-
εισαι σίγουρος; Από όσο ξέρω γίνετε αυτεπάγγελτα αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά
-
ειμαι αρκετα σιγουρος οτι απαιτειται εγκληση απο τον παθοντα. Φαντασου οτι αν σε δειρει καποιος, πρεπει να του κανεις μηνυση για να γινει κατι, ποσο μαλλον σε τροχαιο ατυχημα.
-
Δηλαδη αμα παω με το χαρτι της αποφασης απο το αλλο δικαστηριο που ειχε βγαλει αποφαση και με δικαιωσε?Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι αυτη ειχε STOP και εγω δεν ειχα τιποτα και τωρα μου εχει κανει μηνυση ...Δηλαδη οι αρμοδιοι δεν βλεπουν την προηγουμενη αποφαση χωρις να σε τραβολογανε ασκοπα?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ειμαι αρκετα σιγουρος οτι απαιτειται εγκληση απο τον παθοντα. Φαντασου οτι αν σε δειρει καποιος, πρεπει να του κανεις μηνυση για να γινει κατι, ποσο μαλλον σε τροχαιο ατυχημα.άρθρο 315 Π.Κ '1. Στις περιπτώσεις των άρθρων 308 και 314 η ποινική δίωξη ασκείται μόνο ύστερα από έγκληση. Δεν απαιτείται έγκληση αν ο υπαίτιος της πράξης του άρθρου 314 ήταν υπόχρεος λόγω της υπηρεσίας ή του επαγγέλματός του να καταβάλει ιδιαίτερη επιμέλεια ή προσοχή. Η οδήγηση οχήματος εμπίπτει στο προηγούμενο εδάφιο όταν εξυπηρετεί τη βιοποριστική μεταφορά επιβατών ή πραγμάτων. Στην περίπτωση του άρθρου 314, αν η πράξη τελέστηκε κατά την οδήγηση οχήματος και δεν συντρέχει περίπτωση εφαρμογής του δευτέρου εδαφίου του παρόντος, η ποινική δίωξη ασκείται αυτεπαγγέλτως, ο εισαγγελέας όμως με διάταξη του απέχει από την ποινική δίωξη αν ο παθών δηλώσει ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του δράστη. Αν η δήλωση υποβληθεί μετά την άσκηση ποινική δίωξης, το δικαστήριο παύει οριστικά αυτήν'.
απο σχολιο στο http://www.eanda.gr/forum/apozimiosi-ap ... iki-dioksi
-
?
-
Ο χρήστης Kabamaru13 έγραψε:
?Τι;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχεις παραθεσει τα λογια μου που αναφερονται σε τρια πραγματα. Ποιο απο τα τρια σχολιαζεις εσυ?Στο τρακάρισμα με το ibiza
-
παλι καλα που δεν κυκλοφορουσαν πεζοι εκεινη την ωρα, για να τους παρασυρει και αυτους!!!
δυστυχως κυκλοφορουν πολλοι ανευθυνοι στον δρομο! που οδηγουν ακομα και μεθυσμενοι...http://autocarnet.blogspot.gr/2013/09/w ... m=facebook
-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
αυτοι που φορανε κρανος εκτος ειναι και αυτοι που βλεπεις να φορανε κρανος εντος
οι υπολοιποι απλα δεν βγαινουνε εξω γιαυτο το δειγμα ειναι διαφορετικοΊσως να είναι κι έτσι. Δε μπορώ να γνωρίζω σε τι ποσοστό συμβάλλει το γεγονός ότι πολλοί που δε φορούν κράνος δεν ταξιδεύουν με μηχανή εκτός πόλεως, στη συντέλεση αυτής της διαφοροποίησης. Σίγουρα συμβάλλει σε κάποιο βαθμό. Πάντως στις εθνικές σχεδόν όλοι φορούν κράνος.
Ένας άλλος λόγος που αναγκάζεται να φοράει κανείς κράνος όταν ταξιδεύει με ταχύτητες 100 km/h ή μεγαλύτερες είναι πως ο αέρας θα είναι αρκετά ενοχλητικός για τα μάτια κάνοντας την οδήγηση από δύσκολη έως αδύνατη.
Nα βάλουμε και αυτούς που φοράνε κράνος αλλά δεν το έχουν δεμένο που και αυτό είναι επικίνδυνο
-
Μου κάνει εντύπωση πως σε κανένα forum που αφορά την αυτοκίνηση δεν ασχολούνται με την θεωρητική κατάρτιση των οδηγών και τη σωστή και πλήρη γνώση γύρω από τα θέματα ασφαλούς οδήγησης
Θα πρέπει να ανοίξει ένα θέμα ώστε να παρουσιάσουμε την εικόνα που υπάρχει στις σχολές οδηγών σήμερα και να ενημερωθούν οι νέοι για το τι πρέπει να περιμένουν από έναν εκπαιδευτή σχολης οδηγών αλλά και τι να απαιτήσουν!
Θέμα λοιπόν
Σχολές οδηγών - σωστή εκπαίδευση -
Ο χρήστης Testkok έγραψε:
να ενημερωθούν οι νέοι για το τι πρέπει να περιμένουν από έναν εκπαιδευτή σχολης οδηγών αλλά και τι να απαιτήσουν!
Θέμα λοιπόν
Σχολές οδηγών - σωστή εκπαίδευσηΝα μεταφερθει στα ανεκδοτα
-
Ο χρήστης Testkok έγραψε:
Θα πρέπει να ανοίξει ένα θέμα ώστε να παρουσιάσουμε την εικόνα που υπάρχει στις σχολές οδηγών σήμεραΕχουμε γενικότερο θέμα, λέγεται 'Ζώα - Ζώα - Ζώα'.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Θα πρέπει να ανοίξει ένα θέμα ώστε να παρουσιάσουμε την εικόνα που υπάρχει στις σχολές οδηγών σήμερα
Εχουμε γενικότερο θέμα, λέγεται 'Ζώα - Ζώα - Ζώα'.
-
Τρακαρισμα στη συμβολη Βουλιαγμενης-Καλυμνου αποψε.
Ακουσαμε καποιες σειρηνες κατα τις 12 και κατι.
Κατα τη 1 που περασαμε απο το σημειο, ειχε διακοπει η κυκλοφορια στο ρευμα ανοδου, τους παρεκαμπταν απο τον παραδρομο μαλλον, υπηρχαν νομιζω 2 πυροσβεστικα, καποια αστυνομικα αυτοκινητα και αρκετες μηχανες, ασθενοφορα και πολυς κοσμος γυρω γυρω. Γυαλια στη διασταυρωση παρα πολλα επισης. Απο οσο ειδαμε περνωντας, υπηρχε ενα van νομιζω και ενα ΙΧ χτυπημενο αρκετα. -
Σε αυτό θα αναφέρεσαι μάλλον...
http://www.notiareport.gr/eidiseis/epik ... -fwto.html
-
Ακριβως αυτο.
Κριμα... -
'Καλό' χτύπημα χθες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Παλιό νοικιάρικο Scudo με κατεύθυνση προς την Αλικρνασσό επιχείρησε αναστροφή -κάτι που κάνουν δεκάδες οχήματα κατά τη διάρκεια της μέρας - έξώ ακριβώς από την αίθουσα των αφίξεων. Έλα όμως που πίσω του ερχόταν ένα Santa Fe, επίσης νοικιάρικο, με αποτέλεσμα ο Κορεάτης να εμβολίσει τον Ιταλό, να τον πετάξει στο αντίθετο ρεύμα όπου με τη δύναμη που είχε, να χτυπήσει άλλα 2 οχήματα που είχαν σταθμεύσει. Ακολούθησε ένας μικροπανικός, φοβηθήκαμε τα χειρότερα αλλά τελικά οι ζημιές ήταν μόνο υλικές.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Θα πρέπει να ανοίξει ένα θέμα ώστε να παρουσιάσουμε την εικόνα που υπάρχει στις σχολές οδηγών σήμερα
Εχουμε γενικότερο θέμα, λέγεται 'Ζώα - Ζώα - Ζώα'.
-
Γερό τρακάρισμα αμέσως μετά τη τρύπα του Καραμανλή στην Αγία Μαρίνα, στο ρεύμα προς Σούνιο.
Ολοκαίνουργιο Volvo V40 (?) με κάποιο άλλο, υπήρχαν και 2 ασθενοφόρα με αστυνομία.
Έτσι όπως ήταν τα αυτοκίνητα μάλλον φαίνεται πως έγινε, ελπίζω οι άνθρωποι να είναι καλά -
** ΠΡΕΒΕΖΑ: Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ενός νεαρού άνδρα**
Ένα τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 1:30 ξημερώματα της Τρίτης μεταξύ Καναλίου και Αρχαγγέλου.
Συγκεκριμένα το ατυχές περιστατικό συνέβη όταν ΙΧΕ φορτηγό και ενώ βρισκόταν στο δρόμο για άγνωστη αιτία ιχ που ακολουθούσε δεν αντιλήφθηκε το προπορευόμενο όχημα,με αποτέλεσμα να σφηνωθεί στο πίσω μέρος του φορτηγού.
Ελπίζω συστήματα όπως τα ραντάρ που έχουν πλέον ορισμένα αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών (Volvo, Mercedes) για την αποτροπή συγκρούσεων, να μπουν στον στάνταρ εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων.
Από ότι φαίνεται ο οδηγός ούτε που κατάλαβε ότι μπροστά του υπήρχε φορτηγό. Αν το αυτοκίνητο διέθετε ανάλογο σύστημα, πιθανότα το δυστήχημα θα είχε αποφευχθεί.
Κρίμα το παιδί...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#