΣ