-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ειναι δυνατον να κανει ταξιδι το παπι σε τετοιο δρομο χωρις φωτα?Nεανική τρέλα
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και κάτι ακόμα για το προηγούμενο ατύχημα:
αν ισχύουν όσα γράφει το δημοσίευμα, τότε το πραγματικό θύμα είναι ο οδηγός του Audi! Ούτε ο 17χρονος, ούτε η μάνα του, αλλά ο Audi και η οικογένειά του.
Βγαίνει να προσπεράσει σε έρημο επαρχιακό δρόμο και έχει την ατυχία να χτυπήσει το παπί. Το οποίο παπί δεν έχει ούτε φώτα, ούτε φοράει κράνος. Αυτά είναι ευθύνη του 17χρονου και των γονιών του να τα ξέρει και να τα κάνει. Το Audi απλώς βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος. Τώρα, θα τρέχει μία ζωή κι ακόμα παραπάνω. Όχι μόνο δικαστικά, αλλά και στο πώς θα μπορεί να σταθεί/κυκλοφορήσει στο χωριό. Ούτε τα παιδιά του, ούτε τα εγγόνια του δε θα βρουν ησυχία. Πάντα θα φέρει τη στάμπα και τη ρετσινιά του φονιά, άσχετα με το αν δεν έφταιγε στην πραγματικότητα.Νομίζω πως το ότι ο νέος οδηγούσε χωρίς φώτα και δίπλωμα θα κάνει αρκετούς να τον μιλούν
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
ειναι δυνατον να κανει ταξιδι το παπι σε τετοιο δρομο χωρις φωτα?
Nεανική τρέλα
δε μιλαω απο αποψη μυαλου,αλλα απο πρακτικη αποψη.
πως πας στο δρομο αν δε βλεπεις? -
Έλα μωρέ σιγά πάω, τον ξέρω τον δρόμο, μέχρι εδώ δίπλα τι θα μου συμβεί κλπ κλπ
-
Μην αναγάγουμε την μαλακία στον εγκέφαλο σε νεαννική τρέλα.
-
Νεκρός στρατιώτης από ανατροπή άρματος μεταφοράς προσωπικού
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Νεκρός στρατιώτης από ανατροπή άρματος μεταφοράς προσωπικούΔια τι πιστευεις οτι εγινε?? μυριζει μαλακια απο μακρια...
-
ο οδηγος ητανε.
-
Σε αυτά τα μεταφορας προσωπικου ο οδηγός ειναι εκτεθιμένος. Μια μια μικρή λακουβα φτάνει , ειδικά αν σπάσει ερπυστρια τότε κάνε διαφορικό και κόβει το 'τιμονι' οπότε και γιαυτό έπεσε στην χαράδρα. Και φυσικά δεν χρειάζονται πολλά χλμ , και με 20 φτάνει να γίνει το κακό , όλα ειναι μεταλικά και εν δυνάμη φονικά οπλά σε απότομο τράνταγμα. Από τις φωτό είδα ότι δεν είχε ερπύστρια δεξιά οπότε υποθέρω ότι έσπασε. Δεν είδα όμως όχηματα συνοδείας , πχ κάνα στρατιωτικό τζιπάκι. Μόνο του κατέβαινε Ωροπό ξημερώματα?
-
Σήμερα τα ξημερώματα στο 5ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Ποντοηράκλειας – Χέρσου Κιλκίς, το αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονη εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε αυλάκι παραπλεύρως...
του δρόμου με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του αφού αρχικά είχε διακομισθεί στο Γ.Ν. Κιλκίς. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου.
-
Σήμερα τα ξημερώματα, περίπου στις 02.10΄, σε τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών Ακριτών και Ελευθερίας στους Αμπελόκηπους Θεσ/νικης, αγνώστου αριθμού κυκλοφορίας Ι.Χ.Ε. αυτ/το, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα διερχόμενο πεζό και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος. Φερόμενο ως εμπλεκόμενο – υπαίτιο όχημα, είναι Ι.Χ.Ε. αυτ/το, πιθανότατα μάρκας SKODA OCTAVIA ή BMW, χρώματος λευκού, το οποίο πιθανόν φέρει ζημίες στο εμπρόσθιο μέρος.
- Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες του παραπάνω ατυχήματος και τυχόν στοιχεία του υπαίτιου οχήματος ή του οδηγού, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης, οδός Μαργαροπούλου αρ. 26 στα τηλέφωνα : 2310-566208, 2310-566203 (γραφείο ατυχημάτων-ώρες πρωινές) και 2310-566200 ή 2310-566210 (Αξιωματικός Υπηρεσίας όλο το 24ωρο), το οποίο διενεργεί την προανάκριση.
Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... z2ViIYG2rh
Seleo.gr News -
Τι κάνει ο 75χρόνος 2 η ώρα τη νύχτα έξω?
Δε κοιμάται? -
Ο χρήστης steliosss94 έγραψε:
Δε κοιμάται?Έπρεπε να ζητήσει άδεια απο κάπου;
-
Ο χρήστης steliosss94 έγραψε:
Δε κοιμάται?Η προ-γιαγια μου, πριν πεθανει σε ηλικια 94 ετων, επασχε τα τελευταια χρονια απο ανοια.
Με τα κλειδια στις εξωπορτες του σπιτιου, ηταν σχεδον σιγουρο οτι θα βγει στο δρομο - τα βγαζαμε απο την πορτα και τα βαζαμε σε συρταρι.
(Σου δινω ενα παραδειγμα).Ο θειος μου, 73 χρονων, ΑΡΚΕΤΕΣ φορες, γυρναει απο σπιτι φιλων του στο δικο του με τα ποδια (δεν οδηγαει οταν νοιωθει πως δε μπορει) ... χωριο ετσι; Δρομοι στενοι, χωρις πολυ καλο φωτισμο.
Απο την αλλη γνωριζω μερικους ακομα αντιστοιχης ηλικιας, οι οποιοι δεν εχουν ανοια, ουτε καποιο αλλο προβλημα περαν της ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ η οποια υπηρχε ανεκαθεν. Οι δε, προχωρανε μεσα στη μεση του δρομου και ειναι αυτοι που οταν ΔΕΝ το περιμενεις, διασχιζουν διαγωνια... πεταγονται μπροστα σου κλπ κλπ αντιμιλωντας αν τους κορναρεις η τους πεις, 'ε θειο προσεχε' με τη φραση του στυλ 'κωλοπαιδαρά τρεχεις' (με 50)
-
Δύο νεκροί. 15 και 17 ετών.
Τραγικές καταστάσεις, απλά... -
Αν δικαζανε τους γονεις θα περνουσε το μηνημα να μην το δινουν... στα ανηλικα για μαγκιες...
-
γιατί το ότι σκοτώθηκαν τα παιδιά τους δεν είναι αρκετή 'τιμωρία'
-
Κανείς μας άραγε δεν 'έκλεψε' το αυτοκίνητο των γονιών του πριν τα 18;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κανείς μας άραγε δεν 'έκλεψε' το αυτοκίνητο των γονιών του πριν τα 18;Εγω προσωπικά ποτέ, ο αδερφός μου στα 16 του και 'έτυχε' να τον δει ο πατέρας μου. Ακόμα θυμάται το ξύλο που έφαγε. Μιλάμε για ΠΟΛΥ ξύλο.
-
Και γω ποτέ.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#