-
Αυτή η γυναίκα τώρα δεν πρέπει να πάει τουλάχιστον 2 χρόνια φυλακή; Έκανε τροχαία παράβαση για να παρακάμψει την ουρά και σκότωσε άνθρωπο.
Εννοείται ότι δεν πρέπει να της επιτραπεί να ξαναοδηγήσει ΠΟΤΕ στην ζωή της.
-
σε αυτες τις περιπτωσεις Χρηστο , 2 με 3 χρονια φυλακιση με 3ετης αναστολη...
-
Μιας και μιλάμε για καφρίλες Αστυνομικών, έστω και σε λάθος τοπικό, έχω να πω και γω ένα περιστατικό.
Πριν κανά δίμηνο ήμασταν με κάτι φιλαράκια κορυφή Υμηττού, στις κεραίες. Και κάποια στιγμή αρχίζει να ακούγεται ήχος από εξάτμιση, σίγουρα όχι μαμίσια. Δεν ήταν και σκίσιμο στους κόφτες, αλλά το πήγαινε... Με το που σκάει πάνω, βλέπω την xsara με 2 σχετικά νέους μέσα, μας κοιτάνε και αυτοί, αναστροφή, να σου και η aftermarket εξατμισούλα, και πάλι κάτω. Ε, δεν πέρασε και πολλή ώρα, και να σου ξανά πάνω, με τον άλλον στο τιμόνι! Και πάλι κάτω. Προφανώς δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος, αλλά πιστεύω πως στον ενδιάμεσο χρόνο απλά κατέβηκαν και ξανανέβηκαν, να το πάρει και ο άλλος μια βόλτα. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτή η γυναίκα τώρα δεν πρέπει να πάει τουλάχιστον 2 χρόνια φυλακή; Έκανε τροχαία παράβαση για να παρακάμψει την ουρά και σκότωσε άνθρωπο.Εννοείται ότι δεν πρέπει να της επιτραπεί να ξαναοδηγήσει ΠΟΤΕ στην ζωή της.
Μπορεί ο δικηγόρος της να πει ότι ήθελε να στρίψει αριστερα. Ειναι σχεδόν αδύνατο να αποδειχθεί νομικά ότι ήθελε να κάνει παράκαμψη καθώς στο σημείο που την χτύπησε ανεκοπη η πορεία είτε προς τα αριστερά είτε προς παράκαμψη.
Βασικά ότι πουνε οι σταματημενοι, αλλα και πάλι αν ρωτήσει ο πρόεδρος του δικαστηρίου τον σταματημένο αν έκανε παράκαμψη ή θα πήγαινε αριστερα, θα ειναι δύσκολο να απαντήσει σίγουρα. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μπορεί ο δικηγόρος της να πει ότι ήθελε να στρίψει αριστερα.
Για μαλακες τους εχεις τους δικαστες?
-
οχι,αλλα εισαι αθωος εναντι **αποδειξεως **του αντιθετου.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Μπορεί ο δικηγόρος της να πει ότι ήθελε να στρίψει αριστερα.
Για μαλακες τους εχεις τους δικαστες?
Το θεωρεις ευκολο να καταριφθει το επιχειρημα 'εγω αριστερα ηθελα να στριψω κ η τροχονομος ηταν κρυμμενη απο τα σταματημενα αυτοκινητα της αριστερης λωριδας (οχι της τερμα αριστερης που ημουν εγω, της αριστεροτερης απο αυτες που πανε ευθεια) κ εμφανιστηκε μπροστα μου τελευταια στιγμη.'? Θα πει κ κανα 'εγω κ. προεδρε πηγαινα στο ταδε μερος' οπου το ταδε θα ειναι οντως στριβοντας προς τα αριστερα, κ αντε αποδειξε εσυ οτι δεν ειναι ετσι.
-
Τη γλιτώσει δεν τη γλιτώσει παιδιά, βγάλουν δε βγάλουν το σωστό συμπέρασμα από τα στοιχεία και τους μάρτυρες που έχουν, το που σταμάτησε το αμάξι, τη λιμνούλα του αίματος, κλπ, κλπ, άντε να οδηγήσει ξανά αυτή η γυναίκα και να το ξεχάσει αυτό που έγινε.
-
πρεπει να τη λυπηθουμε κιολας?η μηπως να της στειλουμε και κανα φραγκο για ψυχολογικη υποστηριξη?
αυτα ας τα σκεφτοταν το ζωαδι οταν λαδωνε για το διπλωμα,και οταν επαιζε με το κινητο οταν οδηγουσε. -
Aυτή όσο και να ισχυριστεί ότι ήθελε να στρίψει πέταξε την τροχονόμο στα 15 μέτρα. Το να υπολογιστεί η ταχύτητα από εμπειρογνώμονες δεν είναι δύσκολο και σίγουρα με αυτά τα χιλιόμετρα δεν μπαίνεις σε στροφή δημοσίου δρόμου. Επίσης είπαν ότι φρέναρε που κάτι που σημαίνει πως τα χιλιόμετρα ήταν αρκετά.
Ίσως το να ισχυριστεί ότι ήθελε να στρίψει για να γλιτώσει την κατηγορία της παράκαμψης να λειτουργήσει ως ελαφρυντικό, σε καμία περίπτωση αθώωση.
Επίσης παίζει ρόλο και τι είδαν οι μάρτυρες. Αν εκείνη την ώρα πρόσεξαν ότι το φανάρι της στροφής ήταν κόκκινο τότε αναιρείτε αυτομάτως η δικαιολογία της. -
Προφανως κ εχει δρομο το θεμα.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
ο συνδυασμος γκομενας+σμαρτ κανει μπαμ απο μακρια οτι ειναι ενα κινουμενο ζωο.
Δε συνηθιζω να γενικευω,αλλα καθε μερα στο δρομο θα δω μαλακια με γυναικα και smart
Πριν κανα μηνα στη Βογατσικου νομιζω στη Θεσ/νικη ηταν μια θεια προσπαθουσε να χωσει τη smartαρα με τη μουρη σ ενα θεοστενο παρκινγκ.40 φορες μπρος πισω και τις μισες ακουμπαγε και τον απο πισω τηςΜάλλον θα την έτρωγε ο κώλος της τη θεία. Μήπως ήταν MILF;
-
Υπόψιν οτι ο δρόμος αυτός που υποτίθεται ήθελε να στρίψει αριστερά, είναι πολύ ανηφορικός και έχει στο ξεκίνημα του μία σχάρα. Αν πάς με ταχύτητα θα αφήσεις όλο τον προφυλακτήρα μαζί με τα ψυγεία κάτω. Χαμηλωμένα αυτοκίνητα βρίσκουν λίγο όσο αργά και να πηγαίνουν.
Δέν αποκλείεται να βγήκε απο αριστερά με σκοπό να παρακάμψει τα σταματημένα και να συνεχίσει ευθεία.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Υπόψιν οτι ο δρόμος αυτός που υποτίθεται ήθελε να στρίψει αριστερά, είναι πολύ ανηφορικός και έχει στο ξεκίνημα του μία σχάρα. Αν πάς με ταχύτητα θα αφήσεις όλο τον προφυλακτήρα μαζί με τα ψυγεία κάτω. Χαμηλωμένα αυτοκίνητα βρίσκουν λίγο όσο αργά και να πηγαίνουν.Δέν αποκλείεται να βγήκε απο αριστερά με σκοπό να παρακάμψει τα σταματημένα και να συνεχίσει ευθεία.
Mα αυτο ηθελε να κανει
-
http://www.nooz.gr/greece/diapliktistik ... autokinito
εχσ' ξεφυυυυγ....
-
7παρα τροχαιο εξω ακριβως απο το ΛΥΤΩ.
Μαυρη toyota g6 μαλλον ειχε πεσει και σε σταθμευμενο!!!
Και η ουρα ξεκινουσε 500+μ πιο πισω!!!
-
Τροχαίο πριν μερικές μέρες είχε ένας καλός συνάδελφος. Πολλά χρόνια οδηγός τουριστικού λεωφορείου με πολλά χλμ πείρα. Η κρίση τον έκανε 1-2 χρόνια να μην έρχεται στη δουλειά με το Vitara αλλά με το μηχανάκι. Τη μέρα που θα του γινόταν η πρόσληψη, την πρώτη μέρα που θα ξεκινούσε φέτος του έκλεισε το δρόμο ένας κοπανος και έπεσε από τη μηχανή. Το ένα του γόνατο έγινε κομμάτια. Φέτος ούτε λόγος για δουλειά. Οι γιατρ οί λένε ότι θα φτιάξει αλλά θα πάρει χρόνο.
-
Χθες στο κατεβασμα της Ηρακλειτου, αμαξι χτυπημενο εμπρος δεξια σε κολωνα στο διαζωμα. Προφανως στο σπασιμο του δρομου αριστερα το εχασε και πηγε με το πλαϊ πανω στην κολωνα. Μικρη ζημια ειδα, ειχε αστυνομια και ασθενοφορο στο σημειο, δεν νομιζω να επαθε κατι ο οδηγος.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Aυτή όσο και να ισχυριστεί ότι ήθελε να στρίψει πέταξε την τροχονόμο στα 15 μέτρα. Το να υπολογιστεί η ταχύτητα από εμπειρογνώμονες δεν είναι δύσκολο και σίγουρα με αυτά τα χιλιόμετρα δεν μπαίνεις σε στροφή δημοσίου δρόμου. Επίσης είπαν ότι φρέναρε που κάτι που σημαίνει πως τα χιλιόμετρα ήταν αρκετά.
Ίσως το να ισχυριστεί ότι ήθελε να στρίψει για να γλιτώσει την κατηγορία της παράκαμψης να λειτουργήσει ως ελαφρυντικό, σε καμία περίπτωση αθώωση.
Επίσης παίζει ρόλο και τι είδαν οι μάρτυρες. Αν εκείνη την ώρα πρόσεξαν ότι το φανάρι της στροφής ήταν κόκκινο τότε αναιρείτε αυτομάτως η δικαιολογία της.Για να χαρακτηριστεί εκ προθέσεως θα πρέπει να υπάρχει κίνητρο. Κίνητρο δεν υπάρχει οπότε αποφεύγει τις βαριές ποινές. Ίσως λέω τώρα χωρίς να είμαι νομικός, πάει για εγκληματική αμέλεια λόγω των παραπάνω στοιχείων που παραθέτει ο Πάνος. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει κατηγορία για εγκληματική αμέλεια και ο νόμος δε νομίζω να προβλέπει ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή. Ίσως ο δικαστής εξαντλήσει κάθε περιθώριο στην οικονομική αποζημίωση και τον χρόνο αναστολής αλλά και της αφαίρεσης του διπλώματος. Το κακό είναι ότι η δίκη θα γίνει σε κανένα χρόνο και αν πάρει η κατηγορούμενη έφεση να πάρει συν ακόμη ένα με δύο χρόνια και μέχρι τότε να κυκλοφορεί ένας δημόσιος κίνδυνος στην άσφαλτο.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τροχαίο πριν μερικές μέρες είχε ένας καλός συνάδελφος. Πολλά χρόνια οδηγός τουριστικού λεωφορείου με πολλά χλμ πείρα. Η κρίση τον έκανε 1-2 χρόνια να μην έρχεται στη δουλειά με το Vitara αλλά με το μηχανάκι. Τη μέρα που θα του γινόταν η πρόσληψη, την πρώτη μέρα που θα ξεκινούσε φέτος του έκλεισε το δρόμο ένας κοπανος και έπεσε από τη μηχανή. Το ένα του γόνατο έγινε κομμάτια. Φέτος ούτε λόγος για δουλειά. Οι γιατρ οί λένε ότι θα φτιάξει αλλά θα πάρει χρόνο.Αυτό φοβάμαι όταν οδηγώ τη μηχανή. Μην με τρακάρει κανένας απρόσεκτος. Ύστερα από 24 χρόνια διπλώματος για 50άρκι στα 16 και μοτοσυκλέτα στα 18 στα 40 μου έβαλα καθρέπτες γιατί ο κόσμος οδηγάει σαν τρελός ώρες ώρες.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#