-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Το σημείο επίσης το καλοκαίρι έχει και νερά τα βράδια καθως αρκετοί χρησιμοποιούν πηγαδια για το πότισμα.
Επίσης δεν ξέρω τι προβλέπει το καθεστώς δόμησης στην περιοχή, καθως κάποια σημεία του Αγίου Στέφανου χτίστηκαν όντας εκτός σχεδίου περιοχή, οπότε δεν ξέρω τι προβλέπεται για αποστάσεις απο τον δρόμο, πεζοδρόμια κλπ.Πράγματι, αυτό ανέφερα κι εγώ πιό πριν... κι απορώ που δεν ακούστηκε γενικά το θέμα στα πιθανά αίτια στα κανάλια και τα sites
Επίσης, αν τα κολωνακια στο πεζοδρόμιο τα έχει βάλει απο μόνος του ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου και δεν προβλέπεται απο τον Δήμο, θα του βγάλει συνυπευθυνότητα το δικαστήριο?
-
Χτες τα ξημερώματα έσβησε στην άσφαλτο της Βουλιαγμένης ο 25χρονος αδελφός μιας γνωστής μου.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χτες τα ξημερώματα έσβησε στην άσφαλτο της Βουλιαγμένης ο 25χρονος αδελφός μιας γνωστής μου.Μηχανή;
-
Ναι και έπεσε πάνω τους άλλος, επίσης με μηχανή.
Δεν πρέπει να υπάρχει πιο φρικιαστικό πράγμα στην ζωή από αυτό το τηλεφώνημα τα ξημερώματα από το νοσοκομείο στους γονείς
-
Ο χρήστης Commissar έγραψε:
Ειμαι πολυ αηδιασμενος απ'αυτο το video.Μου θυμιζει ακριβως τον θανατο του Τομας Πρωτοπαππα οπου το Star και μερικα αλλα καναλια ειχαν εμπορευματοποιησει πληρως τον θανατο του για να χτυπανε κοκκινο τα μηχανακια της AGB .Δηλαδη αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν ιχνος τσιπας πανω τους;Αλλα τι ρωταω,αφου το κερδος τους νοιαζει μονο. Εστω λοιπον οτι δεν εχουν τσιπα.Τους γονεις αυτων των παιδιων δεν τους σκεφτονται;Αλλα τι ρωταω...
-
Αυτή η μουσική υπόκρουση να παίζει από πίσω...
-
Ναι και έπεσε πάνω τους άλλος, επίσης με μηχανή.wtf! πως έγινε αυτό πάλι σε δρόμο ταχείας με νησίδα στη μέση?
-
Δεν γνωρίζω.
Γνωρίζω όμως να σου πω τι μου συνέβη χτες. Περιμένω στο φανάρι της Ζεπου στο σημείο που τέμνεται με την Βουλιαγμένης ερχόμενος από Γλυφάδα. Ανάβει πράσινο, ελέγχω για τον φόβο των Ιουδαίων και ξεκινάω. Πιάνω μεσαία λωρίδα χωρίς να βιάζομαι, ενώ ο από πίσω μου πιάνει την δεξιά και επιταχύνει για να με προσπεράσει. Την στιγμή που είναι ακριβώς δίπλα μου και ίσως λίγο πιο κοντά μου από όσο χρειαζόταν και ενώ η δεξιά λωρίδα είναι εντελώς ελεύθερη, ακούω τρελό θόρυβο, κοιτάω καθρέπτη και βλέπω μηχανή να έχει παραβιάσει το κόκκινο από πίσω μας και να περνάει ανάμεσα μας με απίστευτα χιλιόμετρα. Αν δεν ήξερα ότι το μάτι ξεγελιέται, θα έλεγα σίγουρα με πάνω από 200. Εν πάση περιπτώσει με πάαααρα πολλά.
Λίγο πιο κοντά να είχε έρθει ο διπλανός μου, ή εγώ να ήμουν λίγο πιο αριστερά, δεν θα είχε βρει παπάς να θάψει.
Δεν υπάρχουν απόλυτα ασφαλείς δρόμοι και είναι αφελές να αναρωτιόμαστε 'μα πως έγινε αυτό εκεί'. Η ανθρώπινη βλακεία υπερισχύει και των καλύτερων υποδομών, πόσο μάλλον σε αστικούς δρόμους με φανάρια, διασταυρώσεις, λακκούβες κλπ
-
- οδηγοί με αλκοολ σε δρόμους προς/από κλαμπακια, μπαράκια κτλ
-
Δεν γνωρίζω.Γνωρίζω όμως να σου πω τι μου συνέβη χτες. Περιμένω στο φανάρι της Ζεπου στο σημείο που τέμνεται με την Βουλιαγμένης ερχόμενος από Γλυφάδα. Ανάβει πράσινο, ελέγχω για τον φόβο των Ιουδαίων και ξεκινάω. Πιάνω μεσαία λωρίδα χωρίς να βιάζομαι, ενώ ο από πίσω μου πιάνει την δεξιά και επιταχύνει για να με προσπεράσει. Την στιγμή που είναι ακριβώς δίπλα μου και ίσως λίγο πιο κοντά μου από όσο χρειαζόταν και ενώ η δεξιά λωρίδα είναι εντελώς ελεύθερη, ακούω τρελό θόρυβο, κοιτάω καθρέπτη και βλέπω μηχανή να έχει παραβιάσει το κόκκινο από πίσω μας και να περνάει ανάμεσα μας με απίστευτα χιλιόμετρα. Αν δεν ήξερα ότι το μάτι ξεγελιέται, θα έλεγα σίγουρα με πάνω από 200. Εν πάση περιπτώσει με πάαααρα πολλά.
Λίγο πιο κοντά να είχε έρθει ο διπλανός μου, ή εγώ να ήμουν λίγο πιο αριστερά, δεν θα είχε βρει παπάς να θάψει.
Δεν υπάρχουν απόλυτα ασφαλείς δρόμοι και είναι αφελές να αναρωτιόμαστε 'μα πως έγινε αυτό εκεί'. Η ανθρώπινη βλακεία υπερισχύει και των καλύτερων υποδομών, πόσο μάλλον σε αστικούς δρόμους με φανάρια, διασταυρώσεις, λακκούβες κλπ
Τα ιδια καθε βραδυ απο την Αργυρουπολη εως και τη Γλυφαδα τουλαχιστον , το χειμωνα ειχαμε ηρεμησει γιατι μια οι βροχες μια το κρυο δεν ενεπνεαν τετοια κολπα.Απο τοτε που καλοκαιριασε ξανα τα ιδια , εχουν θαψει οι περισσοτεροι γνωστους , φιλους , συγγενεις και συνεχιζουν τις ιδιες μαλακιες.Το ασχημο πια ειναι πως εχει σταματησει να με αγγιζει και το ολο το θεμα , ακομα και το θεαμα καθως στα 25 παρα που ειμαι περισσοτερους νεκρους εχω δει στη Βουλιαγμενης απο οτι ενεργειες για να τους μαζεψουν.
-
Ναι και έπεσε πάνω τους άλλος, επίσης με μηχανή.Δεν πρέπει να υπάρχει πιο φρικιαστικό πράγμα στην ζωή από αυτό το τηλεφώνημα τα ξημερώματα από το νοσοκομείο στους γονείς
Στο πρακτικερ δεν εγινε αυτο.?Ειχανε κλεισει τις 2 απο τις 3 λωριδες.
-
Τροχαίο ατύχημα στη Μίκρα- ΙΧ συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΟΑΣΘ
Πως το κατάφερε τέτοια ώρα σε εκείνο το σημείο;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Τροχαίο ατύχημα στη Μίκρα- ΙΧ συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΟΑΣΘΠως το κατάφερε τέτοια ώρα σε εκείνο το σημείο;
Το λεει στο αρθρο:
Μια **γυναίκα **τραυματίστηκε, όταν...
το όχημα στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο του ΟΑΣΘ.Το τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε πριν από λίγο, μπροστά στο γυμναστήριο της Μίκρας, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.
Για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας οδηγού του ΙΧ, οι πυροσβέστες, αναγκάστηκαν να κόψουν με τροχούς την οροφή του αυτοκινήτου.
Η άτυχη γυναίκα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. -
Ο χρήστης pique88 έγραψε:
Ναι και έπεσε πάνω τους άλλος, επίσης με μηχανή.
Δεν πρέπει να υπάρχει πιο φρικιαστικό πράγμα στην ζωή από αυτό το τηλεφώνημα τα ξημερώματα από το νοσοκομείο στους γονείς
Στο πρακτικερ δεν εγινε αυτο.?Ειχανε κλεισει τις 2 απο τις 3 λωριδες.
Ναι.
-
Στο μεταξυ, για πολλοστη φορα γνωστος μου ΜΑΛΑΚΑΣ, περι τα 75, τρακαρε για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ εναν μηχανακια ωντας κοκκαλο μεσημεριατικα. Μετα σηκωθηκε να φυγει, αλλα τον επιασε ο μηχανακιας κ τον πηγε σηκωτο στο τμημα. Η πλακα ειναι οτι ειτε ο μηχανακιας θα το αφησει τελικα το θεμα, ειτε η 'δικαιοσυνη' δεν θα κανει σωστα τη δουλεια της.
Το φρικαλεο του πραγματος ειναι οτι οι γιοι του ειναι μηχανακηδες, ο ενας ειναι κ γκαζοφονιας (με εμφαση στο φονιας), τον οποιο μαλιστα πριν μερικες μερες τον ειχε πεταξει κατω καποιος κ τον ειχε αφησει κ ειχε φυγει, κ ολοι μαζι (η οικογενεια) βριζανε για το τι του εκαναν...
-
Καλά να πάθουν οι καμικάζι ρε kacey, αφού 'τρέχουν', όπως θα έλεγαν κάποια ζώα κι από δω μέσα...
Ο σωστός οικο-οινο-γενειάρχης δεν τρέχει, απλά πίνει και βρίζει (και σκοτώνει) -
Δεν καταλαβες, αυτοι οι συγκεκριμενοι ναι καλα να παθουν, γιατι οδηγουν μαλακισμενα κ τρεχουν εκει που δεν πρεπει.
-
Εγώ σχολίαζα τον 75άρη μη τρέχοντα, κάνοντας μακάβρια πλάκα (δεν μ΄ έπιασες)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Στο μεταξυ, για πολλοστη φορα γνωστος μου ΜΑΛΑΚΑΣ, περι τα 75, τρακαρε για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ εναν μηχανακια ωντας κοκκαλο μεσημεριατικα. Μετα σηκωθηκε να φυγει, αλλα τον επιασε ο μηχανακιας κ τον πηγε σηκωτο στο τμημα. Η πλακα ειναι οτι ειτε ο μηχανακιας θα το αφησει τελικα το θεμα, ειτε η 'δικαιοσυνη' δεν θα κανει σωστα τη δουλεια της.Το φρικαλεο του πραγματος ειναι οτι οι γιοι του ειναι μηχανακηδες, ο ενας ειναι κ γκαζοφονιας (με εμφαση στο φονιας), τον οποιο μαλιστα πριν μερικες μερες τον ειχε πεταξει κατω καποιος κ τον ειχε αφησει κ ειχε φυγει, κ ολοι μαζι (η οικογενεια) βριζανε για το τι του εκαναν...
Ε μα τωρα τι λες, ενννοειται οτι 'ο γιος μου εμένανε' > 'οποιοσδηποτε αλλος' = 'stonbutsomouoloi' =/= 'σκεφτομαι τι κανω και τι συνεπειες εχει' = '75 χρονων ενα ποτηρακι ηπια', 'γεροντας βασανισμενος', 'αναλγητη κοινωνια'
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ήμουν στην τροχαία κηφισιάς γιατί ψιλοτρέχω με ένα μαλάκα* αλβανο που μας χτύπησε με το παπι του το ίμπιζα κ ειναι ανασφάλιστος κ χωρίς δίπλωμα (όπως εμαθα σήμερα). Πλήρωσα από την τσέπη μου 430 ευρώ κ ελπίζω να τα πάρω σε κανα χρόνο από το επικουρικό κεφάλαιο. Ευτυχώς που εχουμε νομική προστασία κ δεν θα πληρώσω τα εξοδα αγωγής κτλ.
*ΜΑΛΆΚΑΣ γιατί τον αφήσαμε να φύγει χωρίς να καλέσουμε αστυνομία (τον λυπήθηκε η γυναίκα μου γιατί ήταν ανασφάλιστος κ της κλαιγόταν). Μετά έκανε την πάπια κ δεν έδινε 300 ευρώ για τη ζημιά 'για να μη πιαστεί μαλάκας'.
Οπότε ήδη θα πληρώσει 450 σε κλήσεις, του πήραν την άδεια από το παπί για 2 χρόνια (ξηγήθηκαν τα παιδιά στην τροχαία κ δε του χαριστήκαν ) ενώ θα πληρώσει άλλα 650 τα τιμολόγια+δικαστικά έξοδα. κ όλα αυτά γιατί του φάνηκαν πολλά τα 300 'για να μη πιαστεί μαλάκας' όπως μου έλεγε ο κόπανος από το τηλέφωνο.
Μαλάκες κ εμείς που δεν καλέσαμε την αστυνομία, τουλάχιστον του κρατήσαμε την άδεια πριν φύγει κ την παραδώσαμε στην τροχαία κηφισιάς (καλέσαμε το 100 4 ώρες μετά το ατύχημα, αφού είχαμε επιστρέψει στο σημείο )
Όπως έχουν γράψει κ τόσοι άλλοι πιο πριν και μου είπαν και τα παιδιά στην τροχαία. ΠΑΝΤΑ καλούμε την αστυνομία. ό,τι κ να πει ο άλλος, ότι εθνικότητας να είναι, ελληνας, γάλλος πορτογάλλος, όσο μικρό κ να είναι το τρακάρισμα.Ρώτησα στην τροχαία κ για το ατύχημα με τους 5 νεκρούς. Κια πικάντο το αμαξι (εχει αδεια για 4 ή 5 άτομα αυτό? ), αλλά μου είπαν πως ότι κ να ήταν δεν θα σωζοντουσαν. Εσκασε με την οροφή στη μάντρα με πολλά χιλιόμετρα ενώ κάποιοι δεν φόραγαν καν ζώνη (τους βρήκαν εκτός του αυτοκινήτου)
Aν έσκασε με την οροφή.....ήταν καμμένοι από χέρι
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#