-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Εκτός και αν φορτωμένο το αμάξι με κοπελιτσες τους την έπεσαν τίποτα αλβανοι/πακιστανοι/ελληνες με κανα άλλο όχημα και πάνω στην αποφυγή έγινε το κακό.....Λίγο τραβηγμένο το σενάριο αυτό
-
Ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου απίθανο. Και δω μέσα το χα γράψει παλαιότερα πως ήμουν παρόν σε τέτοιο σκηνικό, μόνο που τότε κυνηγούσαν μια κοπέλα 2 αλλοδαποί.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Ρώτησα στην τροχαία κ για το ατύχημα με τους 5 νεκρούς. Κια πικάντο το αμαξι (εχει αδεια για 4 ή 5 άτομα αυτό? ), αλλά μου είπαν πως ότι κ να ήταν δεν θα σωζοντουσαν. Εσκασε με την οροφή στη μάντρα με πολλά χιλιόμετρα ενώ κάποιοι δεν φόραγαν καν ζώνη (τους βρήκαν εκτός του αυτοκινήτου)οντως επεσε με την οροφη ενω δυο κοπελες ηταν εκτος αυτοκινητου σε μεγαλη αποσταση, η συνοδηγος και η μεσαια πισω
-
φενεται λογικη η αιτια του ατυχηματος το εγραψε ο @Coyot. το θεμα ειναι πως τουμπαρε το αυτοκινητο?
κριμα για τις κοπελες.το audi στο ατυχημα με αστικο του οασθ, πως εγινε ετσι? απο πανω του περασε το αστικο?
-
To κόψαν για να την βγαλουν.
-
Τουμπαρισμένο αυτοκίνητο στην εθνική οδό, στο ύψος του Λαινοπουλου πρίν δύο ώρες.
Ξέρει κανείς τί έγινε?
-
Μποτιλιασμενος ,λογω εργων και λειτουργιας του ενος ρευματος με φαναρι, στη παλια εθνικη Πατρων-Κορινθου λιγες 100αδες μετρα πριν τη διασταυρωση για παραλια Αγιου Βασιλειου...
Εφαγα 3 φορες ενα φορτωμενο Volvo FH 23 απο πισω.. για να μη τρομαξετε το αμαξι εχει μονο ενα γδαρσιματακι πισω στο προφυλακτηρα.. ημουν τυχερος γιατι τη πρωτη φορα μολις ειχα αφησει το ποδι απο το φρενο για να ξεκινησω οποτε απλα με πεταξε μπροστα και δε μαζεψε παραμορφωση το αμαξι, ενω και το μπροστινο μου renault ειχε φυγει πιο γρηγορα και ηταν μακρια για να πεσω με τη μουρη πανω του..
Εκει που πηγαν να γινουν παραξενα τα πραγματα ηταν τη δευτερη φορα που επεσε πανω μου ενω κατεβαινα απο το αμαξι και ημουν ο μισος απ εξω και μας πεταξε παλι καποια λιγα μετρα μπροστα.. καπου εκει αρχισα να ουρλιαζω μπινελικια και μεχρι να καταλαβει επεσε και παλι πανω.. Ο τυπος μαλιστα αρχισε να μου λεει να σηκωθω να φυγω στη αρχη και αφου ειδε οτι δε προκειται να βγαλει ακρη μαζι μου..σταματησε δεξια.Αφου σταματησαμε δεξια ,για τα τυπικα και κυριως αν διαπιστωνα κατι μετα οποτε και πηρα ολα του τα στοιχεια (κουτοπονηρος μου δωσε το ενα ψηφιο του κινητου λαθος και οταν τον πηρα επι τοπου τηλεφωνο εκανε τη παπια δεν εβρισκε τη ταυτοτητα του-απο Ιταλια εντωμεταξυ γυρναγε.....), ο τυπος ισχυριστηκε οτι 'απο εκει πανω δε βλεπεις μπροστα λογο υψους'... Ε ΒΕΒΑΙΑ ΡΕ ΚΩΛΟΖΩΟ ΑΦΟΥ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ..ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ???
Τελικως..
Ευτυχως δεν εσπασε τιποτα πισω..ελεγξα επι τοπου και κεντρικα κλειδωματα-κλειδαριες,πισω πατωμα πορτμπαγκαζ μηπως δεν εβλεπα κατι.. Απο το μπαμ και το πρωτο πεταγμα μπροστα νομισα οτι θα τα βρισκα ολα μπαχαλο πισω.. -
Τις βασεις του προφυλακτηρα ελεγξε και τη τραβερσα.
Καλα ποσο ζωο ηταν? -
Φωναξες αστυνομια να καταγράψει το ατύχημα ωστε να σου φτιαξει η ασφαλιστική του τη γρατζουνια?
-
volvo fh 23??? αλκοτεστ του έγινε??? το οτι δεν βλέπεις ακριβώς μπροστά,ναι αν δεν έχει πανοραμικό καθρέπτη εμπρός δεξιά και αν χαζεύεις δεξιά-αριστερά-κινητό-αλκοολ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Volvo FH 23 ..ΔΕν υπάρχει τέτοιο πράγμα
-
Αντι '1' και '2''πατησα το '2' και το '3' στη σειρα στο πληκτρολογιο..
FH 12 λοιπον..Τα ελεγξα ολα Κωστη και το αμαξι ηταν μια χαρα..εχει αυτο το γδαρσιματακι βεβαια αλλα ειναι μικρο και δε φαινεται οποτε αποφασισα οτι δεν αξιζει να το βαψω.
Τα ζυγισα και προτιμησα να μη χασω το μπανιο που πηγαινα και χαλαστω κι αλλο..απλα ηθελα να εχω τα στοιχεια του.. Αυτο για το ποτο... τον πιεσα γι αυτο το θεμα και ηρθε και ξεφυσαγε μες τη μουρη μου.. πιστευω δεν ειχε πιει.. αν και το σκεφτομουν οταν τον αφησα να φυγει.
-
http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi ... dhs2azAGZE
Μάλλον έκαναν κόντρα δεν εξηγείται αλλιώς.
-
Αυτες τις μερες μην με πλησιαζετε!!!!
Απο προχτες συμβαινει γυρω μου καπου ατυχημα καθε λιγο και λιγακι...-
φευγοντας απο την πυλη της πανεπιστημιουπολης κατα τις 12μιση το μεσημερι, ακουω απο το απεναντι ρευμα, μπλοκαρισμα και μπαμ. Απ οσο προλαβα να δω, ενα Ford Focus mk1 μπορντω καρφωθηκε σε πορτα φορτηγατζη που την ανοιξε απροσεκτα.
-
ακριβως στο φαναρι της πλατειας Βριλησσιων στη λεωφορο Πεντελης, μια γιαγια με 207 αργησε να ξεκινησει στο πρασινο και ενα μηχανακι που μαλλον πηγε να περασει απο αριστερα στα δεξια της, τρομαξε που την ειδε σταματημενη, και το εχασε λογω καρουμπαλου του δρομου. ευτυχως επεσε κατω με μηδενικα χιλιομετρα και δεν επαθε κανεις τιποτα, μονο καμια γρατζουνια στον πισω προφυλακτηρα του 207.
-
σταματημενος σε στοπ σε καθετο μετα τα φαναρια της Αναπαυσεως στη λεωφορο Πεντελης, στο καινουργιο Απολλωνιο, περιμενα να διασχισω την λεωφορο, κι ακουω μπαμ πισω μου. Μια κυρια ξεπαρκαρε με οπισθεν και χτυπησε εναν με Harley-Davidson που ερχοταν να σταματησει πισω μου, με λιγα χιλιομετρα ευτυχως. Η μηχανη συρθηκε μερικα μετρα στο δρομο και σταματησε μερικους ποντους απο τον προφυλακτηρα μου. Δε παθανε τιποτα γενικα.
Σηκωθηκα κι εφυγα γιατι ηταν πολυ πιθανο στη θεση που περιμενα να προσγειωνοταν μετεωριτης πανω στην οροφη μου με τοσο τυχη που εχω!!!
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ο τυπος ισχυριστηκε οτι 'απο εκει πανω δε βλεπεις μπροστα λογο υψους'...Βασικά ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει, στο φορτηγό έχεις πολύ καλύτερη αίσθηση του που τελειώνει ο μπροστινός προφυλακτήρας απ ότι σε ένα ΙΧ.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
ο τυπος ισχυριστηκε οτι 'απο εκει πανω δε βλεπεις μπροστα λογο υψους'...
Βασικά ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει, στο φορτηγό έχεις πολύ καλύτερη αίσθηση του που τελειώνει ο μπροστινός προφυλακτήρας απ ότι σε ένα ΙΧ.
Στα δάκτυλα των ποδιών σου
-
Μπαινωντας Αιγιο σημερα το μεσημερι λιγο πριν τη διασταυρωση που παει αριστερα για ΚΤΕΛ-goodys κτλπ δεξια για παραλιακη...
bmw χ3 με διαλυμμενη την πισω αριστερη γωνια μεχρι και πισω αναρτηση-αξονα ολα, σταματημενη δεξια.. και καθετα στο οδοστρωμα ακριβως στη μεση του δρομου punto μκ1 που πιστευω εσκασε πισω και γυρισε καθετα αφου και το χτυπημα ηταν πολυ δεξια εντονο (ραμφος-παρμπριζ )στη προσπαθεια να τον αποφυγει..
κριμα.. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
ο τυπος ισχυριστηκε οτι 'απο εκει πανω δε βλεπεις μπροστα λογο υψους'...
Βασικά ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει, στο φορτηγό έχεις πολύ καλύτερη αίσθηση του που τελειώνει ο μπροστινός προφυλακτήρας απ ότι σε ένα ΙΧ.
Μόνο αν έχεις πανοραμικό καθρέπτη επάνω δεξιά ή στο κέντρο
-
Στο φορτηγο οντως εχεις καλυτερη αισθηση του που τελειωνει ο δικος σου προφυλακτηρας, αυτο που δεν μπορεις καν να δεις ειναι που ξεκιναει ο πισω προφυλακτηρας του μπροστινου σου.
-
Ρε παιδια ο τυπος τι να λεμε τωρα..δικαιολογιες παραμυθια.. παλι καλα να λεω..
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#