-
-
Με βάζεις σε σκέψεις! Αν είναι να είμαι ο 10τος πιθανόν να σπρώξω!
-
Και εγω το σκεφτομαι!!!!Αν ειμαι ο ενατος θα βοηθησω!!!
-
Ετσι ετσι καλα ξεκινήσαμε!
-
Και γω μέσα αν και με προβληματίζει η χαμηλη τιμή.. Μήπως είναι χαμηλή και η ποιότητα.
-
Ενδειαφερωμαι κι εγω και για τα δυο σετ.Σε αλλα φορουμ σε τετοιες περιπτωσεις γινοταν μια λιστα για να ειναι πιο ευκολη η παρακολουθηση του αριθμου των ενδειαφερομενων.
-
Να λοιπόν μια λίστα μέχρι νεωτέρας.
ELLOBO
SPI_DUSTER
THEOHUNTER
RIVERAEL1
Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΜέχρι νεωτέρας προτείνω να την παρακολουθούμε και όποιος θέλει να προσθέτει το όνομα του.
-
Για να μην παρεξηγηθω,επειδη δεν γνωριζω το πώς γινεται,αν καποιος κατεχει το θεμα της εισαγωγης απο Κινα παρακαλω ας με ενημερωσει για να του στειλω τα στοιχεια επικοινωνιας με το εργοστασιο και ολες τις συνομιλιες.Προσπαθησα να παρω απο ενα σετ λεγοντας τους οτι προοριζονται για demo car αλλα με ενημερωσαν οτι μπορουν να στειλουν μονο αυτη την ποσοτητα.
-
Ούτε εγώ γνωρίζω
-
Χαιρετω όλους τουσ συμφορουμιτες!!!
Τοσα χρονια έχω το ονομα (Dusterix) αλλα δεν είχα τη χαρη......
Έφτασε λοιπον το πλήρωμα του χρονου και την Πεμπτη έφτασε το Dusterακι μου!!!!!!Σήμερα πήγα και το είδα και τη Δεύτερα Θεού θελοντος και πινακίδων επιτρεποντων θα το έχω στα χέρια μου.
Ρωταω τουσ παλαιότερους κατοχους τι ισχυει για στρώσιμο, στροφες χιλιομετρα κλπ καθώς σκέφτομαι μετα απο 3-4 μέρες να πάμε οικογενειακως στην πατρίδα της συζύγου (Ζάκυνθο) και θα το ρίξω απευθείας στα βαθιά....
ΥΓ Στα 'σκονιστηρια' εν Ελλαδι προστίθεται πλέον ενα γκρι comete, 4Χ4 dci!!!!!!! -
Καλοριζικο και καλα και ασφαλη χιλιομετρα! Για τα πρωτα 1500χλμ.μην ξεπερασεις τις 2500 στροφες.Θα σου τα εξηγησουν ολα στην αντιπροσωπεια...
-
Ο χρήστης ellobo έγραψε:
Για να μην παρεξηγηθω,επειδη δεν γνωριζω το πώς γινεται,αν καποιος κατεχει το θεμα της εισαγωγης απο Κινα παρακαλω ας με ενημερωσει για να του στειλω τα στοιχεια επικοινωνιας με το εργοστασιο και ολες τις συνομιλιες.Προσπαθησα να παρω απο ενα σετ λεγοντας τους οτι προοριζονται για demo car αλλα με ενημερωσαν οτι μπορουν να στειλουν μονο αυτη την ποσοτητα.Καποτε ειχα κανει μια παραγγελια για 6-7 5λιτρα λαδιου απο την Γερμανια ομως.Δεν νομιζω οτι θα ειναι πολυπλοκη η εισαγωγη απο την Κινα,φανταζομαι οτι θα εμπλεκεται και το τελωνειο,αλλα πιστευω οτι θα ξεπερνιεται η ολη διαδικασια σχετικα ευκολα.
-
Ο χρήστης Dusterix έγραψε:
Χαιρετω όλους τουσ συμφορουμιτες!!!
Τοσα χρονια έχω το ονομα (Dusterix) αλλα δεν είχα τη χαρη......
Έφτασε λοιπον το πλήρωμα του χρονου και την Πεμπτη έφτασε το Dusterακι μου!!!!!!Σήμερα πήγα και το είδα και τη Δεύτερα Θεού θελοντος και πινακίδων επιτρεποντων θα το έχω στα χέρια μου.
Ρωταω τουσ παλαιότερους κατοχους τι ισχυει για στρώσιμο, στροφες χιλιομετρα κλπ καθώς σκέφτομαι μετα απο 3-4 μέρες να πάμε οικογενειακως στην πατρίδα της συζύγου (Ζάκυνθο) και θα το ρίξω απευθείας στα βαθιά....
ΥΓ Στα 'σκονιστηρια' εν Ελλαδι προστίθεται πλέον ενα γκρι comete, 4Χ4 dci!!!!!!!To 4χ4 σε αυτό το χρώμα είχα δει εκείνη την μέρα πριν τρία χρόνια στην αντιπροσωπεία και μου έτρεχαν τα σάλια!!! Ετσι είχα κλίσει το δικό μου. Αυτό που θα σου προτείνω εφήρμοσα από την αρχή και αποτελεί και συνήθεια μου πλέον και το duster μου πηγαίνει μια χαρά! Όσο μπορείς κράτα τις στροφές μεταξύ 2000 και 2500. Καθώς το αυτοκίνητο ήδη από τις 1850 σου δίνει το 80% της δύναμης σε ανοικτό δρόμο ειδικά με 2500 θα μπορείς να κινείσαι με ταχύτητες έως και 120 - 130χλμ / ώρα. Αν χρειαστεί ανέβα και στις 3000 στροφές αλλά ως εκεί και για λίγο. Αυτό για τουλάχιστον 2000 χλμ. Εγώ πλέον κινούμαι με 2000 - 3000 στροφές συνήθως. Περισσότερες στροφές από 3000 μόνο σε ιδιαίτερα μεγάλες ανηφόρες με κοντή σχέση δευτέρα ή τρίτη ανεβάζουμε. Κάπου εκεί στα 7000 ή 8000 χλμ αν πρόκειται να τα κάνεις σχετικά γρήγορα προχώρα σε αλλαγή λαδιών και τσεκ στο εξουσιοδοτημένο ώστε να δουν ότι όλα οκ. Τέλος να πω πως ο dci αν και τσιγκούνης αγαπά την καλή ποιότητα στο πετρέλαιο ενώ από προσωπική εμπειρία από τις Α ποιότητες των εταιρειών βλέπω ότι σκορτσάρει με το v-power. eko AVIO kai Avin best action είναι ότι πρέπει για τον dci. Να ελέγχεις τακτικά τις πιέσεις των ελαστικών (εγώ το κάνω κάθε φορά που συμπληρώνω, δηλαδή κάθε 700 με 750 χλμ) και να θυμάσαι πως δεν πρέπει να αφήνεις τη στάθμη στο ντεπόζιτο να πέφτει πολύ χαμηλα αλλά και όταν γεμίζεις να επιθυμείς το γέμισμα να γίνεται αργά και στο πρώτο κλότσημα σταματάμε και ότι πήρε πήρε. Καλοτάξιδο και πάντα με υγεία!
-
Ευχαριστω και τους δυο για τις ευχες.
Σπυρο πληρεστατη η ενημερωση, απλα γενναται η απορια.
Εχεις παρατηρησει απωλεια πιεσης ελαστικων σε τακτικο επιπεδο και μου αναφερεις να το τσεκαρω;
Λογικα ο ελεγχος στις πιεσεις των ελαστικων θα γινεται πιο τακτικα μια και το Dusterακι θα το καβαλαω καθημερινα λογω δουλειας.
Αυτο με το βενζιναδικο θα ηταν η επομενη ερωτηση μου σε ολα τα μελη. Μετα απο τετοια αγορα κι επειδη θελω να το κρατησω για πολλα χρονια, η προθεση μου ειναι να βαζω Α ποιοτητα.Θυμαμαι πριν πολλες σελιδες ειχε γινει αναφορα απο πολλους για το θεμα πετρελαιου και ποιοτητας. Μεχρι τωρα στο 207 εβαζα βενζινη απο το κελυφος και δεν ειχα παραπονο, αλλα θυμαμαι οτι αρκετοιηταν αυτοι που προβληματιζονταν πριν μηνες που εγινε αυτη η κουβεντα.
Οταν λες σκορτσαρει,μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος;;;
Θα ψαξω κι εγω στο φορουμ στις πιο πισω σελιδες να δω τι ειπωθηκε τοτε για το θεμα πετρελαιο...
Ευχαριστω για τις οδηγιες. -
Απώλεια πίεσης με αυτά τα σούπερ ελαστικά σχεδόν ποτέ δεν εχω παρατηρήσει αλλά επειδή μιλάμε πλέον για suv που από dna θέλει πάντα τα ελαστικά να έχουν τις σωστές πιέσεις αλλιώς θα τα φθίρεις πολύ γρήγορα ενώ και κατανάλωση θα έχεις αυξημένη. Τέλος για εμένα είναι θέμα ασφάλειας και τρόπος να ελέγχουμε και άλλα θέματα όπως αν το όχημα μπορεί με ίδιες πιέσεις ελαστικών να κρατά την γραμμή του στο δρόμο δίχως ιδιαίτερες διορθωτικές κινήσεις. Όσον αφορά το πετρέλαιο με την προαναφερθείσα ποιότητα ο ντίζελ ακούγονταν σαν των παλιών ταξί. Πολύ τακα τακα και ας βγάζει κατά μέσο όρο ίσως και 100 χλμ παραπάνω από τις άλλες ποιότητες. Με τις άλλες ποιότητες απλά δεν μπορείς να καταλάβεις αν έχεις ντίζελ γιατί ο κινητήρας λειτουργεί πιο πολιτισμένα, ήσυχα...
-
Ευχαριστω Σπυρο. Τοση ωρα εψαχνα τις πιο πισω σελιδες.
Περιπου στην 342 υπαρχει αναφορα για καυσιμα και αρκετες σελιδες πιο μετα βρηκα και την αναφορα σου
Σε εκ νεου δοκιμη σου απο το κοχυλι, μετα απο προτροπη αλλων συμφορουμιυων, αλλα αναφερες και παλι τα ιδια αποτελεσματα που ειχες (τραχυτητα,κροταλισμα) και σε παλαιοτερη δοκιμη. -
Μιας και ο κινητήρας είναι ο ίδιος με του QQ, είχε αναφερθεί παλιότερα από τον iceman ότι σε ορισμένες αντιπροσωπείες πρότειναν να μην χρησιμοποιούμε VPower, διότι δημιουργούσε πρόβλημα στον κινητήρα.
Από την άλλη, από την αντιπροσωπεία που πήρα εγώ το QQ μου πρότειναν την VPower, την οποία και χρησιμοποιώ σταθερά από την πρώτη μέρα τα τελευταία δύο χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Από κατανάλωση είμαι λίγο πάνω από τα 5.5lt/100Km πλέον, τιμή που θεωρώ αρκετά καλή.
Έχει τύχει να βάλω την EKO Avio, αλλά ένιωθα ότι ο κινητήρας δεν τραβούσε όπως με την VPower, ενώ μου φάνηκε ότι είχα και υψηλότερη κατανάλωση. Ίσως να έφταιγε βέβαια ότι την έβαλα χειμώνα με τις πολικές θερμοκρασίες, οπότε πιθανότατα θα της δώσω μια ακόμη ευκαιρία.ΥΓ. Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι το Duster σου. Να έχεις ασφαλή χιλιόμετρα και να το χαρείς όπως όλοι οι ιδιοκτήτες από ότι παρατηρώ
-
Την ανεπίσημη οδηγία την είχαν βγάλει αφού είχαμε αγοράσει.
Γενικά κιολας σύστηναν να βάζουμε απλό κανονικό πετρελαιο. -
Θυμάμαι όντως ότι στο νήμα του qq είχε αναφερθεί ξανά το θέμα με το v-power. Εγώ όπως έχω ξαναγράψει αν δεν ήταν τα κροταλίσματα σχεδόν ταυτόσημα στο δικό μου όχημα με το καύσιμο αυτό, θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.
-
Καλη σας μερα κ καλες διακοπες οσοι τωρα ξεκινησαν !!! εγω επεστρεψα κ ξανα παλι απο 1/9 εως 11/9...ειμαι κατοχος εδω κ 2 κ κατι μηνες ενος λευκου Duster 1,5 dCi ,εντυπωσεις πολλες κ ακομα ειναι αρχη πιστευω...οικονομια ανεση χωροι κ εκτος δρομου!!! ειναι η πλουσια εκδοση το πηρα μεσα απο τα κετρικα με 8.500χμ στα 15.550 κ δωρο λαδια φιλτρο τελη φυσικα κ 3 μηνες ασφαλεια...ολα αυτα μεσο γνωστου...
Dacia Duster