-
πραγματικα πιο πολλες πιθανοτητες εχει καποιος να επιζησει αν ειναι ταλιμπαν και τρωει ρουκετες απο αμερικανους παρα να οδηγει στην ελλαδαρα...
3 ζωες ακομα
εχει γινει πλεον το θεμα αυτο κατι αποδεκτο και ως μη γενομενο!!
φτανει πια.ειναι κριμα για ολους και δειχνει οτι η κοινωνια μας ειναι ζουγκλα
φταιει και ο καθενας προσωπικα αλλα αν υπηρχε γενικοτερο πολιτικο-κοινωνικο ενδιαφερον για την λυση του θεματος θα βρισκομασταν σε πολυ καλυτερη θεση.Βεβαια ειμαστε και λαος που θελουμε λυση(ή ετσι θελουμε να λεμε) αλλα απ την αλλη θελουμε να κανουμε και οτι γουσταρουμε.Λογω ιδεολογιας απεχθανομαι το αστυνομικο κρατος αλλα οσον αφορα το θεμα της οδικης ασφαλειας πιστευω πως οφελος του συνολου θα επρεπε η αστυνομια να ειναι παρα πολυ αυστηρη.οπως στο εξωτερικο.κλησεις και λοιπες μ@λ@κιες ειναι ημιμετρα.τι παει να πει πηγαινα με 160 και πηρα κληση και 5 ποντους??διπλωμα και αδεια επιτοπου.αφου οι δρομοι μας δεν βελτιωνονται η τουλαχιστον μεχρι να βελτιωθουν ας οδηγουν λιγοτεροι.και εγω λατρευω τα αυτοκινητα και την γρηγορη οδηγηση αλλα δεν ειμαι ο λεμπ και δεν εχω να αποδειξω τπτ και σε κανεναν στο δημοσιο δρομο.
αλλα οσο ρολο παιζουν οι δρομοι αλλο τοσο -ισως και περισσοτερο- παιζει και οτροπος αποκτησης-αγορας- του διπλωματος.το 80% των οδηγων δεν ξερουν που πανε τα 4.αλλα τα εχουν πει αλλοι πριν απο μενα. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
06:30 το πρωί, υπερβολική ταχύτητα, πρόσκρουση 'αφρενάριστα' στο πίσω μέρος σταθμευμένου λεωφορείου, 3 νεκροί-1 σοβαρά τραυματισμένος
Βρωμάει αιθυλική αλκοόλη και μη-χρήση ζώνης...
... και υποψιάζομαι και σφήνες στη λεωφορειολωρίδα, κάποια από τις οποίες ήταν μοιραία.
Ανεβοκατεβαίνω αρκετές φορές τη μεσογείων νύχτα μεταξύ Αθήνας και Αγίας Παρασκευής και είναι συχνό το φαινόμενο διάφοροι να πηγαίνουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες κάνοντας σφήνες δεξιά, μεσαία, αριστερή συνέχεια. -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
06:30 το πρωί, υπερβολική ταχύτητα, πρόσκρουση 'αφρενάριστα' στο πίσω μέρος σταθμευμένου λεωφορείου, 3 νεκροί-1 σοβαρά τραυματισμένος
... και υποψιάζομαι και σφήνες στη λεωφορειολωρίδα, κάποια από τις οποίες ήταν μοιραία.
Ανεβοκατεβαίνω αρκετές φορές τη μεσογείων νύχτα μεταξύ Αθήνας και Αγίας Παρασκευής και είναι συχνό το φαινόμενο διάφοροι να πηγαίνουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες κάνοντας σφήνες δεξιά, μεσαία, αριστερή συνέχεια.δεν έγινε στην Μεσογείων και από ό,τι είδα στην tv, έπεσαν στο εμπρός μέρος.ο δρόμος ήταν ένα στενό (Αναστάσεως).
κρίμα...
κάνει μπαμ το αλκοόλ...είχαν πολλά χιλιόμετρα, αν κρίνω από το πως έγινε το όπελ -
Ανεβοκατεβαίνω αρκετές φορές τη μεσογείων νύχτα μεταξύ Αθήνας και Αγίας Παρασκευής και είναι συχνό το φαινόμενο διάφοροι να πηγαίνουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες κάνοντας σφήνες δεξιά, μεσαία, αριστερή συνέχεια. -
διπλό ποστ...
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Ανεβοκατεβαίνω αρκετές φορές τη μεσογείων νύχτα μεταξύ Αθήνας και Αγίας Παρασκευής και είναι συχνό το φαινόμενο διάφοροι να πηγαίνουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες κάνοντας σφήνες δεξιά, μεσαία, αριστερή συνέχεια.δεν έγινε στην Μεσογείων και από ό,τι είδα στην tv, έπεσαν στο εμπρός μέρος.ο δρόμος ήταν ένα στενό (Αναστάσεως).
κρίμα...
κάνει μπαμ το αλκοόλ...είχαν πολλά χιλιόμετρα, αν κρίνω από το πως έγινε το όπελΈχεις δίκιο, δικό μου το λάθος. Ίσως ήθελα να εκφράσω την αγανάκτηση μου με τους 'γρήγορους' της νύχτας στη Μεσογείων.
Πάντως αν έγινε έτσι όπως περιγράφεις, πρέπει να ήταν λιώμα ο οδηγός. -
Το πρωϊ άκουσα στα ραδιο για 6 νεκρούς από τροχαία στην Αττική.
-
Κατα τις 13.30 νταλικα ειχε παρει μαζι της ενα corsa c ακριβως μετα το φαναρι του παρασκευοπουλου στην εισοδο της εθνικης για πατρα..Απορω πως το καταφερανε.. το corsa ειχε γυρισει καθετα στο οδοστρωμα μπροστα απο τη νταλικα..Ειχε βρεξει πιο πριν και εβρεχε και εκεινη την ωρα..
-
Το τι σφήνες και χωσίματα χωρίς αύριο κάνουν τα ΙΧ στα φορτηγά δέν λέγεται.
Πχ ανοίγεσαι λίγο αριστερα για να στρίψεις δεξιά (εννοείται με δεξί φλάς αναμένο) και θα πάει το βλήμα να χωθεί στο ελάχιστο κενό.Αλλες φορές δέν υπολογίζουν οτι το συρόμενο διπλώνει στις στροφές, έρχονται κολλητά δίπλα σου και στην παραμικρή καμπή τους παίρνεις παραμάζωμα.
-
κρίμα...
κάνει μπαμ το αλκοόλ...είχαν πολλά χιλιόμετρα, αν κρίνω από το πως έγινε το όπελΈχεις δίκιο, δικό μου το λάθος. Ίσως ήθελα να εκφράσω την αγανάκτηση μου με τους 'γρήγορους' της νύχτας στη Μεσογείων.
Πάντως αν έγινε έτσι όπως περιγράφεις, πρέπει να ήταν λιώμα ο οδηγός.Ενταξει, η αντιδραση σου ειναι η κλασικη αντιδραση του μεσου Ελληνα. Μολις ακουσει τρακαρισμα φταιει ο γκαζιαρης μικρος με το gti. Αν καταλαβα καλα απο μια γρηγορη σκηνη που ειδα στην τηλεοραση, το τρακαρισμα εγινε στην ευθεια που πας για την Π.Υμητου πριν ξεκινησεις την ανηφορια για να πας προς κεραιες. Εκει καποια βραδακια....παιζουν κοντριτσες, και λιγο πιο πανω μαζευονται πισωκινητα για παντηλικια, οποτε μπορει κα ινα ειχες δικιο τελικα!
Αστειευομαι βεβαια, εμενα αυτο που με τσαντιζει ειναι γιατι παρκαρουν λεοφωρεια στην δεξια λωριδα του δρομου, και ναι αν πηγαινβε με 30 χλμ δεν θα ειχε τρακαρει ο ανθρωπος και θα ζουσε, αλλα γιατι παντα στην Ελλαδα πρεπει να λεμε, οτι επρεπε να πηγαινουμε με 30 χλμ. -
Για να τρακάρει με παρκαρισμένο λεωφορείο και να σκοτωθούν 3 άτομα μάλλον δεν έπαιζε (τόσο) ρόλο η ταχύτητα του αυτοκινήτου αλλά η κατάσταση του οδηγού. Επίσης, αν στη δεξιά πλευρά του δρόμου δεν απαγορευόταν η στάθμευση (ή ήταν από τα σημεία που τυπικά απαγορεύεται αλλά στην πράξη δεν ενοχλεί) δεν πρέπει να συζητάμε για την παρουσία του λεωφορείου.
-
Δεν συμφωνω. Δεν ξερω αν επιτρεπεται η σταθμευση στο σημειο αυτο νομικά, θα τσεκαρω και θα σου πω.
Καποιος που μενει παγκρατι μπορει να πει σε πιο δρομο κανει τερμα ενα τρολευ, που για να φτασουν τα αμαξια στο φαναρι, πρεπει να βγουν στο αντιθετο?
-
Νομίζω έγινε στην Αναστάσεων, στην έξοδο από Περ. Υμητού πρός Χολαργό-Παπάγου που έχει τρελή ευθεία και τρέχουν όλοι δίχως αύριο
-
http://www.protinews.gr/index.php?optio ... &Itemid=35
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κατα τις 13.30 νταλικα ειχε παρει μαζι της ενα corsa c ακριβως μετα το φαναρι του παρασκευοπουλου στην εισοδο της εθνικης για πατρα..Απορω πως το καταφερανε.. το corsa ειχε γυρισει καθετα στο οδοστρωμα μπροστα απο τη νταλικα..Ειχε βρεξει πιο πριν και εβρεχε και εκεινη την ωρα..Ξανα τα ιδια σημερα...
Καραμπολα 3 ή 4 αυτοκινητων μισο χιλιομετρο παρακατω σημερα στις 19.30 και παλι επι της εισοδου της εθνικης στη πατρα.. ενα punto ,ενα νεο twingo ,ενα polo , και ενα lanos..το ενα πισω απο το αλλο..Απιστευτη κινηση εκεινη την ωρα λογο του ατυχηματος ενω και παλι εβρεχε..Οδοστρωμα, αποστασεις + τη βροχη και το γλυκο δενει πολυ ευκολα καθως φαινεται.. -
ratanplan η αντίδραση μου ούτως ή άλλως δε θα μπορούσε να είναι αυτή γιατί βρίζοντας του 'μικρούς' ηλικιακά με τα γρήγορα αμάξια είναι σαν να με βρίζω.. Άρα αυτογκολ... . Πέρα από αυτό όμως δεν συμφωνώ ότι οποιοδήποτε αμάξι μπορεί να σε σκοτώσει.
Άλλο όμως το πάω σβέλτα εκεί που τα σηκώνει ο δρόμος (και πάντα μέσα σε κάποια όρια) και άλλο τρέχω μέσα στην πόλη, κάνοντας σφήνες κλπ κλπ Ή οδηγώντας μεθυσμένος.
Πάντως εσείς έχετε δει το περιστατικό στην τηλεόραση, εγώ μόνο το διάβασα εδώ στα γρήγορα και κατάλαβα- αρχικά λάθος- ότι έγινε πάνω σε κάποιο λεωφόρο. Οπότε για αυτό έγραψα τι έχω δει προσωπικά να γίνεται μετά τη 1 το βράδυ στη Μεσογείων (και λιγότερο και στην Κηφισίας)...
-
Από εδώ:
[...]Αναλυτικότερα, πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα έγινε στο Χολαργό στην οδό Αναστάσεως 20! Εκεί, περίπου στις 06.30 το πρωί, σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι, ενώ ένας ακόμη τραυματίστηκε, ηλικίας όλοι περίπου 20 ετών. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα μέλη της νεανικής συντροφιάς που επέστρεφαν από διασκέδαση,[...]
Όποιος είναι κοντά στην περιοχή ας μας μεταφέρει μια εικόνα του δρόμου
-
Όποιος είναι κοντά στην περιοχή ας μας μεταφέρει μια εικόνα του δρόμουΕίναι κατηφορικός μονόδρομος, με παρκαρισμένα αριστερά-δεξιά και πολλά κάθετα στενάκια από τα οποία δεν υπάρχει ορατότητα (λόγω των παρκαρισμένων). Γίνονται συχνά τροχαία και πολλές φορές υπάρχει τραυματισμός, ακριβώς λόγω του συνδυασμού έλλειψης χρόνου αντίδρασης/φρεναρίσματος και κατηφόρας (και φυσικά βλακείας που διακατέχει μεγάλο μέρος του πληθυσμού).
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση ήταν ο οδηγός αλλά δε θεωρώ απίθανο να πετάχτηκε κάποιος από στενό και στην προσπάθεια να τον αποφύγει να το κάρφωσε στο παρκαρισμένο. -
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση ήταν ο οδηγός αλλά δε θεωρώ απίθανο να πετάχτηκε κάποιος από στενό και στην προσπάθεια να τον αποφύγει να το κάρφωσε στο παρκαρισμένο.
αν έγινε έτσι και δεν έχει αυτοκτονήσει ή παραδοθεί ακόμα αυτός/ή, πώς μπορεί και συνεχίζει?
μακάρι, ο τραυματίας να αναρρώσει και να ρίξει φως στις σκιές...
όπως και να΄χει,κρίμα τα παιδιά
-
Από εδώ:[...]Αναλυτικότερα, πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα έγινε στο Χολαργό στην οδό Αναστάσεως 20! Εκεί, περίπου στις 06.30 το πρωί, σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι, ενώ ένας ακόμη τραυματίστηκε, ηλικίας όλοι περίπου 20 ετών. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα μέλη της νεανικής συντροφιάς που επέστρεφαν από διασκέδαση,[...]
Όποιος είναι κοντά στην περιοχή ας μας μεταφέρει μια εικόνα του δρόμου
Μαλλον την μπερδευω με την Αναπαυσεως που ειναι αυτη διπλα στην Π.Υμητου.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#