-
Σοβαρά τώρα, ήσουν τόσα χρόνια πάνω στη μηχανή χωρίς καθρέπτες και είσαι ακόμα ζωντανός?
-
μηχανή με καθρέπτες = αμάξι με εμπρόσθια πινακίδα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σοβαρά τώρα, ήσουν τόσα χρόνια πάνω στη μηχανή χωρίς καθρέπτες και είσαι ακόμα ζωντανός?Εγώ που έχω καθρέφτες πάντως το μόνο που βλέπω είναι οι ώμοι μου
Θα έπρεπε τα μπράτσα των καθρεφτών να είναι πιό μακρυά
-
ενταξει, πλακα κανετε τωρα...Εγω οταν ανεβαινω σε καμμια μηχανη που ΔΕΝ εχει καθρεπτες, δεν μπορω να οδηγησω.
-
Δεν μπορείς να οδηγήσεις γιατί όπως λες ανεβαίνεις σε καμία μηχανή.
Άλλοι δεν μπορούν να οδηγήσουν όταν φορούν κράνος πάντως. Η βλακεία ποτέ δεν είχε όρια, τώρα γιατί να βρήκε ξαφνικά;
-
Ένας 20χρονος έχασε τη ζωή του στην Καβάλα, σε τροχαίο που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Μεγάλης Παρασκευής, στο 34ο χλμ παλαιάς Εθνικής Οδού Αμφίπολης – Καβάλας.
Το Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε Φορτηγό που βρισκόταν σταθμευμένο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.
Πηγή: xanthipress.gr
Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... z2SJu0AVGI
Seleo.gr News -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Δεν μπορείς να οδηγήσεις γιατί όπως λες ανεβαίνεις σε καμία μηχανή.Τι ακριβως σημαινει αυτο?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
οταν ανεβαινω σε καμμια μηχανη, δεν μπορω να οδηγησω.να ελαφρύνω το θέμα ηθελα γιατί κάτι τετοιες δηλώσεις σηκώνουν πολλά
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Χθες στο κατεβασμα της Ηρακλειτου, αμαξι χτυπημενο εμπρος δεξια σε κολωνα στο διαζωμα. Προφανως στο σπασιμο του δρομου αριστερα το εχασε και πηγε με το πλαϊ πανω στην κολωνα. Μικρη ζημια ειδα, ειχε αστυνομια και ασθενοφορο στο σημειο, δεν νομιζω να επαθε κατι ο οδηγος.Μου το ανεφερε ο αδερφος μου χθες το βραδυ περνωντας απο το σημειο.Το ειχε δει προχθες..
-
Μαζι περναγαμε (εκ του μαζι τα φαγαμε).
-
Κυκλοφορω με μπλε γυαλισμενο xantia I τις τελευταιες μερες μη περιμενεις να δεις zx για να κορναρεις..
-
Συνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, ένας Έλληνας 22 ετών, ο οποίος ως οδηγός Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου εγκατάλειψε...
τον χώρο του τροχαίου ατυχήματος.
Ειδικότερα, στην Αλεξάνδρεια, το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο προαναφερόμενος παρέσυρε μία 34χρονη, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της. Ο 22χρονος αμέσως μετά το τροχαίο, αρχικά εγκατέλειψε το χώρο αφήνοντας αβοήθητη την 34χρονη, ενώ εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην Αλεξάνδρεια και συνελήφθη.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σοβαρά τώρα, ήσουν τόσα χρόνια πάνω στη μηχανή χωρίς καθρέπτες και είσαι ακόμα ζωντανός?Άσε τώρα που τους έχω και το σκέφτομαι απορώ και εγώ
-
Εξω απο την δουλεια. Απο τι ακουσα απο το σημειο το ζωο με το ασπρο ηταν στην μεσαια και ηθελε να προλαβει το λεοφωρειο για να στριψει δεξια κατω..
Και δεν προλαβε!!
Τωρα ηρθε και η αστυνομια!!! Ας του κοψουν τον κωλο αν ειναι ετσι!!!
-
Ας πρόσεχε,τον έφαγε η βιασύνη.
-
αυτος με το ασπρο δεν μπορουσε να περιμενει πρωτα να περασει το αστικο και μετα να στριψει?
-
http://www.iliaoikonomia.gr/news_detail ... 0.facebook
http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi ... Yuf30rYHX4
-
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο 7ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καρδίτσας – Μουζακίου.
Σύμφωνα με το thessalianews, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 19χρονος συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 21χρονη.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού του πρώτου οχήματος και μίας ακόμη 18χρονης συνεπιβάτισσας του, ο θανάσιμος τραυματισμός μίας 20χρονης συνεπιβάτισσας του και ο ελαφρύς τραυματισμός των υπολοίπων δύο συνεπιβατών, ηλικίας 18 και 19 ετών.
Επίσης, τραυματίστηκαν ελαφρά, η οδηγός του δεύτερου οχήματος και ο 21χρονος συνεπιβάτης της.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εξω απο την δουλεια. Απο τι ακουσα απο το σημειο το ζωο με το ασπρο ηταν στην μεσαια και ηθελε να προλαβει το λεοφωρειο για να στριψει δεξια κατω..
Και δεν προλαβε!!
Τωρα ηρθε και η αστυνομια!!! Ας του κοψουν τον κωλο αν ειναι ετσι!!!
Δυστυχώς δεν είναι ζώο μόνον αυτός με το άσπρο. Είναι και όσοι σταμάτησαν πάνω στις διαβάσεις
-
**Σοβαρό τροχαίο στην εθνική πριν τη Στυλίδα **
http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=74589:tora-sobaro-troxaio-sthn-ethniki-prin-th-stulida&catid=38:2010-04-22-20-27-04&Itemid=68Και αν φαίνεται σωστά από τις φωτογραφίες, είναι ένα ακόμη από τα σημεία στα οποία γίνονται 'έργα'.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#