-
Εμένα έφυγε όχι μονο η βαφή στο σημείο αλλά όλο το πάχος είναι ή λαμαρίνα δηλαδή απο κάτω. Και υποθέτω οτι το απλό χρωμα παραεινσι απλό..
-
Ούτε αστάρι δεν έμεινε δηλαδή;
-
ειδα ενα σημερα το πρωι οπως ερχομουν στη δουλεια με μεγαλα ζαντολαστιχα και xenon φωτα... Πολυ ζορικο !! επιβλητικο το ατιμο.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Απορώ με τι τα βάφουν πια ..... Με γυμνό χέρι να τα ακουμπησει κανεις κινδυνεύουν να κάνουν σημάδι
Υπερβολές.
Συνειδητή η υπερβολή γιατι ειναι πλέον πολυ λεπτές οι στρώσεις και μικρης αντοχής η μπογιά.
Αυτο στο λέω έχοντας μιλήσει ώρες για το θέμα με detailers που πριν ξεκινήσουν οτιδήποτε μετράνε πάχη στρώσεων κλπ αλλα και φαναρτζή οικογενειακό φίλο. Το παραμικρό χαλικακι κανει chip.... Και μιλάμε και για δήθεν μεταλλικά χρώματα. Ειδικά στο Qq μιλάμε για δραμα -
Στον καθένα όπως αρέσει βεβαίως, αλλά το δικό μου lifestyle δεν επιτρέπει να τρέχω στον φαναρτζή για το παραμικρό, ούτε και να το πλένω καν συχνότερα από μία φορά το τρίμηνο (και εάν). Στον Πειραιά αφήνεις το αυτοκίνητο κάπου μια ωρίτσα και το βλέπεις γδαρμένο, είναι στενοί οι δρόμοι και περνάνε ώριμες κυρίες με μεγάλα SUV και υπερώριμοι κύριοι με τεράστιες Mercedes (και τραγιάσκα, τα έχετε δει και εσείς). Ειδικά ο διπλανός στο γκαράζ μου το έχει τσακίσει, καθώς δεν βάζει λαστιχάκι στην πόρτα του. Άμα φύγει το αστάρι βάζω με πινελάκι λίγο βερνίκι. Ούτε ίχνος σκουριάς.
Ένα πλεονέκτημα των Crossover είναι ακριβώς το ότι δεν ασχημαίνουν όταν είναι λερωμένα, ακόμη και ψιλογδαρμένα. Εδώ το λέει και το όνομά του, δεν πρόκειται για λιμουζίνα, πρόκειται για εργαλείο. -
Με αυτά και με εκείνα ομως και τη γαϊδούρια ασχετοσύνη κλπ όλων μας εγω δεν μπορώ να κυκλοφορήσω πλέον.
-
Ενα αυτοκινητο το παιρνεις για να ικανοποιει τις οποιες αναγκες σου.Αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα,παιρνεις ενα μικρο για τις καθημερινες μετακινησεις σου και εχεις κι ενα αλλο για την ευχαριστηση σου.Διαφορετικα εχεις ενα και συμβιβαζεσαι με την ιδεα γδαρσιματων και ότι αλων.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Με αυτά και με εκείνα ομως και τη γαϊδούρια ασχετοσύνη κλπ όλων μας εγω δεν μπορώ να κυκλοφορήσω πλέον.Οντως είναι δυσκολη η κατασταση.
-
Ακομα και σε ζορικη περιοχη που εμενα κοιταζα να το παρκαρω σε πιο ασφαλη σημεια..φυσικα δε θα τα γλιτωσεις ολα αλλα δε θα προκαλεσεις και την τυχη σου.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ακομα και σε ζορικη περιοχη που εμενα κοιταζα να το παρκαρω σε πιο ασφαλη σημεια..φυσικα δε θα τα γλιτωσεις ολα αλλα δε θα προκαλεσεις και την τυχη σου.Συμφωνω απολυτως!!
-
έχω αφήσει το αυτοκίνητο και 5' με τα πόδια πιο μακριά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και σχεδόν ΠΟΤΕ σε γωνία/στροφή!
μέχρι στιγμής φαίνεται να αποδίδει,με εξαίρεση ενα χτύπημα στο γάτο που το είχα σε διαγραμμισμένο πάρκινγκ! -
Πήγαμε 2:00μμ και ήταν κλειστά στη Μεταμόρφωση. Χαζομάρα, την επόμενη θα κλείσουμε ραντεβού.
Ερωτήσεις- Από τα extra σκέπτομαι το υποβραχιόνιο. Το ζητά ο αγκώνας μου και ο αποθκευτικός χώρος είναι καλοδεχούμενος. Αξίζει; Είναι πρακτικό;
- Η γυναίκα μου λέει και το σύστημα παρκαρίσματος. Θα το σκεφτώ όταν μπω μέσα και δω την ορατότητα πίσω. Τι λέτε όμως, είναι χρήσιμο και πρακτικό;
- Μας μένει το Cruise control. Μου είναι αδιανόητο, δεν οδηγώ έτσι. Μια φορά, αφού πήρα κλήση στην Αθηνών - Πατρών, φοβόμουν στον γυρισμό και κόλλησα πίσω από μία Ε-Class η οποία τηρούσε τα όρια ταχύτητας. Αποτελεσματικό Cruise control και δωρεάν.
- Έχω δει πολλές φωτογραφίες με δερμάτινο σαλόνι, εξοπλισμός Laureate λένε συνήθως. Προσφέρεται;
-
Ο όρος Laurette ήταν στο προηγούμενο μοντέλο (προ φεισλιφτ)
Αισθητήρες αν δεν βάλεις το εργοστασιακό σύστημα θα σου κάνουν δώρο από την αντιπροσωπεία
Το υποβραχιονιο, στο duster δεν έχω αλλά είναι γενικά καλοδεχούμενο. Όχι ότι μου λείπει. Εγώ θα πρότεινα κυρίως την οθόνη να βάλεις. Το cc αν και το χρησιμοποιώ στο duster δεν έχω και ούτε μου λείπει. Και αυτό όμως όπως και το υποβραχιονιο είναι προσωπικό γούστο. Έχε υπόψιν ότι το υποβραχιονιο μπαίνει και αργότερα οπότε δεν χρειάζεται να αγχωνεσαι αν θα το πάρεις με την αγορά.
Για τους εξοπλισμούς από την dacia.gr έχει το βιβλιαράκι σε pdf τι έχει κλπ να τα δεις αναλυτικά. Νομίζω στο δικινητο το λένε style το τοπ εξοπλισμένο και στο τετρακίνητο sportive. Ή κάπως έτσι
Το pdf: http://www.dacia.com.gr/files/NEW_DUSTE ... IPMENT.pdf
Και ένας κατάλογος με αξεσουάρ: http://www.dacia.co.uk/media/brochures/ ... ochure.pdf
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Ο χρήστης kkokkolis έγραψε:
Πήγαμε 2:00μμ και ήταν κλειστά στη Μεταμόρφωση. Χαζομάρα, την επόμενη θα κλείσουμε ραντεβού.
Ερωτήσεις- Από τα extra σκέπτομαι το υποβραχιόνιο. Το ζητά ο αγκώνας μου και ο αποθκευτικός χώρος είναι καλοδεχούμενος. Αξίζει; Είναι πρακτικό;
- Η γυναίκα μου λέει και το σύστημα παρκαρίσματος. Θα το σκεφτώ όταν μπω μέσα και δω την ορατότητα πίσω. Τι λέτε όμως, είναι χρήσιμο και πρακτικό;
- Μας μένει το Cruise control. Μου είναι αδιανόητο, δεν οδηγώ έτσι. Μια φορά, αφού πήρα κλήση στην Αθηνών - Πατρών, φοβόμουν στον γυρισμό και κόλλησα πίσω από μία Ε-Class η οποία τηρούσε τα όρια ταχύτητας. Αποτελεσματικό Cruise control και δωρεάν.
- Έχω δει πολλές φωτογραφίες με δερμάτινο σαλόνι, εξοπλισμός Laureate λένε συνήθως. Προσφέρεται;
Τεμπέλη,cruise control και αισθητήρες παρκαρίσματος οπωσδήποτε!
οθόνες,δερμάτινα κτλ για μένα παντελώς αδιάφορα..... -
1.Το υποβραχιονιο (τεμπελης) ειναι χρησιμοτατο.Βολευεις μεσα ενα σωρο πραγματακια.Να μην παρεις τον φτηνο που κανει καπου 45ε απο το Dacia shop,εμενα μου εσπασε ευκολα στην αρθρωση και εβαλα μετα τον γνησιο.
2.Το συστημα παρκαρισματος ειναι χρησιμοτατο.
3.Το Cruise control ειναι πολυ χρησιμο αν οδηγεις για αρκετη ωρα στην εθνικη.Μπορεις να ξεμουδιαζεις το δεξι σου ποδι.Εμενα μου λειπει.
Χρησιμοι ειναι οι λασποτηρες κρατουν λιγο πιο καθαρο το πισω μερος και τις πορτες αν βαλεις και μπροστα. -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Το Dacia shop δεν πουλάει το αυθεντικό υποβραχιόνιο; Πως γίνεται αυτό;
Τα δερμάτινα καθίσματα φαίνονται πολυτέλεια αλλά είναι πολύ πρακτικά καθώς είναι αδιάβροχα και δεν ρουφάνε αλατισμένο νερό από τα μαγιώ. Και καθαρίζονται γενικώς εύκολα. Αλλά δεν χάλασε ο κόσμος και με τα υφασμάτινα. -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Το Dacia shop δεν πουλάει το αυθεντικό υποβραχιόνιο; Πως γίνεται αυτό;
Τα δερμάτινα καθίσματα φαίνονται πολυτέλεια αλλά είναι πολύ πρακτικά καθώς είναι αδιάβροχα και δεν ρουφάνε αλατισμένο νερό από τα μαγιώ. Και καθαρίζονται γενικώς εύκολα. Αλλά δεν χάλασε ο κόσμος και με τα υφασμάτινα.Πουλαει και το γνησιο και το φτηνο.
-
Ευχαριστώ. Είμαι τυχερός που βρήκα αυτό το τόσο ζωντανό thread για το Duster. Δεν περίμενα τόση προσήλωση. Προφανώς είστε πολύ ικανοποιημένοι και θα υπάρχει λόγος γιαυτό.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Απορώ με τι τα βάφουν πια ..... Με γυμνό χέρι να τα ακουμπησει κανεις κινδυνεύουν να κάνουν σημάδι
Υπερβολές.
Συνειδητή η υπερβολή γιατι ειναι πλέον πολυ λεπτές οι στρώσεις και μικρης αντοχής η μπογιά.
Αυτο στο λέω έχοντας μιλήσει ώρες για το θέμα με detailers που πριν ξεκινήσουν οτιδήποτε μετράνε πάχη στρώσεων κλπ αλλα και φαναρτζή οικογενειακό φίλο. Το παραμικρό χαλικακι κανει chip.... Και μιλάμε και για δήθεν μεταλλικά χρώματα. Ειδικά στο Qq μιλάμε για δραμαΜονον θεμα στρωσεων ή και ποιοτητας της μπογιας; Απο τοτε που βγηκαν αυτες οι οικολογικες η αντοχη τους στον χρονο απο οτι βλεπω εχει μειωθει και η ευαισθησια εχει αυξηθει.
-
http://www.daciamag.com/dacia-duster-pa ... 1&q=duster
Τα μεταφορικα του ειναι ακριβουτσικα ομως.
Dacia Duster