-
μου ειπε μια φιλη μου,οτι μια πολυ καλη της φιλη,βγηκε με κατι φιλους,ηπιανε γινανε γκολ,και μετα αυτη και αλλα 2 ατομα μπηκανε στο αμαξι,η κοπελα πισω,ο οδηγος σε κατασταση μεθης,το καρφωσε σε κολονα,οι δυο μπροστα δεν τραυματιστηκαν πολυ,παρολο που δεν φοραγε κανεις ζωνη.
η κοπελα ομως ηταν ψηλη και χτυπισε ασχημα σε πολλα σημεια και ειδικα στον αυχενα..
αποτελεσμα?οι 2 μπροστινοι ειναι μια χαρα,και η κοπελα ειναι σε καταστολη για να μην υποφερει,και οι γιατροι λενε 90% τετραπληγια αν ζησει τελικα...
οπως εχω ενα φιλο μου,βγαινει συχνα πινει και καμια φορα οταν γυρναμε μαζι,επειδη εγω δεν πινω του λεω να το παρω εγω,η τον πιανω πολλες φορες να μην βαζει ζωνη και τον κραζω απιστευτα.και κλασικος μαγκας
ναι ενταξει θα βαλω και ασε με...ειλικρινα του ειπα,αν το καρφωσεις πουθενα και τραυματιστεις σοβαρα,θα γελαω με τα χαλια σου.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΖΩΟΟΟ
-
Citroen Saxo επί της παραλιακής λίγο πριν τη Βούλα (ερχόμενοι από Βουλιαγμένη) είχε καβαλήσει το διαχωριστικό, είχε σπάσει ανάρτηση, προφυλακτήρα, κτλ και ο οδηγός του μάζευε τα κομμάτια από τα χόρτα. Σε απόλυτη ευθεία!!! Έλεος ρε φίλε, έλεος!
-
Και τα θανατηφόρα σε κλειστούς άδειους αυτοκινητόδρομους συνεχίζονται.
(link) -
Seat Cordoba με διαλυμένη τη μούρη του έπειτα από επαφή με ένα Mazda Tribune
Να το χαίρομαι...
Αυτά παθαίνεις άμα περιμένεις να φθινοπωριάσει για να αλλάξεις τα λάστιχα και άμα ο δρόμος είναι γυαλί και κατηφορικός (γωνία Πλαστήρα και Μεγάλου Αλεξάνδρου). Πήγαινα με 20-25 χλμ/ώρα, πάτησα ομαλά φρένο ~10 μέτρα πριν το σταματημένο σε φανάρι Tribute και το αποτέλεσμα ήταν με το ABS σε υπερλειτουργία να φύγω πρακτικά αφρενάριστος προς το Tribute. Οι σκέψεις μου γι' αυτά τα κλάσματα του δευτερολέπτου ήταν του στυλ 'δε μπορεί, θα κόψει, θα κόψει, θα κόψει, μπαμ'. Του Tribute απλά του έσπασε σε ένα μηκος 7-8 εκατοστών ο προφυλακτήρας μιας και βρήκα στη βάση του κοτσαδόρου (δεν ήταν κουμπωμένος πάνω), οπότε και απέκτησα το ρεκτιφιέ των φωτογραφιών. Ο δρόμος στενός με παρκαρισμένα αριστερά δεξιά οπότε δε μπορούσα να κάνω ελιγμό να τ' αποφύγω. Ήρθαν και κατέγραψαν το συμβάν, συμπλήρωσα φιλική δήλωση και έμαθα από τον άνθρωπο της οδικής ότι έχουν καταγράψει πολλά ατυχήματα σ' εκείνο το σκ@τοφάναρο
Πάλι καλά που έχω μικτή ασφάλεια, οποτε όσο και να στοιχίσει εγώ θα πληρώσω 400 € (το ύψος της απαλλαγής)
Στις υγείες μου
-
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Οι σκέψεις μου γι' αυτά τα κλάσματα του δευτερολέπτου ήταν του στυλ 'δε μπορεί, θα κόψει, θα κόψει, θα κόψει, μπαμ'.2 φορες το εχω νιωσει αυτο, μετα πηγα το αμαξι για βιολογικο ...
-
Never mind
ευτυχώς που είσαι ασφαλισμένος
Είναι μόνο επιφανειακά ή έχουμε ψυγεία κλπ?
Σε κόβω για 2,000+ -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
...και το αποτέλεσμα ήταν με το ABS σε υπερλειτουργία να φύγω πρακτικά αφρενάριστος προς το Tribute. -
Δεν άνοιγε το καπώ για να δω, υγρά πάντως δεν άδειασαν στο δρόμο και γύρισα σπίτι μου καμια 200αριά μέτρα οδηγώντας χωρίς να ανεβάσει θερμοκρασία ή να ακούω κάποιο περίεργο θόρυβο. Θα καλέσω αύριο οδική να το μεταφέρει στο φανοποιείο.
Και γω για κανα 1500άρι υπολόγισα. Λόγω μικτής δε με πολυνοιάζει αν είναι 1000 ή 2000, αυτό που δε θέλω είναι να έχει πάρει κάποιο δομικό μέρος, είτε είναι σασί, είτε θόλος, κτλ. Όλα τα άλλα φτιάχνουν.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
...και το αποτέλεσμα ήταν με το ABS σε υπερλειτουργία να φύγω πρακτικά αφρενάριστος προς το Tribute.
Ήταν σαν να οδηγούσα σε πάγο όταν πάτησα το φρένο. Με ελάχιστη πίεση στο πεντάλ πήρε μπροστά το ABS και δούλευε υπερεντατικά όση πίεση και αν άσκησα στο πεντάλ, καθιστώντας εμφανές ότι δεν έβρισκε καθόλου πρόσφυση κάτω. Το δε πέλμα των ελαστικών είναι με πολύ μεγάλο βάθος, σχεδόν όπως στα καινούργια ελαστικά (έχουν 15-20000 χλμ πάνω τους), είναι απλά όμως κάτι άθλια Bridgestone B340 κατασκευής αρχές του 2006.
Γι' αυτό λέω ότι στα ελαστικά δεν πρέπει να κάνουμε οικονομία... έπρεπε να τα έχω αλλάξει από τις αρχές του καλοκαιριού που κατάλαβα ότι ψιλογλυστράνε και όχι να περιμένω να φθινοπωριάσει και ας χάλαγαν 6 μήνες νωρίτερα λόγω της ζέστης.
-
περαστικα aserf...βεβαια η αληθεια ειναι οτι δε μπορω να αναπαραστησω τη σκηνη στο μυαλο μου με τη ταχυτητα που λες... εκτος αμα αυτα τα λαστιχα ειναι τοσο καλα...
περαστικα...ζεις μεγαλες στιγμες με το κορντομπα παντως!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Seat Cordoba με διαλυμένη τη μούρη του έπειτα από επαφή με ένα Mazda TribuneΝα το χαίρομαι...
Αυτά παθαίνεις άμα περιμένεις να φθινοπωριάσει για να αλλάξεις τα λάστιχα και άμα ο δρόμος είναι γυαλί και κατηφορικός (γωνία Πλαστήρα και Μεγάλου Αλεξάνδρου). Πήγαινα με 20-25 χλμ/ώρα, πάτησα ομαλά φρένο ~10 μέτρα πριν το σταματημένο σε φανάρι Tribute και το αποτέλεσμα ήταν με το ABS σε υπερλειτουργία να φύγω πρακτικά αφρενάριστος προς το Tribute. Οι σκέψεις μου γι' αυτά τα κλάσματα του δευτερολέπτου ήταν του στυλ 'δε μπορεί, θα κόψει, θα κόψει, θα κόψει, μπαμ'. Του Tribute απλά του έσπασε σε ένα μηκος 7-8 εκατοστών ο προφυλακτήρας μιας και βρήκα στη βάση του κοτσαδόρου (δεν ήταν κουμπωμένος πάνω), οπότε και απέκτησα το ρεκτιφιέ των φωτογραφιών. Ο δρόμος στενός με παρκαρισμένα αριστερά δεξιά οπότε δε μπορούσα να κάνω ελιγμό να τ' αποφύγω. Ήρθαν και κατέγραψαν το συμβάν, συμπλήρωσα φιλική δήλωση και έμαθα από τον άνθρωπο της οδικής ότι έχουν καταγράψει πολλά ατυχήματα σ' εκείνο το σκ@τοφάναρο
Πάλι καλά που έχω μικτή ασφάλεια, οποτε όσο και να στοιχίσει εγώ θα πληρώσω 400 € (το ύψος της απαλλαγής)
Στις υγείες μου
Φιλε aserf δε πειραζει.Εμεις να μαστε καλα!!Οι λαμαρινες ισιωνουν. Και αλλη φορα μην κινεις το αμαξι σου χωρις λαστιχα..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
περαστικα aserf...βεβαια η αληθεια ειναι οτι δε μπορω να αναπαραστησω τη σκηνη στο μυαλο μου με τη ταχυτητα που λες... εκτος αμα αυτα τα λαστιχα ειναι τοσο καλα...Ευχαριστώ! Όπως μου είπαν όλοι, δεν πειράζει λαμαρίνες είναι... (το λέω μέχρι να το πιστέψω )
Πάτησα φρένο με 20-25 χλμ/ώρα 10 μέτρα πριν το αμάξι και έπεσα με 20-25 χλμ/ώρα πάνω στο αμάξι σα να μην είχα πατήσει φρένο
Όσον αφορά τα λάστιχα ήξερα ότι δεν ήταν για καφρίλες και επιθετική οδήγηση, δεν περίμενα όμως να μην πιάσουν ΚΑΘΟΛΟΥ σε ένα τόσο ήρεμο φρενάρισμα.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
περαστικα aserf...βεβαια η αληθεια ειναι οτι δε μπορω να αναπαραστησω τη σκηνη στο μυαλο μου με τη ταχυτητα που λες... εκτος αμα αυτα τα λαστιχα ειναι τοσο καλα...
Ευχαριστώ! Όπως μου είπαν όλοι, δεν πειράζει λαμαρίνες είναι... (το λέω μέχρι να το πιστέψω )
Πάτησα φρένο με 20-25 χλμ/ώρα 10 μέτρα πριν το αμάξι και έπεσα με 20-25 χλμ/ώρα πάνω στο αμάξι σα να μην είχα πατήσει φρένο
Όσον αφορά τα λάστιχα ήξερα ότι δεν ήταν για καφρίλες και επιθετική οδήγηση, δεν περίμενα όμως να μην πιάσουν ΚΑΘΟΛΟΥ σε ένα τόσο ήρεμο φρενάρισμα.
Το οδοστρομα πως ηταν ειχε γλιτσα?
-
Περαστικά
Σε καταλαβαίνω... το είχα πάθει κι εγώ πριν από χρόνια με λάστιχα 5ετίας, ευτυχώς χωρίς επαφή. Μικρή ταχύτητα, κατηφορικός δρόμος... να έχω ανέβει στα φρένα και το astra να συνεχίζει κανονικά (με το abs να τα δίνει όλα). -
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Το οδοστρομα πως ηταν ειχε γλιτσα?Ξέρω ότι όσο περίμενα εκεί άλλα δύο αυτοκίνητα φρενάρισαν με δυσκολία (ο ένας μπλοκάροντας τροχούς και ο άλλος με ABS να δουλεύει) ξεπερνώντας περίπου μισό μέτρο το φανάρι, ήταν όμως πρώτοι και δεν έπεσαν πάνω σε κάποιον. Να πω την αλήθεια δεν πήγα να ελέγξω το οδόστρωμα.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το οδοστρομα πως ηταν ειχε γλιτσα?
Ξέρω ότι όσο περίμενα εκεί άλλα δύο αυτοκίνητα φρενάρισαν με δυσκολία (ο ένας μπλοκάροντας τροχούς και ο άλλος με ABS να δουλεύει) ξεπερνώντας περίπου μισό μέτρο το φανάρι, ήταν όμως πρώτοι και δεν έπεσαν πάνω σε κάποιον. Να πω την αλήθεια δεν πήγα να ελέγξω το οδόστρωμα.
Πως ηταν μετα απο βροχη γλιστερο η νορμαλ?Μπορει ομως και οι αλλοι να μην ειχαν λαστιχα.
-
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Seat Cordoba με διαλυμένη τη μούρη του έπειτα από επαφή με ένα Mazda TribuneΝα το χαίρομαι...
Στις υγείες μου
Φιλε Αserf περαστικα...
Tο υπερευαίσθητο ABS ,ειναι χαρακτηριστικό των Ibiza /Cordoba.Το οποιο επιδεινώνεται ,σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο,αν φοράς παλια λαστιχα ή οταν ο δρομος εχει ανωμαλιες.Με τα μαμα Firestone 2-3 φορες τα ειχα δει ολα.Με τα contipremium 2 μου εχει συμβει μονο οταν το επιδιωξα για να το δοκιμασω... -
Ευχαριστώ πολύ!
Ελπίζω ότι και γω με τα Michelin Pilot Exalto θα δω άσπρη μέρα
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#