-
Εγώ θα πρότεινα και το stepway να το δει ο φίλος. Με μικρές μόνο παραχωρήσεις σε σχέση με το δικίνητο duster αλλά εξωπραγματικό vfm.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εγώ θα πρότεινα και το stepway να το δει ο φίλος. Με μικρές μόνο παραχωρήσεις σε σχέση με το δικίνητο duster αλλά εξωπραγματικό vfm.- 1000
Στα ίδια λεφτά με το βενζινοκίνητο Duster βγαίνει το πετρελαιοκίνητο Stepway. Με βάση αυτά που διάβασα οι όποιες παραχωρήσεις έχουν να κάνουν με τους μικρότερους χώρους (κυρίως αποσκευών) και την ανάρτηση που δεν είναι τόσο άνετη όσο του Duster.
-
Εφόσον δε θέλει τετρακίνηση και το stepway είναι καλή επιλογή.
Εξάλλου έχει και αυτό μεγάλη απόσταση από το έδαφος.
Σε χώρους θα χάσει, αλλά θα εξοικονομίσει χρήματα από την διαφορά τιμής. -
Και όχι μόνο αλλά και από τα κόστη καταναλωσης αφού το συγκεκριμένο όχημα έχει οικονομικότερες αποδόσεις. Παράλληλα παρέχει επίπεδα χρηστικότητας παρόμοια ή ελαφρά χαμηλότερα σε σχέση με το duster.
-
Η απόσταση από το έδαφος είναι πάνω από 20 εκατοστά!
-
20.5 στο δικινητο και 21 στο τετρακίνητο
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλησπερα στους φιλους.Θα ηθελα παρακαλω την γνωμη σας για τοποθετηση συναγερμου.Υπαρχει κατι ιδιαιτερο που πρεπει να προσεξω οπως για παραδειγμα πρεπει να ειναι Canbus το συστημα ή απλο?Σας ευχαριστω πολυ.
-
Τρώγεσαι να βρεις τρόπο να εξαντλήσεις την μπαταρία; Εάν δεν είναι απόλυτη ανάγκη θεωρώ πως ο συναγερμός είναι περιττό κόστος και εκνευριστικός θόρυβος μέσα στην νύχτα όταν κοιμόμαστε οι περισσότεροι. Υπάρχουν τρόποι να ασφαλίζεις το αυτοκίνητο δίχως να φθείρεις την μπαταρία. Ξέρω πως πολλοί δεν συμφωνούν.
-
55555 χλμ σε σχεδόν 4 χρόνια και σήμερα κάηκε η αριστερή λάμπα φώτων διασταυρωσεως. Πριν 1 χρονο περιπου είχε καεί η δεξια. Νωρίς δεν κάηκαν;
-
xaxaxaxaxa! Πλακα κάνεις; Τέλος πάντων εγώ είμαι μάλλον πολύ τυχερός και δεν έχει καεί ακόμη καμια λάμπα στο σκονιστήρι μου. Παρεμπιπτόντως την άλλη εβδομάδα πάω για το service των 80000 χλμ. Ξέρει κανείς τι προβλέπεται;
-
Όταν λες φίλε μου 'άλλοι τρόποι' προστασίας τί εννοείς ακριβώς μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις λίγο?Ο συναγερμός δηλαδή θα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό?
-
Ο συναγερμός στην περίπτωση μου το μόνο που έκανε ήταν να μου φθείρει την μπαταρία. Οι ελάχιστες φορές που τον άκουσα ήταν για λόγους άσχετους με την έννοια απόπειρας διάρρηξης. Τις λιγοστές φορές που ενεργοποιήθηκε αφορούσε ένα μη καλά κλεισμένο παράθυρο, ένα έντομο ή ένα κεραυνό που έπεσε κοντά στο όχημα. Υπάρχουν διάφορα αντικλεπτικά που αφορούν στο κλείδωμα του τιμονιού, του χειρόφρενου ή των τροχών και πάει λέγοντας. Αν βέβαια ζούσα σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές μπορεί για ψυχολογικούς λόγους να έβαζα και πάλι. Όμως θεωρώ πως πολύ καλύτερη είναι μια θέση στάθμευσης σε κλειστό γκαράζ και μια ασφάλεια κατά της κλοπής.
-
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
55555 χλμ σε σχεδόν 4 χρόνια και σήμερα κάηκε η αριστερή λάμπα φώτων διασταυρωσεως. Πριν 1 χρονο περιπου είχε καεί η δεξια. Νωρίς δεν κάηκαν;Καπου εκει γυρω στις 60000 ειχε καει και η δικη μου,αριστερη επισης.
-
Ο συναγερμός στην περίπτωση μου το μόνο που έκανε ήταν να μου φθείρει την μπαταρία. Οι ελάχιστες φορές που τον άκουσα ήταν για λόγους άσχετους με την έννοια απόπειρας διάρρηξης. Τις λιγοστές φορές που ενεργοποιήθηκε αφορούσε ένα μη καλά κλεισμένο παράθυρο, ένα έντομο ή ένα κεραυνό που έπεσε κοντά στο όχημα. Υπάρχουν διάφορα αντικλεπτικά που αφορούν στο κλείδωμα του τιμονιού, του χειρόφρενου ή των τροχών και πάει λέγοντας. Αν βέβαια ζούσα σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές μπορεί για ψυχολογικούς λόγους να έβαζα και πάλι. Όμως θεωρώ πως πολύ καλύτερη είναι μια θέση στάθμευσης σε κλειστό γκαράζ και μια ασφάλεια κατά της κλοπής.Σπύρο δεν θα διαφωνήσω απλά ένας συναγερμός, έστω να κάνει ιού ιού , είναι ψυχολογική αβάντα ειδικά αν χρειαστεί να αφησεις το αμάξι εκτος του συνήθη χώρου του, αρκεί προφανώς να μην είναι υπερευαίσθητος γιατί εκεί σπάει τα νεύρα.
-
Παρεμπιπτόντως την άλλη εβδομάδα πάω για το service των 80000 χλμ. Ξέρει κανείς τι προβλέπεται;Σπυρο,εκτος απο λαδια,φιλτρο λαδιων,καμπινας,αερα και πετρελαιου,θελει και αλλαγη υγρων φρενων.
-
Ειδικά για μικροκλέφτες / ερασιτέχνες κάτι κάνει και ο συναγερμός
-
Ο χρήστης Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
55555 χλμ σε σχεδόν 4 χρόνια και σήμερα κάηκε η αριστερή λάμπα φώτων διασταυρωσεως. Πριν 1 χρονο περιπου είχε καεί η δεξια. Νωρίς δεν κάηκαν;
Καπου εκει γυρω στις 60000 ειχε καει και η δικη μου,αριστερη επισης.
Σοβαρά τώρα, να το κοιτάξετε, φαίνεται σαν να κάνει χιονόμπαλα η βλάβη αυτή
Για τον συναγερμό, μόνο κάτι τέτοιο θα έλεγα ότι 'κάνει δουλειά'
-
Νομιζω φιλε Κωστα και Σπυρο υγρα φρενων και νερα αλλαγη στα 120 νομιζω και βαλβολινες και ιμαντες.Βεβαια καποια θα γινουν λιγο νωριτερα για να μην πεσουν ολα μαζι!!Εγω αλλαζω λαδια φιλτρο καθε 15000χλμ,φιλτρο αερα φιλτρο πετρελαιου καθε 30000χλμ και φιλτρο καμπινας καθε χρονο ,ολα αγορασμενα απο την αντ/πεια εκτος των λαδιων!!!
Στα 80000 χλμ γινεται και ενα καθαρισμα ελεγχος στα πισω φρενα. -
Σπύρο στο πρόγραμμα που μου έχουν δώσει απο Ρενό στα 80000 λεει αλλαγή λαδιού, φίλτρου καμπίνας, φίλτρου λαδιου και καθαρισμό πίσω ταμπουρων φρένων. Φίλτρο αερα, πετρελαίου γράφει στα 4 ετη ή 60000χλμ και αντικατασταση υγρών φρένων 120000χλμ ή 4 ετη.
Άλλαξα τη λάμπα και λίγο αργότερα παλι δε λειτουργούσε την πίεσα λίγο και δούλεψε. Ίσως και η πρωτη να μην ειχε καει δεν την ελεγξα έτσι, την έβγαλε κατευθείαν ο μάστορας.
Dacia Duster