-
Μια ανείπωτη τραγωδία στο νησί μας! ** Νεκρός ένας νέος 21, μόλις, χρόνων! ** Σοβαρά τραυματίες οι γονείς του
http://topika-nea.gr/index.php/epikairo ... goneis-tou
-
Το αυτοκινητο απο τις φωτογραφιες δεν φαινεται πολυ χτυπημενο (αν και δεν φαινεται η πλευρα του συνοδηγου)
Δεν φορουσαν ζωνες ασφαλειας?
Απο την τρυπα στο παρμπρίζ κατι τετοιο υποψιαζομαι -
Και εγω πιστεύω οτι δεν φορούσε ζώνη ο νεκρός γιατι ακούστηκε πως ήταν διαμελισμένο το σώμα του.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Κριμα. Και αν με το καλο γινουν καλα οι γονεις, ποιος θα τους παρηγορησει μετα...
-
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/egl ... ston-kolwn
Ένας 53χρονος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο στον Κολωνό και εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό του ΙΧ που τον παρέσυρε
-
Δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες....
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/egl ... ediaWidget
Ένα Ι.Χ παρέσυρε 65χρονη και στη συνέχεια την εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου στο Χιλιομόδι Κορινθίας. Έκκληση για πληροφορίες απευθύνουν οι αρχές
-
Ο χρήστης The Matador έγραψε:
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/troxaio-dystuxhma-me-egkataleipsh-toy-thumatos-ston-kolwnΈνας 53χρονος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο στον Κολωνό και εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό του ΙΧ που τον παρέσυρε
To ειδα σε αλλο site εχτες. Τωρα αυτο με την γυναικα. Οταν δεν υπαρχουν μπλοκα, ο αλλος ειδικα την νυχτα, μπορει να ειναι πιωμενος, φτιαγμενος, να πηγαινει με οσα θελει. Ο πεζος και ο μοτοσυκλετιστης ειναι τα ευκολα θυματα ασυνειδητων οδηγων 4τροχων και βαλε (φορτηγα, νταλικες).
-
Να γινω συνηγορος του διαβολου και να πουμε για ουγκανους πεζούς. ..που και χιλια δικια να εχεις αντε να το αποδειξεις...
Ειδικα κατι γεροι που περνανε καμαρωτοι, διαγωνισ και ακουνοτοκεφαλοι το δρομο...σε μη διαβασεις εστω και αν ειναι εικοσι μετρα πιο περα. -
Πραγματικα οι πεζοί αρκετες φορες ειναι οτι να ναι.
Συνηθως οι ηλικιωμένοι οπως αναφερθηκε που περνανε χωρις να σκέφτονται οτι..υπαρχουν και αυτοκινητα. Ή και αλλες περιπτωσεις πχ συχνό παραδειγμα να διασχίζουν μια λεωφορο τρεχοντας ενω λιγο πιο κατω ειναι το φαναρι με τη διάβαση.Επισης μου χει τυχει νυχτα γυρνώντας προς αθηνα στο υψος περιπου της Αγίας παρασκευης να μαι στην αριστερη και ενας πεζός (μαυρος κιολας δηλαδη που δε φαινοταν) να αποφασισει να περασει το δρομο ετσι Yolo! Αν δεν ειχα χωρο να μπω δεξια δε ξερω τι θα χε γινει...
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
Να γινω συνηγορος του διαβολου και να πουμε για ουγκανους πεζούς. ..που και χιλια δικια να εχεις αντε να το αποδειξεις...
Ειδικα κατι γεροι που περνανε καμαρωτοι, διαγωνισ και ακουνοτοκεφαλοι το δρομο...σε μη διαβασεις εστω και αν ειναι εικοσι μετρα πιο περα.Ενταξει ο γερος εχει μια δικαιολογια που περναει αργα. Κατι σκατοπαιδα που βαριουνται να παρουν τα ποδια τους; Υπαρχουν πεζοι - τροχονομοι που σε σταματανε για να περασουν, πεζοι - ελατηρια που πεταγονται αναμεσα απο παρκαρισμενα αυτοκινητα. Υπαρχουν γονεις ξεφτερια που πανε διπλα στα παραρισμενα απο την μερια του δρομου και το παιδακι τους το κρανε απο την εξω μερια.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Επισης μου χει τυχει νυχτα γυρνώντας προς αθηνα στο υψος περιπου της Αγίας παρασκευης να μαι στην αριστερη και ενας πεζός (μαυρος κιολας δηλαδη που δε φαινοταν) να αποφασισει να περασει το δρομο ετσι Yolo! Αν δεν ειχα χωρο να μπω δεξια δε ξερω τι θα χε γινει...
ακριβως ιδιο περιστατικο μου ετυχε στην βουλιαγμενης προσφατως. εχε χαρη που ειχα αλλαξει τακακια προσφατως....
-
http://www.sport-fm.gr/article/bideo-so ... ia/3139916
-
Θα βαλει κανεις απο αυτους μυαλο για την επομενη φορα που θα οδηγει σε ομιχλη; Ημουν μια φορα Θεσσαλονικη αν θυμαμαι στον Χορτιατη, νυχτα και με ομιχλη πυκνη. Με 40χλμ πηγαινα. Βαρεθηκα την ζωη μου, αλλα δεν ηταν για να κανω πειραματα με τα αντανακλαστικα μου.
-
Μου συνέβη κάτι απίστευτο πρόσφατα και δεν σας κρύβω ότι είναι μια εμπειρία που θα την θυμάμαι όσο ζω.
Οδηγώ μέσα στη πόλη σε δρόμο με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση και στη μέση διαχωριστικό με μπόλικη πρασινάδα. Πηγαίνω σχεδόν δίπλα δίπλα με ένα νοικιάρικο scudo, εγώ στην αριστερή λωρίδα το 9θέσιο στη δεξιά. Το 'πατούσε' ο τουρίστας κι εγώ ένιωσα άβολα να πηγαίνω δίπλα δίπλα με ένα 'μεγάλο'όχημα, με την έννοια ότι για κάποιο λόγο δεν ένιωθα ασφαλής. Μη με ρωτήσετε γιατί. Ένιωθα ανασφαλής. 'Πατάω' λοιπόν να φύγω μπροστά του. Έχοντας φύγει τουλάχιστον 2-3 μήκη αυτοκινήτου μπροστά γίνεται το σοκαριστικό.
Ένα κοριτσάκι 4-5 χρονών με το ποδήλατό του βρίσκεται στην αριστερή λωρίδα, έρχεται κατά πάνω μου. Δεν πρόλαβα να κοιτάξω ούτε καθρέφτες, ούτε τίποτα. Ενστικτωδώς έκανα το τιμόνι δεξιά και απέφυγα το παιδί. Δεν θέλω να πω τίποτα ούτε για τους γονείς του παιδιού, ούτε για κανένα αλλά σκέφτομαι, ας πούμε ότι το παιδάκι γλυτώνει κι εγώ κάνοντας το τιμόνι δεξιά χτυπήσω ένα άλλο αυτοκίνητο στη διπλανή λωρίδα και γίνει ένα σοβαρό τροχαίο από άποψη υλικών ζημιών. Ποιός πληρώνει το βαρκάρη? -
Εσύ, ειδικά απο την στιγμή που κατα 99% ήσουν πάνω απο το όριο ταχύτητας. Χωρις να θέλω να πω οτι η ταχύτητα που είχες πιάσει ηταν εξωφρενική.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Εσύ, ειδικά απο την στιγμή που κατα 99% ήσουν πάνω απο το όριο ταχύτητας. Χωρις να θέλω να πω οτι η ταχύτητα που είχες πιάσει ηταν εξωφρενική.Και το προβλημα ειναι οι λαμαρινες. Ποιος θα τις πληρωσει αν γινει καμια στραβη γιατι φταιει το.....παιδακι με το ποδηλατο. Εγω λεω να συλλαβουν το παιδακι να πληρωσει αν γινει στραβη γιατι ο αλλος ηθελε να το 'πατησει' και να προσπερασει εναν αλλον που και εκεινος το 'πατουσε'.
-
Οι λαμαρινες ειναι οι τελευταιες,ο μεγκαν ηταν ΠΟΛΥ τυχερος που δεν χτυπησε το παιδακι να το'χει κριμα για την υπολοιπη ζωη του.....
Στα γεγονοτα τωρα,ισως μια αγωγη εναντιον των γονεων να μετριαζε τη χασουρα που θα ειχε για την επισκευη του δικου του αυτοκινητου γιατι τα αλλα θα τα πληρωνε η ασφαλεια του...... -
Οπωσδήποτε αγωγή κατά γονέων. Το ξέρω από πρώτο χέρι.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Εσύ, ειδικά απο την στιγμή που κατα 99% ήσουν πάνω απο το όριο ταχύτητας. Χωρις να θέλω να πω οτι η ταχύτητα που είχες πιάσει ηταν εξωφρενική.
Και το προβλημα ειναι οι λαμαρινες. Ποιος θα τις πληρωσει αν γινει καμια στραβη γιατι φταιει το.....παιδακι με το ποδηλατο. Εγω λεω να συλλαβουν το παιδακι να πληρωσει αν γινει στραβη γιατι ο αλλος ηθελε να το 'πατησει' και να προσπερασει εναν αλλον που και εκεινος το 'πατουσε'.
Διακρίνω μια επιθετικότητα αγαπητέ? Είσαι λίγο προκατειλημμένος μαζί μου ή μου φαίνεται?
Αν διάβασες αυτά που έγραψα, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αναφερθώ τί θα γινόταν αν δεν είχαμε μόνο λαμαρίνες. Το παιδάκι ας είναι καλά όπου και να είναι. Επομένως, ναι η ερώτησή μου έχει να κάνει με το σενάριο που εξήγησα. Τις λαμαρίνες και μόνο.
Εσύ, είμαι σίγουρος ότι είσαι υπόδειγμα οδηγού και δεν έχεις κάνει ούτε μια παράβαση του ΚΟΚ στη ζωή σου. Εμείς που έχουμε κάνει είμαστε άξιοι της τύχης μας και μας αξίζει να μας κατακρίνουν όλοι!!!Υ.Γ ευχαριστώ για τις υπόλοιπες απαντήσεις/ απόψεις.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Και το προβλημα ειναι οι λαμαρινες. Ποιος θα τις πληρωσει αν γινει καμια στραβη γιατι φταιει το.....παιδακι με το ποδηλατο. Εγω λεω να συλλαβουν το παιδακι να πληρωσει αν γινει στραβη γιατι ο αλλος ηθελε να το 'πατησει' και να προσπερασει εναν αλλον που και εκεινος το 'πατουσε'.
Διακρίνω μια επιθετικότητα αγαπητέ? Είσαι λίγο προκατειλημμένος μαζί μου ή μου φαίνεται?
Αν διάβασες αυτά που έγραψα, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αναφερθώ τί θα γινόταν αν δεν είχαμε μόνο λαμαρίνες. Το παιδάκι ας είναι καλά όπου και να είναι. Επομένως, ναι η ερώτησή μου έχει να κάνει με το σενάριο που εξήγησα. Τις λαμαρίνες και μόνο.
Εσύ, είμαι σίγουρος ότι είσαι υπόδειγμα οδηγού και δεν έχεις κάνει ούτε μια παράβαση του ΚΟΚ στη ζωή σου. Εμείς που έχουμε κάνει είμαστε άξιοι της τύχης μας και μας αξίζει να μας κατακρίνουν όλοι!!!Υ.Γ ευχαριστώ για τις υπόλοιπες απαντήσεις/ απόψεις.
Εμενα θα μου εφτανε που το παιδακι θα ηταν καλα. Μην περιμενεις να σου πω 'καλα εκανες και το πατουσες'.
Και εγω κατα καιρους το παταω και την εχω πατησει. Αλλα εγω ειπα, μλκια μου, θα την πληρωσω.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#