-
Θανάσιμος τραυματισμός δημοτικής αστυνομικού εν ώρα υπηρεσίας(συνόδευε παιδάκια) στην Αργυρούπολη από αυτοκίνητο που συμμετείχε σε παράνομες ''κόντρες''...
-
Κρίμα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ε βέβαια αφού τα μαλακισμενα κάνουν πατηλίκια μέσα στην Αθήνα για να δείξουν τη μαγκιά τους και δεν υπάρχει και κανεις να τους παρει το δίπλωμα και τις πινακίδες ....
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Το χειρότερο ειναι οτι ειναι ικανοί να συνεχίσουν τα ιδια χωρίς το δίπλωμα και τις πινακίδες. Παιδία μηδέν
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αυτά δυστυχώς γίνονταν και θα εξακολουθήσουν να γίνονται και ευτυχώς τα θύματα είναι λιγότερα απ'όσα θα μπορούσαν να είναι...πόσες τέτοιες καταστάσεις έχουν αποφευχθεί στο παρά 5...μια (νυχτερινή κυρίως) βόλτα σε Βουλιαγμένης,Κηφισό,Συγγρού,Μαραθώνος κτλ θα σας πείσει.Εννοείται ότι γίνονται και σε μικρότερες λεωφόρους-δρόμους ακόμα και σε στενάκια,χωρίς να λογαριάζουν τίποτα.
Και μην πει κανείς ''ας φτιάξουν πίστες να εκτονώνονται τα παιδιά'' διότι ως επιχείρημα πάσχει από παντού,ακόμα κι αν έχει μια βάση λογικής. -
Αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμειο Ηρακλείου. Jeep Grand Cherokee σταμάτησε, λίγο απότομα είναι η αλήθεια αν και δεν έχει και πολύ σημασία, πριν τη γνωστή διάβαση πεζών για να περάσουν κάποιοι τουρίστες και από πίσω του κυριολεκτικά καρφώθηκε μια SLK με οδηγό ένα πιτσιρικά, η οποία μπήκε από κάτω από το Jeep. Αποτέλεσμα, η SLK, τρύπιο ψυγείο, προφυλακτήρας και το καπώ που δίπλωσε σαν φυσαρμόνικα. Αυτά τα πολύ εμφανή. Το Jeep φαινομενικά πάντα, με ένα πίσω προφυλακτήρα καθάρησε.
-
Δε σταματαω πια σε διαβασεις οταν εχω κοντα καποιον πισω επειδη ο ελληναρας πισω, δε τη περιμενει αυτη τη κινηση ποτε..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε σταματαω πια σε διαβασεις οταν εχω κοντα καποιον πισω επειδη ο ελληναρας πισω, δε τη περιμενει αυτη τη κινηση ποτε..Δυστυχώς και εγώ το ίδιο κάνω.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Δε σταματαω πια σε διαβασεις οταν εχω κοντα καποιον πισω επειδη ο ελληναρας πισω, δε τη περιμενει αυτη τη κινηση ποτε..
Δυστυχώς και εγώ το ίδιο κάνω.
Και εγώ αναγκαστικά. Έχει καταντήσει το αυτονόητο και νόμιμο να είναι επικίνδυνο...
-
Τη σκότωσε ΙΧ που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, λίγο πριν φύγει για διακοπές
Ήμουν πάντα της άποψης ότι με την οδηγική (και οχι μονο φυσικά) παιδεία που (δεν) εχουμε, όχι δίπλωμα νωρίτερα από τα 18, αλλά ούτε καν πριν τα 21 δεν πρέπει να δίνουμε και δυστυχώς με επιβεβαιώνουν συνέχεια. Και το κακό είναι ότι δεν έχει εφαρμογή η φυσική επιλογή αφού παίρνουν και αθώους στο λαιμό τους...
-
Τι σιχαμενη εφημεριδα θεε μου...
Παντα κρανος και ζωνη θα πω εγω. Φιλαρακι του αδερφου μου, δε θυμαται τιποτα... Σαγονι και πηγουνι σπασμενα και φοραγε κρανος... Και τα χερακια του..
-
Το είδα και εγώ στις ειδήσεις...δυστυχώς αυτά τα περιστατικά δε θα πάψουν,παιδιά...μόνη ελπίδα να είμαστε υποψιασμένοι παντού και πάντα,είτε είμαστε πάνω/μέσα σε όχημα είτε είμαστε πεζοί.
Emil,η άποψη ότι οι νέοι δεν πρέπει να παίρνουν δίπλωμα ούτε πριν τα 21 είναι κάπως ισοπεδωτική...το σχόλιο εντελώς φιλικό φυσικά επειδή θεωρώ πως είναι κυρίως θέμα ανθρώπου...αντίληψης,υπευθυνότητας,ωριμότητας κ.ο.κ.
Αν μιλήσουμε για οδηγούς άνω των 75 ετών, εκεί να το συζητήσω επειδή πια επιδρούν άλλοι παράγοντες(αδύναμη όραση,αντανακλαστικά κτλ)
Όσο για το κράνος,υπάρχουν τρεις σημαντικές παράμετροι:1.το σωστό δέσιμο, 2.να έχουμε επιλέξει το σωστό νούμερο και να μην πλέει στο κεφάλι μας, 3.να είναι full face.Τα jet και τα flip up είναι.....ας μην εκφραστώ καλύτερα. -
Φυσικά και είναι ισοπεδωτική, καθώς υπάρχουν ικανότατοι και ωριμότατοι 18άρηδες οδηγοί, άνετα καλύτεροι και από εμένα που έχω πατήσει τα 40. Όμως επειδή είναι η συντριπτική μειοψηφία και επειδή είμαστε ανώριμοι οδηγικά ακόμη και σε μεγάλη ηλικία, πόσο μάλλον στα 18 που δεν υπάρχουν εμπειρίες και αφηγήσεις, ε, δεν θα νομιμοποιήσουμε τους εν δυνάμει φονιάδες...
Αυτή είναι η γνώμη μου και δεν νομίζω ότι χρήζει και μεγάλης συζήτησης καθώς νομίζω δύσκολα αλλάζει και αυτή αλλά και η αντίθετη.
-
Ερχόμενοι από Κατερινη για Διον, μετά τη διασταύρωση για Διον,πανω στην Εθνική οδό, ένα Golf ασήμι έχει φύγει στις μπάρες.
Δε φαίνεται να υπάρχει τραυματισμός, ή ζημια πρέπει να είναι μεγάλη μιας και έσπασαν οι τροχοί.
Υπάρχει οδική σήμανση και τροχαία στο σημείο,απλα θέλει προσοχή γιατί είναι μετά από στροφή. -
http://m.enikos.gr/el/society/415605,Tr ... INTEO.html
Δυστυχώς, κρίμα. Πόσους έχει πάρει αυτός ο δρόμος και όχι μόνο ότι φταίει ο δρόμος αλλά και πολλοί οδηγοί που το παίζουν και γω δεν ξέρω τι -
Αν είδα καλά στο βίντεο, είναι σημείο χωρίς κολωνάκια.
Στάνταρ υπάρχει τουλάχιστον ένα αμάξι ακόμα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο τι έγινε.
Ποτέ δε φταίει μόνο ο δρόμος, η κατάστασή του είναι (σχεδόν) δεδομένη. Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο καθοριστικός.nickthetrib from tapatalk
-
-
Εχει κολωνακι στο σημειο, απιστευτα σφοδρο
-
http://www.cretalive.gr/crete/egklobist ... hrakothhke
κάπου διάβασα ότι φεύγοντας από το 'γλέντι' ο φίλος του, του είπε να μην οδηγήσει αλλά ο οδηγός αρνήθηκε. Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χτύπησε σε δέντρο, ανατράπηκε και πήρε φωτιά το αμάξι.
-
Μου φάνηκε ενδιαφέρον το παρακάτω δημοσίευμα .
*Η εταιρεία Shindo Industry από την Κορέα η οποία ειδικεύεται και στην κατασκευή προστατευτικών κιγκλιδωμάτων για τους δρόμους, έχει δημιουργήσει τις «Rolling Guard Barrier», οι οποίες εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στους επιβάτες ενός οχήματος.
Οι σύνθετες αυτές μπαριέρες με τα χαρακτηριστικά βαρέλια απορροφούν αποτελεσματικά την ενέργεια της κρούσης από την σύγκρουση του οχήματος και τη μετατρέπουν σε περιστροφική. Έτσι το αυτοκίνητο που χτυπά πάνω στα ειδικά αυτά προστατευτικά κιγκλιδώματα κινείται προς τα εμπρός και δεν σταματά πάνω σε αυτά.
Σε συνδυασμό με το πιο μεγάλο ύψος τους και με την ενισχυμένη τους δομή σε σχέση με τα κλασικά προστατευτικά κιγκλιδώματα, αποτρέπεται η είσοδος του οχήματος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ακόμα και φορτηγών. Παράλλημα μειώνονται και οι ζημιές που προκαλούνται στο αυτοκίνητο από την πρόσκρουση.*
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#