-
Εχει φτασει και για μενα το πληρωμα του χρονου για αλλαγη ιμαντων αλλα μαλλον δεν με βλεπω για αντ/πεια.Με καλη τρομπα νερου πρεπει να παιζει σκαρτα 200 ευρω απο οτι μου ειχαν πει.Θα δουμε και θα ψαξουμε.Σε προηγουμενα post ειχε αναφερθει αγορα υλικων σε καλες τιμες!!!
-
Κι εγώ αυτό θα έκανα.
-
Καλησπέρα παιδιά,
το κόστος για αλλαγή ιμάντες χρονισμού, ίμαντες δυναμό και αλλαγή λαδιών φίλτρου λαδιού φίλτρο καυσίμου και αέρος και αλλαγή βαλβολίνες μπρος-πίσω στα 130,000 κόστισε 420ευρώ. Τώρα είναι καιρός όμως για αλλαγή αμορτισέρ γιατί βγάζουν λάδια. Καμιά ιδέα?
ΥΓ: Στα 80000 άλλαξα πάλι και είχα βάλει bilstein b4, τώρα λέω να μην βάλω τα ίδια όμως γιατί δεν έμεινα ευχαριστημένος. -
Ο χρήστης panpat έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
το κόστος για αλλαγή ιμάντες χρονισμού, ίμαντες δυναμό και αλλαγή λαδιών φίλτρου λαδιού φίλτρο καυσίμου και αέρος και αλλαγή βαλβολίνες μπρος-πίσω στα 130,000 κόστισε 420ευρώ. Τώρα είναι καιρός όμως για αλλαγή αμορτισέρ γιατί βγάζουν λάδια. Καμιά ιδέα?
ΥΓ: Στα 80000 άλλαξα πάλι και είχα βάλει bilstein b4, τώρα λέω να μην βάλω τα ίδια όμως γιατί δεν έμεινα ευχαριστημένος.Το B8 το έχεις δει ?
Στάλθηκε από το E5533 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γεια σας παιδια.Θα ηθελα να πειτε καμμια γνωμη για αμορτισερ.Τι εντυπωσεις εχετε οσοι τα αλλαξατε και ποια μαρκα ταιριαζει καλυτερα οταν το χρησιμοποιεις και εκτος δρομου.
-
Ο χρήστης panpat έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
ΥΓ: Στα 80000 άλλαξα πάλι και είχα βάλει bilstein b4, τώρα λέω να μην βάλω τα ίδια όμως γιατί δεν έμεινα ευχαριστημένος.420€ στην αντιπροσωπεια; αντλια νερου αλλαξες;
Εγω θελω να αλλαξω μονο τα πισω γιατι ειναι σπασμενα ενω τα μπροστα ειναι σε καλη κατασταση. Τα d6 μηπως ειναι καλυτερα; τι σκεφτεσαι να βαλεις;
Επισης οποιος ξερει τα μαμα ειναι αερος; και τι θα προτεινε καποιος μονο για πισω. Στην αντιπροσωπεια μου εδωσαν τιμη μονο τα πισω 140€ συν εργασια 50-60€
Υ.γ. παιδια μπειτε οσοι δεν ειστε και στο hellasduster forum να τα λεμε και εκει
-
420 σε εξουσιοδοτημένο ρενω ναι με αντλια νερου εκανα αλλαγή. Τα είδα τα β6 αλλά 450 μου είπαν και δεν μπορεις να τα επισκευασεις και να τα βάλεις πα΄λι. Η koni έβγαλε ενα ωραιο σετ αλλα δεν το έχουν εισαγει ακομη και εγω τα βιαζομαι η αληθεια ειναι. Μαλλον θα βαλω τα kayaba γιατι τα bilstein μετα απο 45000 άρχισαν να βαρκαρουν.
-
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
Εχει φτασει και για μενα το πληρωμα του χρονου για αλλαγη ιμαντων αλλα μαλλον δεν με βλεπω για αντ/πεια.Με καλη τρομπα νερου πρεπει να παιζει σκαρτα 200 ευρω απο οτι μου ειχαν πει.Θα δουμε και θα ψαξουμε.Σε προηγουμενα post ειχε αναφερθει αγορα υλικων σε καλες τιμες!!!Την τελευταία αλλαγή λαδιών στα 100000 χλμ την έκανα σε μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Λάδια elf και το αντίστοιχο που προβλέπεται από την μάνα του. Την αλλαγή ιμάντα χρονισμού αντλίας νερού θα την κάνω σε εξουσιοδοτημένο στα 120000 χλμ για έναν απλό λόγο. Θα έχω έπειτα μια εγγύηση καλής λειτουργίας 6 ετών ή άλλων 120000 ακόμη για το πιο ουσιαστικό αναλώσιμο και άμεσα συνδεδεμένο με την ζωή του κινητήρα. Εχω ακούσει κι εγώ για τα μισα χρήματα όταν όμως ρώτησα τι γίνεται με την εγγύηση ο φίλος που μου πρότεινε αυτή την λύση μου είπε πως απλά δεν υφισταται. Μεγάλο το ρίσκο για 100 - 150 ευρώπουλα παραπάνω.
-
Ο χρήστης panpat έγραψε:
420 σε εξουσιοδοτημένο ρενω ναι με αντλια νερου εκανα αλλαγή. Τα είδα τα β6 αλλά 450 μου είπαν και δεν μπορεις να τα επισκευασεις και να τα βάλεις πα΄λι. Η koni έβγαλε ενα ωραιο σετ αλλα δεν το έχουν εισαγει ακομη και εγω τα βιαζομαι η αληθεια ειναι. Μαλλον θα βαλω τα kayaba γιατι τα bilstein μετα απο 45000 άρχισαν να βαρκαρουν.σε qashqai έβαλα Monroe adventure και είμαι ευχαριστημένος. Σύμφωνα με τον μπούκη, είναι καλύτερης ποιότητας από τα kyb στα 250 αν θυμάμαι καλά
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
τα μανίσια ξέρουμε ποιας εταιρίας είναι;
-
Ψαχνοντας βρηκα και το mudster.com που εχει διαφορα καλουδια για το θηριο μας!!!
-
Καλησπέρα είμαι υποψήφιος αγοραστής του Duster με ενδιαφέρει κυρίως η έκδοση 4χ4 sportive και απο πλευρά κινητήρα νομίζω θα καταλήξω στον 1.5diesel και οχι στον 1.2 ο οποίος στο site φαίνεται διαθέσιμος στην έκδοση brave μονο.Η οικονομική διαφορά με βάση το τιμοκατάλογο είναι 50 ευρώ ο 1.5 έχει 17350 και ο 1.2 17400.Έδώ θέλω και την βοήθεια σας βρίσκομαι σε νησί και αντιπροσωπεία για να μάθω ακριβώς τις τιμές υπάρχει στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη πριν μπω στην διαδικασία να πάω θα ήθελα να ξέρω από κάποιον που το αγόρασε πρόσφατα ή το έιδε πρόσφατα αν όντως οι τιμές είναι αυτές και αν όχι τι άλλα 'κρυφά' κόστη υπάρχουν (χρέωση χρώματος,άλλα έξοδα κτλπ).
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
υ.γ. Μπαίνω στην διαδικασία να ρωτήσω γιατί στον τιμοκατάλογο γνωστού site που ασχολείται με τα αυτοκίνητα είδα τιμή 20440 για το 1.5 sportive και 3000 είναι μια αρκετά μεγάλη διαφορά στις μέρες μας.
υ.γ2. Σίγουρα θα περιμένω να δω και τις τιμές του νέου duster
-
Δεν ξέρω να σου απαντήσω για τις τιμές, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι το νέο Duster είναι σημαντικά αναβαθμισμένο και αξίζει να το προτιμήσεις!
-
Aν μπείς στο side της αντιπροσωπείας θα δείς τις τιμές 17350 (το dci) και 17400 (to 1.2).Οι τιμές είναι σε λευκό χρώμα και με τέλη κυκλοφορίας αποκέρωση κλπ πάει κάτι λιγότερο απο 18000.Κάνουν δώρο τον συναγερμό,αισθητήρες όπισθεν,σκαφάκι στον χώρο αποσκευών και λαστιχένια πατάκια (αν τα θές,διαφορετικά μοκέτας).
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις το ~18000-18500(με μεταλλικό χρωμα) είναι αυτό που περίμενα σαν τελική τιμη και πραγματικα μου έκανε εντύπωση η τιμή 20440 που είδα σε γνωστο site.Οπότε από Δευτέρα θα επικοινωνήσω με το επίσημο αντιπρόσωπο να δω και πότε ακριβώς θα έχουν το νέο μοντέλο ώστε να κανονίσω ταξίδι στην Αθήνα
-
Οι τιμές του νέου δεν έχουν ακόμα επίσημα ανακοινωθεί,αλλά ακούγεται οτι κάπου στα 21-22000 θα παίζει.
-
Ειναι η παλια τιμη το 20440, το διαβασες σε σαιτ που εχει να αλλαξει τιμες απο το καλοκαιρι. Με μεταλλικο βγαινει κατω απο 18 αν το ψαξεις βεβαια.
-
Στο σύστημα δεν υπάρχει διαθέσιμο duster. Μόνο ένα-δυό 1.6 βενζίνη και αυτά σε άσπρο ή μαύρο (πληροφορίες από αντιπροσωπεία πριν από 2 βδομάδες). Κάνε υπομονή 1-2 μήνες που θα κυκλοφορήσει το νέο
-
ΟΙ κάτοχοι 1.2 TCe τι κατανάλωση έχετε για αστική μετακίνηση με μικρές ταχύτητες (όχι αττική οδός κλπ). Σε επαρχιακές πόλεις τύπου Πάτρας. Το 8.5 που βλέπω στο spritmonitor είναι ενδεικτικό;
-
Καλησπέρα!
Μήπως ξέρει κανένας φίλςο άμα το καινούργιο Duster με βενζίνη θα βγαίνει και αυτόματο ή όχι τελικά;
Dacia Duster