-
Γι αυτό σου είπα δε θα πληρώσεις τίποτα, αν δηλαδή προφασιστεί ζημιές θα απαιτήσεις να γίνει μέσω ασφαλιστικής και εκεί δεν μπορεί να κάνει μαιμουνιές, που και να κάνει η ασφαλιστική θα τα πληρώσει.
Πάντως μεγάλη ζημιά δεν παίζει να έγινε με τέτοιο χτύπημα. Το μόνο που μπορεί να έγινε είναι να έσπασε καμιά βάση από τον προφυλακτήρα. -
ωραία!ευχαριστώ πολύ!!
-
Στον Κηφισο τωρα στο υψος της ροσινιολ ειναι ενα αμαξι αναμεσα στα δυο ρευματα μεσα σε ενα χαντακι. Γης μαδιαμ εχει γινει το μερος...λενε βγηκε ζωντανος, οποιος ξερει κατι ας πει για το συγκεκριμενο.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Γι αυτό σου είπα δε θα πληρώσεις τίποτα, αν δηλαδή προφασιστεί ζημιές θα απαιτήσεις να γίνει μέσω ασφαλιστικής και εκεί δεν μπορεί να κάνει μαιμουνιές, που και να κάνει η ασφαλιστική θα τα πληρώσει.
Πάντως μεγάλη ζημιά δεν παίζει να έγινε με τέτοιο χτύπημα. Το μόνο που μπορεί να έγινε είναι να έσπασε καμιά βάση από τον προφυλακτήρα.Τι σημαινει 'μεγαλη ζημια'? Αναφερεις με μια ελαφροτητα 'αντε να εσπασε καμμια βαση απο το προφυλακτηρα'. Σπασμενη βαση προφυλακτηρα = αλλαγη προφυλακτηρα. Αυτο στη δικια μου περιπτωση σημαινει 830ε (πισω προφ. + βαψιμο κ εργασια). Που να ηταν κ κανενα Mercedes πχ...
Χθες τρακαρισμα σχεδον εξω απο το σπιτι μου. Ibiza, κατα τα αλλα σε αψογη κατασταση, ανεβηκε αναποδα το μονοδρομο του σπιτιου μου γιατι βαριοταν να κανει το 10μετρο κυκλο που χρειαζοταν για να παει απο το παραλληλο στενο. Στη τυφλη στροφη στο τελος του δρομου συναντηθηκε με τη νταλικα που εστριψε κ μπηκε στο δρομο κανονικα, κ εκανε μια μουρη μουρλια . Αν δεν ανοιξαν οι αεροσακοι μιλαμε για ολη τη μουρη, και τα 2 φτερα, καπω, ψυγεια κλπ κλπ.
Ελπιζω μονο να τον εσκισαν κ οι μπατσοι μετα.
http://news.in.gr/world/article/?aid=1231263834
Απανωτές συγκρούσεις οχημάτων, με «διαλείμματα» αυτοκινήτων που έμειναν αλώβητα, σημειώθηκαν σε γέφυρα στο Κεντ της Βρετανίας. Συνολικά, 130 οχήματα συγκρούστηκαν.
Όπως όλα δείχνουν, για τις διαδοχικές «μίνι» καραμπόλες ευθύνεται η ομίχλη που επικρατούσε.
Δεκάδες τραυματίστηκαν ελαφρά, αλλά τουλάχιστον οκτώ άτομα φαίνεται ότι έχουν τραυματιστεί σοβαρά.
Επιλέξτε εδώ για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνσηΤο περιστατικό συνέβη στο πέρασμα Sheppey. Το σημείο, όπως μεταδίδει το BBC, μοιάζει με μία απέραντη μάντρα αυτοκινήτων ενώ οι οδηγοί περιγράφουν μία κατάσταση στην οποία αυτοκίνητα που προχωρούσαν χωρίς να έχουν χτυπήσει άκουγαν μόνο φρεναρίσματα και λαμαρίνες να χτυπάνε γύρω τους.
Ε αμα ειστε ηλιθιοι κ προχωρατε ακουγοντας τριγυρω σας να γινεται χαμος, τι να κανουμε...
-
Έχεις την εντύπωση ότι όλες οι καραμπόλες σε ομίχλη είναι μαζώξεις ηλίθιων;
-
Θα έπρεπε να σταματήσουν για να γίνει μια ακόμα καραμπολα σε άλλο σημείο.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Σε αυτές τις περιπτώσεις ποια είναι η πιο σωστή κίνηση?? Πας σημειωτών ή ακινητοποιήσαι? Κάπου είχα διαβάσει (μπορεί και εδώ μέσα) πως στην ομίχλη μόλις ο οδηγός δει το φώς του προπορευόμενου το ασυναίσθητα το ακολουθεί χωρίς να γνωρίζει σε τι απόσταση βρίσκεται και με τι ταχύτητα κινείται με μεγάλες πιθανότητες να πέσει πάνω του.
-
Σαφεστατα δεν ακινητοποιεισαι. Ελαττωνεις σιγα σιγα τη ταχυτητα σου, αναβεις οτι φως διαθετεις κ εισαι πολυ προσεκτικος. Αν το κανουν ΟΛΟΙ οσοι ακομα κινουνται αυτο, τοτε ελαχιστοποιειται το ενδεχομενο. Αν συνεχισεις να πηγαινει ενω 'ακουγαμε γυρω μας τρακαρισματα χωρις να βλεπουμε τιποτα κ δεν ξεραμε τι συμβαινει', τοτε προφανως θα σταματησεις πανω σε καποιον αλλο.
Γενικα αυτο το 'συνεχιζω να πηγαινω ενω καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα γυρω μου' δεν ενδεικνυται.
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχεις την εντύπωση ότι όλες οι καραμπόλες σε ομίχλη είναι μαζώξεις ηλίθιων;κατα κυριο λογο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γενικα αυτο το 'συνεχιζω να πηγαινω ενω καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα γυρω μου' δεν ενδεικνυται.Πιστεύεις πραγματικά ότι σε μια καραμπόλα κάποιοι άκουγαν/έβλεπαν γύρω τους αυτοκίνητα να τρακάρουν και αυτοί συνέχιζαν απτόητοι;
-
Για να μην συνεχίζω το offtopic στο μαρέσει δεν μαρέσει ας αναλύσω σε αυτό το τοπικό τί έγινε.
Έχοντας το δίπλωμα κοντά στα δύο χρόνια δεν είχα προκαλέσει καμία ζημιά σε κανένα απο τα αυτοκίνητα που οδηγώ. Γενικότερα μπορεί να πηγαίνω γρήγορα αλλα στην πόλη αφήνω μεγάλες αποστάσεις και γενικότερα προσέχω. Την Πέμπτη γυρνώντας σπίτι και ενώ βρίσκομαι στην Κηφισίας στο ύψος του Golden Hall παθαίνω το εξής:
Mid 30rties κυρία κοντά στο Golden Hall με κατεύθυνση προς Μαρούσι χαζεύει βιτρίνες στα δεξιά της ενω οδηγεί το γκόλφ της. Δεν βλέπει ότι η κηφισίας λογω κίνησης σταματάει και σκάει με 45 χιλιόμετρα στον μπροστινό της. Ο μπροστινός όντας ραλιάρης με μεγκάνε δεκαετίας όχι μόνο είχε κολλήσει στον δικό μου προφυλακτήρα απο πριν μην χάσει κάνενα εκατοστό αλλά δεν πάταγε καν φρένο μιας και είχε βάλει την πρώτη του και περίμενε με πατημένο τον συμπλέκτη. Το αποτέλεσμα ήταν να σκάσει το γκόλφ στο μεγκάνε και το μεγκάνε σε εμένα πάλι με πολλά χιλιόμετρα μιας και δεν πάταγε φρένο. Ενώ καλέσαμε την αστυνομία δεν ήρθε ποτέ και ας την περιμέναμε ένα δίωρο. Αν και πίστευα ότι απλά είχε στραβώσει ο προφυλακτήρας στο up μου τελικά απο ότι μου είπαν στην καρέντα θέλει αλλαγή πίσω ποδιά, προφυλακτήρας, βάσεις προφυλακτήρα, εσωτερική τραβέρσα και αισθητήρες παρκαρίσματος.
Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με την όλη υπόθεση ( ατυχήματα γίνονται, άνθρωποι είμαστε και για αυτό υπάρχουν οι ασφαλιστικές) αλλα πραγματικά ο τύπος με το μεγκάνε ήταν απαράδεκτος. Βγαίνοντας απο το αυτοκίνητο να δω τι ζημιά έχω πάθει τον βλέπω να κινείται αυτός και η γυναίκα του απειλιτικά προς την κοπέλα που μας είχε χτυπήσει με το γκόλφ. Αρχίζουν να τις χτυπάνε το καπώ και τα παράθυρα και να την βρίζουν ( μωρή που@@να, κα@@ιολα και άλλα τέτοια). Όταν τους λέω ότι ζημιές γίνονται και ότι για αυτό υπάρχουν οι ασφαλιστικές μου απαντάνε εσύ κάνε την δουλεία σου ρε μαμμόθρεφτο που θα έρθεις με πουκάμισο και με καλό ρολόι να μου πεις που να συμπεριφέρομαι. Ευτυχώς στο σημείο αυτό σταματάνε κάποιοι άνθρωποι και τους απομακρύνουμε απο το αυτοκίνητο της κοπέλας. Η κοπέλα εκτός του ότι είχε ζητήσει ένα κάρο φορές συγνώμη, είχε ήδη καλέσει την τροχαία και την ασφαλιστική της. Με το πολλά έρχονται οι ασφαλιστικές και ο κύριος έρχεται και μου προτείνει να παρουσιάσουμε και οι τρείς μας πόνους στον αυχένα ώστε να διεκδικήσουμε λεφτά απο την ασφαλιστική. Όταν το ανέφερα αυτό στην ασφαλιστική της κοπέλας με το γκόλφ πρότειναν αμέσως να καλέσουν ασθενοφόρο για να αποδειχθεί η αλήθεια. Σαν αποτέλεσμα λόγω ότι τον 'καρφωσα' ξεκίνησε τις κατάρες οι γυναίκα του και τις βρισιές. Τέλος πάντων μετά απο όλα αυτά η αστυνομία δεν είχε καν εμφανιστεί ενώ είχε περάσει ένα δίωρο και εφόσον και οι τρείς ασφαλιστικές είχαν καταγράψει το συμβάν αποφασίσαμε να το λήξουμε εκεί. Πραγματικά πάντως σιχάθηκα με την συμπεριφορά του νεοέλληνα. -
οταν πολλοι βλακες συναντιωνται αυτα συμβαινουν
-
Γενικα αυτο το 'συνεχιζω να πηγαινω ενω καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα γυρω μου' δεν ενδεικνυται.
Πιστεύεις πραγματικά ότι σε μια καραμπόλα κάποιοι άκουγαν/έβλεπαν γύρω τους αυτοκίνητα να τρακάρουν και αυτοί συνέχιζαν απτόητοι;
Απανωτές συγκρούσεις οχημάτων, με «διαλείμματα» αυτοκινήτων που έμειναν αλώβητα, σημειώθηκαν σε γέφυρα στο Κεντ της Βρετανίας. Συνολικά, 130 οχήματα συγκρούστηκαν....
οι οδηγοί περιγράφουν μία κατάσταση στην οποία αυτοκίνητα που προχωρούσαν χωρίς να έχουν χτυπήσει άκουγαν μόνο φρεναρίσματα και λαμαρίνες να χτυπάνε γύρω τους.
Δεν το πιστευω, οι ιδιοι το λενε. Δεν τα εβλεπαν, μονο ακουγαν, αλλα αυτο ειναι το θεμα: ενω ΑΚΟΥΓΑΝ να συμβαινει χαμος γυρω τους κ ενω ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ τι συμβαινει, συνεχιζαν.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πάντως μεγάλη ζημιά δεν παίζει να έγινε με τέτοιο χτύπημα. Το μόνο που μπορεί να έγινε είναι να έσπασε καμιά βάση από τον προφυλακτήρα.Τι σημαινει 'μεγαλη ζημια'? Αναφερεις με μια ελαφροτητα 'αντε να εσπασε καμμια βαση απο το προφυλακτηρα'. Σπασμενη βαση προφυλακτηρα = αλλαγη προφυλακτηρα. Αυτο στη δικια μου περιπτωση σημαινει 830ε (πισω προφ. + βαψιμο κ εργασια). Που να ηταν κ κανενα Mercedes πχ...
Χθες τρακαρισμα σχεδον εξω απο το σπιτι μου. Ibiza, κατα τα αλλα σε αψογη κατασταση, ανεβηκε αναποδα το μονοδρομο του σπιτιου μου γιατι βαριοταν να κανει το 10μετρο κυκλο που χρειαζοταν για να παει απο το παραλληλο στενο. Στη τυφλη στροφη στο τελος του δρομου συναντηθηκε με τη νταλικα που εστριψε κ μπηκε στο δρομο κανονικα, κ εκανε μια μουρη μουρλια . Αν δεν ανοιξαν οι αεροσακοι μιλαμε για ολη τη μουρη, και τα 2 φτερα, καπω, ψυγεια κλπ κλπ.
Ελπιζω μονο να τον εσκισαν κ οι μπατσοι μετα.
Απανωτές συγκρούσεις οχημάτων, με «διαλείμματα» αυτοκινήτων που έμειναν αλώβητα, σημειώθηκαν σε γέφυρα στο Κεντ της Βρετανίας. Συνολικά, 130 οχήματα συγκρούστηκαν.
Όπως όλα δείχνουν, για τις διαδοχικές «μίνι» καραμπόλες ευθύνεται η ομίχλη που επικρατούσε.
Δεκάδες τραυματίστηκαν ελαφρά, αλλά τουλάχιστον οκτώ άτομα φαίνεται ότι έχουν τραυματιστεί σοβαρά.
Επιλέξτε εδώ για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνσηΤο περιστατικό συνέβη στο πέρασμα Sheppey. Το σημείο, όπως μεταδίδει το BBC, μοιάζει με μία απέραντη μάντρα αυτοκινήτων ενώ οι οδηγοί περιγράφουν μία κατάσταση στην οποία αυτοκίνητα που προχωρούσαν χωρίς να έχουν χτυπήσει άκουγαν μόνο φρεναρίσματα και λαμαρίνες να χτυπάνε γύρω τους.
Ε αμα ειστε ηλιθιοι κ προχωρατε ακουγοντας τριγυρω σας να γινεται χαμος, τι να κανουμε...
Χαίρεσαι που πλήρωσε την ανοησία του/της τόσο ακριβά
-
Εχεις παραθεσει τα λογια μου που αναφερονται σε τρια πραγματα. Ποιο απο τα τρια σχολιαζεις εσυ?
-
Σα το NASCAR, οταν δεις καπνο μπροστα, πατας γκαζι για να περασεις γρηγοροτερα και παιζεις κορωνα γραμματα αν θα υπαρχει αμαξι μπροστα!
-
Εγώ πάντα είχα την εντύπωση ότι σε μια καραμπόλα σε πολύ πυκνή ομίχλη (και σε τέτοιες συνθήκες είναι που έχουμε τις χειρότερες) δεν προλαβαίνεις ούτε να σκεφτείς, όχι να επιβραδύνεις.
-
αυτο αφορα το κοψιμο.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αυτο αφορα το κοψιμο. -
Εγώ πάντα είχα την εντύπωση ότι σε μια καραμπόλα σε πολύ πυκνή ομίχλη (και σε τέτοιες συνθήκες είναι που έχουμε τις χειρότερες) δεν προλαβαίνεις ούτε να σκεφτείς, όχι να επιβραδύνεις.Αν διαβασεις καλα, αναφερονται πολλες μινι καραμπολες με διαστηματα ανεπαφων αυτοκινητων (μπας κ ειναι αυτοι που τους εκοψε να κανουν κατι να αντιδρασουν ΠΡΙΝ καρφωθουν καπου, αφου ακουγαν τα μπαμ τριγυρω τους) κ για οδηγους που 'προχωραγαν ακουγοντας διπλα τους μπαμ κ λαμαρινες χωρις να βλεπουν τι γινεται'.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγώ πάντα είχα την εντύπωση ότι σε μια καραμπόλα σε πολύ πυκνή ομίχλη (και σε τέτοιες συνθήκες είναι που έχουμε τις χειρότερες) δεν προλαβαίνεις ούτε να σκεφτείς, όχι να επιβραδύνεις.
Αν διαβασεις καλα, αναφερονται πολλες μινι καραμπολες με διαστηματα ανεπαφων αυτοκινητων (μπας κ ειναι αυτοι που τους εκοψε να κανουν κατι να αντιδρασουν ΠΡΙΝ καρφωθουν καπου, αφου ακουγαν τα μπαμ τριγυρω τους) κ για οδηγους που 'προχωραγαν ακουγοντας διπλα τους μπαμ κ λαμαρινες χωρις να βλεπουν τι γινεται'.
Μάλλον οι απο πίσω τους τα έκαναν όλα αυτά
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#