-
Φορτηγό – γερανός «θέρισε» 9 σταθμευμένα οχήματα στη Ρόδο
Παραλίγο τραγωδία στην περιοχή του Φαληρακίου (Ρόδου - Καλλιθέας) πριν από λίγο, όταν από φορτηγό που διέθετε γερανό άνοιξε το πλαϊνό τμήμα σταθεροποίησης, την ώρα που το όχημα που βρισκόταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα να πάρει «αμπάριζα» εννιά οχήματα που υπήρχαν σταθμευμένα στην δεξιά πλευρά του δρόμου!Πρόκειται για ένα ατύχημα, όμοιο του οποίου δεν υπήρξε ξανά στο νησί μας, αλλά ωστόσο αυτό που έχει σημασία, είναι ότι δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα.
Στο σημείο βρίσκεται αυτή την ώρα συνεργείο οδικής βοήθειας (ΑΦΟΙ ΣΙΕΧ), που μεταφέρει τα διαλυμένα αυτοκίνητα, ενώ έχουν κληθεί ασφαλιστικές εταιρείες και βέβαια η Αστυνομία που θα εξετάσει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος αυτού.
-
Εννιαα Καλα ο οδηγος δεν πηρε χαμπάρι τίποτα; Κατι μου λέει οτι πρέπει να πήγαινε με πολλά χιλιόμετρα για να προλάβει να πάρει παραμαζωμα τόσα αυτοκίνητα
-
Και με μπόλικα χλμ και στουπα θα ήταν το δίποδο.
-
Έλα ντε! 9 αυτοκίνητα μιλάμε για περίπου 40 μέτρα!
-
Η απόσταση από το πρώτο αυτοκίνητο που χτύπησε μέχρι εκεί που έχει σταματήσει είναι περίπου 80 μέτρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Δε σταματάνε τόσο γρήγορα όσο νομίζετε. Από το πρώτο μπαμ μέχρι να πατήσει φρενο και να κόψει είναι λογικο
-
Αφού έχει τελειώσει η Agrotica στη Θεσσαλονίκη καπάκι πάμε και μαζεύουμε το περίπτερο. Τελευταίο δρομολόγιο με το που στρίβω από Αγ.Δημητρίου για περιφερειακό μόλις ισιώνει το φορτηγό βλέπω το δεξί ποδαρικό φαρδύ πλατύ να είναι πάνω στο πεζοδρόμιο και να περνάει σύριζα τα δέντρα που βρίσκονταν εκεί. Ευτυχώς έχω συνηθίσει να κοιτάω ανά δευτερόλεπτα τους καθρέπτες οπότε το πήρα πρέφα άμεσα. Αυτό που μπορούσε να γίνει εκείνη τη στιγμή ήταν να αρχίσει να βρίσκει στα δέντρα και να ξηλωθεί ότι ήταν πιο αδύναμο, δέντρο ή γερανός στην καλύτερη περίπτωση. Στη χειρότερη να έβρισκε κάποιον πεζό και να τον τελειώσει επιτόπου.
Όπως μου κόπηκαν τότε τα πόδια ακριβώς το ίδιο έγινε και τώρα που είδα τις φωτό και μου ρθε στη μνήμη το σκηνικό. 3 άτομα μέσα στην κούραση, ούτε ένας δεν έδωσε σημασία στην ασφάλεια του ποδαρικού.
Αυτές οι δουλειές θέλουν ξεκούραστο και καθαρό μυαλό αλλά πολλές φορές οι περιστάσεις δεν το επιτρέπουν και γίνονται αυτά που γίνονται.
Τα μέτρα φρεναρίσματος πάντως είναι λογικά, δεν είναι αυτοκίνητο να σταματήσει στα 20 μέτρα. -
Εντάξει,δεν μπορεί να σταματήσει σε 20μ. Όμως αν λογικά πήγαινε με 40-50χλμ/ώρα άντε 60 το πολύ,θα μπορούσε να σταματήσει σε 40μ, τραβηγμένο όσο δεν πάει το σενάριο!!!! Τα 80μ είναι 'σαν τρελό φορτηγό,με τα φρένα σπασμένα'......
-
Από τη στιγμή που θα ακούσει το μπαμ μέχρι να συνειδητοποιήσει τι γίνεται και να πατήσει φρένο έχουν περάσει σίγουρα 5-6 δευτερόλεπτα.
Δεν μπορώ επίσης να καταλάβω γιατί θεωρούμε ότι τα μέτρα ήταν 80. Ο limited one λέει πως ήταν περίπου 80, άρα μπορεί να ταν και 70, επίσης το άρθρο μιλάει για εννιά αυτοκίνητα και βλέπω το φορτηγό με ένα αυτοκίνητο, πιθανότατα το τελευταίο, ''αγκαλιά''. Να το έσυρε για 20-30 μέτρα στην απόλυτη ευθεία μου φαίνεται περίεργο άρα μπορεί να μιλάμε και 50 μέτρα μέχρι να σταματήσει και όχι 80. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Από τη στιγμή που θα ακούσει το μπαμ μέχρι να συνειδητοποιήσει τι γίνεται και να πατήσει φρένο έχουν περάσει σίγουρα 5-6 δευτερόλεπτα.
Δεν μπορώ επίσης να καταλάβω γιατί θεωρούμε ότι τα μέτρα ήταν 80. Ο limited one λέει πως ήταν περίπου 80, άρα μπορεί να ταν και 70, επίσης το άρθρο μιλάει για εννιά αυτοκίνητα και βλέπω το φορτηγό με ένα αυτοκίνητο, πιθανότατα το τελευταίο, ''αγκαλιά''. Να το έσυρε για 20-30 μέτρα στην απόλυτη ευθεία μου φαίνεται περίεργο άρα μπορεί να μιλάμε και 50 μέτρα μέχρι να σταματήσει και όχι 80.Λέω πως ειναι 80 μέτρα γιατί την περιοχή την ξέρω απ´εξω και ανακατωτά. Χτύπησε το πρώτο αυτοκίνητο λίγο μετά από μια διασταύρωση και σταμάτησε στο τέλος της δεύτερης οικοδομής.
-
Πωπω..το τελευταίο το Hyundai το έχει πραγματικά κουρέψει
Μεγάλη τύχη που δε βρισκόταν κάποιος άνθρωπος μέσα ή δίπλα στα αυτοκίνητα. -
Τα γράμματα στο μπροστινό μέρος του φορτηγού, γιατί έχουν καλυφθεί με μαύρο;
Μην τυχόν και θιχτεί η φίρμα;Το απόγευμα στη Λ. Κ.Καραμανλή (Βούλα) στο ρεύμα προς Βάρκιζα, punto κίτρινο στη μέση του δρόμου, και κάποιος σοκαρισμένος (αν όχι τραυματισμένος) καθισμένος στα δέντρα, με κόσμο γύρω του.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Δεν μπορώ επίσης να καταλάβω γιατί θεωρούμε ότι τα μέτρα ήταν 80. Ο limited one λέει πως ήταν περίπου 80, άρα μπορεί να ταν και 70, επίσης το άρθρο μιλάει για εννιά αυτοκίνητα και βλέπω το φορτηγό με ένα αυτοκίνητο, πιθανότατα το τελευταίο, ''αγκαλιά''. Να το έσυρε για 20-30 μέτρα στην απόλυτη ευθεία μου φαίνεται περίεργο άρα μπορεί να μιλάμε και 50 μέτρα μέχρι να σταματήσει και όχι 80.Λέω πως ειναι 80 μέτρα γιατί την περιοχή την ξέρω απ´εξω και ανακατωτά. Χτύπησε το πρώτο αυτοκίνητο λίγο μετά από μια διασταύρωση και σταμάτησε στο τέλος της δεύτερης οικοδομής.
Τελικά σταμάτησε πάνω στον Γερμανικό 'βράχο'.
-
Τέσσερις οι νεκρές γυναίκες του σοκαριστικού τροχαίου στο Κιλκίς
http://www.lifo.gr/now/greece/186018/te ... sto-kilkis
Πηγή: www.lifo.gr
-
Σοκαριστική η εικόνα του Micra ...
Κριμα για τους ανθρώπους που χάθηκαν.
-
Οι μοναχοί ήταν ξένοι, ακόμα δεν κατάλαβα εθνικότητα ακριβώς. Οι Ελληνίδες πήγαιναν Γευγελή για να φτιάξουν τα δόντια τους.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο άρθρο λέει 'Στο μαύρο όχημα επιβάτες ήταν δύο μοναχές από την Γερμανία κι ένας Ιερέας, που κατευθυνόταν προς Θεσσαλονίκη και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης'
-
Χτες μεσημέρι περίπου 3 επί της Αχαρνών,διασταύρωση με Δεκελείας βλέπω Atos 1ης γενιάς να φεύγει και να κάνει περιστροφή 180 μοιρών, εν κινήσει μέχρι να σκάσει με τα δεξιά λάστιχα στο κράσπεδο. Ο δρόμος κάτω γυαλί από λάδια από αμάξι που είχε σκάσει πάνω στο μεσαίο φανάρι της νησίδας, πιο πρίν
-
Ανατροπή βυτιοφόρου με καύσιμα
http://www.rodiaki.gr/article/387793/ro ... toreportazSent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Τον ταχογραφο να τσεκάρουν...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#