-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Πριν λιγο ενα αυτοκινητο εδω εξω απο το μαγαζι χτυπησε ενα παιδακι 4 χρονων τα ειδα ολα ,ηταν στην ασφαλτο με αιματα στην μυτη και στο κεφαλι και σιγουρα καποια κοκκαλα σπασμενα βγαινω εξω απο τις φωνες και βασικα την ηξερα την κοπελα που ειχε το παιδακι ,παιρνουμε το εκαβ και μας λεει σε 25με30 λεπτα θα ειμαστε εκει τι να εκανα λοιπον της λεω βαλτο μες τα αμαξι και παμε εκανα 45 λεπτα μεχρι το γουδι στο αγλαια κυριακου .Κατ'αρχάς ας ευχηθούμε στο παιδάκι περαστικά και καλή ανάρωση. Κατά δεύτερον, ένα μπράβο από μένα σε σένα citrovag για την ευαισθησία σου, αλλά...
αυτό που έκανες είναι άκρως επικίνδυνο, πρώτα για την υγεία/κατάσταση του παιδιού και δεύτερον για σένα. Μπορεί να βρεις τον μπελά σου, θέλοντας να βοηθήσεις το παιδί, να του κάνεις μεγαλύτερη ζημιά καθώς είναι μέσα στο αυτοκίνητο σου , χωρίς υπο-στήριξη. Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά και εκεί που 'κάνεις το καλό, βρίσκεις τον μπελά σου'.
Και πάλι μπράβο σου, αλλα την επόμενη φορά, ΠΡΟΣΟΧΗ.ΥΓ1: Η αστυνομία ήρθε; Αυτός που χτύπησε το παιδάκι, τι έγινε;
ΥΓ2: όποτε βλέπω αυτό το τόπικ ψηλά, με πιάνει η καρδιά μου. -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Πριν λιγο ενα αυτοκινητο εδω εξω απο το μαγαζι χτυπησε ενα παιδακι 4 χρονων τα ειδα ολα ,ηταν στην ασφαλτο με αιματα στην μυτη και στο κεφαλι και σιγουρα καποια κοκκαλα σπασμενα βγαινω εξω απο τις φωνες και βασικα την ηξερα την κοπελα που ειχε το παιδακι ,παιρνουμε το εκαβ και μας λεει σε 25με30 λεπτα θα ειμαστε εκει τι να εκανα λοιπον της λεω βαλτο μες τα αμαξι και παμε εκανα 45 λεπτα μεχρι το γουδι στο αγλαια κυριακου .
Κατ'αρχάς ας ευχηθούμε στο παιδάκι περαστικά και καλή ανάρωση. Κατά δεύτερον, ένα μπράβο από μένα σε σένα citrovag για την ευαισθησία σου, αλλά...
αυτό που έκανες είναι άκρως επικίνδυνο, πρώτα για την υγεία/κατάσταση του παιδιού και δεύτερον για σένα. Μπορεί να βρεις τον μπελά σου, θέλοντας να βοηθήσεις το παιδί, να του κάνεις μεγαλύτερη ζημιά καθώς είναι μέσα στο αυτοκίνητο σου , χωρίς υπο-στήριξη. Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά και εκεί που 'κάνεις το καλό, βρίσκεις τον μπελά σου'.
Και πάλι μπράβο σου, αλλα την επόμενη φορά, ΠΡΟΣΟΧΗ.ΥΓ1: Η αστυνομία ήρθε; Αυτός που χτύπησε το παιδάκι, τι έγινε;
ΥΓ2: όποτε βλέπω αυτό το τόπικ ψηλά, με πιάνει η καρδιά μου.Αυτο που λες το σκεφτηκα κι εγω αλλα αργα ηδη ειχα ξεκινησει, αλλα οταν ακουγα την μανα του να λεει θα αφησουμε το παιδι στην ασφαλτο μιση ωρα εκεινη την στιγμη σκεφτηκα και επραξα οπως αν ηταν δικο μου το παιδι και επειδη και το δικο μου ειναι 1,5 χρονων θεωρησα και βεβαια ρωτησα την μανα αν θελετε να το παμε στο νοσοκομειο και εκεινη το πηρε αγκαλια και μπηκε μεσα στο αμαξι και βεβαια οπως ειπα και πιο πανω η οικογενεια ειναι γνωστη μου .
Εχω τυχη να ειμαι μπροστα σε πολλα τροχαια ειδικα με μηχανακια και τετοια αλλα σε καμμια περιπτωση βεβαια δεν εχω πει να μεταφερω καποιον γιατι το γνωριζω αυτο ,καθομαστε και περιμενουμε σαν μαλακες μιση ωρα να ερθει το ασθενοφορο πανω απο τον ανθρωπο που σπαρταραει στην ασφαλτοΤροχαια δεν ηρθε κατα σατανικη συμπτωση η γυναικα που το χτυπησε ειναι πολυ γνωστες με την μανα δεν τυθετε θεμα αμφισβητησεις .
Και κατι ακομα εχω χασει τον ξαδερφο μου (αδερφο μου γιατι στην ουσια μαζι μεγαλωσαμε)
σε τροχαιο στην ν.μακρη το 2002 ηταν 22 χρονων ,ειχα δωσει το αμαξι μου στον γαμπρο μου ενα saxo και πηγαιναν βολτα μαραθωνα πετυχαν στο δρομο ενα αλλο saxo και καναν κοντρες οσπου εχασε τον ελεγχο του αυτοκινητου βγηκε στο αντιθετο και χτυπησε μια γυναικα με τρια παιδακια οταν εφτασα στο σημειο ο ξεδερφος ηταν ηδη νεκρος με σπασμενο αυχενα τα τρια παιδια χωρις ζωνες στην ασφαλτο το ενα το πηγα εγω στο νοσοκομειο γιατι το ασθενοφορο αργουσε να ερθει -
Το παιδακι ειναι καλα τελικα?
-
Επειδή είναι παιδί κι εγώ το ίδιο θα έκανα.. θα το έβαζα στο αμάξι και θα το πήγαινα στο νοσοκομείο, πολύ περισσότερο αφού ήταν και η μητέρα του εκεί. Ευτυχώς στην ηλικία αυτή το παιδί δεν θα θυμάται πόνους κλπ όταν μεγαλώσει, είχα πάθει 5 χρονών πολύ μεγάλη ζημιά όταν ντελαπάρησε το αυτοκίνητο μας με χειρουργεία στο πόδι κλπ αλλά δεν θυμάμαι ευτυχώς τους πόνους
-
Προς Θεού, το ύφος του ποστ μου δεν ήταν επικριτικό, ίσα ίσα που ήταν αξιέπαινη η κίνηση σου. Απλώς ανέφερα πιθανά προβλήματα. Ελπίζω και έυχομαι το παιδί να είναι καλά.
Έχω μνήμες και γω από δυνατό τρακάρισμα σε παιδική ηλικία και ξέρω τι σημαίνει πόνος και, πιο πολύ, πανικός και σοκ σε τέτοιες καταστάσεις. Όσο για τροχαία, έχω δει πολλά λόγω προηγούμενης δουλειάς είχα σχέση με νοσοκομεία, άστα. Τ'αδέρφια μου είναι γιατροί και όποτε πάω στο νοσοκομείο να τους δω κανά βραδάκι, βλέπω 'πολλά'.
Όσον αφορά την κίνηση που έκανες, λόγω του ότι είναι παιδί στην άσφαλτο, θέλει 2 φορές προσοχή. Είναι πιο ευπαθή τα μικρά. Και γω στη θέση σου, το ίδιο θα έκανα. Κι ας λέω εδώ....
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Προς Θεού, το ύφος του ποστ μου δεν ήταν επικριτικό, ίσα ίσα που ήταν αξιέπαινη η κίνηση σου. Απλώς ανέφερα πιθανά προβλήματα. Ελπίζω και έυχομαι το παιδί να είναι καλά.Έχω μνήμες και γω από δυνατό τρακάρισμα σε παιδική ηλικία και ξέρω τι σημαίνει πόνος και, πιο πολύ, πανικός και σοκ σε τέτοιες καταστάσεις. Όσο για τροχαία, έχω δει πολλά λόγω προηγούμενης δουλειάς είχα σχέση με νοσοκομεία, άστα. Τ'αδέρφια μου είναι γιατροί και όποτε πάω στο νοσοκομείο να τους δω κανά βραδάκι, βλέπω 'πολλά'.
Όσον αφορά την κίνηση που έκανες, λόγω του ότι είναι παιδί στην άσφαλτο, θέλει 2 φορές προσοχή. Είναι πιο ευπαθή τα μικρά. Και γω στη θέση σου, το ίδιο θα έκανα. Κι ας λέω εδώ....
Nαι το καταλαβα πως το ειπες αλλωστε κι εγω συμφωνω σαυτο που λες απλα στην συγκεκριμενη φαση και στιγμη πιστευω 99 απο τους 100 που θα ηταν στην θεση μου αυτο θα εκαναν .
Χθες κατα τις 8 και κατι που πηρα να μαθω τι εχει το παιδι μου ειπαν πως εμπαινε χειρουργειο κυριως για τα ποδια ,εχει σπασει ισχυο και εχει καταγματα στον αστραγαλο δεν ξερω αν τα γραφω σωστα γιατι τα ιατρικα δεν τα ξερω .
Το αιματωμα στο κεφαλι θελει παρακολουθησει και θα το προσεχουν ειπαν για τυχον εσωτερικη αιμοραγια . -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Προς Θεού, το ύφος του ποστ μου δεν ήταν επικριτικό, ίσα ίσα που ήταν αξιέπαινη η κίνηση σου. Απλώς ανέφερα πιθανά προβλήματα. Ελπίζω και έυχομαι το παιδί να είναι καλά.
Έχω μνήμες και γω από δυνατό τρακάρισμα σε παιδική ηλικία και ξέρω τι σημαίνει πόνος και, πιο πολύ, πανικός και σοκ σε τέτοιες καταστάσεις. Όσο για τροχαία, έχω δει πολλά λόγω προηγούμενης δουλειάς είχα σχέση με νοσοκομεία, άστα. Τ'αδέρφια μου είναι γιατροί και όποτε πάω στο νοσοκομείο να τους δω κανά βραδάκι, βλέπω 'πολλά'.
Nαι το καταλαβα πως το ειπες αλλωστε κι εγω συμφωνω σαυτο που λες απλα στην συγκεκριμενη φαση και στιγμη πιστευω 99 απο τους 100 που θα ηταν στην θεση μου αυτο θα εκαναν .
Χθες κατα τις 8 και κατι που πηρα να μαθω τι εχει το παιδι μου ειπαν πως εμπαινε χειρουργειο κυριως για τα ποδια ,εχει σπασει ισχυο και εχει καταγματα στον αστραγαλο δεν ξερω αν τα γραφω σωστα γιατι τα ιατρικα δεν τα ξερω .
Το αιματωμα στο κεφαλι θελει παρακολουθησει και θα το προσεχουν ειπαν για τυχον εσωτερικη αιμοραγια .Περαστικα στο παιδι και καλη αναρωση! Μπραβο και σε σενα citrovag για την κινηση σου! Γιαυτο πρεπει να χουμε ολοι μας τα ματια 14 ειτε σαν πεζοι ειτε σαν οδηγοι. Ειμαστε ενα κωλοχανειο (συγγνωμη που το γραφω ετσι ωμα) να μην υπαρχει διαθεσιμο ασθενοφορο.
-
Ευχομαι ταχεια ανάρωση στο παλικάρι!
-
Πάντως εγώ θα συμφωνήσω με το Dodger.
Αν ΔΕΝ έχεις ιατρικές γνώσεις, και βλέπεις ένα τραυματία με ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι/αυχένα/κλπ, είναι πολύ κακή επιλογή (αν και απολύτως ανθρώπινη) να προσπαθήσεις να τον μεταφέρεις μόνος σου στο νοσοκομείο, και δεν συνιστάται (απ' όσο ξέρω) από κανέναν ιατρικό σύλλογο στον κόσμο.Εντάξει, τώρα σταθήκατε όλοι τυχεροί (μέσα στην ατυχία).
Αν είχες προκαλέσει μια μόνιμη βλάβη στο παιδί, που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, τότε;
-
+1!
-
mjacob σωστό αυτό αλλά εν μέρει. Είναι ό,τι χειρότερο να βλέπεις κάποιο άτομο να είναι σε άσχημη κατάσταση, να μην υπάρχει κάποιος γιατρός και η όποια βοήθεια να ξέρεις πως θα αργήσει να έρθει. Κάθε λεπτό που περνάει και αντικρίζεις αυτή τη κατάσταση σου φαίνεται αιώνας.
Από την άλλη, θεωρώ ΠΟΛΥ σημαντικό παράγοντα τον χρόνο! Κάθε λεπτό που περνάει μέχρι να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ίσως είναι καθοριστικό και πολύτιμο για να σωθεί κάποιος σε μια τέτοια περίπτωση.
Δυστυχώς, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι λίγο μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Ειδικά σε περιοχές που είναι απομακρυσμένες από τα μεγάλα νοσοκομεία. Και τα 2 ρίσκα είναι. Είτε αφήνεις τον τραυματία εκεί ευελπιστώντας να αντέξει μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο είτε αναλαμβάνεις να τον μεταφέρεις εσύ κερδίζοντας όσο περισσότερο χρόνο μπορείς.
Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου να είναι όλα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον πιτσιρικά.
-
Καποι στιγμη, εδω στη Θεσσαλονικη ο Ερυθρος Σταυρος (στο κτιριο στο λιμανι), εκανε διαφορα σεμιναρια, αναμεσα στα οποια ειχε και πρωτων βοηθειων.
¨Ηταν αρκετες ωρες συνολο, οχι μια μερα, και δινονταν αρκετες και χρησιμες πληροφοριες για το πως πρεπει να αντιδρασει καποιος, σε διαφορα ατυχηματα (αυτοκινητο, βουνο κλπ), μεχρι να ερθει βοηθεια (αθενοφορο ή καποιος γιατρος), ετσι ωστε να βοηθησει και να διασφαλισει καποια σημαντικα πραγματα για τον τραυματια (ακινητοποιηση, σταματημα αιμορραγιας κλπ)
Πραγματι πολυ καλη κινηση
-
Bαγγέλη και εγώ το ίδιο θα κανα. Ξέρω ότι δεν είναι αυτό που θεωρείται 'σωστό', αλλά σε αυτήν την μπανανία που τα ασθενοφόρα κάνουν πολύ ώρα να εμφανιστούν (χωρίς απαραίτητα να φταίνε τα πληρώματα τους, αλλά αυτή που κανονίζουν βάρδιες κτλ, και φυσικά τα ζώα που δεν κάνουν στην άκρη όταν ακούσουν τη σειρήνα. ) δε θα άφηνα τόσο χρόνο να πάει χαμένο.
Ελπίζω να είναι καλά το παιδάκι, και να μην του μείνει ούτε ως ανάμνηση.
-
Σήμερα διάβασα το ποστ για το 4χρονο παιδάκι κ ειδικά όταν είσαι κ γονιός η ψυχή σου μαζεύεται ακόμα περισσότερο όταν κιόλας διαβάζεις ότι το τραυματισμενο αυτό αγγελούδι έκανε 45 λεπτά να φτάσει στο νοσοκομείο!
Τραγικο πραγματικά τι στιγμή που όλοι μας γνωρίζουμε ότι σε έναν τραυματία παίζουν καταλυτικό ρόλο ακόμα κ τα δευτερόλεπτα για το αν θα επιβιώσει.
Δεν θέλω να σκέφτομαι τις στιγμές σοκ αγωνιάς κ πόνου μάνας κ παιδιού αντίστοιχα είναι άπλα τραγικό.
Συνχαιρώ την ενέργεια του citrovag κ εγώ στην θέση του ανθρωπίνος το ίδιο θα έκανα κ λυπάμαι πραγματικά για το κράτος που ζω!
Είναι γραφικό που το λέω άλλα τέτοιες στιγμές δεν έχεις κάτι αλλο να πεις!
Εύχομαι το παιδάκι να γίνει κάλα κ σύντομα γιατί αυτό έχει μεγαλύτερη άξια -
Κατα της 4 το απογευμα ειχε διακοπει η κυκλοφορια και στα 2 ρευματα στην εθνικη Αθηνων-Κορινθου εξ'αιτιας μιας νταλικας η οποια πηρε φωτια.
Η νταλικα ηταν στο ρευμα απο Κορινθο προς Αθηνα ο δρομος εκλεισε και φυσικα σταματησαμε και περιμεναμε να ερθει η πυροσβεστικη να σβυσει την φωτια.Για να φτασουν γρηγορα η αστυνομια εκλεισε και το αντιθετο ρευμα ( απο Αθηνα προς Κορινθο) και τα οχηματα της πυροσβεστικης ανεβηκανε αναποδα και φτασανε κατ'ευθειαν στην φωτια, καθως λοιπον οσοι ειχαμε αυτοκινητα ειμασταν σταματημενοι και βλεπαμε που σβυνανε την φωτια ενας ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ-ΜΑΛΑΚΑΣ συνοδηγος αποφασισε να κατεβει απο το αυτοκινητο και ανοιξε εν ψυχρο την πορτα χωρις να κοιταξει με αποτελεσμα να πεσει επανω ενας αναβατης μηχανης που εκεινη την ωρα περναγε αναμεσα απο τα αυτοκινητα , πηγαμε απο πανω του και στην αρχη ηταν αναισθητος και μεσα στα αιματα ,μετα συνηλθε και βογγαγε απο τους πονους, σχεδον αμεσως μολις εγινε το ατυχημα πηρα τηλεφωνο στο 166 και στην αστυνομια και ξαναπηγα κοντα στον ανθρωπο, αφου εσβυσε η φωτια μετα απο 5 περιπου λεπτα στο διπλα ρευμα το οποιο ηταν κλειστο για να ανεβουν τα οχηματα της πυροσβεστικης ηρθε ενα περιπολικο με εναν αστυνομικο για να ανοιξει τον δρομο τον οποιο και φωναξαμε να ερθει κοντα στον ανθρωπο και να ειδοποιησει και αυτος για ασθενοφορο , ο ''κυριος'' μας εγραψε κανονικα και δεν ηρθε προς το μερος μας λεγωντας μας ΄΄ και εγω τι να κανω τωρα? πρεπει να ανοιξω τον δρομο- περιμενετε λιγο΄΄ αφου λοιπον ανοιξε τον δρομο και με την σφυριχτρα εκανε νοημα στα αυτοκινητα του αντιθετου ρευματος να περασουν μετα απο κανα 10λεπτο ηρθε στον τραυματια και ειδοποιησε με τον ασυρματο του .
Παλι καλα ο αναβατης της μηχανης φοραγε κρανος και δεν χτυπησε στο προσωπο ,το ασθενοφορο ηρθε σε 15 λεπτα , χρονος πολυ καλος αν σκεφτουμε οτι και τα 2 ρευματα ηταν κλειστα απο αυτοκινητα,πυροσβεστικες κ.λ.π
Ελπιζω ο ανθρωπος να μην χτυπησε πολυ σοβαρα και ο ηλιθιος που ανοιξε την πορτα χωρις να κοιταξει να μην το ξανακανει, -
Πω πω πω....
Τραγικοί αυτοί που έκλεισαν τη ΛΕΑ.
Τραγικός αυτός που άνοιξε την πόρτα.
Τραγικός και ο αστυνομικός.
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗ Λ.Ε.Α.!! Επί τόπου αφαίρεση διπλώματος σε όλους!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Τραγικός αυτός που άνοιξε την πόρτα.
Μια διόρθωση, δεν είναι τραγικός που άνοιξε την πόρτα. Είναι απρόσεχτος, πλήν νομιμότατος. Πρίν ανοίξουμε την πόρτα ΠΑΝΤΑ κοιτάμε καθρέφτη για ευνόητους λόγους.
Ο αναβάτης όμως, είναι και απρόσεχτος και παράνομος που έκανε διήθηση, και πιθανότατα και με ταχύτητα (αλλιώς δεν θα σακατευόταν). Δεν καταλαβαίνω ρε πστ μου... με τη ζωή σου παίζεις, κάποιος μπορεί να ανοίξει την πόρτα... δεν ειναι κ απίθανο... πάρε μια προφύλαξη... κάνεις παράνομα διήθηση... οκ κατανοητό δεν θες να περιμένεις όπως οι άλλοι. Προσεχε τουλάχιστον, σιγά σιγα...
Anyway, μακάρι να ειναι καλά ο άνθρωπος, και να βάλει μυαλό.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗ Λ.Ε.Α.!! Επί τόπου αφαίρεση διπλώματος σε όλους!
Την Κυριακή επέστρεφα στην Αθήνα. Περίπου 30-35 χλμ μετά την Κόρινθο είχε γίνει ένα ατύχημα (τελικά δε φαινόταν ιδιαίτερα σοβαρό και τα αυτοκίνητα είχαν μεταφερθεί στην ΛΕΑ). Η ταχύτητα μας είχε σχεδόν εκμηδενιστεί, από τους έξυπνους που σταματούσαν και ανέλυαν το ατύχημα. Παράλληλα, παρατηρούσα 1 στα 5 αυτοκίνητα έμπαιναν στην ΛΕΑ για να μας προσπεράσουν, σαν έξυπνοι που είναι. Κάποια στιγμή πέρασε ένα περιπολικό από την ΛΕΑ, το οποίο παρότρυνε όσους ήταν στη ΛΕΑ να μαζευτούν στην άκρη. Όλοι πήγαν, πολλοί όμως επέστρεφαν μόλις έφυγε το περιπολικό.
Ενώ ήμουν έξω φρενών με τα γαιδουροσυμπεριφορά τους, παρατήρησα ότι το περιπολικό που μας προσπέρασε είχε φτάσει στο ατύχημα και περίμενε πριν από αυτό όσους εξακολουθούσαν να βρίσκονται στην ΛΕΑ για τα περαιτέρωΓνωρίζει κανείς τι ποινή προβλέπεται?
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Μια διόρθωση, δεν είναι τραγικός που άνοιξε την πόρτα. Είναι απρόσεχτος, πλήν νομιμότατος. Πρίν ανοίξουμε την πόρτα ΠΑΝΤΑ κοιτάμε καθρέφτη για ευνόητους λόγους.Διαφωνώ σε αυτό. Πόρτα σε αυτοκινητόδρομο δε θα άνοιγα σε καμμία περίπτωση, και ας ήμουν ακίνητος για μισή ώρα.
Και σε περίπτωση ατυχήματος | ανάγκης | προβλήματος: ΛΕΑ / parking, φωσφορίζον γιλέκο και αμέσως βουρ έξω από τον αυτοκινητόδρομο (πίσω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα).
www2000: το πρόστιμο για κίνηση στη ΛΕΑ νομίζω πως είναι 200 ευρώ και 9 πόντοι. Πολύ επιεικές κατά την ταπεινή μου γνώμη, τη στιγμή που μπορεί να κοστίσει τη ζωή συνανθρώπου μας.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μια διόρθωση, δεν είναι τραγικός που άνοιξε την πόρτα. Είναι απρόσεχτος, πλήν νομιμότατος. Πρίν ανοίξουμε την πόρτα ΠΑΝΤΑ κοιτάμε καθρέφτη για ευνόητους λόγους.
Διαφωνώ σε αυτό. Πόρτα σε αυτοκινητόδρομο δε θα άνοιγα σε καμμία περίπτωση, και ας ήμουν ακίνητος για μισή ώρα.
Το να διαφωνείς εσύ εγώ ή οποιοσδήποτε, δεν κάνει το άνοιγμα πόρτας παράνομο όμως.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#