-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Καλή όρεξη. Κι εγώ τώρα μια μερίδα γύρο κοτόπουλο χωρίς κρεμμύδι ήθελα. Θα κρατηθώ όμως...
Ευχαριστώ.
Εγώ μόνο από τέτοια μιλάω:
Το έγραψε και ο htanso21. Κάτι θα ξέρει.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
μπλά μπλά μπλά
Dude... σαν γκόμενα κάνεις...
Πολύ μπλά μπλά και απο μεζέ τίποτα...Ποιος είναι ο μεζές; Να δεχθώ αυτά που γράφετε ως σωστά τη στιγμή που τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως τα νομίζεις;
Αν εσύ έριξες λάδι στη φωτιά και έσβησε, αυτό δε σημαίνει ότι αντικατοπτρίζει φυσική πραγματικότητα, αλλά καθαρή τύχη γιατί το λάδι ήταν νοθευμένο και η ελλιπής μελέτη σου σε οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα.
Καληνύχτα σας... Μείνετε με τα όνειρά σας και τις φαντασιώσεις σας. Οι ασφαλέστεροι Ο.Α. οι πιο καθαροί, οι πιο καλοί, οι πιο φθηνοί και ό,τι άλλο θέλετε. Πάρτε τους σαν παράδειγμα, φτιάξτε και 2-3 C4I, πληρώστε και μερικά LTi Truscam και Robot Traffipatrol XRD σε τιμή χ2 σε σχέση με το εξωτερικό χωρίς καλιμπράρισμα, κόψτε κλήσεις στη ευθεία για +40 του ορίου και μετά τα λέμε. Εγώ ήδη προετοιμάζομαι για τη νέα κατάσταση που επιθυμείτε και φέρνετε. Από Σεπτέμβριο ξεκινάω Τουρκικά...
Ευχαριστώ.
Ρε φίλε σε πάω εσένα!
Είσαι και χαζούλης είσαι και περίφανος για αυτό! -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ρε φίλε σε πάω εσένα!
Είσαι και χαζούλης είσαι και περίφανος για αυτό!Ε αφού το λες εσύ ο γνώστης των παιδαγωγικών και της επιστήμης, δίκιο θα έχεις.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Ρε φίλε σε πάω εσένα!
Είσαι και χαζούλης είσαι και περίφανος για αυτό!Ε αφού το λες εσύ ο γνώστης των παιδαγωγικών και της επιστήμης, δίκιο θα έχεις.
Ευχαριστώ.
Πάντα δίκιο έχω η ρουφιάνα!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Πάντα δίκιο έχω η ρουφιάνα!Δεν μπορώ να σου χαλάσω χατήρι. Ο γιατρός το είπε καθαρά άλλωστε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι άτομα σαν κι εσένα, καταστρέφουν αυτό το κράτος. Τι να κάνεις όμως; Η υποτιθέμενη Δημοκρατία που έχουμε σε αφήνει να λες ό,τι θέλεις χωρίς έλεγχο. Από την άλλη και Δικτατορία να γινόταν, τσιράκι θα ήσουν, οπότε πάλι δε θα σε άγγιζε κανείς. Ο χαμελαίων προσαρμόζεται στο περιβάλλον του βλέπεις, τι να κάνουμε; Φωτογράφος που γνωρίζει από κινητές επικοινωνίες; Δεκτόν. Από Ο.Α.; Και αυτό δεκτόν. Να μη σου χαλάσω χατήρι. Μια εγχείριση θέλω να κάνω, θα μου την κάνεις και αυτή; Φαντάζομαι, τραβώντας φωτογραφία ένα νυστέρι πριν 2 χρόνια θα έχεις αποκτήσει ήδη την απαιτούμενη γνώση.
Ευχαριστώ.
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και η σχεση ολων αυτων με τα ατυχηματα ποια ειναι;οτι λειπει η %#^%^#$ παιδεια και τα ψυχοτεχνικα καθε 2 χρονια σε οσους τρακαρουν και φταινε
-
edit mod
-
Δεν αναγνωρίζω κάποιον στο βίντεο. Πάντως ο offtopic και αυτός που γράφει βλακείες και προσβάλει είσαι εσύ μέχρι στιγμής.
Ευχαριστώ.
-
Δύο παιδιά νεκρά από πτώση Ι.Χ. αυτοκινήτου στη θάλασσα
Νεκρή ανασύρθηκε μια 12χρονη καθώς και ένα βρέφος, άρρεν 9 μηνών, από ΙΧ αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα, περίπου στις 2 τα ξημερώματα, όταν διέσχιζε την ακτή Νηρέως...από τη Χαλκίδα προς το Αλιβέρι.
Στο ΙΧ αυτοκίνητο επέβαιναν συνολικά 5 άτομα, μία 26χρονη οδηγός, ένας άνδρας 28 ετών, μία 14χρονη και τα δύο παιδιά που ανασύρθηκαν νεκρά.
-
Για να ειμαστε στο πνέυμα , χτές μετά το ψιλοβροχο , καραμπόλα 4ή 5 αυτοκίνητα στην Δ.Πλακεντίας. Οχι τίποτα το φοβερο με τραυματίας αλλα οι ζημιές αρκετές ...
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Για να ειμαστε στο πνέυμα , χτές μετά το ψιλοβροχο , καραμπόλα 4ή 5 αυτοκίνητα στην Δ.Πλακεντίας. Οχι τίποτα το φοβερο με τραυματίας αλλα οι ζημιές αρκετές ...Πέρασα και εγώ απο εκει. Αρκετές ζημιές... Απορώ τι έχουν στο μυαλό τους... δηλαδη με κάθε βροχούλα, στουκάρουν...
Anyway ΖΩΑ οσοι σταματούσαν και χαζευαν, οι περαστικοί εκτιμητές οπως τους λεω, με αποτέλεσμα να γίνει τρελό μποτιλιάρισμα στη σημειο.
Προχωράτε ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑ τσαπρρρρρΡΡΡΡΡρρρρ -
Ναι , και ο πρώτος ώς συνήθως την γλίτωσε.....
-
Μία είναι η λύση: Α-ΠΟ-ΣΤΑ-ΣΕΙΣ! Γιατί τα ζώα είναι αψυχολόγητα και τελικά τη νύφη την πληρώνεις εσύ που ακολουθείς. Κι ας σπεύσουν τα ζώα να καλύψουν τα κενά να τερματίσουν πρώτα.. big deal.
-
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μία είναι η λύση: Α-ΠΟ-ΣΤΑ-ΣΕΙΣ! ..........NO-MOΣ!!!
Και όταν εντοπίζεται μ@#@κας που κολλάει άσκοπα στα 2 μέτρα απο πίσω ενώ ειναι μπροστά 'convoy', αμέσως στην άκρη να περάσει, γιατί: Ειναι 'Άρρωστος' και τα 'Άτομα με ειδικές ανάγκες' προηγούνται!
Είμαστε άλλωστε ευγενείς... -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εχθες στις 18:30 στην κατευθηνση προς την εισοδο της ΑΟ στην Δουκισσης Πλακεντιας απο Χαλανδρι, στο φαναρι μετα τον σταθμο του μετρο ενα μινι ασπρο, ενα σκοντα και ενα Χιουνται εγιναν μαλλον ολα για πεταμα!!!!. Το μινι ειχ εμπει στο ρευμα ανωδου αλλα κοιτουσε προς τον σταθμο!!! μαλλον δεν ειχε σοβαρους τραυματισμους αλλα ολα ηταν πολυ χτυπημενα....Θάνο, Ιωσήφ είναι το ατύχημα που σας έλεγα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως τα κατάφεραν, μιας και τα τρία είχαν τη μούρη τους προς το μετρό του Χαλανδρίου. Πάντως οι ζημιές ήταν μεγάλες.
Το μέρος έχει πολλά κατασκευαστικά λάθη. Ο δρόμος γλιστράει πολύ. Είναι άνοιγμα, αφού σε έχει κλείσει κανέναν κοιμισμένος και θες να απομακρυνθείς. Τα φανάρια δεν φαίνονται ορισμένες φορές, μιας και δεν έχει κτίρια από πίσω στο φόντο και ξεγελιέται το μάτι. Και φυσικά όλοι τρέχουν.
Πιστεύω αν αλλάξουν άσφαλτο, και βάλουν προειδοποιητικό φανάρι όπως στη Μαραθώνος, τα τροχαία θα μειωθούν αισθητά και θα οφείλονται μόνο στη χαζομάρα των οδηγών.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Το μέρος έχει πολλά κατασκευαστικά λάθη. Ο δρόμος γλιστράει πολύ. Είναι άνοιγμα, αφού σε έχει κλείσει κανέναν κοιμισμένος και θες να απομακρυνθείς. Τα φανάρια δεν φαίνονται ορισμένες φορές, μιας και δεν έχει κτίρια από πίσω στο φόντο και ξεγελιέται το μάτι. Και φυσικά όλοι τρέχουν.
Πιστεύω αν αλλάξουν άσφαλτο, και βάλουν προειδοποιητικό φανάρι όπως στη Μαραθώνος, τα τροχαία θα μειωθούν αισθητά και θα οφείλονται μόνο στη χαζομάρα των οδηγών.
Με δεδομένα ολα αυτα τα σωστά που λές, μπορεί κανείς να μου απαντήσει γιατι τρεχουν ολοι εκει σαν τους πούστηδες??? Σα κάτι να τους πιάνει.
Περνάω καθημερινά απο εκεί, και πραγματικά απορρώ -
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
γιατι τρεχουν ολοι εκει σαν τους πούστηδες??? Σα κάτι να τους πιάνει.πως τρέχει ο πούστης;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
γιατι τρεχουν ολοι εκει σαν τους πούστηδες??? Σα κάτι να τους πιάνει.
πως τρέχει ο πούστης;
Πέρνα απο Δουκίσσης Πλακεντίας και θα δείς.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#