-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
απο παρτυ θα τις μαζεψε τις κοπελλες η μαμα αλλα δεν ειχαν την τυχη με το μερος τους... στα παιδια μου ελεγα να παιρνουν ταξι και να μην μπαινουν σε αυτοκινητα που δεν ξερουν τον οδηγο τι ικανοτητες εχει... κριμα παντως...Δεν αντικρουει το ενα το αλλο? ή μαλλον, δεν ειναι χειροτερη η λυση του ταξι? Στον 'γνωστο' μπορω να ξερω τι σκαμπαζει απο οδηγηση κ να αποφασισω, στο ταξιτζη ειναι καθαρα λαχειο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
απο παρτυ θα τις μαζεψε τις κοπελλες η μαμα αλλα δεν ειχαν την τυχη με το μερος τους... στα παιδια μου ελεγα να παιρνουν ταξι και να μην μπαινουν σε αυτοκινητα που δεν ξερουν τον οδηγο τι ικανοτητες εχει... κριμα παντως...
Δεν αντικρουει το ενα το αλλο? ή μαλλον, δεν ειναι χειροτερη η λυση του ταξι? Στον 'γνωστο' μπορω να ξερω τι σκαμπαζει απο οδηγηση κ να αποφασισω, στο ταξιτζη ειναι καθαρα λαχειο.
O ταξιτζής όμως, σπανίως είναι γυναίκα...
Θεός να με σχωρναέι. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
απο παρτυ θα τις μαζεψε τις κοπελλες η μαμα αλλα δεν ειχαν την τυχη με το μερος τους... στα παιδια μου ελεγα να παιρνουν ταξι και να μην μπαινουν σε αυτοκινητα που δεν ξερουν τον οδηγο τι ικανοτητες εχει... κριμα παντως...
Δεν αντικρουει το ενα το αλλο? ή μαλλον, δεν ειναι χειροτερη η λυση του ταξι? Στον 'γνωστο' μπορω να ξερω τι σκαμπαζει απο οδηγηση κ να αποφασισω, στο ταξιτζη ειναι καθαρα λαχειο.
o ταξιτζης ομως που θα θελει να βγαλει μεροκαματο θα πηγαινει σα κοτα ενω η κυρια εκτος απο τον εαυτο της πηρε και 4 παιδια στο λαιμο της
-
Μαθετε πρωτα τι εγινε κ γιατι, κ μετα μιληστε για τη κυρια. Εγω δεν ξερω τι εγινε παντως.
-
Οπως αναφερθηκε ηδη ο ταξιτζης που δουλευει βαρδια συνηθως δεν παει μαλλιοκουβαρα και δεν βιαζεται να φτασει.. οπως ισως ενας γονεας.... (τον πατερα και συζηγο σκεφτομαι ... αν υπαρχει βεβαια.... γιατι ποτε δεν ξερεις.... Δραμα...)
-
-
Eνω ειναι απειρως πιο ασφαλες να μπουν 1-2 κοπελιτσες σε ταξι ξημερωματα μεσα στις ερημιες ε?
-
4 λέει ήταν...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
O ταξιτζής όμως, σπανίως είναι γυναίκα...
Θεός να με σχωρναέι.Γυναικα στο τιμονι, ο χαροντας ζυγωνει?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Eνω ειναι απειρως πιο ασφαλες να μπουν 1-2 κοπελιτσες σε ταξι ξημερωματα μεσα στις ερημιες ε?Αν ειναι σαυρες ναι.
-
Τραγικο.
Tapatalk & SII
-
Και πού θα ήξεραν τις ικανότητες του ταρίφα; Ή μήπως οι καλοί οδηγοί δεν τρακάρουν (και κατ' επέκταση) δεν σκοτώνονται ποτέ;
-
Στατιστικα τα δυστηχηματα με ταριφες ειναι ελαχιστα. Ας οδηγουνε οπως οδηγουνε μεσα στην πολη, δεν κανουν τα αλαρμ και τα φλας τον οδηγο. Τωρα με τις 5 γυναικες απλα τραγικο. Μαλλον λαθος χειρισμος σε αδειο δρομο....καθολου σπανιο...
-
πάντως 5 νεκροί είναι πολλοί.
συνήθως κάποιος τη γλιτώνει, πχ ο πίσω απο τη μεριά που δεν συγκρούστηκε.
ήταν παλιό αυτοκίνητο? έτρεχε πάρα πολύ?
για φωτιά δεν λέει κάτι.όπως και να έχει, πολύ κρίμα.
-
προφανως περα απο κακη οδηγος ηταν και ανευθυνη,στανταρ δε φοραγε κανεις ζωνη για να εγινε τετοιο πραγμα.
-
Ενα κτυπημα στο κεφαλι αρκει να σκοτωθεις, δεν χρειαζεται να γινει σμπαραλια το αμαξι. Οπως και απο κομματιασμενα αμαξια βγαινουν αγρατζουνιστοι. Ειναι καθαρα θεμα τυχης.
-
τωρα ειπαν οτι γυριζαν απο παρτυ... ενα Οπελ ηταν που λεει επεσε σε κηπο που ηταν σε χαμηλωτερο επιπεδο απο τον δρομο...
-
Τούμπαρε το αυτοκίνητο αλλά λογικά κανένας δε θα φόραγε ζώνη.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Ρε γμτ...τι'ναι αυτό το πράγμα σήμερα? Κρίμα τα κοριτσάκια...
Έτυχε να περάσω από το σημείο όπως γυρνούσα από τη προπόνηση. Αρκετός κόσμος, λουλούδια, συντρίμια κλπ. Τραγική εικόνα.
Ο δρόμος αυτός είναι στενός και μια μεγάλη ευθεία στην ουσία. Το σημείο είναι πριν από ένα φανάρι, που αριστερά στο στενό ήταν η εφορία παλιά.
Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι η μάντρα έπαθε σοβαρή ζημιά, ράγισε, που σημαίνει ότι πρέπει να πήγαινε ΠΟΛΥ γρήγορα και στην ουσία να έφυγε στη μάντρα αφρενάριστη.
Κρίμα, πολύ κρίμα να χαθούνε έτσι...
-
Να επαθε κατι; Να την πηρε ο υπνος;;Καθολου φρεναρισμα.;;
Tapatalk & SII
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#