-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
xaxaxaxa!!!! Βρε μπαγάσα Νικόλα πως μου ξέφυγε αυτό; [emoji38]Σκεψου τωρα να ειχες και m&s λαστιχα! Δε θα παιζοσουνα!!![emoji38][emoji38][emoji38]
-
Με το 4χ4 δεν θα χωρούσαν οι 10 τενεκές λάδι στον χώρο αποσκευών
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Με το 4χ4 δεν θα χωρούσαν οι 10 τενεκές λάδι στον χώρο αποσκευώνχαχαχαχαχα!!!! αν και νομίζω φίλε axel πως ο χώρος αποσκευών του 4χ4 είναι μικρότερος καθ' ύψος όντως σίγουρα δεν μπορεί να χωρέσει περισσότερα τεμάχια από αυτόν του 4χ2. Καλημέρα!!!
-
Οι μέρες που πέρασαν ήταν πολύ όμορφες. Από χθες ο καιρός άλλαξε. Οι περισσότερες ελιές μαζεύτηκαν και το duster κινήθηκε πολύ μέσα σε ελαιώνες της Ευβοιας καθώς και στα Λουκίσια Σκορπονέρια. Αρκετοί τενεκέδες λάδι μεταφέρθηκαν με περισσή άνεση και ασφάλεια. Δεν μπορώ να μην παρατηρήσω την απίστευτη ευκολία φόρτωσης και την πολύ καλή χωροθέτηση του χώρου αποσκευών. Μέχρι και 10 τενεκέδες μεταφέρονται δίχως καν να χρειαστεί να ρίξει ο οδηγός τα πίσω καθίσματα. Το αυτοκίνητο συνεχίζει να με εκπλήσσει ευχάριστα ενώ για άλλη μια φορά μπόρεσα να διαπιστώσω πως είτε φορτωμένο ή άδειο είναι εξαιρετικά άνετο και δυνατό στο δρόμο και το χώμα. Η αίσθηση πως δεν μπορεί να κολλώσει πουθενά και η Ιαπωνική αξιοπιστία του με κάνουν να πιστεύω πως έδωσα τελικά... πάρα πολύ λίγα χρήματα και πήρα πάρα πολύ αυτοκίνητο και το πιο σημαντικό για κάθε καιρό και τερέν. Ισως αν ήταν 4χ4 να μπορούσα να κάνω περισσότερα αλλα να πω την αλήθεια έχω στερέψει από ιδέες. Όπου και να το πήγα, ότι και να του ζήτησα μου το πρόσφερε και μάλιστα με το παραπάνω.Μην λες τέτοια και ανεβάσουν την τιμή πώλησης !!!!
Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Φίλε μου καλημέρα. Ακόμη θυμάμαι την κουβέντα που είχα κάνει με τον πωλητή όταν πήγαινα για qq και μου προέκυψε duster. 'To χαμηλό κόστος απόκτησης και χρήσης σε συνδυασμό με τα οδικά του χαρακτηριστικά εντός και εκτός για εμένα το καθιστούν περισσότερο ισορροπημένη επιλογή από το ακριβότερο με παρόμοιο εξοπλισμό qq'. Για εμένα όπως διαπίστωσα μετά.... τα λόγια του είχαν πολύ μεγάλες δώσεις αλήθειας. Ο συγκεκριμένος πωλητής ακριβώς γιατί το κατέχει το ζήτημα, πλέον μοσχοπουλά bmw.
-
Άντε 4 και σήμερα για να δοκιμαστεί το τερατακι και στις ομορφιές των βουνών της ηπείρου. Λένε για χιόνια οπότε το σκηνικό αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον… !!!
-
Αντε,με το καλό να το παραλάβεις!
-
Ο χρήστης Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
Αντε,με το καλό να το παραλάβεις!Χαχαχα 4 μέρες για την άδεια εννοώ!
Στάλθηκε από το E5533 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σου ρίχνω! Ειμαι σε μόνιμη άδεια! Καλές βόλτες λοιπόν,
-
Σου ρίχνω! Ειμαι σε μόνιμη άδεια! Καλές βόλτες λοιπόν,Στάλθηκε από το E5533 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης advrider έγραψε:
Σου ρίχνω! Ειμαι σε μόνιμη άδεια! Καλές βόλτες λοιπόν,
Οι διακοπές σχεδόν τελείωσαν. Κάναμε 1500+ χιλιόμετρα σε κάθε είδους έδαφος με χιόνια, λασπες και πολύ βροχή. Το dusteρακι μας έκανε όλα τα κέφια και εκαψε γύρω στα 110 ευρώ. Τα yokohama αποδείχθηκαν μια πολύ καλή all-around επιλογή.
-
Ενας ακόμα έρωτας γεννιέται...Καλή χρονιά με ασφαλή χιλιόμετρα σου εύχομαι!
-
Στα 105000 χλμ (μέσα σε 3,5 χρόνια) ένα άκυρο έφαγα ακόμη σήμερα για την αντικατάσταση του ιμάντα από τον μηχανικό μου. Πριν τα 120000 χλμ με διαβεβαίωσε πως δεν συντρέχει λόγος για να γίνει η αντικατάσταση ή τα 6 χρόνια (όποιο έρθει πρώτο).
ΥΓ το κόστος αν και υψηλό συμπεριλαμβανομένης και της αντλίας μια χαρά μου φαίνεται σε σχέση με ότι άκουσα κατά καιρούς.
-
Στα 105000 χλμ (μέσα σε 3,5 χρόνια) ένα άκυρο έφαγα ακόμη σήμερα για την αντικατάσταση του ιμάντα από τον μηχανικό μου. Πριν τα 120000 χλμ με διαβεβαίωσε πως δεν συντρέχει λόγος για να γίνει η αντικατάσταση ή τα 6 χρόνια (όποιο έρθει πρώτο).ΥΓ το κόστος αν και υψηλό συμπεριλαμβανομένης και της αντλίας μια χαρά μου φαίνεται σε σχέση με ότι άκουσα κατά καιρούς.
Ο πατέρας μου καθε 60000 εσκαγε 400 ευρώ σε ιμάντες κτλ. Vag group my ass....
-
Στα 105000 χλμ (μέσα σε 3,5 χρόνια) ένα άκυρο έφαγα ακόμη σήμερα για την αντικατάσταση του ιμάντα από τον μηχανικό μου. Πριν τα 120000 χλμ με διαβεβαίωσε πως δεν συντρέχει λόγος για να γίνει η αντικατάσταση ή τα 6 χρόνια (όποιο έρθει πρώτο).ΥΓ το κόστος αν και υψηλό συμπεριλαμβανομένης και της αντλίας μια χαρά μου φαίνεται σε σχέση με ότι άκουσα κατά καιρούς.
Σπύρο, τιμούλα? έτσι εγκυκλοπεδικά.
-
Στα 450
-
Στον Σφακιανάκη,Σπύρο?
-
Στα 450Κάπου εκεί πλήρωσα και εγώ ,τα άλλαξα όλα αντλία νερού ιμάντας χρονισμού ιμαντας δυναμου και οτι χρειάζεται.
Αλλάχτηκαν στο 100.000 προληπτικά αλλα όπως τα είδα άδικα , τα άλλαζα άνετα στα 150.000 χιλιόμετρα.Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Στον Σφακιανάκη,Σπύρο?Ναι Κωστα!
-
Dacia Duster