-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Ειδικά στο προκείμενο, ήταν, δεν ξέρω αν το θέτω σωστά, το απόγειο του μεγαλείου, δηλαδή συνδυασμός μέγιστου ποτού με βέλτιστη κατάσταση. Δεν είχε ξαναγίνει, και δε νομίζω να ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο.Δυστυχής! Παρηγορία
μόνη σού έμενε να λές
περασμένα μεγαλεία
και διηγώντας τα να κλαιςΕγώ πιστεύω πάντως ότι δεν έχουμε φτάσει στο απόγειο ακόμα
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ειδικά στο προκείμενο, ήταν, δεν ξέρω αν το θέτω σωστά, το απόγειο του μεγαλείου, δηλαδή συνδυασμός μέγιστου ποτού με βέλτιστη κατάσταση. Δεν είχε ξαναγίνει, και δε νομίζω να ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο.
Δυστυχής! Παρηγορία
μόνη σού έμενε να λές
περασμένα μεγαλεία
και διηγώντας τα να κλαιςΕγώ πιστεύω πάντως ότι δεν έχουμε φτάσει στο απόγειο ακόμα
Μπορεί και μακάρι. Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί.
Δεν είπες τελικά: Μηχανήματα φέρνεις απέξω ή μόνο ο A... φέρνει;
Ευχαριστώ.
-
Είδες που τελικά η πρόκληση είναι από άλλον και όχι από εμένα;Αυτό που γράφεις είναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ, 100% λανθασμένη (δε λέω βλακεία γιατί θα σε πειράξει) και σκοπίμως γραμμένη για να προκαλέσει. Και για να σε προκαλέσω κι εγώ: Πήγαινε 1η Δημοτικού, μάθε ανάγνωση, μετά πήγαινε Γυμνάσιο, μάθε μαθηματικά και μετά έλα κάνε τις πράξεις.
Βρε άνθρωπέ μου (που έγραφε και ο άλλος), αν η μέτρηση γίνει 10 μέρες μετά, θα δείξει το ίδιο επειδή ήπια στις 12/11/2010; ΟΧΙ. Το ίδιο έγινε κι εδώ. Οι μετρήσεις έγιναν ΟΤΑΝ γύρισα σπίτι, άρα πολλές ώρες μετά και:
ΑΝ διαβάσεις τι έγραψα, θα δεις τι περίμενα να δω στο μηχάνημα και τι είδα. Οι διαφορές ήταν μικρές και μπορούν να εξηγηθούν επιστημονικά. 1-2 ώρες να έχω πέσει έξω + τα παραπάνω Kg σε σχέση με τις μετρήσεις που γίνονται τυποποιημένα, αρκούν για να είναι οι μετρήσεις σωστές.
Ευχαριστώ.
Είναι πρόκληση το να σου πω ότι ένα όργανο είναι μούφα
Το γεγονός ότι με 9 ποτά και εσένα να είσαι χάλια, σου έδειξε ίσα ίσα το πρόστιμο, είναι ΟΚ.
[ΆΛλωστε κανείς μας δεν έχει επαφή με αυτά τα πράγματα. Κάτι 50kg είμαστε όλοι και όλοι οι γνωστοί μας, και δεν έχουμε πιει ποτέ πάνω από 1 ποτό]
Όπως και ότι η φυσιολογική απόκλιση είναι να σου δείξει το μισό από αυτό που περίμενες.Τέλος πάντων, θα τα ξαναπούμε σε καμιά 20ριά χρόνια που θα τελειώσω το σχολείο
-
Πραγματικά θα ήθελα να μάθω τι μεγάλο σχέδιο παίζει γύρω από αυτό
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Είδες που τελικά η πρόκληση είναι από άλλον και όχι από εμένα;
Αυτό που γράφεις είναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ, 100% λανθασμένη (δε λέω βλακεία γιατί θα σε πειράξει) και σκοπίμως γραμμένη για να προκαλέσει. Και για να σε προκαλέσω κι εγώ: Πήγαινε 1η Δημοτικού, μάθε ανάγνωση, μετά πήγαινε Γυμνάσιο, μάθε μαθηματικά και μετά έλα κάνε τις πράξεις.
Βρε άνθρωπέ μου (που έγραφε και ο άλλος), αν η μέτρηση γίνει 10 μέρες μετά, θα δείξει το ίδιο επειδή ήπια στις 12/11/2010; ΟΧΙ. Το ίδιο έγινε κι εδώ. Οι μετρήσεις έγιναν ΟΤΑΝ γύρισα σπίτι, άρα πολλές ώρες μετά και:
ΑΝ διαβάσεις τι έγραψα, θα δεις τι περίμενα να δω στο μηχάνημα και τι είδα. Οι διαφορές ήταν μικρές και μπορούν να εξηγηθούν επιστημονικά. 1-2 ώρες να έχω πέσει έξω + τα παραπάνω Kg σε σχέση με τις μετρήσεις που γίνονται τυποποιημένα, αρκούν για να είναι οι μετρήσεις σωστές.
Ευχαριστώ.
Είναι πρόκληση το να σου πω ότι ένα όργανο είναι μούφα
Το γεγονός ότι με 9 ποτά και εσένα να είσαι χάλια, σου έδειξε ίσα ίσα το πρόστιμο, είναι ΟΚ.
[ΆΛλωστε κανείς μας δεν έχει επαφή με αυτά τα πράγματα. Κάτι 50kg είμαστε όλοι και όλοι οι γνωστοί μας, και δεν έχουμε πιει ποτέ πάνω από 1 ποτό]
Όπως και ότι η φυσιολογική απόκλιση είναι να σου δείξει το μισό από αυτό που περίμενες.Τέλος πάντων, θα τα ξαναπούμε σε καμιά 20ριά χρόνια που θα τελειώσω το σχολείο
Ο τρόπος που το γράφεις, ναι, είναι προκλητικός, εξυπναδίστικος, προσβλητικός, λες και δεν έχω σχέση με όργανα και μετρήσεις να καταλάβω το λάθος.
Λοιπόν, υπολόγισε:
9 ποτά * 0,25 το ποτό = 2,25 BAC
3 ώρες που ήπιαμε + 1 ώρα μέχρι να κάνω τη μέτρηση = 4 ώρες
4 ώρες * 0,05 BAC / ώρα = 0,2 BACΘεωρητικά, ένα άτομο 75 Kg, θα έπρεπε να έχει 2,05 BAC όταν έκανα τη μέτρηση.
Η μέτρηση στο αλκοολόμετρο, θα έπρεπε να είναι: 2,05/2 = ~1 BAC
Αφαίρεσε και κάτι λόγω του μεγαλύτερου βάρους, οπότε η μέτρηση θα έπρεπε να παίζει στα 0,8-0,9 BAC.
Στην πράξη ήταν 0,5, δηλαδή στο όριο για το 1ο πρόστιμο. Αν μετρούσαν και 15-30 min αργότερα, όπως λέει ο ΚΟΚ*, για επιβεβαίωση, θα ήμουν στο 1ο πρόστιμο. Τόσο απλά. Γιατί να έχει λάθος το μηχάνημα; Δεν έδειξε 0, έδειξε 0,3-0,4 κάτω από το θεωρητικά αναμενόμενο. Λίγο το φαγητό μετά το ποτό, λίγο το νερό, άνετα μείωναν τη μέτρηση.
Ευχαριστώ.
- post δικό μου στο bloka με δημοσίευση από Παν/μιο Sao Paolo (μιας και το ΕΚΠΑ δε μετράει επιστημονικά) μετά από έντονη διαμάχη για το αυτονόητο = αλλαγή του ΚΟΚ και copy-paste η μετάφραση της δημοσίευσης
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Είναι μεταξύ μας αυτό. Δε χρειάζεται να μάθεις. Ξέρω τι ρωτάω και ξέρει πολύ καλά και ο rx8_drifter, γι' αυτό και δεν απαντάει.
Ευχαριστώ.
-
9 ποτά είναι σχεδόν ένα μπουκάλι.
- Το μηχάνημά σου είναι χαλασμένο και δεν γράφει.
- Δεν καταλαβαίνεις ότι μεθυσμένος αντιδράς πάρα πολύ αργά.
Αν αναρωτιέσαι γιατί όλοι σε δέρνουν όταν είσαι μεθυσμένος, βρήκες την απάντηση.
Θα σκοτώσεις κι άλλους εκτός από τον εαυτό σου.
-
[Μάλιστα. Έδειξε κάτι παραπάνω από το μισό του αναμενόμενου, οπότε φυσιολογικό είναι Τέσπα, ξέχνα το αυτό]
Βοήθησέ με τώρα, γιατί με τα μαθηματικά δεν τα πάω καλά.
Αν με 9 ποτά είσαι λίγο πάνω από το όριο, με 5 ποτά φαντάζομαι είσαι εντός ορίου. Το οποίο φυσικά και είναι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο.
Σιγά μη πιάνει αλκοτέστ με 5 ποτά στο 3ωρο -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
9 ποτά είναι σχεδόν ένα μπουκάλι.- Το μηχάνημά σου είναι χαλασμένο και δεν γράφει.
Αν αναρωτιέσαι γιατί όλοι σε δέρνουν όταν είσαι μεθυσμένος, βρήκες την απάντηση.
Ξεχνάς το βασικότερο:
http://www.youtube.com/watch?v=VxPTRgaX ... re=related
Τα υπόλοιπα είναι τελείως λανθασμένα γιατί:
- Έχω κάνει περισσότερες μετρήσεις από όσες μπορείς να φανταστείς και βγαίνουν λογικές.
- Δεν έχω παίξει ακόμα ξύλο σε μαγαζί. Αν καταφέρω να πλακωθώ, θα σου πω αν θα τις φάω ή όχι.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ειδικά στο προκείμενο, ήταν, δεν ξέρω αν το θέτω σωστά, το απόγειο του μεγαλείου, δηλαδή συνδυασμός μέγιστου ποτού με βέλτιστη κατάσταση. Δεν είχε ξαναγίνει, και δε νομίζω να ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο.
Δυστυχής! Παρηγορία
μόνη σού έμενε να λές
περασμένα μεγαλεία
Από τους πιο ωραίους στίχΟΙ του Σολωμού...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
[Μάλιστα. Έδειξε κάτι παραπάνω από το μισό του αναμενόμενου, οπότε φυσιολογικό είναι Τέσπα, ξέχνα το αυτό]Βοήθησέ με τώρα, γιατί με τα μαθηματικά δεν τα πάω καλά.
Αν με 9 ποτά είσαι λίγο πάνω από το όριο, με 5 ποτά φαντάζομαι είσαι εντός ορίου. Το οποίο φυσικά και είναι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο.
Σιγά μη πιάνει αλκοτέστ με 5 ποτά στο 3ωροΑπαντάω με το παραπάνω:
Με 5 ποτά σε 3 ώρες έχεις τα εξής:
5 * 0,25 = 1,25 BAC
Μεταβολίζεις 3*0,05 = 0,15 BAC
Στο αίμα έχεις 1,25-0,15 = 1,1 BAC
Στην αναπνοή πρέπει να δείξει: 0,5-0,6 BAC, ΑΝ μιλάμε για άτομο 75 Kg χωρίς να έχει φάει.Πρακτικά, η Τροχαία έχει σταματήσει φίλο, με 5 ποτά σε 3 ώρες, ακριβώς δηλαδή το σενάριό σου και τον έβαλε να φυσήξει. Ο φίλος ήταν 85-90 Kg και φαγωμένος, οπότε το μηχάνημα θα έπρεπε να δείξει αρκετά πιο κάτω από 0,5. Και ναι, έδειξε κάτω από το όριο του 0,25 στην αναπνοή και ήταν νόμιμος...!!!
Τους έκανε και πλάκα μάλιστα, λέγοντας, αν μπορεί να το πάρει γραπτά αυτό, γιατί ήταν η μοναδική φορά που θα δείξει 0 αλκοτέστ.
Ευχαριστώ.
-
Είναι μεταξύ μας αυτό. Δε χρειάζεται να μάθεις. Ξέρω τι ρωτάω και ξέρει πολύ καλά και ο rx8_drifter, γι' αυτό και δεν απαντάει.
Ευχαριστώ.
ομερτα λέμε ρε
πάντως μπορείς να το μοιραστείς το μυστικό με τον μγιακωβο είναι εχέμυθο άτομο
-
Ρε παιδιά, για τι όργανα μιλάμε; Πάνο, για τα κλαπατσίμπαλα της μπάντας μιλάτε;
-
ε τώρα με ψιλικά θα ασχολούμαστε ρε ντίνε, μηχανήματα λέμε
-
Τι μηχανήματα ρε συ;
-
Μεγάλα υπόθετα που αχρηστεύουν τα αλκοολόμετρα.
Παρόμοιο με το toot tone.
-
πού να ξέρω ρε diridine, τα μηχανήματα λέμε
-
Τι εγινε.. καινουργια επεισοδια βλεπω...
-
9 ποτά είναι σχεδόν ένα μπουκάλι.
- Το μηχάνημά σου είναι χαλασμένο και δεν γράφει.
Ξεχνάς το βασικότερο:
Τα υπόλοιπα είναι τελείως λανθασμένα γιατί:
- Έχω κάνει περισσότερες μετρήσεις από όσες μπορείς να φανταστείς και βγαίνουν λογικές.
- Δεν έχω παίξει ακόμα ξύλο σε μαγαζί. Αν καταφέρω να πλακωθώ, θα σου πω αν θα τις φάω ή όχι.
Ευχαριστώ.
α ειναι ωραιο το ξυλο σε νυχτερινο..
θεατης παντα στα σιδερα στον πειραια κατι χρονια πριν
αρχισαν 2 κοπελες να τσακωνονται επειδη η μια μαλλον εριξε ποτο στην αλλη και μεσα σε 4-5 λεπτα απο το μαγαζι ελειπε ο dirty harry
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#