-
Δεν υπάρχει φάρμακο για τα τρακαρίσματα κύριος
-
Ο χρήστης Drauto έγραψε:
Προτασή μου είναι αντί να δημιουργούν τρομο-υστερία για τι γρίπη να κάνουν κάτι για τα τροχαία που μας αφανίζουν πραγματικά!Θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε απίστευτα αυστηρά όρια ταχύτητας και κώδικα κυκλοφορίας και σχεδόν να μηδενίσουμε τα τροχαία.
Όμως οι πωλήσεις των νέων αυτοκινήτων θα έπεφταν στο μηδέν, η αυτοκίνηση θα ήταν άχαρη και κανένας δεν θα ξόδευε για αμάξι.
Κι αυτό οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν το θέλουν. -
Ο χρήστης Fpolis έγραψε:
Το έφερε ο γιός μου από το σχολείο στις 23/11 ο οποίος την πέρασε όρθιος σχεδόν χωρίς συμπτώματα εκτός από πυρετό μέχρι 37.2 για 3 μέρες.Στις 25/11 μεταδώθηκε στην κόρη μου η οποία το πέρασε με πυρετό μέχρι 38.4 αλλά και πονοκεφάλους την πρώτη μέρα, καθώς και 2 με 3 εμέτους, πάλι κράτησε 3 μέρες αλλά έμεινε ένα βήχας σαν γέρου 100 ετών. (εννοείτε πως και τα 2 παιδιά δεν πήγαν αμέσως σχολείο και ειδοποιήθηκαν και οι αρχές του σχολείου)
Αναγκαστικά λοιπόν κόλλησα κι εγώ από τις 28/11 με πυρετό τη δεύτερη μέρα που έφτασε 39.4
τέσσερις μέρες κράτησε ο πυρετός και σήμερα είμαι εντελώς καλά.
...από φάρμακα τι πήρατε;
Προς leonp : Άλλο να κλείσει ένα supermarket και άλλο ένα νοσοκομείο. Μου κάνει λοιπόν εντύπωση το ποσοστό άρνησης γιατρών/νοσηλευτών.
Όσο για την τηλετρομοκρατία & διαφήμιση κάπως πρέπει να φύγουν τα εμβόλια που έχουν αγοραστεί. Μακάρι να είχαν διατεθεί άλλου τα χρήματα και όσοι το ήθελαν να πήγαιναν στα φαρμακεία, γιατί άραγε δεν έγινε αυτό; -
έχετε μήπως αναλογιστεί ποιοι κερδίζουν από το να μην κάνουμε το εμβόλιο. Γιατί χωρίς εμβόλιο το tamiflu θα κάνει πωλήσεις ρεκόρ. (Roche)
Μήπως λέω μήπως αυτοί που μιλάνε κατά του εμβολίου να έχουν κάτι να κερδίσουν καθώς δεν πουλάνε εμβόλια.???
-
Θεωρώ ότι το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά (3-5 χρόνια) και αυτό για μένα αρκεί.
Είναι έτσι **άγνωστο **τι και αν προκαλεί κάτι μακροπρόθεσμα και σε τι ποσοστό.Όπως και να είναι η αγορά κινείται, άλλοι κάνουν το εμβόλιο της κοινής γρίπης, άλλοι πνευμονιόκοκκου, αντιβιοτικά δίνονται, αντιπυρετικά, τεστ εξακρίβωσης κλπ.
-
το κακό είναι ότι υπάρχουν και λίγοι γιατροί που σπέρνουν τον πανικό με απίστευτες συνομωσιολογίες που αγγίζουν τη γραφικότητα...
Σας παραθέτω λίγα αποσπάσματα από e-mail που έλαβα...To φονικό εμβόλιο για την γρίπη (του Δρ. Γ. Κοεμτζόπουλου)
ΕΙΣΑΓΩΓΗ.
Πριν πέσετε στην παγίδα που οι σκοτεινές δυνάμεις μας έχουν στήσει που διοικούν και καταδυναστεύουν τον πλανήτη μας (Ιλουμινάτοι, δισεκατομμυριούχοι, τραπεζίτες, πολιτικοί), που είναι οι ιδιοκτήτες και ελέγχουν τις μεγάλες πολυεθνικές και μάλιστα τις φαρμακευτικές εταιρίες οι οποίες αποτελούν σήμερα το ισχυρότερο λόμπυ που επηρεάζει τις περισσότερες κυβερνήσεις του πλανήτη, (δείτε το δεύτερο συνημμένο του παρόντος), και πριν δεχθείτε εσείς και η οικογένεια σας να κάνετε το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων, θα πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε τα σχετικά άρθρα που παραθέτω.
....Όμως το κακό δεν σταματά εδώ, διότι προετοιμάζεται και παραλλαγή του εμβολίου που θα εισάγεται στο σώμα μας μαζί με το εμβόλιο και νάνο-τσιπ (ραδιοφωνικών κυμάτων), για τον πληρέστερο έλεγχο μας, (δήθεν για να ξέρουν ποιοι εμβολιάστηκαν και ποιοι όχι, και αν υπάρχουν μικρόβια στον οργανισμό), το οποίον όμως δεν εφαρμόστηκε στην φάση αυτή λόγω των πολλών θανάτων που προκάλεσε κατά τις δοκιμές, ενώ θα εφαρμοστεί στην επόμενη φάση των εμβολιασμών για την οποίαν είναι έτοιμοι πλέον (με πελώριες data bases που θα μας καταγράφουν, δείτε λεπτομέρειες πιο κάτω και στο http://www.theflucase.com/5. Αυτά τα νάνο-τσιπς εκτός του ότι εντοπίζουν το πού βρίσκεται ο κάθε ένας μας, μπορούν μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων να ενεργοποιήσουν τα βαριά μέταλλα (υδράργυρο, αλουμίνιο, κλπ) πού έχουν συσσωρευτεί στον εγκέφαλο, δημιουργώντας σοβαρά ψυχικά προβλήματα.
Τα πάντα περιλαμβάνει Ιλουμινάτους-τσιπ απορώ πως δεν περιλαμβάνει και εξωγήινους που με αυτόν τον τρόπο μας καταλαμβάνουν σιγά σιγά.
Αρχίζω να πιστεύω πως σε αυτό το φόρουμ ήδη έχουμε μερικούς εξωγήινους και διάφορες σκοτεινές δυνάμεις... -
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Θεωρώ ότι το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά (3-5 χρόνια) και αυτό για μένα αρκεί.
Είναι έτσι **άγνωστο **τι και αν προκαλεί κάτι μακροπρόθεσμα και σε τι ποσοστό.Όπως και να είναι η αγορά κινείται, άλλοι κάνουν το εμβόλιο της κοινής γρίπης, άλλοι πνευμονιόκοκκου, αντιβιοτικά δίνονται, αντιπυρετικά, τεστ εξακρίβωσης κλπ.
Κάθε χρόνο το εμβόλιο της γρίπης έχει διαφορετικό στέλεχος του ιού για να προσφέρει ανοσία στο συγκεκριμένο ιό. Το περσινό εμβόλιο της γρίπης δεν προσφέρει φέτος καμία ανοσία όπως κάθε χρόνο το εμβόλιο του προηγουμένου έτους δεν προσφέρει τίποτα για το νέο ιό.
Η γρίπη δεν είναι ένας συγκεκριμένος ιός. Είναι ολόκληρη οικογένεια.
Για το εμβόλιο τώρα. Το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν διαφέρει σε τίποτα όσον αφορά τα λοιπά του χαρακτηριστικά με τα εμβόλια κατά της γρίπης των προηγούμενων ετών. Οπότε η ασφάλεια που περιέχει ή η ανασφάλεια (όπως θέλει κανείς το βλέπει) είναι απολύτως η ίδια. Άρα τα περί δοκιμασμένου ή όχι σου απαντώ είναι είναι δοκιμασμένο σε δεκάδες παραλλαγές τις τελευταίες δεκαετίες.
-
εγώ πάντως έκανα το εμβόλιο χθες πρωί πρωί! Ακόμη ζω...
-
Ο χρήστης Drauto έγραψε:
Παχυσαρκια.... μόνο; Μόνο είναι η περιοριστική πνευμονοπάθεια;
Χμ,προφανως δεν εγινε αντιληπτο το υφος που εγραψα.Εννοειται οτι η παχυσαρκια και δη η νοσογονος ειναι σημαντικος παραγοντας κινδυνου γενικα,αλλα και στα νοσηματα του αναπνευστικου λογω περιοριστικης διαταραχης.
Το εγραψα ετσι για εμφαση,για να καταλαβουν καποιοι οτι συχνα και καθημερινα νοσηματα μπορει να οδηγησουν σε σοβαρη νοσηση απο τη νεα γριππη.Παχυσαρκια και εγκυμοσυνη ειναι δυο καταστασεις που ενω παλιοτερα δεν ειχαν προβλημα,πλεον εχουν αυξημενες πιθανοτητες να νοσησουν βαρια.
Αυτά.
-
20 κρουματα της Νεας γριππης στα Επ.Αλ* Σιβιτανιδειου και κλεισανε ολη τη Σιβιτανιδειο για να μην επεκταθουν τα κρουσματα.
*Επαγγελματικο Λυκειο (παλιο Τεχνικο) -
http://www.cdc.gov/flu/about/disease/us ... deaths.htm
Είπατε τίποτα;;;
-
Εμβόλιο για τη γρίπη: Τι πρέπει να ξέρετε
-
Εδω εκλεισε ενα δημοτικο ενω σε ενα γυμνασιο εκλεισε ενα τμημα λογο της γριπης.Λεγεται πως μπορει να κλεισουν νωριτερα τα σχολεια και να ανοιξουν μια βδομαδα αργοτερα.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εδω εκλεισε ενα δημοτικο ενω σε ενα γυμνασιο εκλεισε ενα τμημα λογο της γριπης.Λεγεται πως μπορει να κλεισουν νωριτερα τα σχολεια και να ανοιξουν μια βδομαδα αργοτερα.Εγω προτεινω στο υπουργειο παιδειας και δια βιου μαθησης να κλεισουν απο τωρα και βλεπουμε....... μεχρι το Πασχα εδω ειμαστε δεν χανομαστε! Ασε που θα περασει και το πανδημικο κυμα
-
Επίσημα στατιστικά από Eurostat:
Θάνατοι από γρίπη στην Ελλάδα
1997: 5
1998: 8
1999: 13
2000: 19
2001: 0
2002: 1
2003: 0
2004: 0
2005: 1
2006: 0
2007: 0
2008: 0Υπήρξε μια έξαρση πριν 10 χρόνια και μετά σχεδόν απόλυτα μηδενική θνησιμότητα. Με τους 19-20 θανάτους φέτος είμαστε στο επίπεδο του 2000. Εϊχατε ακούσει κανένα σχετικό χαμό για την γρίπη το 2000 ρε παιδιά γιατί εγώ δε θυμάμαι τίποτα...
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Επίσημα στατιστικά από Eurostat:Θάνατοι από γρίπη στην Ελλάδα
1997: 5
1998: 8
1999: 13
2000: 19
2001: 0
2002: 1
2003: 0
2004: 0
2005: 1
2006: 0
2007: 0
2008: 0Υπήρξε μια έξαρση πριν 10 χρόνια και μετά σχεδόν απόλυτα μηδενική θνησιμότητα. Με τους 19-20 θανάτους φέτος είμαστε στο επίπεδο του 2000. Εϊχατε ακούσει κανένα σχετικό χαμό για την γρίπη το 2000 ρε παιδιά γιατί εγώ δε θυμάμαι τίποτα...
Μουφες! Ουτε εγω θυμαμαι. Θυμαμαι το 2001 κατι με μυοκαρδιτιδες που πεθαναν καμια 20αρια, αλλα δεν νομιζω να εχει σχεση.
-
Βέβαια 19-20 είναι μόνο από τη γρίπη Η1Ν1 και έχουμε 2 Δεκεμβρίου, ενώ δεν υπολογίζονται και τα θύματα του υπόλοιπου χρόνου, πρακτικά δηλαδή κυρίως Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του 2008.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Βέβαια 19-20 είναι μόνο από τη γρίπη Η1Ν1 και έχουμε 2 Δεκεμβρίου, ενώ δεν υπολογίζονται και τα θύματα του υπόλοιπου χρόνου, πρακτικά δηλαδή κυρίως Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του 2008.Κάνεις λάθος. Τα στατιστικά αφορούν cause of death: influenza Δεν προσδιορίζουν το στέλεχος.
Το 2008 είπαμε δεν είχαμε θύματα. Η τάση των προηγούμενων χρόνων ήταν σταθερή στο μηδέν άρα είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι όλο το 2009 έχουμε μόνο τους θανάτους από τη νέα γρίπη. -
Ο χρήστης balo έγραψε:
Βέβαια 19-20 είναι μόνο από τη γρίπη Η1Ν1 και έχουμε 2 Δεκεμβρίου, ενώ δεν υπολογίζονται και τα θύματα του υπόλοιπου χρόνου, πρακτικά δηλαδή κυρίως Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του 2008.
Κάνεις λάθος. Τα στατιστικά αφορούν cause of death: influenza Δεν προσδιορίζουν το στέλεχος.
Το 2008 είπαμε δεν είχαμε θύματα. Η τάση των προηγούμενων χρόνων ήταν σταθερή στο μηδέν άρα είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι όλο το 2009 έχουμε μόνο τους θανάτους από τη νέα γρίπη.2009 εννοούσα...
Ισχύει πάντως ότι έχουμε 18-19 νεκρούς (νομίζω ότι αφορά ΜΟΝΟ τη νέα γρίπη και όχι γενικά από γρίπη) και δεν υπολογίζονται όσοι είχαν πεθάνει π.χ. αρχές του 2009 από γρίπη (αν είχαν πεθάνει), ούτε φυσικά τα θύματα του Δεκεμβρίου (ας ελπίσουμε να μην υπάρχουν)...
Προς θεού δεν πάω να πω ότι η κατάσταση είναι ανεξέλγκτη, κάθε άλλο θα έλεγα μπροστά στις προβλέψεις που είχαν γίνει, ομολογουμένως πάντως τα θύματα έχουν αυξηθεί. Εκτός βέβαια αν τις προηγούμενες χρονιές δε γινόταν και τόσο καλή καταγραφή της αιτίας θανάτου γιατί δεν έδινε κανείς σημασία σε αντίθεση με τώρα που είναι από τα πρώτα θέματα.
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
από φάρμακα τι πήρατε;
Αντιπυρετικά μόνο, ponstan depon.
Μόνο αυτό σύστησαν οι γιατροί μας.
Νεα γρίπη! Θα την βγάλουμε καθαρή?