-
Οταν ο αλλος ειναι κουλος και ανεγκεφαλος δε φταιει κανενα αμαξι..
-
+1
Δε νομιζω να φταιει κανενα αυτοκινητο επειδη ο οδηγος του εκανε καποιο λαθος.Και τα saxoralla ειναι δυσκολα αυτοκινητα απλα οποιος ξερει τα παει,το ιδιο ισχυει και με το S2000,ποσα κουλαδια το χουν βγαλει εκτος δρομου επειδη δεν ξερουν,δεν φταιει το αυτοκινητο. -
συμφωνω παιδια. απλα μια ερωτηση εκανα επειδη η audi μια φορα με το ΤΤ ειχε πει οτι εκανε λαθος
-
Τι ακριβως εκανε???Πρωτη φορα το ακουω αυτο.
-
Κάτι σα να θυμάμαι και εγώ...
-
Κάτι με αστάθειες του πίσω μέρους;
Και μετά βάλανε την αεροτομή και γκρίνιαζαν όλοι ότι ασχήμαινε το αυτοκίνητο;Νομίζω...
-
yup
-
Το ΤΤ πρώτης γενιάς αρχικά είχα βγει χωρίς την μικρή άσχημη αεροτομή στο πίσω μέρος, αλλά λίγο μετά το λανσάρισμα είχε αναφερθεί μια σειρά ατυχημάτων σε υψηλές ταχύτητες, όπου το αυτοκίνητο αντιδρούσε απρόβλεπτα σε αλλαγή πορείας επειδή 'ελάφρωνε' ο πίσω άξονας. Το πρόβλημα εντοπίστηκε πρωτίστως αεροδυναμικά, λόγω της διαμόρφωσης του πίσω μέρους, οπότε και προστέθηκε η μικρή αεροτομή και έγιναν τροποποιήσεις στην ανάρτηση. Πιθανόν και ESP, δεν θυμάμαι.
Αυτά σε γενικές γραμμές, δεν έχω πρόχειρο λινκ.
edit: με πρόλαβαν
-
Κι εγω το εχω ακουσει αυτο το θεμα με το πρωτο tt..
-
Eγώ το θυμάμαι κιόλας, και αρκετά καλά. Μου χε κάτσει πολύ άσχημα η αεροτομή.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Eγώ το θυμάμαι κιόλας, και αρκετά καλά. Μου χε κάτσει πολύ άσχημα η αεροτομή.Όντως, εκανε δουλεια μετα τα 40 χιλ/ωρα...
Είμαι κακός, πολύ κακός εμένα που με βλέπεις!
Πλάκα κανω μαν!
-
Πολύ γουστάρω τους κακούς...
-
Xθες έγινε μια στούκα στην ΦΑΓΕ ο κλασικος ο μ@@@@κ@ς ο έλληνας είχε κλείσει την ΛΕΑ και τα ασθενοφάρα και τα πυροσβεστικά δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν για απεγκλοβισμό.
2 bmw είχαν αρκετές ζημιές και ένα τρίτο που δεν καταλάβα τι ήταν από την παραμόρφωση είχε τους εγκλωβισμένους. Πρέπει να είχαν φέρει αρκετές σβούρες καθώς τα 2 από τα 3 ενώ είμασταν στο Ρεύμα προς Λαμία κοιτούσαν προς Πειραιά
-
Σε οτι αφορα τα ατυχηματα με r8 ...check this ...http://www.lambounfall.de/lamborghini-m ... crash.html
-
Στο γνωστό δρόμο τα γνωστά φαινόμενα
-
Την επομενη φορα πρωτα αποθηκευσε την στον υπολογιστη σου και ανεβασε την γιατι απο το λινκ της ανανεωνεται αυτοματα και εδω.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Την επομενη φορα πρωτα αποθηκευσε την στον υπολογιστη σου και ανεβασε την γιατι απο το λινκ της ανανεωνεται αυτοματα και εδω.Εντάξει, τακτοποιήθηκε
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Σε οτι αφορα τα ατυχηματα με r8 ...check this ...http://www.lambounfall.de/lamborghini-m ... crash.htmlχαχαχαχαχα πως το εκανε ετσι ο τυπος!!!!!!!!! Σορρυ για το γελιο αλλα ειδικα η τελευταια φωτο (της τρακαρισμενης murcielago) μου φερνει κατι σε batmobil και x6
-
Φεύγω την Παρασκευή το απόγευμα με την οικογένεια, είμαστε στον Κιφισσό με κατεύθυνση για Αττική οδό και στο ύψος της γνωστής στροφής της Ford το nav (που για πρώτη φορά το άνοιξα στον δρόμο αυτόν) κτυπάει για κάμερα...
Κοιτάω δεξά τίποτα, κοιτάω αριστερά και βλέπω την κάμερα στο απέναντι ρεύμα στην κατεύθυνση για Πειραιά.
Είμαι στην μεσαία λωρίδα και την στιγμή που έχω το κεφάλι μου στραμμένο αριστερά μπαίνει στο οπτικό μου πεδίο ένα FIAT που κινήτε πολύ γρήγορα στο αριστερό ρεύμα...
ΤΟ οποίο FIAT,
- φαίνεται ξαφνικά σαν να κτυπάει στο αριστερό μέρος του δρόμου και,
- γυρίζει με το πλάι και αρχίζει να διασχίζει κάθετα τον Κιφισσό με το πλάι,
- περνάει λίγα μέτρα από μπροστά μου, (είμαι με καμμιά 70 χλμ, έχω αφήσει το γκάζι και περιμένω να δώ πού θα πάει για να αντιδράσω)
- συνεχίζει με το πλάι αλλα αρχίζει να γυρνάει ανάποδα,
- γυρίζει 180 μοίρες και συνεχίζοντας με το πλάι περνάει σα σφαίρα και τις 5-6 λωρίδες του Κιφισού που είναι το σημείο εκείνο ενώ έχουν αρχίζει να πετάγωνται στο δρόμο διάφορα αντικείμενα από το ανοικτό παράθυρο του συνοδηγού
- φτάνει σε χρόνο dt στην άλλη άκρη του δρόμου και με την φόρα που έχει σκάει με το πλάι πάνω στην δεξιά μπαριέρα, σχεδόν διαλύεται και ότι απέμεινε εκτοξεύτηκε ξανά στην αντίθετη κατεύθυνση και σταματάει σχεδόν στο κέντρο του δρόμου...
Σχεδόν νοιώσαμε το κτύπημα πάνω στη μπαριέρα, για το μπάμ δεν το συζητάω, τρόμαξαν τα παιδιά.
Ευτυχώς που δεν κτύπησε άλλο αυτοκίνητο και το σκηνικό έγινε λίγα μέτρα μπροστά από καμμιά δεκαριά οχήματα που κινούμασταν στο συγκεκριμένο σημείο εκείνη τη στιγμή.
Όσοι βρίσκονταν στις δεξιές λωρίδες σταμάτησαν αναγκαστηκά λόγο των συντριμμιών και υποθέτω πως βοήθησαν τον οδηγό...Είχαμε μείνει άναυδοι από το σοκ, δυστυχώς στο σημείο που είμασταν δεν γινόταν να σταματήσουμε, απλά συνέχισα με τα χέρια μου να τρέμουν.
-
Μπ0υρδ3λ@ FIAT....
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#