-
Και για μένα premium ειναι, ωστόσο τα premium ειναι μαζικής κατανάλωσης αλλιώς μιλάμε για luxury η exotic και για να ειναι μαζικής κατανάλωσης πρεπει να εχει βασική έκδοση κατω απο τα 2000cc και μακάρι να εχει όχι μόνο τον 1.75 αλλα και τον 1.4.
-
Με όλους αυτούς τους προσδιορισμούς, μου έρχεται στο μυαλό ο Κωνσταντίνου με το προφιτερόλ...δε θέλω να το μάθω,θέλω να το φάω!
Ας έρθει πρώτα να το χαζεψουμε, να το πιάσουμε, να το οδηγήσουμε κ βλέπουμε πώς θα το χαρακτηρίσουμε!Σίγουρα ένα από τα πολυαναμενόμενα μοντέλα του 2016 και όχι μόνο για τους Alfisti. -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Με όλους αυτούς τους προσδιορισμούς, μου έρχεται στο μυαλό ο Κωνσταντίνου με το προφιτερόλ...δε θέλω να το μάθω,θέλω να το φάω!+1
αλλά θέλω να μπορώ να το αγοράσω κιόλας. Αν η βασική του έκδοση δεν είναι η 1.4 δεν υπάρχει καμία περίπτωση, εδώ και να είναι δύσκολο το βλέπω.Σίγουρα ένα από τα πολυαναμενόμενα μοντέλα του 2016 και όχι μόνο για τους Alfisti.
ΙΣΧΥΕΙ και εγώ δεν είμαι Alfisti.
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Με όλους αυτούς τους προσδιορισμούς, μου έρχεται στο μυαλό ο Κωνσταντίνου με το προφιτερόλ...δε θέλω να το μάθω,θέλω να το φάω!
Ας έρθει πρώτα να το χαζεψουμε, να το πιάσουμε, να το οδηγήσουμε κ βλέπουμε πώς θα το χαρακτηρίσουμε!Σίγουρα ένα από τα πολυαναμενόμενα μοντέλα του 2016 και όχι μόνο για τους Alfisti.Αν η βασική έκδοση ειναι διλιτρη όχι να το φάμε ....ούτε στον δρόμο δεν πρόκειται να το δούμε στην ελλαδα
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Και για μένα premium ειναι, ωστόσο τα premium ειναι μαζικής κατανάλωσης αλλιώς μιλάμε για luxury η exotic και για να ειναι μαζικής κατανάλωσης πρεπει να εχει βασική έκδοση κατω απο τα 2000cc και μακάρι να εχει όχι μόνο τον 1.75 αλλα και τον 1.4.Σωστός ο διαχωρισμός. Βέβαια εξαρτάται από το ίδιο το μοντέλο. Για παράδειγμα η ΧΕ είναι premium ή luxury? Θα έλεγα μάλλον premium αν και τα βασικά μοτέρ είναι δίλιτρα. Η ίδια η εταιρεία έχει όμως και luxury μοντέλα και ορισμένα exotic.
Τεσπα, όπως σωστά είπαν και άλλοι φίλοι, σημασία δεν έχει το όνομα και ο προσδιορισμός. Σημασία έχει να τη δούμε, κι ας μην την αποκτήσουμε...
-
Άντε ρε γαμώτο να τη φέρουν Φαντάζεστε τι έχει να γίνει την πρώτη μέρα που θα έρθει στην Ελλάδα και ακόμα περισσότερο αν επισημοποιηθεί ότι θα υπάρχει μια ''λογική'' τιμή αγοράς για ενδεχόμενη έκδοση
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και για μένα premium ειναι, ωστόσο τα premium ειναι μαζικής κατανάλωσης αλλιώς μιλάμε για luxury η exotic και για να ειναι μαζικής κατανάλωσης πρεπει να εχει βασική έκδοση κατω απο τα 2000cc και μακάρι να εχει όχι μόνο τον 1.75 αλλα και τον 1.4.
Σωστός ο διαχωρισμός. Βέβαια εξαρτάται από το ίδιο το μοντέλο. Για παράδειγμα η ΧΕ είναι premium ή luxury? Θα έλεγα μάλλον premium αν και τα βασικά μοτέρ είναι δίλιτρα. Η ίδια η εταιρεία έχει όμως και luxury μοντέλα και ορισμένα exotic.
Τεσπα, όπως σωστά είπαν και άλλοι φίλοι, σημασία δεν έχει το όνομα και ο προσδιορισμός. Σημασία έχει να τη δούμε, κι ας μην την αποκτήσουμε...
Για πολλούς και διάφορους λόγους δεν θέλω η άλφα να σβήσει κατω απο την πίεση του γερμανικού premium κατεστημένου και φοβάμαι οτι αυτο θα ειναι αναπόφευκτο αν ο βασικός κινητήρας της ειναι διλιτρος
Ps και η jag καθόλου δεν θα με χάλαγε να εχει 1.6 η 1.8 τούρμπο κινητήρα για να την μπει στους γερμανούς. -
Δεν στοχεύουν σε τόσο μαζικό κοινό ούτε η Alfa ούτε η Jag από ότι φαίνεται. Προσωπικά δεν με χαλάει αν η AR γίνει η μικρή Maserati.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν στοχεύουν σε τόσο μαζικό κοινό ούτε η Alfa ούτε η Jag από ότι φαίνεται. Προσωπικά δεν με χαλάει αν η AR γίνει η μικρή Maserati.Ούτε εμένα θα με χάλαγε αλλά με τα από αυτό
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/i-maserati-vazei-freno-stin-paragogi
χαλιέμαι.
Δε μου αρέσει ιστορικές και αξιόλογες μάρκες που έχουν προσφέρει και έχουν ακόμα να προσφέρουν στην αυτοκίνηση να κλείνουν. Αν σε αυτές τις κατηγορίες τιμής από 25000-30000 δε σε νοιάζει να είσαι μαζικής παραγωγής τότε την έβαψες, ο ανταγωνισμός θα σε τσακίσει.
Αν σε νοιάζει να είσαι μαζικής παραγωγής κάνεις και τις απαραίτητες ενέργειες. Ρίχνεις λίγο τις τιμούλες σου, έχεις και πιο προσιτούς κινητήρες, δεν χαλάς την ποιότητά σου, δουλεύεις τομείς που έπασχες παλιότερα και γενικά φτιάχνεις ένα σύνολο που το value for money του θα γ@μ@ει.
Βέβαια μπορεί και πάλι να μην σου βγει, αλλά τότε δεν φταις εσύ. -
μην στεναχωριεστε θα τις αγορασουν οι καλοι και τιμιοι ΓΕΡΜΑΝΟΙ
-
Α ρε π@@α κρίση!
*Η Alfa Romeo Giulia QV πριν ακόμα μπει στην παραγωγή το Νοέμβριο, φέρεται να έχει ήδη δεχθεί περίπου 7.000 παραγγελίες, ενώ οι ενδιαφερόμενοι είναι γύρω στους 12.000. Η διάθεση του υψηλών επιδόσεων μεσαίου σεντάν θα ξεκινήσει προς τα τέλη του 2015 με τιμή στην Ιταλία γύρω στις 79.000 ευρώ (στη Γερμανία είναι φθηνότερη από 72.000 ευρώ). Παράλληλα θα διατεθεί και ειδική έκδοση με κεραμικά δισκόφρενα και σπορ καθίσματα στην τιμή των 95.000 ευρώ.
Η Giulia QV τροφοδοτείται με τεχνολογίας Ferrari κινητήρα 2.9 λτ. turbo 6κύλινδρο, ισχύος 510 ίππων και 600 Nm ροπής, ο οποίος επιταχύνει το αμάξωμα των 1.524 κιλών στα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 307 χλμ./ώρα. Πρόσφατα η Alfa Romeo ανακοίνωσε ότι η Giulia πέτυχε χρόνο ρεκόρ 7:39 στο Nurburgring, που αποτελεί ρεκόρ για την κατηγορία.*
-
Η Alfa Romeo Giulia εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούνιο μόνο στην κορυφαία έκδοση Quadrifoglio Verde με το V6 μοτέρ των 2.9 λτ. ισχύος 510 ίππων και έκτοτε η ιταλική φίρμα δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι κινητήρες. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που διέρρευσαν στο διαδίκτυο **όλα τα υπόλοιπα μηχανικά σύνολα που θα την πλαισιώνουν, ξεκινούν από τους 150 ίππους και από τα 2.0 λίτρα.
**
Στους βενζίνης αρχικός είναι ο 2λιτρος με 200 ίππους και στους ντίζελ ο 2.2 λτ. με 150 ίππους. Οι περισσότερες εκδόσεις είναι πισωκίνητες, ενώ με τετρακίνηση εφοδιάζονται οι 2.2 JTDM 210HP και 2.0 GME T4 280HP/250HP. Παράλληλα με αυτόματο κιβώτιο θα προσφέρονται τα περισσότερα μηχανικά σύνολα. Για το μοτέρ 1.75 Turbo που τροφοδοτεί και την 4C δεν γίνεται κάποια αναφορά, αν και με 240 ίππους θα ταίριαζε στη νέα πισωκίνητη μεσαία Alfa Romeo. Ίσως αργότερα να προστεθεί στην υπόλοιπη γκάμα.
Πηγή -
Πάντως (δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες) βρίσκω πολύ εύστοχη την κίνηση της ΑΡ να πλασάρει πρώτα την κορυφαία έκδοση και ύστερα τις μικρές και όχι το ανάποδο που γίνεται συνήθως απο τους πρίμιουμ ανταγωνιστές...
Έτσι και θα πουλήσει exclusivity στους έχοντες που θα τα σκάσουν χοντρά για την κορυφαία έκδοση πρίν γεμίσουν οι δρόμοι με 'μικρές' τζούλιες... Και θα κ@υλώσει όλους τους υπόλοιπους που θα ξεροσταλιάζουν να βγεί σε 1,75 ή 1,4 ή 1,1 ( ) για να την πάρουν...Δεν ξέρω αν το έκαναν επίτηδες (γιατί τους έχω ικανούς να έγινε κατα λάθος λόγω αδυναμίας παραγωγής ολοκληρωμένης γκάμας) ή πως θα βγει τελικά σε πωλήσεις, αλλά νομίζω πως είναι εύστοχη κίνηση...
-
Έχει κάποια λογική αυτό που λες.
Τώρα το πως θα ανταποκριθεί η καταναλωτική μάζα σε αυτήν την πρακτική είναι κάτι που υποθέτω οι managers οφείλουν να ξέρουν καλύτερα δεδομένου ότι πληρώνουν για τέτοιες υπηρεσίες κατάλληλα εξειδικευμένους ανθρώπους (marketers, διαφημιστές, strategists, δημοσκόπους κτλ.).
Αν και επειδή μιλάμε για Alfa Romeo, το πιο πιθανό είναι αυτό που λες και εσύ, ότι δηλ. ήταν απλά αδυναμία παραγωγής όλης της γκάμας. -
Το ποιο πιθανο αυτο. Τακτικη ισως του marketing της εταιριας. Απο την αλλη εργαλειο και χτυπημα στον γερμανικο ανταγωνισμο εγωισμο κοινο η οτι αλλο θελετε!!! Και η κατηγορια που ανηκει ειναι φωτια!!!
-
Νέα με το σταγονόμετρο, κάποια λιγα προπαραγωγης σουλατσαρουν σε εκθέσεις και events και ο ανταγωνισμός τρέχει με M sport και AMG ταχύτητες σε παραγωγή και πωλήσεις. Πολύ βαριεμαι το που, το αν και το όταν κουνηθουν και κινηθούν...
Και όσο περνάει ο καιρός μου φαίνεται και ψιλοκιτς η QV. Κάτι σε πιο sportsedan without bournazi look αν θέλουν ας βγάλουν...
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Παιδιά εχει πεθάνει η άλφα και δεν το ξέρουν ακόμα.... Τελείωσαν..... Άντε γεια
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Παιδιά εχει πεθάνει η άλφα και δεν το ξέρουν ακόμα.... Τελείωσαν..... Άντε γειαΌχι πως με νοιάζει η εταιρία -και η κάθε εταιρία- παρά το ότι μου αρέσουν τα αυτοκίνητά της, αλλά μήπως θέλεις να εξηγήσεις τι εννοείς; Ή απλά κάνεις χαβαλέ;
-
Δεν ειναι καθόλου ανταγωνιστική πλέον ... Λίγα μοντέλα χωρίς ανανέωση, εχει μείνει με τις δόξες του παρελθόντος χωρίς να προσφέρει κάτι νέο.
Ας παει στο καλο να ησυχάσουμε ... εμένα που ποτε δεν συμπάθησα και τα αυτοκίνητα της (μνημεία αναξιοπιστίας) δεν θα μου λείψει.... -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δεν ειναι καθόλου ανταγωνιστική πλέον ... Λίγα μοντέλα χωρίς ανανέωση, εχει μείνει με τις δόξες του παρελθόντος χωρίς να προσφέρει κάτι νέο.
Ας παει στο καλο να ησυχάσουμε ... εμένα που ποτε δεν συμπάθησα και τα αυτοκίνητα της (μνημεία αναξιοπιστίας) δεν θα μου λείψει....Πεθαινουν οι μυθοι Στεφανε; Απο τα λιγα που ξερω. Ακομη και αν ειναι οπως το λες, αναξιοπιστα, μαλλον αν ηταν, γιατι δεν νομιζω πλεον να ειναι. Πουλουσε. Εχει κοινο η εταιρια. Εχει ιστορια. Και εστω και αν βγαζει λιγα μοντελα, φροντιζει να ειναι σπορ, δλδ συνεχιζει στο δρομο που ειχε.
Τωρα εντος-εκτος θεματος, δεν το κατεχω και πολυ με την Lancia ουτε βεβαια και με την Alfa Romeo, τεσπα, αλλα οταν η Lancia ειχε βγαλει την πρωτελευταια Ypsilon πουλησε μια χαρα. Το εβλεπα στους δρομους. Και τοτε τι εβγαζε; Την Ypsilon και ενα ακομα μοντελο, δεν θυμαμαι πως λεγοταν που βασιζοταν στην ιδια πατωσια με το Bravo.
Ειχε παρει φιλος μια Υ, την εδωσε με 130.000 κοντα χιλιομετρα, δεν θυμαμαι με ποιο κινητηρα, προβλημα κατι ετσι εκτακτο κλπ, δεν εβγαλε. Ομορφο αμαξι και για εμενα τι να πω; Δεν ξερω γιατι την τριτη γενια δεν την πουλανε και εκτος Αγγλιας κλπ. Δλδ οι Ιταλοι θελουν και ας πουμε, χανουν ή μενουν πισω, ή δεν παρουσιαζουν μια ολοκληρωμενη γκαμα σε φιατ και αλφα ρομεο. Αν θελησουν την προσελκυουν την αγορα ξανα στα δικα τους μοντελα. Δεν ξερω λεπτομερειες για να πω γιατι δειχνουν ωρες ωρες μια νωχελικοτητα. Δεν υπαρχει σωστη οργανωση; Χρονοδιαγραμματα; Δεν ξερω. Καπου εκει πιστευω οτι τα εχουν μπερδεψει.
Between 1996 and 2005 Lancia produced more than 870,000 Ypsilons in the Melfi plant in the Potenza region
The third generation Ypsilon is sold as the Chrysler Ypsilon in the United Kingdom, Ireland and Japan. In March 2015, Fiat Group announced that in 2017, Chrysler would be axed in the United Kingdom.[2] It is also no longer sold in Japan.
https://en.wikipedia.org/wiki/Lancia_Ypsilon
ALFA ROMEO GIULIA