-
Καλησπέρα και από μένα σε όλη την παρέα!!
Οσονούπω θα μπω και εγώ στο υπέροχο club του DUSTER. Λογικά την άλλη εβδομάδα (περιμένω 1-2 προσφορές ακόμα) θα γίνει η παραγγελία για το 1.5 Dci 4x4 Sportive (γκρι) !!!
Απ' ότι μου είπαν όμως (σε δύο εξουσιοδοτημένα που πήγα εδώ στην Αθήνα) στα χέρια μου θα το έχω το Δεκέμβρη!! Δεν ξέρω τι γίνεται τόσες πολλές παραγγελίες έχει το εργοστάσιο; -
Εμ πώς να μην έχει?
-
Δυο μήνες δεν είναι και τόσο μεγάλη αναμονή.Αξίζει και με το παραπάνω να περιμένεις λίγο.
-
Εννοείται ότι θα περιμένω!! Και αν είναι και προς το τέλος του Δεκέμβρη μπορεί να τους πω να το κρατήσουν και να βγουν οι πινακίδες Γενάρη.... γλιτώνουμε τα τέλη 147 Ευρώ.....
-
Με το καλό εύχομαι αλλά πώς και δεν περιμένεις για το καινούριο; Φοβάσαι μην ανέβει πολύ σε τιμή;
-
οχι ρε φίλε... το γκρι κομετ??? ...δεν είναι καλό! χαχαχα
με το καλό φίλε!!! -
φιλε michael5 καλοριζικο το εργαλείο. Έχω παραγγείλει το ίδιο με σένα 14 του Σεπτέμβρη και είχε πιθανή ημερομηνία άφιξης 24 οκτώμβρη +- μια εβδομάδα. Ακόμα περιμένω όμως. Πήρα τηλ αντιπροσωπεία και μου είπαν ακόμα να περάσει σύνορα. Λογικά έπρεπε να το παραλάβω μαζί με σένα. Δεν νομίζω να παραλαμβάνουν κάθε βδομάδα. Κουλό...Περίεργα πράγματα!!! Εσυ πότε το παρήγγειλες?
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Με το καλό εύχομαι αλλά πώς και δεν περιμένεις για το καινούριο; Φοβάσαι μην ανέβει πολύ σε τιμή;Φίλε TimDeLAY ευχαριστω! Ένας από τους βασικούς λόγους είναι αυτός. Ακόμα δεν ξέρουνε για τιμή που ρώτησα και επίσης ακουγεται ότι θα είναι διαθέσιμο το καλοκαίρι του '18 οπότε για μένα πάει αρκετά αργά.
-
Καλά αν μιλάμε για καλοκαίρι είναι πράγματι πολύ μακριά. Καλύτερα αυτό που είναι και δοκιμασμένο. Άλλωστε ουσιαστικές διαφορές με το καινούριο δεν έχει. Εύχομαι γρήγορη παραγγελία και παραλαβή!
-
Ο χρήστης petros3110 έγραψε:
οχι ρε φίλε... το γκρι κομετ??? ...δεν είναι καλό! χαχαχα
με το καλό φίλε!!!Σ'ευχαριστώ φιλε petros3110 !
Η αλήθεια είναι ότι ψήνομουνα και για το μπλε μεταλλικό αλλα δεν το είδα και κάπου live...οπότε κατέληξα στο γκρι.
Πάντως ρε παιδιά μέχρι τώρα η τιμή που βρήκα σε μερικους επισημους διανομεις στην Αθήνα είναι γύρω στα 18200 με συναγερμο. Εσείς (για αυτούς που το πήραν μετά το καλοκαίρι ) πόσο το κλείσατε στο περιπου;
Την εβδομάδα που μας έρχεται θα πάω και αλλού μπας και βρω κάτι καλύτερο. ...
Λένε ότι δεν έχουν περιθώρια λόγω της νέας τιμής. Μα και αυτοί δεν το αγοράζουν φθηνότερα πλεον;;; Και αν όχι τόσο καιρό δηλαδή που το δίνανε 2000 παραπανω δεν βγάλανε υπερκερδος;;
-
Αγγελος Παναγοπουλος » 27 Οκτ 2017 16:38
φιλε michael5 καλοριζικο το εργαλείο. Έχω παραγγείλει το ίδιο με σένα 14 του Σεπτέμβρη και είχε πιθανή ημερομηνία άφιξης 24 οκτώμβρη +- μια εβδομάδα. Ακόμα περιμένω όμως. Πήρα τηλ αντιπροσωπεία και μου είπαν ακόμα να περάσει σύνορα. Λογικά έπρεπε να το παραλάβω μαζί με σένα. Δεν νομίζω να παραλαμβάνουν κάθε βδομάδα. Κουλό...Περίεργα πράγματα!!! Εσυ πότε το παρήγγειλες?
φίλε Άγγελε σ'ευχαριστώ! Εγώ το παρήγγειλα στην Lion Hellas Θεσσαλονίκης στις 22/8 και τούς έβαλα προκαταβολή στις 30/8 (προφανώς η παραγγελία πρακτικά τρέχει μόλις βάλεις την προκαταβολή, όχι νωρίτερα). Αρχικά μου είπαν παράδοση τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου... Τελικά ήρθε νωρίτερα, και παρέλαβα 17/10, οπότε όλα καλά! Τώρα βέβαια είμαι στην αναμονή για πινακίδες και άδεια, καλώς εχόντων από βδομάδα θα έρθουν, δλδ χοντρικά άλλες 2 εβδομάδες για να είμαστε κομπλέ... Άρα μάλλον λίγο ακόμα θα περιμένεις, υπομονή!
Μιχάλης
-
Φίλε Odyduster οχι γκρι comet....Χάλια είναι...θα το μετανιώσεις....
Τελικά εκεί που έλεγα ότι τα άσπρα και μαύρα ειναι πολλά στο δρόμο...... μάλλον τα γκρι γίναμε σούπα...
Πάει δεν πάει το γκρι comet τα σπάει
Καλορίζικο και σε σένα και στον άλλο φίλο.
Εσείς που είναι να παραλάβετε ή να παραγγείλετε κάντε έναν κόπο ρε παιδιά και ρωτήστε τι παίζει με το S&S. Να δούμε τι θα σας πουν.
Πείτε στον πωλητή στα ίσια, έχω έναν φίλο που παρέλαβε τέλη καλοκαιριού και έχει αυτό το θέμα...ή ακόμα καλύτερα 'διάβασα σε φόρουμ ότι από το καλοκαίρι και μετά αρκετά αυτοκίνητα έχουν θέμα με το Start&Stop.'. Να δούμε τι θα σας πουν....Για το μπλε μεταλλικό που το είχα ψάξει κι εγώ μπήκε ο πωλητής (εδώ Θεσνίκη) και μου το έδειχνε από σελίδες στο ίντερνετ. Δεν ήξερε αν είναι μεταλλικό ή όχι και αν έχει παραπάνω χρέωση. Εγώ το είχα δει σε μεταχειρισμένο σε γνωστό γερμανικό σάιτ, αλλά είδα ότι δεν είχε πουληθεί κάποιο εδώ και με το που ψάχναμε στο ίντερνετ ξεφούσκωσε η ιδέα για το μπλε... Άσε που μου είπε παράδοση τέλη Νοεμβρίου (τότε είχαμε Ιούλιο)
Εγώ που είχα παραγγείλει αρχές καλοκαιριού και παρέλαβα μέσα Αυγούστου αυτά ήταν τα χρονοδιαγράμματα και τότε. 1,5-2 μήνες αναμονή για άσπρο-μαύρο-γκρι και για όλα τα άλλα χρώματα 4μηνο....
Για όποιον είναι να παραγγείλει, ας κάνει μια βόλτα και σε γειτονικούς νομούς. Θα κάψει μια φορά 10€ βενζίνη παραπάνω αλλά μπορεί να γλιτώσει μέχρι 500€ στο χαλαρό.
Προσωπικά πήγα σε γειτονικό νομό (επαρχία κατά το λεγόμενον) και γλίτωσα μάνι μάνι 450€
Για το φίλο που είναι να παραλάβει τέλη 17 καλό θα ήταν να περιμένει λίγες μέρες και να κοπεί το τιμολόγιο αγοράς αρχές 18. Θα γλιτώσει και τα τέλη και θα του μπει ο νέος χρόνος με το δεξί....
Απλά μου κάνει εντύπωση που ακόμα δεν έχουν δώσει τιμή για το καινούργιο..... -
Σήμερα είδα κάτι που με χάλασε! Το Duster το έχω 3 βδομάδες περίπου και πώς έπεσα από κάτω να πιάσω ένα μπαλάκι που κύλησε, βλέπω τις πίσω βάσεις των τροχών (δεν ξέρω ακριβώς πώς λέγονται, μουαγιέ νομίζω) κυριολεκτικά μέσα στη σκουριά!! Εννοώ κάτι μεγάλα μεταλλικά κομμάτια πάνω στα οποία από την μια μεριά είναι στερεωμένη η πίσω ρόδα και από την άλλη πιάνουν οι δοκοί. Και μιλάμε για πολλή σκουριά, λες και το αμάξι είναι δεκαετιών!! Και να πεις ότι το έβαλα στα νερά κλπ όχι βέβαια! Στο ροντάρισμα είναι το αυτοκίνητο, μόνο ασφάλτινα ξεκούραστα 800 χιλιόμετρα έχει κάνει !
Το τρίβεις με το δάχτυλο και σου αφήνει σκουριά, κανονική! Ελπίζω να καταλάβατε ποιά εξαρτήματα εννοώ, αν κοιτάξεις από πίσω χαμηλά στο εσωτερικό μέρος των πίσω τροχών θα τα δείτε... Ρίξτε μια ματιά και στα δικά σας αν μπορείτε και πείτε μου ρε παιδιά το έχουν και άλλα η μόνο εγώ πήρα το λαχείο?? Τρελαίνομαι εννοείται και σκοπεύω να κάνω θέμα στην αντιπροσωπεία... Η αλήθεια είναι ότι πριν από κάποιους μήνες κοιτώντας κάτι μεταχειρισμένα το ξαναείδα το έργο, αλλά νόμιζα ότι ήταν ταλαιπωρημένα από Ευρώπη με χιόνια και αλάτια στους δρόμους και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να το πάρω καινούργιο... Αν μπορέσω θα ανεβάσω καμιά φωτό, αλλά πραγματικά θα ήθελα τη γνώμη των φίλων, είναι κάτι φυσιολογικό ή πήρα το προβληματικό και τι κάνουμε τώρα? -
Ο χρήστης Dusterix έγραψε:
Φίλε Odyduster οχι γκρι comet....Χάλια είναι...θα το μετανιώσεις....
Τελικά εκεί που έλεγα ότι τα άσπρα και μαύρα ειναι πολλά στο δρόμο...... μάλλον τα γκρι γίναμε σούπα...
Πάει δεν πάει το γκρι comet τα σπάει
Καλορίζικο και σε σένα και στον άλλο φίλο.
Εσείς που είναι να παραλάβετε ή να παραγγείλετε κάντε έναν κόπο ρε παιδιά και ρωτήστε τι παίζει με το S&S. Να δούμε τι θα σας πουν.
Πείτε στον πωλητή στα ίσια, έχω έναν φίλο που παρέλαβε τέλη καλοκαιριού και έχει αυτό το θέμα...ή ακόμα καλύτερα 'διάβασα σε φόρουμ ότι από το καλοκαίρι και μετά αρκετά αυτοκίνητα έχουν θέμα με το Start&Stop.'. Να δούμε τι θα σας πουν....Για το μπλε μεταλλικό που το είχα ψάξει κι εγώ μπήκε ο πωλητής (εδώ Θεσνίκη) και μου το έδειχνε από σελίδες στο ίντερνετ. Δεν ήξερε αν είναι μεταλλικό ή όχι και αν έχει παραπάνω χρέωση. Εγώ το είχα δει σε μεταχειρισμένο σε γνωστό γερμανικό σάιτ, αλλά είδα ότι δεν είχε πουληθεί κάποιο εδώ και με το που ψάχναμε στο ίντερνετ ξεφούσκωσε η ιδέα για το μπλε... Άσε που μου είπε παράδοση τέλη Νοεμβρίου (τότε είχαμε Ιούλιο)
Εγώ που είχα παραγγείλει αρχές καλοκαιριού και παρέλαβα μέσα Αυγούστου αυτά ήταν τα χρονοδιαγράμματα και τότε. 1,5-2 μήνες αναμονή για άσπρο-μαύρο-γκρι και για όλα τα άλλα χρώματα 4μηνο....
Για όποιον είναι να παραγγείλει, ας κάνει μια βόλτα και σε γειτονικούς νομούς. Θα κάψει μια φορά 10€ βενζίνη παραπάνω αλλά μπορεί να γλιτώσει μέχρι 500€ στο χαλαρό.
Προσωπικά πήγα σε γειτονικό νομό (επαρχία κατά το λεγόμενον) και γλίτωσα μάνι μάνι 450€
Για το φίλο που είναι να παραλάβει τέλη 17 καλό θα ήταν να περιμένει λίγες μέρες και να κοπεί το τιμολόγιο αγοράς αρχές 18. Θα γλιτώσει και τα τέλη και θα του μπει ο νέος χρόνος με το δεξί....
Απλά μου κάνει εντύπωση που ακόμα δεν έχουν δώσει τιμή για το καινούργιο.....Φίλε Dusterix σε ευχαριστώ!! Αυτήν την εβδομάδα που θα πάω για τις άλλες προσφορές θα ρωτήσω και για το S&S να δουμε τι θα μου πούνε. Αν και οι πωλητές δεν νομίζω να έχουν ιδέα στο συγκεκριμένο ζήτημα!!
Επίσης προφανώς θα περιμένω το '18 για τις πινακίδες. Η τιμολόγηση όμως όπως μου είπαν θα γίνει το '17 (παίζει κάποιο ρόλο αυτό, γιατι θεωρείς καλύτερο να γίνει και η τιμολόγηση το '18;) -
Καπου το ειδα και γω σε φωτο. Δε νομιζω να εχεις θεμα. Θα πας αντιπροσωπεια και θα σου γινει αλλαγη
-
Ο χρήστης michael5 έγραψε:
Σήμερα είδα κάτι που με χάλασε! Το Duster το έχω 3 βδομάδες περίπου και πώς έπεσα από κάτω να πιάσω ένα μπαλάκι που κύλησε, βλέπω τις πίσω βάσεις των τροχών (δεν ξέρω ακριβώς πώς λέγονται, μουαγιέ νομίζω) κυριολεκτικά μέσα στη σκουριά!! Εννοώ κάτι μεγάλα μεταλλικά κομμάτια πάνω στα οποία από την μια μεριά είναι στερεωμένη η πίσω ρόδα και από την άλλη πιάνουν οι δοκοί. Και μιλάμε για πολλή σκουριά, λες και το αμάξι είναι δεκαετιών!! Και να πεις ότι το έβαλα στα νερά κλπ όχι βέβαια! Στο ροντάρισμα είναι το αυτοκίνητο, μόνο ασφάλτινα ξεκούραστα 800 χιλιόμετρα έχει κάνει !
Το τρίβεις με το δάχτυλο και σου αφήνει σκουριά, κανονική! Ελπίζω να καταλάβατε ποιά εξαρτήματα εννοώ, αν κοιτάξεις από πίσω χαμηλά στο εσωτερικό μέρος των πίσω τροχών θα τα δείτε... Ρίξτε μια ματιά και στα δικά σας αν μπορείτε και πείτε μου ρε παιδιά το έχουν και άλλα η μόνο εγώ πήρα το λαχείο?? Τρελαίνομαι εννοείται και σκοπεύω να κάνω θέμα στην αντιπροσωπεία... Η αλήθεια είναι ότι πριν από κάποιους μήνες κοιτώντας κάτι μεταχειρισμένα το ξαναείδα το έργο, αλλά νόμιζα ότι ήταν ταλαιπωρημένα από Ευρώπη με χιόνια και αλάτια στους δρόμους και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να το πάρω καινούργιο... Αν μπορέσω θα ανεβάσω καμιά φωτό, αλλά πραγματικά θα ήθελα τη γνώμη των φίλων, είναι κάτι φυσιολογικό ή πήρα το προβληματικό και τι κάνουμε τώρα?Από τις λίγες γνώσεις που έχω δεν νομίζω να αποτελεί πρόβλημα. Γίνεται σε πολλά αμάξια. Επίσης δες εδώ που έχουν το ίδιο θέμα.
viewtopic.php?f=6&t=22322
viewtopic.php?f=15&t=36701&start=5055 (παλιότερες αναρτήσεις στο ίδιο thread)Βέβαια να μην σε πάρω στο λαιμό μου ας περιμένουμε και κάποιο άλλο μέλος που έχει DUSTER να απαντήσει.... Επίσης μπορείς να το ρωτήσεις και στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
-
δεν πήρες το προβληματικό, όλα έτσι είναι, δεν είναι βαμμένα κ δεν έχουν ανάγκη...
-
δεν πήρες το προβληματικό, όλα έτσι είναι, δεν είναι βαμμένα κ δεν έχουν ανάγκη...+1!! Και το δικο μου ετσι εγινε αμεσως μολις το πηρα το 2014, και ακομα ετσι ειναι και δεν εχει παρουσιαση το παραμικρο..
-
είναι γκρι κομετ γι αυτό τα παθαίνετε όλα αυτά!
-
είναι γκρι κομετ γι αυτό τα παθαίνετε όλα αυτά!petros3110 Λες να μην το πάρω;;;;
Dacia Duster