-
Θεία δίκη για τα ψάρια που ψάρευε και σκότωνε με το αγκίστρι
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Θεία δίκη για τα ψάρια που ψάρευε και σκότωνε με το αγκίστρι [emoji38]Πεσαμε κατω απο τα γελια με το αστειο σου για εναν νεκρο ανθρωπο.
-
Έλα ντε. Το έχουμε χάσει τελείως...
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Θεία δίκη για τα ψάρια που ψάρευε και σκότωνε με το αγκίστριΚλαίω!!!!
-
**Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες το βράδυ σε τροχαία που σημειώθηκαν στον επαρχιακό δρόμο Μουδανιών-Σιθωνίας στη Χαλκιδική
**Πηγή: http://www.voria.gr/article/dio-thanati ... chalkidiki
-
Νεκρός 42χρονος Καρδιτσιώτης σε τροχαίο (φωτο)
https://karditsapress.gr/εν%C ... 0.facebook
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Νεκρός 42χρονος Καρδιτσιώτης σε τροχαίο (φωτο)https://karditsapress.gr/εν%C ... 0.facebook
Τόσα λεφτά πήρε το κράτος από την Ε.Ε. για δημόσια έργα, τόσα παίρνει από φόρο στα καύσιμα και από τα τέλη κυκλοφορίας και ακόμη υπάρχουν δρόμοι καρμανιόλες. Φυσικά ρόλο παίζει και αυτός που κρατάει το τιμόνι. Ευτυχώς τα δύο παιδάκια δεν έπαθαν τπτ. Το δράμα θα ήταν μεγαλύτερο....
-
Το βάζω εδώ αν και ίσως θα ταίριαζε καλύτερα σε κάποιο τόπικ με νομικές συμβουλές.
Την Παρασκευή 31/8 λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι, φεύγοντας με το αυτοκίνητο στο κέντρο του Πειραιά, στο ύψος του Αγίου Νικολάου (Λιμεναρχείο για όσους γνωρίζουν), βγαίνοντας από δρομάκι στον κύριο δρόμο (Ακτή Μιαούλη) με το που ελέγχω τη διασταύρωση δεξιά-αριστερά και ξεκινώ να βγαίνω στον κύριο δρόμο (1-2 μέτρα ζήτημα να έκανα) ακουμπάω με 5 χαω μια κυρία (γύρω στα 40) η οποία πετάχτηκε από τη νησίδα στο μέσον του δρόμου προς την πλευρά μου για να περάσει απέναντι (15 μέτρα πιο πέρα υπήρχε ισόπεδη διάβαση με πράσινο για τους πεζούς εκείνη την ώρα, εξ ου και πήγα κι εγώ να βγω στον κύριο δρόμο από τον κάθετο που βρισκόμουν). Από την επαφή με τον μπροστινό προφυλακτήρα η κυρία πέφτει στην άσφαλτο (φορούσε και ψιλοτάκουνες γόβες, δεν χρειαζόταν και πολύ). Σταματώ αμέσως φυσικά, μετακινώ το αμάξι πίσω 2-3 μέτρα και τρέχω στο σημείο που είχε πέσει. Η γυναίκα σηκώθηκε μόνη της και πέραν μιας εντελώς ανεπαίσθητης αμυχής στο δεξί της αγκώνα εξωτερικά δεν είχε απολύτως τίποτα (άλλωστε ότι έτσι όπως έπεσε μόνο σε γλουτούς κι αγκώνα είχε επαφή με την άσφαλτο). Την πλησιάζω λοιπόν και αφού της ζητώ πολλές φορές συγνώμη λέγοντάς της ότι δεν την είδα γιατί μου πετάχτηκε για να διασχίσει το μισό δρόμο (που είναι γύρω στα 6 μέτρα από τη νησίδα μέχρι το απέναντι πεζοδρόμιο) τη στιγμή που μόλις είχα λοξοκοιτάξει στο πλάι για να δω τυχόν διερχόμενο αμάξι/μηχανή, της προτείνω να φωνάξουμε ΕΚΑΒ ή να την πάω ο ίδιος με το αμάξι μου στο πλησιέστερο νοσοκομείο για προληπτικά. Μου αρνείται τη βοήθεια λέγοντας ότι εργάζεται εκεί κοντά και θα πάρει τηλέφωνο συναδέλφους της απ τη δουλειά της για να έρθουν να τη βοηθήσουν. Όντως καλεί κάποιον από το κινητό της κι ενώ της προτείνω όση ώρα περιμένει να κάτσει στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό μου για να μην την τρώει κι ο ήλιος (όπως κι εν τέλει κάνει) δεν περνάνε ούτε 5 λεπτά κι έρχεται ένα βανάκι με 1 άντρα και μια γυναίκα που φαίνεται ότι ήταν οι συνάδελφοί της. Τους λέει στα γρήγορα τι έγινε και την βάζουν μέσα στο αμάξι για να την πάνε όπως μου λένε στο Τζάνειο προληπτικά. Αφού στο μεταξύ τηλεφωνώ στον ασφαλιστή μου και του αναφέρω το συμβάν, όπου σε ερώτησή μου αν πρέπει να καλέσουμε σώνει και καλά τροχαία, μου λέει κατηγορηματικά, όχι, αλλάξτε στοιχεία και μιλάς μαζί της αφού πάει στο νοσοκομείο, ανταλλάσσουμε στοιχεία (κράτησαν την πινακίδα, το ονοματεπώνυμό μου και τον αριθμό κινητού μου κι εγώ το ονοματεπώνυμο της γυναίκας και το κινητό της).
Επειδή έπρεπε να φύγω κι εγώ απ' το σημείο γιατί αφενός ενοχλούσα έτσι όπως πάρκαρα το αμάξι αλλά και είχα ταξίδι να κάνω, τους ζήτησα για πολλοστή φορά συγνώμη για το συμβάν, ευχήθηκα περαστικά και τους χαιρέτησα καθώς έφυγαν με το αμάξι τους από το σημείο.
Μετά από περίπου 1,5 ώρα κι ενώ ταξίδευα με το αμάξι μου, σταματώ στα διόδια της Ελευσίνας και καλώ στο τηλέφωνο τη γυναίκα για να μάθω αν υπήρξε κάποιο θέμα με την υγεία της μετά την πτώση. Δεν απαντούσε το τηλέφωνο οπότε συνέχισα το ταξίδι μου. Το απογευματάκι της ίδιας μέρας, κατά τις πεντέμιση, δέχομαι κλήση από το κινητό της. Την καλώ ο ίδιος 2 λεπτά μετά και μιλάμε. Μου λέει ότι πριν λίγο επέστρεψε σπίτι από το νοσοκομείο όπου έκανε ακτινογραφία και ευτυχώς δεν βρήκε κάποιο κάταγμα, αλλά έχει κάποιους πόνους στο γόνατο και γιαυτό ο γιατρός της χορήγησε κάποια παυσίπονα (εννοούσε από το χτύπημα στο γόνατο/γλουτό). Της εκφράζω για πολλοστή φορά τη συγνώμη μου για ότι έγινε και αφού της εύχομαι πάλι περαστικά τη ρωτώ αν υπάρχει κάτι άλλο που θα ήθελε να κάνουμε σε σχέση με το ατύχημα. Μου λέει, όχι , ευχαριστώ, αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση μου ίσως να σας ζητούσε αποζημίωση για την ταλαιπωρία κλπ, αλλά εγώ δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας κλπ κλπ, γιαυτό δεν κάλεσα την τροχαία κλπ....είμαι πωλήτρια μου λέει και παλεύω για το μεροκάματο, ενώ παράλληλα δουλεύω και ασφαλίστρια. Της εξηγώ ότι αν υπάρχει θέμα με νοσηλείες κλπ (που σαφώς δεν υπήρχε) η ασφαλιστική μου με καλύπτει κανονικά κλπ για να γίνει δήλωση κλπ. Μου λέει, όχι , οκ, σας ευχαριστώ, ο γιατρός μου πρότεινε να μην πάω 2-3 μέρες στη δουλειά, αλλά επειδή είναι η φύση της δουλειάς μου τέτοια, πρέπει τη Δευτέρα να πάω στη δουλειά κλπ. Της λέω, ότι νομίζετε κυρία μου, να το πράξετε, και της επαναλαμβάνω ευγενικά ότι ασφαλιστικά έχω κάλυψη από την ασφάλεια του οχήματός μου. Μου λέει ευχαριστώ, και με ρωτά τι δουλειά κάνω...Της απαντώ κοφτά και κάπου εκεί χαιρετιόμαστε και κλείνω το τηλέφωνο.
Σήμερα το μεσημεράκι νωρίτερα με καλεί στο κινητό μου. Μου λέει, ξέρετε, επειδή πονάω λίγο, μάλλον αύριο δε θα πάω στη δουλειά μου, οπότε θα ήθελα αν γίνεται να κάνετε δήλωση στην ασφαλιστική σας. ΟΚ, της λέω, κανένα πρόβλημα, συνεννοούμαι με τον ασφαλιστή μου κι αύριο Δευτέρα θα κάνω δήλωση ατυχήματος στην ασφαλιστική μου. Ευχαριστώ μου λέει και κλείνουμε το τηλέφωνο. Καλώ στο καπάκι τον ασφαλιστή μου, του εξηγώ το σκηνικό, εκπλήσσεται κι αυτός, μου λέει, δεν καταλαβαίνω τι θέλει να καταφέρει. Λεφτά δεν πρόκειται να πάρει από την ασφαλιστική σου. Είναι και ασφαλίστρια τρομάρα της, δεν το αντιλαμβάνεται; ΟΚ μου λέει ο δικός μου, κανένα πρόβλημα, αύριο τηλεφωνείς στη Groupama και της κάνεις δήλωση...
Πως σας φαίνονται όλα αυτά; Βλέπετε κάποια προσπάθεια να πετύχει κάτι πονηρά/δόλια η τύπισσα ή απλά όντως θέλει μια επίσημη καταγραφή του συμβάντος για να τη χρησιμοποιήσει ως επίσημη δικαιολογία για να απουσιάσει 1-2 μέρες απ' τη δουλειά της; -
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Λεφτά δεν πρόκειται να πάρει από την ασφαλιστική σου. Είναι και ασφαλίστρια τρομάρα της, δεν το αντιλαμβάνεται;Χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα επί του συμβάντος, πού στηρίζεται η βεβαιότητα του ασφαλιστή?
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Λεφτά δεν πρόκειται να πάρει από την ασφαλιστική σου. Είναι και ασφαλίστρια τρομάρα της, δεν το αντιλαμβάνεται;
Χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα επί του συμβάντος, πού στηρίζεται η βεβαιότητα του ασφαλιστή?
Πως να πάρει λεφτά από τι στιγμή που δεν έχει ούτε στραμπουλιγμενο αστραγαλο!; Πανε η εποχες που η ασφαλιστικές πλήρωναν για ψυλλου πήδημα.
-
Αυτό ακριβώς ήταν και το σκεπτικό του ασφαλιστή μου. Τώρα βέβαια αν ζητήσει κάτι για ψυχική οδύνη, ή 2-3 μέρες εκτός δουλειάς (λέμε τώρα) τι να πω. Να μπει σε διαδικασία για κάτι τέτοιο; Το μόνο ορθόδοξο σενάριο που σκέφτομαι είναι μήπως απλά θέλει τη δήλωση για να δικαιολογήσει στον εργοδότη της ότι δεν θα πάει 2-3 μέρες δουλειά, αλλά και πάλι, αν όντως είχε πάρει την Παρασκευή χαρτί από νοσοκομείο, δε θα αρκούσε αυτό; Εκτός αν μου πούλησε παραμύθα ότι πήγε νοσοκομείο και θέλει εκ των υστέρων ένα χαρτί επίσημο για να δικαιολογηθεί στη δουλειά της για ασθένεια κλπ.
-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
Πως να πάρει λεφτά από τι στιγμή που δεν έχει ούτε στραμπουλιγμενο αστραγαλο!; Πανε η εποχες που η ασφαλιστικές πλήρωναν για ψυλλου πήδημα.Πώς αποδεικνύεται αυτό?
Αν δηλαδή μεθαύριο αρχίσουν δήθεν 'οι πονοκέφαλοι και οι ζαλάδες' τί γίνεται? -
Γιαυτό υπάρχουν φαντάζομαι τα δημόσια νοσοκομεία.
-
Από την στιγμή που υπήρξε τραυματισμός (όσο αστείος και αν ήταν) κακώς δεν κλήθηκε τροχαία για καταγραφή. Όπως και να έχει δεν έχεις να φοβάσαι κάτι, δεν την συμφέρει να αρχίσει κακόβουλες διαδικασίες.
-
Καλημέρα. Η τροχαία δεν κλήθηκε γιατί η παθούσα κάλεσε τους 2 συναδέλφους της οι οποίοι ήρθαν εντός 5λέπτου με αυτοκίνητο και βιάζονταν να την πάνε προληπτικά σε νοσοκομείο. Εκτιμώ ότι άπαξ και ειδοποιούνταν, θα έκανε τουλάχιστον 20-30 λεπτά για να έρθει. Είμασταν και μέσα στον ήλιο με 34 βαθμούς μεσημεριάτικα. Δεδομένου του αστείου τραυματισμού (φαντάσου σα να γλυστράς περπατώντας στο πλακάκι του πεζοδρομίου και πέφτεις κάτω χωρίς να σπάσεις κάτι), και αφού μίλησα τηλεφωνικά με τον ασφαλιστή μου και μου έδωσε το ΟΚ, έγινε ότι έγινε.
-
Κατανοητό, αλλά υποθέτοντας ότι κινείται ύπουλα είσαι με γκολ από τα αποδυτήρια. Για να μην το χοντραίνουμε, αν δεν έχει τους δικηγόρους ΚΑΙ τους γιατρούς του παραλίγο ελεύθερου αφεντικού της Energa, κάτι όπως καταλαβαίνεις απίθανο, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.
-
Δε νομιζω να μπορει να σου κανει κατι
Αποζημιωση ισως μπορει να ζητησει, αλλά εκει θα αναλαβει η ασφαλεια σου
Εσυ δεν εχεις να ανησυχείς για κατι -
Ο χρήστης astra_n έγραψε:
Κατανοητό, αλλά υποθέτοντας ότι κινείται ύπουλα είσαι με γκολ από τα αποδυτήρια. Για να μην το χοντραίνουμε, αν δεν έχει τους δικηγόρους ΚΑΙ τους γιατρούς του παραλίγο ελεύθερου αφεντικού της Energa, κάτι όπως καταλαβαίνεις απίθανο, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.Όπως έγραψες και παραπάνω astra_n, κανονικά όταν υπάρχουν σωματικές βλάβες πρέπει να κληθεί η τροχαία. Η ασφαλιστική του οδηγού θα έχει νομικό τμήμα που αν τυχόν η παθούσα θελήσει να το τραβήξει θα την στήσει στον τοίχο. Ψυχική οδύνη για 2-3 μέρες....Προσωπικά θα την παρέπεμπα από εδώ και πέρα για οτιδήποτε στην ασφαλιστική μου, για να ξέρει πως ότι πει θα το πει σε άτομα που δεν είναι αδαείς. Αν θέλει να κερδίσει κάτι θα έχει να κάνει με τους δικηγόρους της ασφαλιστικής μου. Εσύ το χρέος σου το έκανες και με το παραπάνω.
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Καλημέρα. Η τροχαία δεν κλήθηκε γιατί η παθούσα κάλεσε τους 2 συναδέλφους της οι οποίοι ήρθαν εντός 5λέπτου με αυτοκίνητο και βιάζονταν να την πάνε προληπτικά σε νοσοκομείο. Εκτιμώ ότι άπαξ και ειδοποιούνταν, θα έκανε τουλάχιστον 20-30 λεπτά για να έρθει. Είμασταν και μέσα στον ήλιο με 34 βαθμούς μεσημεριάτικα. Δεδομένου του αστείου τραυματισμού (φαντάσου σα να γλυστράς περπατώντας στο πλακάκι του πεζοδρομίου και πέφτεις κάτω χωρίς να σπάσεις κάτι), και αφού μίλησα τηλεφωνικά με τον ασφαλιστή μου και μου έδωσε το ΟΚ, έγινε ότι έγινε.Οπότε αν πει ότι θα κάνει κάποια κίνηση έχει σίγουρα δύο μάρτυρες και εσύ μάλλον κανέναν.
-
Η μονη περιπτωση να γινει κατι οντως ειναι αν εχει καποιο γερο κονε απο νοσοκομειο να της βγαλει μουφα πορισμα διαγνωσης / νοσηλια για 500 καταγματα-διασειση κλπ και να κοιταξει να τη βγαλει λαδι με αποζημιωση και αναρρωτικη κανα εξαμηνο.
Δε λεω οτι θα γινει κατι τετοιο, αλλα ειναι πονηροι οι καιροι και οταν γινεται κατι πρεπι να κοιτας να εισαι καλυμενος απο παντου. Ακα καλεις επιτοπου αστυνομια και ασφαλοστικη να δουν και να γραψουν οτι η τυπισα ειναι ακεραια οπως λεει. Απ τη στιγμη που δεν υπαρχει καταγραφη επιτοπου μπορει να ισχυριστει οτιδηποτε εκ των υστερων.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#